Επισκέπτης
Σίγουρα αλλά ...δεν απάντησες ...
Οντως πολύ εύστοκο
Σε τι δεν απαντησα φιλε?Αν ενοεις την ερωτηση αν θεωρω την αδερφη μου Ελεινιδα σου απαντησα δες στην προηγουμενη σελιδα.
Σίγουρα αλλά ...δεν απάντησες ...
Οντως πολύ εύστοκο
Σε τι δεν απαντησα φιλε?Αν ενοεις την ερωτηση αν θεωρω την αδερφη μου Ελεινιδα σου απαντησα δες στην προηγουμενη σελιδα.
σε αυτό σου έχω απάντησει και εγώ . μην με χάνεις . ρωτάω για το εάν είσαι καιρό στν παρέα .
Επανέρχομαι στην αρχική σχεδόν ερώτηση. Αφού είναι τόσο ελεεινές γιατί οι περισσότερες από αυτές έχουν γκόμενο;
Εγω DIKY εχω μια θεωρια και θελω να μου πεις αν συμφωνεις : οσο πιο Βορεια πας συναντας ωραιες γυναικες π.χ Τσεχες ( τυχαιο το παραδειγμα ) και οσο πιο Νοτια πας συναντας καυλιαριδες αντρες πχ. Ελληναρες και παμε και πιο νοτια big Nigerian
Επανέρχομαι στην αρχική σχεδόν ερώτηση. Αφού είναι τόσο ελεεινές γιατί οι περισσότερες από αυτές έχουν γκόμενο;
Γιατι με τα 600 ευρω που βγαζουν πολλοι, δεν μπορεις να πηγαινεις συνεχεια στα μπουρδελα.
οι κλιματικες συνθηκες δημιουργουν μια αντιστροφως αναλογη σχεση μεταξυ αντρων και γυναικων οσο αφορα την καυλα των νοτιων αντρων και την πεοθετικοτητα των βορειων γυναικων. οσο πιο νοτια πας τοσο πιο πολυ θελουν να γαμησουν οι αντρες και τοσο οι γυναικες ειναι αγαμητες. βλεπε υποδειγματικα χωσιματα αραπηδων σε κλαμπ και τον ευξεκωλιασμο των βορειοευρωπαιων μουνακιων. οποτε παρατηρουμε οτι τα ακρα (βορρας-νοτος) ειναι της καυλας για αντρες(νοτος) και γυναικες(βορρας) και το αντιστροφο ισχυει για τους ξενερωτους βορειους και τις πεοαποθητικες νοτιες. μπορουμε να συγκριθουμε εμεις με τους μαυρους? η απαντηση ειναι οχι, προσωπικα οταν βλεπω μαυρο να χωνεται σε τουριστρια respect!! απλα παρακολουθεις με ευλαβεια και ΔΕΝ προσπαθεις να του την φας γιατι ειναι ιεροσυλια..το ιδιο ισχυει και για τις ελλεεινιδες..δεν μποπουν να συγκριθουν με τις ξενες..δεν βλεπετε ποσο ασχημα νοιωθουν οταν βρισκονται στον ιδιο χωρο με ξενες βορειες μουναρες??εκει βγαινει το κομπλεξ τους γιατι κατα βαθος ξερουν ποσο ακυρες ειναι, απλα εχουν βρει εδω και τα κανουν..προτεινω εμπαργκο μπας και αλλαξουν ,αλλα 400 χρονια ειναι αυτα..
Αυτή είναι μια απάντηση που έχω σκεφτεί και τη δέχομαι.
Ο καθενας το βλεπει διαφορετικα .
Προσωπικα εχω δωσει κοκκινη καρτα στις Ελληνιδες και εχω το κεφαλι μου ησυχο .
Το 95% των Ελληνιδων δεν ξερουν καν τι θελουν ..αυτες ειναι Ελε ι νηδες.
Υπαρχουν και οι εξαιρεσεις και πιστευω οτι ολοι καπου εχουμε δει ή ξερουμε την διαφορα.
Απλα επειδη ειναι μονο το 5% ...δυσκολα το βρισκεις .
Εαν το βρεις το κρατας .
Γιατι εαν ειναι να πληρωνουμε για να εχουμε γκομενα ( ιδεολογια Ελληνιδας) ..πληρωνουμε και εχουμε αλλη καθε μερα .
Υπαρχει ομως και η πλυση του εγκεφαλου του νεοελληνα απο απαρχαιωμενες αντιληψεις του στυλ "παπουτσι απο τον τοπο σου γιατι ειναι το καλυτερο".Ουστττ ρε
Γιατι με τα 600 ευρω που βγαζουν πολλοι, δεν μπορεις να πηγαινεις συνεχεια στα μπουρδελα.
προσωπικα οταν βλεπω μαυρο να χωνεται σε τουριστρια respect!! απλα παρακολουθεις με ευλαβεια και ΔΕΝ προσπαθεις να του την φας γιατι ειναι ιεροσυλια..
Εκτος απο την ελεινη συμπερυφορα των Ελεινιδων ειναι στην μεση και τα φυλετικα χαρακτηρηστικα.Κακα τα ψεματα αλλη φαση οι Σκανδιναβες με τις ωραιες μυτουλες τα ματια και γενικα τα χρωματα των βορειων φυλων.Οποιος λεει οτι προτιμα τις Ελεινιδες ακομα και στην εμφανιση απο ξενες λεει μεγαλο ψεμα γιατι προτιμα να καταδικαστει με μια Ελεινιδα και δεν θελει να εχει περιθωριο για αλλαγη.
και συμπληρωνω το ωραιο χαμογελο, το καθαρο και αθωο βλεμμα, το απαλο δερματακι, το ανεμελο ντυσιμο..