Επισκέπτης
πολλοι απογοητευμενοι σε πληροφορω,που νομιζεις πονταρουν κατι τετοιεςΑυτή ρε συ μίλαγε λες και είχε πάρει πρέζα. Πάντως χωρίς πλάκα τώρα, εγώ όσο την έβλεπα αναρωτιόμουν ποιος άντρας θα της τον φόραγε της συγκεκριμένης
πολλοι απογοητευμενοι σε πληροφορω,που νομιζεις πονταρουν κατι τετοιεςΑυτή ρε συ μίλαγε λες και είχε πάρει πρέζα. Πάντως χωρίς πλάκα τώρα, εγώ όσο την έβλεπα αναρωτιόμουν ποιος άντρας θα της τον φόραγε της συγκεκριμένης
και γιατι δε συνεχισες βρε αδερφε,ποσο μικρος ησουναΕγώ, αλλά ήμουν μικρός(...) και ήταν καλή κοπέλα
αμ την άλλη την είδε κανείς σήμερα στο ΑΛΤΕΡ. Και καλά 22 ετών και έψαχνε πλούσιους γαμπρούς. Είπε και το εξής: Ο άντρας που δεν έχει λεφτά είναι "ΑΝΑΠΗΡΟΣ". Ουστ παλιο μπάζο.
Μιλάμε ήταν ψευδό, με στραβά πόδια αστα να πάνε το μπάζο.
Εγώ αυτές τις καταλαβαίνω πριν ανοίξουν το στόμα τους.........λυστε μου μια απορια παρακαλω,εχει κανει καποιος εδω σχεση που να εχει περασει πραγματικα καλα με τετοια κοπελα?
μετα τα 30 ολες πεφτουν αγαπητε,κανονας.κι ας ειναι και φραγκατεςΣυνάδελφοί εγώ μένω Άνω Γλυφάδα και κατεβαίνω στην παραλιακή πλευρά της Γλυφάδας σχεδόν κάθε μέρα οι δίκες μας γυναίκες είναι καλαμοκαβαλημένες για παράδειγμα η Τζούλια Αλεξανδράτου που είναι γλυφάδίωτησα ως γνωστόν το κορίτσι έχει φραγγατους γονείς πάρ'ολλα αυτα τις αρέσει να γίνεται νούμερο η ψωνάρα έτσι είναι οι περισσότερες γλυφαδίωτησες ενώ όσες μένουν στην Άνω Γλυφάδα κυρίως στην Τερψιθέα (περιοχή της Άνω Γλυφάδας κοντά στον Υμηττό) είναι πιο εξηγημένες διότι είναι σε κατώτερο οικονομικό επίπεδο από ότι οι κάτω γλυφαδιώτησες
ναι.... Και μένα η ΟΧΙΑ μου είναι η πιο όμορφη ΟΧΙΑ του κόσμου..........μα ετσι ειναι κουκλα,οταν λεω εμφανιση εννοω να βλεπεται η αλλη,εξαλλου οταν γουσταρεις καποιον πραγματικα αλλαζει στα ματια σου
και γιατι δε συνεχισες βρε αδερφε,ποσο μικρος ησουνα
το καλο κρεββατι ειδικα πολυ,αλλα πρεπει και να ξερουν το σωμα τους βρε αδερφε,οι περισσοτερρες δεν ερχονται καν σε οργασμο ουτε μονες τουςΔυστυχως εχω παρατηρησει οτι εχουν αρχισει να μπαινουν αλλες "αξιες" στις σχεσεις πια.
Το χειροτερο απο ολα ειναι το "να εχει λεφτα,περιουσια".Δηλαδη αν ειναι δυνατον.Αρκετοι παντρευονται σαβουρηδες/σαβουρες μονο για την περιουσια τους αδιαφοροντας για ολα τα αλλα....
Βεβαια το ιδιο ασχημο για εμενα ειναι και αυτοι που παντρευονται με το σκεπτικο να βρω μια νοικοκυρα κουνελα να μου πεταξει 10 παιδια και να τα αναθρεφει ολα.Και μετα τρεχουν να ξεχαρμανιασουν αλλου σε μπουρδελα και οχι μονο.
Οταν ειναι να παντρευτεις πρεπει να εισαι σιγουρος οτι γουσταρεις το ατομο που παντρευεσαι και οτι σε ικανοποιει να εισαι μαζι του/της.Για αυτο και η εμφανιση και το καλο κρεβατι μετρανε σε μια σχεση αρκετα.
ετσι...κι εγω κουμπαρος βρε!ναι.... Και μένα η ΟΧΙΑ μου είναι η πιο όμορφη ΟΧΙΑ του κόσμου..........
Αυτό βρήκα και γω. Αλλα ταιριάξαμε και στα μυαλά. Υπόψιν οτι είμασταν πολυ μικροί τότε. 19 εγώ και 16 αυτή.Οταν ειναι να παντρευτεις πρεπει να εισαι σιγουρος οτι γουσταρεις το ατομο που παντρευεσαι και οτι σε ικανοποιει να εισαι μαζι του/της.Για αυτο και η εμφανιση και το καλο κρεβατι μετρανε σε μια σχεση αρκετα.
αυτο το καλυτερο μας εφαγε...συνέχισα, αλλά νομίζω πως υπάρχουν και καλύτερα. Στην ηλικία σου και αν, 24-27
Ακούς ΟΧΙΑ τι λέει ο εβραιομπάστερ;;;;;;;;;;έτσι είναι οι περισσότερες γλυφαδίωτησες ενώ όσες μένουν στην Άνω Γλυφάδα κυρίως στην Τερψιθέα (περιοχή της Άνω Γλυφάδας κοντά στον Υμηττό) είναι πιο εξηγημένες διότι είναι σε κατώτερο οικονομικό επίπεδο από ότι οι κάτω γλυφαδιώτησες
Αυτό βρήκα και γω. Αλλα ταιριάξαμε και στα μυαλά. Υπόψιν οτι είμασταν πολυ μικροί τότε. 19 εγώ και 16 αυτή.
Ακόμα αγαπιόμαστε σαν την πρώτη μέρα.
θαυμα.Αυτό βρήκα και γω. Αλλα ταιριάξαμε και στα μυαλά. Υπόψιν οτι είμασταν πολυ μικροί τότε. 19 εγώ και 16 αυτή.
Ακόμα αγαπιόμαστε σαν την πρώτη μέρα.
αυτο το καλυτερο μας εφαγε...
δε βαριεσαι,υγεια που λενε.