Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
ντε πεταξε τιποτε εγκο πριν κομπιουτερ οχι ελληνικα τωρα ντενης εβαλε προγραμα κομπιουτερ γραφει ελληνικα
ντενης ποιος ειναι ???
ντε πεταξε τιποτε εγκο πριν κομπιουτερ οχι ελληνικα τωρα ντενης εβαλε προγραμα κομπιουτερ γραφει ελληνικα
αγκορι απο ρουσια δουλευει δουλεια κομπιουτερ και αφτο φτιακση κομπιουτερ γκραφει ελληνικα.ντενης ποιος ειναι ???
το τσουλί και τη Βάθης μια χαρά τα τσερεις....Ντενης..αγκορι απο ρουσια δουλευει δουλεια κομπιουτερ και αφτο φτιακση κομπιουτερ γκραφει ελληνικα.
εγκο διαλεγκι ποιο αντρα παει κανει εροτικα οχι εσυ εγκο γυναικα οχι αγκορακι εσυ αγκορακι?ine ke dio files mou apo notia rosia apo to mineral vode.
den mporoyme dimosia na to poume 8a ta ek8esoume aloste i mia kani erota se diko tis xoro tis elf8eres ores tis epilektika.
Αυτα σου λενε τιποτα ??? Da ή Niet ????
Εσυ τα ειχες γραψει αγορακι μου ....
εγκο διαλεγκι ποιο αντρα παει κανει εροτικα οχι εσυ εγκο γυναικα οχι αγκορακι εσυ αγκορακι?
πω πωωωωωωωωωωωωωωωωω τι κανανε γκινεκεσ σας?
εγκο διαλεγκι ποιο αντρα παει κανει εροτικα οχι εσυ εγκο γυναικα οχι αγκορακι εσυ αγκορακι?
Μεταξυ αλλω γιατι ηδη ξερουν τι θελουμε στο κρεβατι.Που να τα εξηγεις παλι απο την αρχη.Παιδιά, έχω μια απορία.
Παρακολουθώ τους περισσότερους από εσάς εδώ στο forum που βρίζετε και κατηγορείτε τις (ελληνίδες) γκόμενες και έχω την εξής απορία: Γιατί δεν τις σουτάρετε αφού δε σας ικανοποιούν ούτε σεξουαλικά ούτε πνευματικά;
Τότε θα έχετε απόλυτη ελευθερία κινήσεων και επιλογών χωρίς μουρμούρα και γκρίνιες.
Εκτός και αν είναι θέμα του να έχεις το σίγουρο για καβάντζα και να ζεις το "παράνομο" οπότε πάω πάσο ;)
Ταπεινή μου γνώμη είναι πως δεν μπορεί να υπάρξει ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Κακά τα ψέματα.
Άλλο σεβασμός μεταξύ των δύο φύλων και άλλο ισότητα όπως εννοείται σήμερα.
Και ναι πράγματι την έχουν χάσει τη μπάλα σήμερα οι γυναίκες
εχουν χασει την μπαλα γιατι επι σειρα ετων η αντιπαθης συνομοταξια των ελεεινιδων ηταν μια ζωη στην κουζινα καθως οι υπεροχοι παππουδες μας τις ειχαν υποταξει και καμμια τους δεν τολμουσε να κανει η να πει κατι γιατι η σφαλιαρα επεφτε συννεφο..η τακτικη αυτη επιτυχημενη και δημιουργησε σωστες οικογενειες.Ταπεινή μου γνώμη είναι πως δεν μπορεί να υπάρξει ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Κακά τα ψέματα.
Άλλο σεβασμός μεταξύ των δύο φύλων και άλλο ισότητα όπως εννοείται σήμερα.
Και ναι πράγματι την έχουν χάσει τη μπάλα σήμερα οι γυναίκες
2. Απλά ζήτησα τη γνώμη σας γιατί με ενδιαφέρει πώς σκέφτεται ο άντρας αλλιώς δεν μπορείς να τον ευχαριστήσεις.