Νέα

Γκόμενες βορείων προαστίων - εμπειρίες και απόψεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα reddna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτή ρε συ μίλαγε λες και είχε πάρει πρέζα. Πάντως χωρίς πλάκα τώρα, εγώ όσο την έβλεπα αναρωτιόμουν ποιος άντρας θα της τον φόραγε της συγκεκριμένης  :idiot: :idiot: :idiot:
πολλοι απογοητευμενοι σε πληροφορω,που νομιζεις πονταρουν κατι τετοιες

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
Συνάδελφοί εγώ μένω Άνω Γλυφάδα και κατεβαίνω στην παραλιακή πλευρά της Γλυφάδας σχεδόν κάθε μέρα οι δίκες μας γυναίκες είναι καλαμοκαβαλημένες για παράδειγμα η Τζούλια Αλεξανδράτου που είναι γλυφάδίωτησα ως γνωστόν το κορίτσι έχει φραγγατους γονείς πάρ'ολλα αυτα τις αρέσει να γίνεται νούμερο η ψωνάρα έτσι είναι οι περισσότερες γλυφαδίωτησες ενώ όσες μένουν στην Άνω Γλυφάδα κυρίως στην Τερψιθέα (περιοχή της Άνω Γλυφάδας κοντά στον Υμηττό) είναι πιο εξηγημένες διότι είναι σε κατώτερο οικονομικό επίπεδο από ότι οι κάτω γλυφαδιώτησες 

Επισκέπτης
αμ την άλλη την είδε κανείς σήμερα στο ΑΛΤΕΡ. Και καλά 22 ετών και έψαχνε πλούσιους γαμπρούς. Είπε και το εξής: Ο άντρας που δεν έχει λεφτά είναι "ΑΝΑΠΗΡΟΣ". Ουστ παλιο μπάζο.
Μιλάμε ήταν ψευδό, με στραβά πόδια αστα να πάνε το μπάζο.

Δυστυχως εχω παρατηρησει οτι εχουν αρχισει να μπαινουν αλλες "αξιες" στις σχεσεις πια.
Το χειροτερο απο ολα ειναι το "να εχει λεφτα,περιουσια".Δηλαδη αν ειναι δυνατον.Αρκετοι παντρευονται σαβουρηδες/σαβουρες μονο για την περιουσια τους αδιαφοροντας για ολα τα αλλα....
Βεβαια το ιδιο ασχημο για εμενα ειναι και αυτοι που παντρευονται με το σκεπτικο να βρω μια νοικοκυρα κουνελα να μου πεταξει 10 παιδια και να τα αναθρεφει ολα.Και μετα τρεχουν να ξεχαρμανιασουν αλλου σε μπουρδελα και οχι μονο.
Οταν ειναι να παντρευτεις πρεπει να εισαι σιγουρος οτι γουσταρεις το ατομο που  παντρευεσαι και οτι σε ικανοποιει να εισαι μαζι του/της.Για αυτο και η εμφανιση και το καλο κρεβατι μετρανε σε μια σχεση αρκετα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λυστε μου μια απορια παρακαλω,εχει κανει καποιος εδω σχεση που να εχει περασει πραγματικα καλα με τετοια κοπελα?
Εγώ αυτές τις καταλαβαίνω πριν ανοίξουν το στόμα τους......... :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Συνάδελφοί εγώ μένω Άνω Γλυφάδα και κατεβαίνω στην παραλιακή πλευρά της Γλυφάδας σχεδόν κάθε μέρα οι δίκες μας γυναίκες είναι καλαμοκαβαλημένες για παράδειγμα η Τζούλια Αλεξανδράτου που είναι γλυφάδίωτησα ως γνωστόν το κορίτσι έχει φραγγατους γονείς πάρ'ολλα αυτα τις αρέσει να γίνεται νούμερο η ψωνάρα έτσι είναι οι περισσότερες γλυφαδίωτησες ενώ όσες μένουν στην Άνω Γλυφάδα κυρίως στην Τερψιθέα (περιοχή της Άνω Γλυφάδας κοντά στον Υμηττό) είναι πιο εξηγημένες διότι είναι σε κατώτερο οικονομικό επίπεδο από ότι οι κάτω γλυφαδιώτησες 
μετα τα 30 ολες πεφτουν αγαπητε,κανονας.κι ας ειναι και φραγκατες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μα ετσι ειναι κουκλα,οταν λεω εμφανιση εννοω να βλεπεται η αλλη,εξαλλου οταν γουσταρεις καποιον πραγματικα αλλαζει στα ματια σου
ναι.... Και μένα η ΟΧΙΑ μου είναι η πιο όμορφη ΟΧΙΑ του κόσμου.......... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
κόκκινων σπιτιών

carpe diem

Απ: Γκόμενες βορείων προαστείων - εμπειρίες και απόψεις
« Απάντηση #33 στις: Σήμερα στις 22:48 » Παράθεση  

--------------------------------------------------------------------------------
Παράθεση από: spiros1968 στις Σήμερα στις 22:46
μαγκες τισ χαζο γκομενες των βπ τις βλεπω καθε βραδυ λογω δουλειας.ολες ειναι με το κινιτο στο χερι και απο τιν αλλη ειναι ο μαλακας που τισ συνοδευει με το ποτο στο χερι αντι να τις εχει σε κανα ξενοδοχειο με τα ποδια ψηλα

ποιος ρε,ο γκομενος που απασχολειται μονο με το πως θα φτιαξει το μαλλι?

οχι ρε τισ ζαντες στην ζ4 ασχολειται τοσο μαλακς ειναι

Επισκέπτης
Δυστυχως εχω παρατηρησει οτι εχουν αρχισει να μπαινουν αλλες "αξιες" στις σχεσεις πια.
Το χειροτερο απο ολα ειναι το "να εχει λεφτα,περιουσια".Δηλαδη αν ειναι δυνατον.Αρκετοι παντρευονται σαβουρηδες/σαβουρες μονο για την περιουσια τους αδιαφοροντας για ολα τα αλλα....
Βεβαια το ιδιο ασχημο για εμενα ειναι και αυτοι που παντρευονται με το σκεπτικο να βρω μια νοικοκυρα κουνελα να μου πεταξει 10 παιδια και να τα αναθρεφει ολα.Και μετα τρεχουν να ξεχαρμανιασουν αλλου σε μπουρδελα και οχι μονο.
Οταν ειναι να παντρευτεις πρεπει να εισαι σιγουρος οτι γουσταρεις το ατομο που  παντρευεσαι και οτι σε ικανοποιει να εισαι μαζι του/της.Για αυτο και η εμφανιση και το καλο κρεβατι μετρανε σε μια σχεση αρκετα.
το καλο κρεββατι ειδικα πολυ,αλλα πρεπει και να ξερουν το σωμα τους βρε αδερφε,οι περισσοτερρες δεν ερχονται καν σε οργασμο ουτε μονες τους

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αυτό βρήκα και γω. Αλλα ταιριάξαμε και στα μυαλά. Υπόψιν οτι είμασταν πολυ μικροί τότε. 19 εγώ και 16 αυτή.
Ακόμα αγαπιόμαστε σαν την πρώτη μέρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έτσι είναι οι περισσότερες γλυφαδίωτησες ενώ όσες μένουν στην Άνω Γλυφάδα κυρίως στην Τερψιθέα (περιοχή της Άνω Γλυφάδας κοντά στον Υμηττό) είναι πιο εξηγημένες διότι είναι σε κατώτερο οικονομικό επίπεδο από ότι οι κάτω γλυφαδιώτησες 
Ακούς ΟΧΙΑ τι λέει ο εβραιομπάστερ;;;;;;;;;;

Επισκέπτης
περναμε ολοι μας τη ζωη αναζητωντας την αληθινη αγαπη κι οταν τη βρουμε τη χανουμε κι επειτα προσπαθουμε ολη μας τη ζωη να την ξαναβρουμε... καλο ε,δε θυμαμαι ποιος το πε

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Εσύ persona, το έχεις σκεφτεί αν πρέπει να αρχίσεις τα ελαφρά εκεί που συνευρίσκεσαι; Δεν είναι αυτά τα παιχνίδια για εμάς. Banil tavarich?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom