Νέα

Γκόμενες βορείων προαστίων - εμπειρίες και απόψεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα reddna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εσύ persona, το έχεις σκεφτεί αν πρέπει να αρχίσεις τα ελαφρά εκεί που συνευρίσκεσαι; Δεν είναι αυτά τα παιχνίδια για εμάς. Banil tavarich?
Εγώ έχω σκεφτεί να αρχίσω τα ελαφρά παντού..... Τελεία...... :uglystupid: :uglystupid:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
που λετε μπαινουν μεσα στο μαγαζι με υφος 1000 καρδιναλλιων και μπορεις να τους την πεσεις μονο με εκκαθαριστικο 100,000 ευρω και πανω

Επισκέπτης
που λετε μπαινουν μεσα στο μαγαζι με υφος 1000 καρδιναλλιων και μπορεις να τους την πεσεις μονο με εκκαθαριστικο 100,000 ευρω και πανω
σιγα ρε,με τετοιο σκεπτικο το χασες το παιχνιδι.αστη να χει οτι υφος θελει,αμα δε την κοιτας θα τα παιξει

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Δεν εχει να κανει αν ειναι ΒΠ, ΝΠ, ΔΠ η ΑΠ. Εχει να κανει με την νοοτροπια της συγχρονης νεας ελληνιδας. Ενδιαφερονται μονο, που θα πατε, με τι θα πατε και ποσα θα ξοδεψετε(ο ανδρας πληρωνει βεβαια, ασχετα αν αυτη μπορει να εχει ενα φορτηγο χρηματα).

Θα στο βγαλει απο την μυτη μεχρι να ξεκινησετε (ο θεος να την κανει) σχεση (και καλα). Πουριτανισμος στο sex, οχι αυτο, μη εκεινο, τι πας να κανεις, κτλπ. Υπαρχουν και κοπελες που δεν εχουν τεταια κομπλεξαρισματα(αλλα αποκαλουντες απο ολους τσουλες, τανες, κτλπ και απο τις γυναικες αλλα και απο τους ανδρες).

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
εγω ομως τις εκλασα και παντρευτηκα κουβανη

Επισκέπτης
Δεν εχει να κανει αν ειναι ΒΠ, ΝΠ, ΔΠ η ΑΠ. Εχει να κανει με την νοοτροπια της συγχρονης νεας ελληνιδας. Ενδιαφερονται μονο, που θα πατε, με τι θα πατε και ποσα θα ξοδεψετε(ο ανδρας πληρωνει βεβαια, ασχετα αν αυτη μπορει να εχει ενα φορτηγο χρηματα).

Θα στο βγαλει απο την μυτη μεχρι να ξεκινησετε (ο θεος να την κανει) σχεση (και καλα). Πουριτανισμος στο sex, οχι αυτο, μη εκεινο, τι πας να κανεις, κτλπ. Υπαρχουν και κοπελες που δεν εχουν τεταια κομπλεξαρισματα(αλλα αποκαλουντες απο ολους τσουλες, τανες, κτλπ και απο τις γυναικες αλλα και απο τους ανδρες).
γι αυτο υπαρχει η σοφια απο βουλγαρια...αχ τι θυμηθηκα

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
τι στο καλο,38 μελη εμας διαβαζουν?

your chance to be famous dear

Άμα είναι το δικό τους μπορεί, στα 50

Επισκέπτης

+1000 φιλε
Αυτα λεω και εγω τοσο καιρο αλλα μερικοι ενοχλουνται με την αληθεια...

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
αυτοι ειναι κεφαλαρι τωρα

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
361
Πόντοι
5.795
Κοιτα φίλε είχα κοπελα στα ΒΠ(Παλαιό Ψυχικό) πααααρα πολύ ματσωμένη!¨
Ημουν μαζί της 2 χρόνια και πέρασα υπέροχα πραγματικά.Είχα ένα καλό με την συγκεκριμένη περίπτωση...Οτι ο πατέρας της είναι Πειραιώτης (όπως εγώ) και έφτυσε αίμα για να φτάσει εκεί που είναι τώρα και έκανε και τις απατεωνιές του δεν λέω(το παραδέχτηκε και ο ίδιος). Την μεγάλωσε λοιπόν με την νοοτροπία του Πειραιά και οχι των ΒΠ. Στα 18 της την πήρε δίπλα του στην δουλειά του (αυτός είναι Αντιπρόεδρος στην συγκεκριμένη εταιρεία) και της είπε: "Γουστάρεις 180.000 το μήνα και να μάθεις να κάνεις κουμάντο και να δεις πως βγαίνουν τα χρήματα ή να γίνεις από τα κοριτσάκια του μπαμπά που βλέπεις στα μέρη μας?" και η κοπέλα διάλξε το πρώτο.Γενικά η κοπέλα εξηγιόντα πολύ φίνα και με μια μπέσα που δεν συναντας εύκολα σε ματσωμένες περιοχές
Θέλω να πω ότι το παν είναι πως θα μεγαλώσεις το παιδί. Να σου φέρω εγώ γκομενίτσες από τα μέρη μου (Πειραιά , Κορυδαλλο , Νίκαια) που η μύτη τους είναι πιο ψηλά και από το Θεο και όχι απλά αξίζουν χύσιμο αλλά και ξύλο μετά από αυτό...
Σίγουρα στα ΒΠ έχεις περισσότερες πιθανότητες να συναντήσεις τέτοια άτομα αλλά πίστεψε με γνώρισα πολλά άτομα και τις οικογένειες τους και είδα πως τα συμπεριφέρονται και πως μεγαλώνουν τα παιδιά τους.Μην στιγματίζεις περιοχές , φιλικά εντελώς το λέω. Πίστεψε με και στην περιοχή που μένεις στάνταρ μια τουλάχιστον ψυλομύτα θα υπάρχει....

ετσι ειναι οπως τα λες υπαρχουν γυναικες αστερια στα βορεια προαστια ...και η πειρα μου μου εχει δειξει οτι πολλες φορες μια γυναικα που ειναι απο πλουσιο σπιτι μπορει να ειναι λιγοτερο κακομαθημενη απο τα δυτικα προαστια...και ας εχει φραγκα ..εχω την εντυπωση οτι εαν δεν εισαι φραγκατος...ποιο ευκολα θα σε κοιταξει μια γυναικα απο βορεια προαστια παρα απο δυτικα...στο κατω κατω αυτη εχει πολλα χρηματα ..και το να κανει παρεα για τα φραγκα με εναν γιατρο αν δεν τον γουσταρει δεν θα το κανει...οπως στα δυτικα..,,αν εισαι μορφωμενος οχι βλαχος και εχεις μια δουλεια με 1500 τον μηνα θα σε προσεξει ποιο πολυ στα βορεια προστια παρα κερατσινι μερια..υπαρχουν φυσικα και εξαιρεσεις..   ετσι δεν ειναι??

Επισκέπτης
να ζησει ο πειραιας ,μενει κανεις καστελλα μερια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom