Νέα

Γκόμενα: Γιατί να την κρατάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fallenAngel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τοτε σε προκαλω να πας να φας γκομενα απο μαυρο και αν τα καταφερεις σε κερναω πριβε για ενα μηνα στο λιντο.

If you go black, you never come back...

οσοι εχουν συχνασει σε μπαρ του εξωτερικου το εχουν ακουσει ουκ ολιγες φορες απο γκομενες που εχουν γευτει τα μαυρα παλαμαρια.

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
τοτε σε προκαλω να πας να φας γκομενα απο μαυρο και αν τα καταφερεις σε κερναω πριβε για ενα μηνα στο λιντο.

Η δη8εν προκληση αυτη ειναι εντελως παιδικο επιχειρημα.
Λιγη αυτοεκτιμηση δε βλαπτει , για να μην πω τιποτα περισοτερο..

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Η δη8εν προκληση αυτη ειναι εντελως παιδικο επιχειρημα.
Λιγη αυτοεκτιμηση δε βλαπτει , για να μην πω τιποτα περισοτερο..

οτι και να πεις θα στο αντικρουσω με επιχειρηματα, οποτε μην φοβασαι να πεις την γνωμη σου. αυτα που λεω δεν υα βγαζω απ το μυαλο μου, ειναι η πραγματικοτητα που αγνοεις.

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Οταν πας να ριξεις γκομενα που να εχει βγει εξω για να γαμηθει, τον μαυρο δεν τον νικας ευκολα.

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
οτι και να πεις θα στο αντικρουσω με επιχειρηματα, οποτε μην φοβασαι να πεις την γνωμη σου. αυτα που λεω δεν υα βγαζω απ το μυαλο μου, ειναι η πραγματικοτητα που αγνοεις.

Οκ φιλε δε χρειαζεται, εχω ζησει Αμερικη και εχω προσωπικη αποψη,κρατα τα επιχειρηματα (σαν την "παρωδια προκλησης" που μου εκανες)για τον εαυτο σου.
Συνεχισε να κανεις πισω οποτε βλεπεις μαυρο και να λες "respect" ειναι ιεροσυλια να παω
να του την φαω...

Επισκέπτης
Παιδιά, έχω μια απορία.
Παρακολουθώ τους περισσότερους από εσάς εδώ στο forum που βρίζετε και κατηγορείτε τις (ελληνίδες) γκόμενες και έχω την εξής απορία: Γιατί δεν τις σουτάρετε αφού δε σας ικανοποιούν ούτε σεξουαλικά ούτε πνευματικά;
Τότε θα έχετε απόλυτη ελευθερία κινήσεων και επιλογών χωρίς μουρμούρα και γκρίνιες.
Εκτός και αν είναι θέμα του να έχεις το σίγουρο για καβάντζα και να ζεις το "παράνομο" οπότε πάω πάσο  ;)

Όσοι είχαν κάποια στιγμή αυτή τη δυνατότητα το έκαναν...Oι υπόλοιποι τραβάμε την ανηφόρα της βλακείας,της ελαφρότητας και της ξενερωσιάς...και ξεδίνουμε στα studio. Δυστυχώς.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Οκ φιλε δε χρειαζεται, εχω ζησει Αμερικη και εχω προσωπικη αποψη,κρατα τα επιχειρηματα (σαν την "παρωδια προκλησης" που μου εκανες)για τον εαυτο σου.
Συνεχισε να κανεις πισω οποτε βλεπεις μαυρο και να λες "respect" ειναι ιεροσυλια να παω
να του την φαω...

σεβαστη η γνωμη σου, ας μην το αναπτυξουμε αλλο το θεμα θα νυχτωσουμε

OP
OP
F

fallenAngel

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Όσοι είχαν κάποια στιγμή αυτή τη δυνατότητα το έκαναν...Oι υπόλοιποι τραβάμε την ανηφόρα της βλακείας,της ελαφρότητας και της ξενερωσιάς...και ξεδίνουμε στα studio. Δυστυχώς.

Ζωγράφε εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι να αυτο-καταπιέζονται και να μη διευκολύνουν από μόνοι τους τη ζωή τους...

Επισκέπτης
Ζωγράφε εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι να αυτο-καταπιέζονται και να μη διευκολύνουν από μόνοι τους τη ζωή τους...

Γιατί αν συμβεί αυτό μιλάμε για μία τεράστια αποδόμηση της Eλληνικής κοινωνίας έτσι όπως την ξέρουμε.
Oι Eλληνίδες περνάνε μία μεγάλη κρίση προσωπικότητας και οι Έλληνες άντρες τη βιώνουν εδώ και 10 περίπου χρόνια.
Συνέπεσε ευτυχώς με την κάθοδο χιλιάδων δεκτικών γυναικών από τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ και σώθηκε λίγο η κατάσταση.

[size=6pt]Ωραία εικόνα αυτή στο avatar σου,που την κονόμησες;[/size]

OP
OP
F

fallenAngel

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί αν συμβεί αυτό μιλάμε για μία τεράστια αποδόμηση της Eλληνικής κοινωνίας έτσι όπως την ξέρουμε.
Oι Eλληνίδες περνάνε μία μεγάλη κρίση προσωπικότητας και οι Έλληνες άντρες τη βιώνουν εδώ και 10 περίπου χρόνια.
Συνέπεσε ευτυχώς με την κάθοδο χιλιάδων δεκτικών γυναικών από τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ και σώθηκε λίγο η κατάσταση.

Ναι, μία κρίση προσωπικότητας που τις έχει κάνει να πιστεύουν ότι είναι θεές.   :think:
Πάντως μακάρι να γινόταν αυτή η αποδόμηση που λες γιατί τότε μόνο αναγέννηση θα μπορούσε να ακολουθήσει. Ενώ τώρα......... :jerking: και με τα δύο χέρια

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ναι, μία κρίση προσωπικότητας που τις έχει κάνει να πιστεύουν ότι είναι θεές.  :think:
Πάντως μακάρι να γινόταν αυτή η αποδόμηση που λες γιατί τότε μόνο αναγέννηση θα μπορούσε να ακολουθήσει. Ενώ τώρα......... :jerking: και με τα δύο χέρια
συγνωμη δηλαδη εσυ μας λες οτι εισαι διαφορετικη και δεν ζαλιζεις τα αρ :headbang: καποιου αντρα?γιατι δεν το πιστευω?

Επισκέπτης
Nομίζω ότι έχει ξεκινήσει και συμβαίνει ήδη... Xιλιάδες ελεύθερες τριαντάρες+ κυκλοφορούν χωρίς σιγά-σιγά ελπίδες για ζευγάρωμα..και μιλώ από προσωπική πείρα.Nα δούμε που θα καταλήξει αυτό...

OP
OP
F

fallenAngel

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συγνωμη δηλαδη εσυ μας λες οτι εισαι διαφορετικη και δεν ζαλιζεις τα αρ :headbang: καποιου αντρα?γιατι δεν το πιστευω?

Φίλε μου πρόβλημά σου το τι πιστεύεις.. ;)
Δε λέω τίποτα σε κανέναν γιατί ό,τι πω εδώ είναι απλός ισχυρισμός που κανείς δεν μπορεί να διασταυρώσει.
Πάντως για την ιστορία και μόνο, ναι, προσπαθώ να μην του ζαλίζω τ αρχίδια για κανένα λόγο. :rolleyes:
Απλά πλέον, δεν ξέρω αν και αυτό έχει νόημα..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δε λέω τίποτα σε κανέναν γιατί ό,τι πω εδώ είναι απλός ισχυρισμός που κανείς δεν μπορεί να διασταυρώσει.
Πάντως για την ιστορία και μόνο, ναι, προσπαθώ να μην του ζαλίζω τ αρχίδια για κανένα λόγο. :rolleyes:
νομιζω υπαρχει εμφυτη αυτη η ικανοτητα περι ζαλισματος και καμια δεν πιστευει πως ζαλιζει τον αντρα της.αν οντως εσυ το εχεις καταφερει συγχαρητηρια ο αντρας σου πρεπει να ειναι πολυ τυχερος. υγ.αν χωρισεις στειλε μην. ψαχνω μια σαν και σενα :dancing: :2funny:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16

γιατι ολες το ιδιο υποστηριζουν και οταν κανουν σχεση οντως στα ζαλιζουν? :helpplea:

OP
OP
F

fallenAngel

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
νομιζω υπαρχει εμφυτη αυτη η ικανοτητα περι ζαλισματος και καμια δεν πιστευει πως ζαλιζει τον αντρα της.αν οντως εσυ το εχεις καταφερει συγχαρητηρια ο αντρας σου πρεπει να ειναι πολυ τυχερος. υγ.αν χωρισεις στειλε μην. ψαχνω μια σαν και σενα :dancing: :2funny:

To έχω πει και σε προηγούμενο post μου: η γυναικεία πουτανιά ρέει άφθονη στις φλέβες μας και χωρίς να μας διδάξει κανείς ξέρουμε ανά πάσα στιγμή πώς να τη χρησιμοποιήσουμε. Το θέμα είναι αν θέλουμε να έχουμε ένα υποχείριό μας απέναντί μας και να το υποτιμούμε, ή να έχουμε έναν Άντρα, να τον σεβόμαστε και να γουστάρουμε και οι δύο μαζί.
Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για τις ελεεινίδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom