Νέα

Γκόμενα: Γιατί να την κρατάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fallenAngel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Σε τι δεν απαντησα φιλε?Αν ενοεις την ερωτηση αν θεωρω την αδερφη μου Ελεινιδα σου απαντησα δες στην προηγουμενη σελιδα.

σε αυτό σου έχω απάντησει και εγώ . μην με χάνεις . ρωτάω για το εάν είσαι καιρό στην παρέα . 

OP
OP
F

fallenAngel

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επανέρχομαι στην αρχική σχεδόν ερώτηση. Αφού είναι τόσο ελεεινές γιατί οι περισσότερες από αυτές έχουν γκόμενο; :uglystupid:

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
1) Χρόνια πολλά σε όλους, κατ αρχήν...
2) Γιατί εγώ έχω την εντύπωση ότι, αν κάποιος είναι καλά ερωτικά με τη σχέση του με μια ελληνίδα, τότε τις βλέπει άριστα όλες τις ελληνίδες?
Αντίθετα αν πάρει τον πούλο από μια ελληνίδα, τότε αυτόματα γίνονται όλες "ελε-ινίδες".
3) Υπερβολικές ατάκες ρε παιδιά...
Και οι μάνες μας ελε-ινίδες είναι/ Ή οι μάνες είναι εξαίρεση...
4) Εγώ με ελληνίδα παντρεύτηκα, έζησα μαζί της και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έκανα μαζί της ένα παιδί και σας βεβαιώνω δεν τη βάζω μπροστά από καμία εγγλέζα, ούτε και από αυτήν που σήμερα με σέρνει με την καψούρα μου. Απλώς χώρησα γιατί εγώ έβλεπα έρωτες και πυροτεχνήματα κι αυτή έβλεπε την οικογένεια και το παιδί.
Έλα ρε τώρα που η κάθε πουτάνα, θα μας κάνει να λέμε τις δικές μας ελε-ινίδες. Αντε ρε...
Ας κάνουμε κι εμείς λίγο την αυτοκριτική μας...

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Ρε κάτι άλλο.
Το τραγούδι του Καρρά "τα χω με τον ευατό μου, που ακόμα σ΄αγαπώ"  τό βρίσκω σε κανά youtube ή αλλού...?
Help...

Επισκέπτης
Επανέρχομαι στην αρχική σχεδόν ερώτηση. Αφού είναι τόσο ελεεινές γιατί οι περισσότερες από αυτές έχουν γκόμενο; :uglystupid:

Γιατι οι περισσοτεροι νεοελληνες βολευονται με την σαβουρα δεν εχουν δει πως ειναι να ζεις με γυναικα απο το εξωτερικο και αρκετοι νεοελληνες επισης εχουν φαει πλυση εγκεφαλου για το πως οσες ειναι σεξουαλικα απελευθερωμενες ειναι και πουτανες.Ειναι οι πιο πολοι θυματα των απαρχαιωμενων αντιληψεων.Να λεμε και την αληθεια τα θελει και ο κολος τους και καλα να τα παθαινουν αφου δεν ειναι ικανοι να ψακτουν για κατι καλυτερο και υποτασονται στον ζυγο των Ελεινιδων.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Εγω DIKY εχω μια θεωρια και θελω να μου πεις αν συμφωνεις : οσο πιο Βορεια πας συναντας ωραιες γυναικες π.χ Τσεχες ( τυχαιο το παραδειγμα  :knockinb: :knockinb:) και οσο πιο Νοτια πας συναντας καυλιαριδες αντρες πχ. Ελληναρες και παμε και πιο νοτια big Nigerian  :bigdick: :bigdick:

οι κλιματικες συνθηκες δημιουργουν μια αντιστροφως αναλογη σχεση μεταξυ αντρων και γυναικων οσο αφορα την καυλα των νοτιων αντρων και την πεοθετικοτητα των βορειων γυναικων. οσο πιο νοτια πας τοσο πιο πολυ θελουν να γαμησουν οι αντρες και τοσο οι γυναικες ειναι αγαμητες. βλεπε υποδειγματικα χωσιματα αραπηδων σε κλαμπ και τον ευξεκωλιασμο των βορειοευρωπαιων μουνακιων. οποτε παρατηρουμε οτι τα ακρα (βορρας-νοτος) ειναι της καυλας για αντρες(νοτος) και γυναικες(βορρας) και το αντιστροφο ισχυει για τους ξενερωτους βορειους και τις πεοαποθητικες νοτιες. μπορουμε να συγκριθουμε εμεις με τους μαυρους? η απαντηση ειναι οχι, προσωπικα οταν βλεπω μαυρο να χωνεται σε τουριστρια respect!! απλα παρακολουθεις με ευλαβεια και ΔΕΝ προσπαθεις να του την φας γιατι ειναι ιεροσυλια..το ιδιο ισχυει και για τις ελλεεινιδες..δεν μποπουν να συγκριθουν με τις ξενες..δεν βλεπετε ποσο ασχημα νοιωθουν οταν βρισκονται στον ιδιο χωρο με ξενες βορειες μουναρες??εκει βγαινει το κομπλεξ τους γιατι κατα βαθος ξερουν ποσο ακυρες ειναι, απλα εχουν βρει εδω και τα κανουν..προτεινω εμπαργκο μπας και αλλαξουν ,αλλα 400 χρονια ειναι αυτα..

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Ο καθενας το βλεπει διαφορετικα .
Προσωπικα εχω δωσει κοκκινη καρτα στις Ελληνιδες και εχω το κεφαλι μου ησυχο .
Το 95% των Ελληνιδων δεν ξερουν καν τι θελουν ..αυτες ειναι Ελε ι νηδες.
Υπαρχουν και οι εξαιρεσεις και πιστευω οτι ολοι καπου εχουμε δει ή ξερουμε την διαφορα.
Απλα επειδη ειναι μονο το 5% ...δυσκολα το βρισκεις .
Εαν το βρεις το κρατας .

Γιατι εαν ειναι να πληρωνουμε για να εχουμε γκομενα ( ιδεολογια Ελληνιδας) ..πληρωνουμε και εχουμε αλλη καθε μερα .

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Γιατι με τα 600 ευρω που βγαζουν πολλοι, δεν μπορεις να πηγαινεις συνεχεια στα μπουρδελα.

Επισκέπτης
οι κλιματικες συνθηκες δημιουργουν μια αντιστροφως αναλογη σχεση μεταξυ αντρων και γυναικων οσο αφορα την καυλα των νοτιων αντρων και την πεοθετικοτητα των βορειων γυναικων. οσο πιο νοτια πας τοσο πιο πολυ θελουν να γαμησουν οι αντρες και τοσο οι γυναικες ειναι αγαμητες. βλεπε υποδειγματικα χωσιματα αραπηδων σε κλαμπ και τον ευξεκωλιασμο των βορειοευρωπαιων μουνακιων. οποτε παρατηρουμε οτι τα ακρα (βορρας-νοτος) ειναι της καυλας για αντρες(νοτος) και γυναικες(βορρας) και το αντιστροφο ισχυει για τους ξενερωτους βορειους και τις πεοαποθητικες νοτιες. μπορουμε να συγκριθουμε εμεις με τους μαυρους? η απαντηση ειναι οχι, προσωπικα οταν βλεπω μαυρο να χωνεται σε τουριστρια respect!! απλα παρακολουθεις με ευλαβεια και ΔΕΝ προσπαθεις να του την φας γιατι ειναι ιεροσυλια..το ιδιο ισχυει και για τις ελλεεινιδες..δεν μποπουν να συγκριθουν με τις ξενες..δεν βλεπετε ποσο ασχημα νοιωθουν οταν βρισκονται στον ιδιο χωρο με ξενες βορειες μουναρες??εκει βγαινει το κομπλεξ τους γιατι κατα βαθος ξερουν ποσο ακυρες ειναι, απλα εχουν βρει εδω και τα κανουν..προτεινω εμπαργκο μπας και αλλαξουν ,αλλα 400 χρονια ειναι αυτα..

Πεστα ρε πεστα ρε χρυσοστομε! Εχουν λυσαξει οι φασολες Ελεινιδες να βριζουν τις ξενες.Εχω ακουσει τα ακυρα απο Ελεινιδες να κατηγορους οτι ολες οι τουριστριες εχουν AIDS και ειναι πουτανες.XAXAXAX ουστ μωρη φασολαα πηγαινε στο χοντο μπας και μπορεις να βλεπεσαι.

Επισκέπτης
Αυτή είναι μια απάντηση που έχω σκεφτεί και τη δέχομαι.

Υπαρχει ομως και η πλυση του εγκεφαλου του νεοελληνα απο απαρχαιωμενες αντιληψεις του στυλ "παπουτσι απο τον τοπο σου γιατι ειναι το καλυτερο".Ουστττ ρε

OP
OP
F

fallenAngel

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο καθενας το βλεπει διαφορετικα .
Προσωπικα εχω δωσει κοκκινη καρτα στις Ελληνιδες και εχω το κεφαλι μου ησυχο .
Το 95% των Ελληνιδων δεν ξερουν καν τι θελουν ..αυτες ειναι Ελε ι νηδες.
Υπαρχουν και οι εξαιρεσεις και πιστευω οτι ολοι καπου εχουμε δει ή ξερουμε την διαφορα.
Απλα επειδη ειναι μονο το 5% ...δυσκολα το βρισκεις .
Εαν το βρεις το κρατας .

Γιατι εαν ειναι να πληρωνουμε για να εχουμε γκομενα ( ιδεολογια Ελληνιδας) ..πληρωνουμε και εχουμε αλλη καθε μερα .

Συμφωνώ και μαζί σου - ειδικά με την τελευταία πρόταση.
Απλά έχω ένα ερωτηματικό ως προς το "Εαν το βρεις το κρατας ."

OP
OP
F

fallenAngel

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Υπαρχει ομως και η πλυση του εγκεφαλου του νεοελληνα απο απαρχαιωμενες αντιληψεις του στυλ "παπουτσι απο τον τοπο σου γιατι ειναι το καλυτερο".Ουστττ ρε

Ε άμα είσαι χαζός και ό,τι σου λένε το πιστεύεις χωρίς σκέψη τι περιμένεις;
Βέβαια κοιτάζοντας λίγο την κοινωνία γύρω δε χρειάζεται να αναρωτιέται κανείς..

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Γιατι με τα 600 ευρω που βγαζουν πολλοι, δεν μπορεις να πηγαινεις συνεχεια στα μπουρδελα.

Αυτο που ειπες το βαζω κορνιζα τωρα αμεσως / εχεις λαμπρο μελλον μπροστα σου / προχωρα ....

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
προσωπικα οταν βλεπω μαυρο να χωνεται σε τουριστρια respect!! απλα παρακολουθεις με ευλαβεια και ΔΕΝ προσπαθεις να του την φας γιατι ειναι ιεροσυλια..

Μα τι :shit: λες τωρα ρε αν8ρωπε ??

Επισκέπτης
Εκτος απο την ελεινη συμπερυφορα των Ελεινιδων ειναι στην μεση και τα φυλετικα χαρακτηρηστικα.Κακα τα ψεματα αλλη φαση οι Σκανδιναβες με τις ωραιες μυτουλες τα ματια και γενικα τα χρωματα των βορειων φυλων.Οποιος λεει οτι προτιμα τις Ελεινιδες ακομα και στην εμφανιση απο ξενες λεει μεγαλο ψεμα γιατι προτιμα να καταδικαστει με μια Ελεινιδα και δεν θελει να εχει περιθωριο για αλλαγη.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Εκτος απο την ελεινη συμπερυφορα των Ελεινιδων ειναι στην μεση και τα φυλετικα χαρακτηρηστικα.Κακα τα ψεματα αλλη φαση οι Σκανδιναβες με τις ωραιες μυτουλες τα ματια και γενικα τα χρωματα των βορειων φυλων.Οποιος λεει οτι προτιμα τις Ελεινιδες ακομα και στην εμφανιση απο ξενες λεει μεγαλο ψεμα γιατι προτιμα να καταδικαστει με μια Ελεινιδα και δεν θελει να εχει περιθωριο για αλλαγη.

και συμπληρωνω το ωραιο χαμογελο, το καθαρο και αθωο βλεμμα, το απαλο δερματακι, το ανεμελο ντυσιμο..

Επισκέπτης
και συμπληρωνω το ωραιο χαμογελο, το καθαρο και αθωο βλεμμα, το απαλο δερματακι, το ανεμελο ντυσιμο..

Ακριβως!Ελεος δηλαδη!Οι φασολες Ελεινιδες ουτε να ντυθουν δεν ξερουν.Ντυνονται λες και θα πανε σε κανενα καρναβαλι ωρες ωρες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom