τωρα το καταλαβες ....μονο το χρημα μετραει φιλαρακο..και στους φτωχους ποιο πολυ...αν εισαι φτωχος δεν σε κοιταει κανενας.. αν εισαι πλουσιος σε κοιτανε οι φτωχοι και οι φτωχες.....κατα κανονα παντα ετσι υπαρχουν και αρκετες εξαιρεσεις ...δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο...ασ μην μηδενιζουμε τα παντα...παντως στο thread βλέπω μια λάθος φιλοσοφία (που δυστυχως την εχει η ελληνικη κοινωνία). Σεβόμαστε πιο πολύ τον ΠΛΟΥΣΙΟ που τα βρηκε ετοιαμ τα φραγκα απο τον ΝΕΟΠΛΟΥΤΟ που τα εβγαλε μόνος του!!!!!!!!!!!!!!
Μετα το ΕΠΙΠΕΔΟ κρθινεται συνηθως απο το πόσο φραγκα εχεις (οσο πιο ευκολα τα βγαζεις τοσο πιο μαγκας εισαι) παρα απο αλλα στοιχεια του ανθρωπου (τι να σε κανουν αν μιλας 5 γλώσσες αλλα δεν εχεις αυτοκινητο!!!) αλλα τι να κανουμε.
"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ"
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκόμενες βορείων προαστίων - εμπειρίες και απόψεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα reddna
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 142
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τρουένο, να κάνεις τα παράπονά σου στον Μάκη.
Καταραμένη κενονία, άλλους τους ανεβάζεις κι αλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα...
Καταραμένη κενονία, άλλους τους ανεβάζεις κι αλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Οχι στον Μάκη... Στην αδερφή του Κωσταντάρα εννοάς........τρουένο, να κάνεις τα παράπονά σου στον Μάκη.
Επισκέπτης
Brothers με γκομενα απο Β.Π. τα εχω εδω και 2 χρονια. Ο μπαμπας της πολλα φραγκα. Η ιδια αρκετα ψωνιο και το παραδεχετε, το ιδιο και η φιλες της. Το καλο ειναι οτι η δικια μου εχει προσαρμοστει στον τροπο ζωης μου. Τους πρωτους μηνες, πολλα νευρα τσακωμοι και ιδιοτροποιες. Τωρα σχεδον ολα καλα. Δεν ειμαι φραγκατος, αγροτης ειμαι και δουλευω και σε video club καποιες ωρες της βδομαδας. Απο τις παρεες της στην Αθηνα εχω γνωρισει λιγα ατομα. Καποιοιες με δεχτηκαν και μαλιστα με γουσταραν, καποιοιες με αποριψαν...αλλα στ'αρχιδια μου. Την κοπελα μου την γνωρισα απο κολητο μου που τα ειχε με μια φιλη της, αλλα την παρατησε για μια ξενη. Ειναι ολοκληρη ιστορια ο τυπος και ποια στιγμη θα ηθελα να μοιραστω την ιστορια του μαζι σας.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τρουένο, να κάνεις τα παράπονά σου στον Μάκη.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Κοιταχτε. Βασικά είναι θέμα που είναι εκτός θέματος σε σαιτ για πληρωμένο έρωτα.
Ακόμα κι έτσι όμως...
Εγώ είμαι ΒΠ αλλά η γυναίκα μου είναι ΝΠ.
Λεφτά δεν είχε ο μπαμπάκας πολλά, οπότε αυτοδημιουργήθηκα δουλεύοντας.
Πήγαινα όμως σε καλό σχολείο (Γερμανική) και φυσικά γνώρισα όλη την αφαν γκατέ των Β.Π.
Η ουσία είναι μία. Όλες οι γκόμενες πια είναι ίδιες. Στα στέκια μπάινεις διαφορετικά ίσως.
Αλλά για ελάτε μια βόλτα από κορυδαλλο πλατεία να δείτε τι κυκλοφορεί από αμάξια. Όλοι πια θεωρούνε πως η εξάτμιση του αυτοκινήτου τους ρίχνει την γκόμενα (και ίσως δεν έχουνε άδικο).
Πλέον όμως για μένα δεν έχει διαφορά. Βλέπεις πως όλες μαζεύονται σαν τις μύγες γύρω από τα αμαξικά και τα λεφτά...
Μετά έρχονται και τα ανοιχτά πόδια, που προτοανοίγονται πάντα εντός του τουτού.... για να αφήσουνε το ... αποτύπωμά τους.
Ακόμα κι έτσι όμως...
Πήγαινα όμως σε καλό σχολείο (Γερμανική) και φυσικά γνώρισα όλη την αφαν γκατέ των Β.Π.
Η ουσία είναι μία. Όλες οι γκόμενες πια είναι ίδιες. Στα στέκια μπάινεις διαφορετικά ίσως.
Αλλά για ελάτε μια βόλτα από κορυδαλλο πλατεία να δείτε τι κυκλοφορεί από αμάξια. Όλοι πια θεωρούνε πως η εξάτμιση του αυτοκινήτου τους ρίχνει την γκόμενα (και ίσως δεν έχουνε άδικο).
Πλέον όμως για μένα δεν έχει διαφορά. Βλέπεις πως όλες μαζεύονται σαν τις μύγες γύρω από τα αμαξικά και τα λεφτά...
Μετά έρχονται και τα ανοιχτά πόδια, που προτοανοίγονται πάντα εντός του τουτού.... για να αφήσουνε το ... αποτύπωμά τους.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
αυτο που λες για τα αυτοκινητα εχει να κανει αναλογως με τις ηλικιες....!αν ριξεις ηλικιες 19-20-21 κλπ κλπ λογικο ειναι να γουσταρουνε μουρατα καφε και αυτοκινητα...!απο μια ηλικια και μετα τα βλεπουνε με αλο ματι...ισως και να τα χουνε χορτασει...!Κοιταχτε. Βασικά είναι θέμα που είναι εκτός θέματος σε σαιτ για πληρωμένο έρωτα.
Ακόμα κι έτσι όμως...
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Δυστυχως μονο τα μπικικινια μετρανε....Το μοναδικο μετρο που κατατασσει τους ανθρωπους σε ταξεις.Οι ΒΠ,οι ΔΠ και τα λοιπα δεν ειναι τιποτα αλλο απο χρηματικοι και οχι γεωγραφικοι οροι...Στην κενωνια που ζουμε ακομα και η μαλακια ειναι ταξικη...Ετσι ενας πλουσιος μαλακας ειναι απλα πλουσιος...ενας φτωχος μαλακας ειναι απλα μαλακας...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Μπα...διαφωνώ.αυτο που λες για τα αυτοκινητα εχει να κανει αναλογως με τις ηλικιες....!αν ριξεις ηλικιες 19-20-21 κλπ κλπ λογικο ειναι να γουσταρουνε μουρατα καφε και αυτοκινητα...!απο μια ηλικια και μετα τα βλεπουνε με αλο ματι...ισως και να τα χουνε χορτασει...!
Και αυτό που μου τη σπάει γενικότερα είναι που το παίζουνε μούρη κάτι 20ρηδες που το πήρανε το τουτού με την τσέπη του μπαμπα...Δεν έχει σημασία αν είναι ΒΠ ή ΝΠ, για μένα αυτό είναι βουτηρομπεμπεδισμός.
ΆΜα είσαι μάγκας...βγάλε μόνος σου κάρο με τη δική σου δύναμη. Όχι με του μπαμπάκα...
Αλλά φταίνε οι ξεκολλιάρες ... που το μανίκι το καταλαβαίνουν μόνο άμα έχει μέσα του ίνες χρυσού το προφυλακτικό...
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
δεν σου λεω οτι δεν συμφωνω μ αυτο που λες με τους βουτυρομπεμπεδες αλλα σου λεει εγω μπορω κ ετσι να το χω εσυ οχι!!!! εσυ στην θεση μου δεν θα κανες το ιδιο??? (θα σου λεγε ενας απ αυτους!)Μπα...διαφωνώ.
Και αυτό που μου τη σπάει γενικότερα είναι που το παίζουνε μούρη κάτι 20ρηδες που το πήρανε το τουτού με την τσέπη του μπαμπα...Δεν έχει σημασία αν είναι ΒΠ ή ΝΠ, για μένα αυτό είναι βουτηρομπεμπεδισμός.
ΆΜα είσαι μάγκας...βγάλε μόνος σου κάρο με τη δική σου δύναμη. Όχι με του μπαμπάκα...
Αλλά φταίνε οι ξεκολλιάρες ... που το μανίκι το καταλαβαίνουν μόνο άμα έχει μέσα του ίνες χρυσού το προφυλακτικό...
και γω της ιδιας νοοτροπιας ειμαι..!εχεις τα @@@@@@@ παρτο με τα δικα σου λεφτα...!εισαι μαγκας??με τις δικες σου τις πλατες οχι με των αλλων!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πιο μάγκας απ όλους είναι αυτός που μπορεί να του πάρει ο μπαμπάς, αλλά το παίρνει μόνος του και λέει και στον μπαμπά σε γράφω στ αρχίδια μου.......δεν σου λεω οτι δεν συμφωνω μ αυτο που λες με τους βουτυρομπεμπεδες αλλα σου λεει εγω μπορω κ ετσι να το χω εσυ οχι!!!! εσυ στην θεση μου δεν θα κανες το ιδιο??? (θα σου λεγε ενας απ αυτους!)
και γω της ιδιας νοοτροπιας ειμαι..!εχεις τα @@@@@@@ παρτο με τα δικα σου λεφτα...!εισαι μαγκας??με τις δικες σου τις πλατες οχι με των αλλων!!
Για να διορθώσω την τροπή που πήρε η συζήτηση και να επαναφέρω το thread από την κοινωνιολογία στο sex, ένα έχω να προσθέσω: εγώ πιτσιρικάς που ήμουν φτωχόπαιδο και Νότιος τα είχα με πλούσια Βόρεια την οποία αφού τη γαμούσα παντού (σπίτια, ξενοδοχεία, μπαράκια) την αποχαιρετούσα κάθε βράδυ βάζοντας της τον πούτσο μου στο λαρύγγι της λίγο πριν την αφήσω στη βίλλα του μπαμπά.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Ρε συ Θάνο, είναι λιγάκι απλά τα πράγματα. Οι γονείς φταίνε. Ο κουνιάδος μου απαιούσε από τον πεθερό μου Imbresa και ο μαλακας ο πεθερός μου το συζητούσε.
Στις κόρες του όμως πήρε Punto.
Θέλω να σου πω, πως επειδή κάποιοι μόχθησαν να βγάλουν λεφτά προσπαθούνε να πάρουν στα παιδιά τους το καλύτερο λούσο ...μην και τους λείψει.
Δεν υπάρχει παιδεία.
Γι'αυτό και όλοι, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, κλπ θα μας έχουν σε λίγα χρόνια για την πλάκα τους. Γιατί είμαστε λαός ετοιματζίδικος. ¨ολα τα θέλουμε στο πιατο. Εξαιρέσεις υπάρχουν...αλλά τις βρίσκεις με το δίκαννο.
Άσχετο, με το θέμα μας έχουμε κανένα νέο; Χρειάζεσαι τίποτα από εμένα;
Στις κόρες του όμως πήρε Punto.
Θέλω να σου πω, πως επειδή κάποιοι μόχθησαν να βγάλουν λεφτά προσπαθούνε να πάρουν στα παιδιά τους το καλύτερο λούσο ...μην και τους λείψει.
Δεν υπάρχει παιδεία.
Γι'αυτό και όλοι, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, κλπ θα μας έχουν σε λίγα χρόνια για την πλάκα τους. Γιατί είμαστε λαός ετοιματζίδικος. ¨ολα τα θέλουμε στο πιατο. Εξαιρέσεις υπάρχουν...αλλά τις βρίσκεις με το δίκαννο.
Άσχετο, με το θέμα μας έχουμε κανένα νέο; Χρειάζεσαι τίποτα από εμένα;
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Κοιταχτε. Βασικά είναι θέμα που είναι εκτός θέματος σε σαιτ για πληρωμένο έρωτα.
Ακόμα κι έτσι όμως...
O παραπάνω συναγωνιστής εχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
Ακουγεται ψιλοκουφό,αλλά τυχαινει να μενω και γω Β.Π. 13 χρονια τώρα, και πήγαινα και γω DSA. (Γερμανική Σχολή Αθηνών)
Ρε φίλε μήπως ήμασταν και συμμαθητές? Τέλος πάντων...
Οσο αφορά την κατηγοριοποίηση του γυναικείας υπεροψίας/αλαζονειας και κομπλεξισμου ανάλογα την γεωγραφική περιοχή και εισοδηματικό στρώμα, που διαμένουν, δεν υφισταται.
Οι γυναίκες σήμερα στην γαμοχώρα αυτή, κυρίως ηλικίας 20-35. επιδεικνύουν,κατα κανόνα, τον ίδιο βαθμό υπεροψίας,ψωνισμού, και κομπλεξισμου ανεξαρτήτως αν μενουν Πολιτεία ή Πετράλωνα, αν ο dad εχει λεφτα η οχι, μα το πιο τραγικό και παραδοξο απ ολα, ανεξαρτήτως βαθμου εμφανισης,είτε ειναι μουνάρες είτε θεόμπαζα....
Αυτο το πράγμα, σε αυτό το βαθμό, μονο σε αυτη τη χωρα συμβαινει, πιστεψτε με, εχω παει σε ουκ ολιγα μερη, και λογω δουλειας, συναναστρεφομαι με διαφορες εθνικότητες.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
jason, προκειμένου να βρούμε τις κοινές μας ρίζες...πριβέ πληροφορίες μόνο... ;)
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
πιο μάγκας απ όλους είναι αυτός που μπορεί να του πάρει ο μπαμπάς, αλλά το παίρνει μόνος του και λέει και στον μπαμπά σε γράφω στ αρχίδια μου.......
Λάθος! Πιο μάγκας είναι αυτός που του το παίρνει ο μπαμπάς, του το πληρώνει κιόλας μετά την αγορά και μετά του λέει ο κανακάρης σε γράφω στα @@ μου, πέσε τώρα για εξάτμιση, ζαντόνια και ποδιές και τσιμουδιά στη μάνα...
Έτσι λέω και εγώ ρε μάγκες, να το πάρεις μόνός σου αλλά μακάρι να είχα και ένα μπαμπά να μου το έπαιρνε, κέρδος θα ήταν. Μακάρι να είχα και εγώ και να έπαιρνα σε όλους. Δεν γαμιέται, παιδί του είμαι, παιδί μου θα ήταν κλπ...
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.439
- Πόντοι
- 506
Φίλε δεν συμφωνώ μαζί σου... ΠΑΡΑΣΥΜΦΩΝΩΟι γυναίκες σήμερα στην γαμοχώρα αυτή, κυρίως ηλικίας 20-35. επιδεικνύουν,κατα κανόνα, τον ίδιο βαθμό υπεροψίας,ψωνισμού, και κομπλεξισμου ανεξαρτήτως αν μενουν Πολιτεία ή Πετράλωνα, αν ο dad εχει λεφτα η οχι, μα το πιο τραγικό και παραδοξο απ ολα, ανεξαρτήτως βαθμου εμφανισης,είτε ειναι μουνάρες είτε θεόμπαζα....
Έχω πάντως την εντύπωση ότι το θέμα αυτό ανακυκλώνεται τακτικά στα διάφορα θέματα που ανοίγονται. Το ζήτημα δεν είναι η περιοχή αλλά πως την έχουν μαθει την γυναίκα να συμπεριφέρεται. Άμα τις μεγαλώνουν οι μανάδες τους σαν κακομαθημένα κοριτσόπουλα και τους λένε ότι η ουσία είναι να τα βρούν όλα έτοιμα και χωρίς να ιδρώσουν-άντε και λίγο στο κρεβάτι-τι να λέμε!!ο σκοπος αγιάζει τα μέσα...
Το ζήτημα είναι αυριο μεθάυριο σαν γονιός θα γαλουχήσεις το παιδί σου έτσι ώστα να εκτιμά τον κόπο του αλλουνού και την πραγματική αξία του χρήματος για να μην συμπεριφέρεται σαν αυτά τα τσουλάκια? Εκεί είναι η μαγκιά ΙΜΟ!
Το ζήτημα είναι αυριο μεθάυριο σαν γονιός θα γαλουχήσεις το παιδί σου έτσι ώστα να εκτιμά τον κόπο του αλλουνού και την πραγματική αξία του χρήματος για να μην συμπεριφέρεται σαν αυτά τα τσουλάκια? Εκεί είναι η μαγκιά ΙΜΟ!
Καλησπέρα
Ακριβώς επειδη ειναι ολες για σφαλιάρες, κ ποτε δεν μπορεις εξ αρχης να καταλάβεις τις πραγματικές τους προθέσεις, το παιζεις αφραγκος, χωρις να δείχνεις σπιτια , αμαξια, λεφτά ρολόγια κλπ..
Υπάρχουν κ μάγκες ( δε λεω για μένα) που δεν του φαίνονται τα λεφτά, κ αυτοι τα χουν πολλά !!, κ αν σου πουν οτι "αυτος " εχει ετουτο κ το αλλο, τον κοιτας κ ειναι για φτύσιμο... κατι ξέρει ομως αυτος..
Το κάθε κολόπαιδο που μπαίνει πανεπιστήμιο κ εχει και απαιτεί bmw και άνω , θέλει κλωτσές !
Ακριβώς επειδη ειναι ολες για σφαλιάρες, κ ποτε δεν μπορεις εξ αρχης να καταλάβεις τις πραγματικές τους προθέσεις, το παιζεις αφραγκος, χωρις να δείχνεις σπιτια , αμαξια, λεφτά ρολόγια κλπ..
Υπάρχουν κ μάγκες ( δε λεω για μένα) που δεν του φαίνονται τα λεφτά, κ αυτοι τα χουν πολλά !!, κ αν σου πουν οτι "αυτος " εχει ετουτο κ το αλλο, τον κοιτας κ ειναι για φτύσιμο... κατι ξέρει ομως αυτος..
Το κάθε κολόπαιδο που μπαίνει πανεπιστήμιο κ εχει και απαιτεί bmw και άνω , θέλει κλωτσές !
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 110
- Εμφανίσεις