Μα τι λες τωρα ρε αν8ρωπε ??
τοτε σε προκαλω να πας να φας γκομενα απο μαυρο και αν τα καταφερεις σε κερναω πριβε για ενα μηνα στο λιντο.
Μα τι λες τωρα ρε αν8ρωπε ??
τοτε σε προκαλω να πας να φας γκομενα απο μαυρο και αν τα καταφερεις σε κερναω πριβε για ενα μηνα στο λιντο.
Η δη8εν προκληση αυτη ειναι εντελως παιδικο επιχειρημα.
Λιγη αυτοεκτιμηση δε βλαπτει , για να μην πω τιποτα περισοτερο..
οτι και να πεις θα στο αντικρουσω με επιχειρηματα, οποτε μην φοβασαι να πεις την γνωμη σου. αυτα που λεω δεν υα βγαζω απ το μυαλο μου, ειναι η πραγματικοτητα που αγνοεις.
ενα σου λεω φιλε με την κιθαρα : John απο το Καμερουν ....
Παιδιά, έχω μια απορία.
Παρακολουθώ τους περισσότερους από εσάς εδώ στο forum που βρίζετε και κατηγορείτε τις (ελληνίδες) γκόμενες και έχω την εξής απορία: Γιατί δεν τις σουτάρετε αφού δε σας ικανοποιούν ούτε σεξουαλικά ούτε πνευματικά;
Τότε θα έχετε απόλυτη ελευθερία κινήσεων και επιλογών χωρίς μουρμούρα και γκρίνιες.
Εκτός και αν είναι θέμα του να έχεις το σίγουρο για καβάντζα και να ζεις το "παράνομο" οπότε πάω πάσο ;)
Οκ φιλε δε χρειαζεται, εχω ζησει Αμερικη και εχω προσωπικη αποψη,κρατα τα επιχειρηματα (σαν την "παρωδια προκλησης" που μου εκανες)για τον εαυτο σου.
Συνεχισε να κανεις πισω οποτε βλεπεις μαυρο και να λες "respect" ειναι ιεροσυλια να παω
να του την φαω...
Όσοι είχαν κάποια στιγμή αυτή τη δυνατότητα το έκαναν...Oι υπόλοιποι τραβάμε την ανηφόρα της βλακείας,της ελαφρότητας και της ξενερωσιάς...και ξεδίνουμε στα studio. Δυστυχώς.
XAXAXAX ουστ μωρη φασολαα πηγαινε στο χοντο μπας και μπορεις να βλεπεσαι.
Ζωγράφε εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι να αυτο-καταπιέζονται και να μη διευκολύνουν από μόνοι τους τη ζωή τους...
οι Έλληνες άντρες τη βιώνουν εδώ και 10 περίπου χρόνια.
Γιατί αν συμβεί αυτό μιλάμε για μία τεράστια αποδόμηση της Eλληνικής κοινωνίας έτσι όπως την ξέρουμε.
Oι Eλληνίδες περνάνε μία μεγάλη κρίση προσωπικότητας και οι Έλληνες άντρες τη βιώνουν εδώ και 10 περίπου χρόνια.
Συνέπεσε ευτυχώς με την κάθοδο χιλιάδων δεκτικών γυναικών από τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ και σώθηκε λίγο η κατάσταση.
συγνωμη δηλαδη εσυ μας λες οτι εισαι διαφορετικη και δεν ζαλιζεις τα αρ καποιου αντρα?γιατι δεν το πιστευω?Ναι, μία κρίση προσωπικότητας που τις έχει κάνει να πιστεύουν ότι είναι θεές.
Πάντως μακάρι να γινόταν αυτή η αποδόμηση που λες γιατί τότε μόνο αναγέννηση θα μπορούσε να ακολουθήσει. Ενώ τώρα......... και με τα δύο χέρια
συγνωμη δηλαδη εσυ μας λες οτι εισαι διαφορετικη και δεν ζαλιζεις τα αρ καποιου αντρα?γιατι δεν το πιστευω?
νομιζω υπαρχει εμφυτη αυτη η ικανοτητα περι ζαλισματος και καμια δεν πιστευει πως ζαλιζει τον αντρα της.αν οντως εσυ το εχεις καταφερει συγχαρητηρια ο αντρας σου πρεπει να ειναι πολυ τυχερος. υγ.αν χωρισεις στειλε μην. ψαχνω μια σαν και σεναΦίλε μου πρόβλημά σου το τι πιστεύεις.. ;)
Δε λέω τίποτα σε κανέναν γιατί ό,τι πω εδώ είναι απλός ισχυρισμός που κανείς δεν μπορεί να διασταυρώσει.
Πάντως για την ιστορία και μόνο, ναι, προσπαθώ να μην του ζαλίζω τ αρχίδια για κανένα λόγο.
Απλά πλέον, δεν ξέρω αν και αυτό έχει νόημα..
Φίλε μου πρόβλημά σου το τι πιστεύεις.. ;)
Δε λέω τίποτα σε κανέναν γιατί ό,τι πω εδώ είναι απλός ισχυρισμός που κανείς δεν μπορεί να διασταυρώσει.
Πάντως για την ιστορία και μόνο, ναι, προσπαθώ να μην του ζαλίζω τ αρχίδια για κανένα λόγο.
Απλά πλέον, δεν ξέρω αν και αυτό έχει νόημα..
νομιζω υπαρχει εμφυτη αυτη η ικανοτητα περι ζαλισματος και καμια δεν πιστευει πως ζαλιζει τον αντρα της.αν οντως εσυ το εχεις καταφερει συγχαρητηρια ο αντρας σου πρεπει να ειναι πολυ τυχερος. υγ.αν χωρισεις στειλε μην. ψαχνω μια σαν και σενα