Νέα

Γκόμενα: Γιατί να την κρατάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fallenAngel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ine ke dio files mou apo notia rosia apo to mineral vode.

den mporoyme dimosia na to poume 8a ta ek8esoume aloste i mia kani erota se diko tis xoro tis elf8eres ores tis epilektika.

Αυτα σου λενε τιποτα ??? Da ή Niet ????

Εσυ τα ειχες γραψει αγορακι μου ....

tsouli_stin_vathis

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ine ke dio files mou apo notia rosia apo to mineral vode.

den mporoyme dimosia na to poume 8a ta ek8esoume aloste i mia kani erota se diko tis xoro tis elf8eres ores tis epilektika.

Αυτα σου λενε τιποτα ??? Da ή Niet ????

Εσυ τα ειχες γραψει αγορακι μου ....
εγκο διαλεγκι ποιο αντρα παει κανει εροτικα οχι εσυ εγκο γυναικα οχι αγκορακι εσυ αγκορακι?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
εγκο διαλεγκι ποιο αντρα παει κανει εροτικα οχι εσυ εγκο γυναικα οχι αγκορακι εσυ αγκορακι?

Καλα Χριστουγεννα και Καλη Πρωτοχρονια ..... / Γκορμπατσωφ,Περεστροϊκα,μπαλετα Μπολσοϊ,μπαλαλαϊκα ... / υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν μανταρινια χωρις κουκουτσια ....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
πω πωωωωωωωωωωωωωωωωω  τι κανανε γκινεκεσ σας?
ντε πεταξε τιποτε εγκο πριν κομπιουτερ οχι ελληνικα τωρα ντενης εβαλε προγραμα κομπιουτερ γραφει ελληνικα
ντε πεταξε τιποτε εγκο πριν κομπιουτερ οχι ελληνικα τωρα ντενης εβαλε προγραμα κομπιουτερ γραφει ελληνικα
:think: :think: :think: :think:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Παιδιά, έχω μια απορία.
Παρακολουθώ τους περισσότερους από εσάς εδώ στο forum που βρίζετε και κατηγορείτε τις (ελληνίδες) γκόμενες και έχω την εξής απορία: Γιατί δεν τις σουτάρετε αφού δε σας ικανοποιούν ούτε σεξουαλικά ούτε πνευματικά;
Τότε θα έχετε απόλυτη ελευθερία κινήσεων και επιλογών χωρίς μουρμούρα και γκρίνιες.
Εκτός και αν είναι θέμα του να έχεις το σίγουρο για καβάντζα και να ζεις το "παράνομο" οπότε πάω πάσο  ;)
Μεταξυ αλλω γιατι ηδη ξερουν τι θελουμε στο κρεβατι.Που να τα εξηγεις παλι απο την αρχη.

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Ταπεινή μου γνώμη είναι πως δεν μπορεί να υπάρξει ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Κακά τα ψέματα.
Άλλο σεβασμός μεταξύ των δύο φύλων και άλλο ισότητα όπως εννοείται σήμερα.
Και ναι πράγματι την έχουν χάσει τη μπάλα σήμερα οι γυναίκες  :uglystupid:

Απλά δεν ξέρεται τι θέλετε όλες σας…
Α παρεμπιπτόντως η τελευταία σελίδα  αυτού του  θρεντ είναι όλα τα λεφτά….
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Ταπεινή μου γνώμη είναι πως δεν μπορεί να υπάρξει ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Κακά τα ψέματα.
Άλλο σεβασμός μεταξύ των δύο φύλων και άλλο ισότητα όπως εννοείται σήμερα.
Και ναι πράγματι την έχουν χάσει τη μπάλα σήμερα οι γυναίκες  :uglystupid:
εχουν χασει την μπαλα γιατι επι σειρα ετων η αντιπαθης συνομοταξια των ελεεινιδων ηταν μια ζωη στην κουζινα καθως οι υπεροχοι παππουδες μας τις ειχαν υποταξει και καμμια τους δεν τολμουσε να κανει η να πει κατι γιατι η σφαλιαρα επεφτε συννεφο..η τακτικη αυτη επιτυχημενη και δημιουργησε σωστες οικογενειες.
παμε τωρα στις σημερινες ελλεεινιδες.μαθαινοντας οτι στο εξωτερικο οι γυναικες εχουν αλλη αντιμετωπιση αρχισαν και καλως, να θελουν την ελευθερια τους απο την καταπιεση ετων..ομως ηταν ετοιμες οι καριολες για κατι τετοιο? συμφωνα με τον τροπο που διαχειριζονται αυτην τους την ελευθερια, οχι δεν ηταν..μπηκαν αποτομα στην αγορα εργασιας και τις βλεπεις οτι δεν ξερουν να κουμανταρουν τα νευρα και τις ανασφαλειες τους..πηγα προχθες στο ταχυδρομειο πρωι πρωι και φωναζε μια καργια στους πελατες γιατι μπηκαν ολοι πολυ πρωι και δεν θα καθομαι λεει να εξυπηρετω κοσμο πριν πιω τον καφε μου!μετα ενας μαλακακος της λεει οτι της πηρε δωρο για τις γιορτες και του απανταει παρατα με ησυχη και συ και πηγαινε κανε την δουλεια σου!ολα αυτα μπροστα στον κοσμο χωρις ιχνος ντροπης!αληθεια ποσσες φορες οι"κοπελες"σας εχουν πει δημοσια κατι που σας πειραζει?ποσες φορες σας εχουν μπλεξει σε ιστοριες και καταστασεις βγαζοντας σας απο την ησυχια σας?στις σχεσεις τους το χουν βρει να εχουν παντα το πανω χερι, οποτε και οτι γουσταρουν αυτες πρεπει να γινεται και αν δεν εχουν ορεξη η επιμεινεις για κατι σε κοιταν με το απειλητικο εκεινο αγελαδισιο υφος λεγοντας σου εμμενως πλην σαφως κατσε φρονιμα μαλακα μην σε χωρισω και αντε μετα να βρεις αλλη ελλεεινιδα..και οι λαλακες καθονται γιατι ξερουν οτι αν ξεφυγουν απο την φουστα της ελλεεινιδας τους θα τον κατασπαραξουν οι αλλες..αντιθετα οι ξενες ποτε δεν εκπολιτιστηκαν αποτομα και με το ετσι θελω αλλα λαου λαου γι αυτο και τωρα ειναι ξεκαθαρες,ευγενικες..δεν θα ξεχασω καλιφορνεζα πολιτισμενη γκομενα να μου λεει σχε χωσιμο μου συγνωμη, δεν θελω να σε πληγωσω αλλα εχω αγορι ,θελεις την φιλη μου που μου ειπε οτι της αρεσεις?εμεινα μαλακας..το ιδιο βραδυ παιχηκε φασωμα τελικα με μια αλλη τριτη φιλη της απο το πουθενα..ειναι πολυ μπροστα οι γυναικες..η ελλεεινιδα θα σε εφτυνε στα μουτρα στην καλυτερη και φυσικα απο ζηλια και μισος δεν θα σε τακτοποιουσε με φιλη της χωρις καν να σε ξερει..εγω πιστευω πρεπει να παμε παλι απο την αρχη, να γυρισουμε στην εποχη των παππουδων μας, να τις σφαλιαριζουμε καπου καπου ,πολυ ξυλο αν χρειαστει και σιγα σιγα με το μαλακο να προσπαθησουν να ξαναγινουν ανθρωποι και ολοκληρωμενες γυναικες ,ωστε να μην φθασουμε στην σημερινη καταντια που πολλους μας αναγκαζει να προβουμε σε ενα πουτσομεταναστευτικο ρευμα λογω των γυναικων αυτη την φορα και οχι γιατι δεν εχουμε δουλειες..και οχι στην αυσταλια και την αμερικη,αλλα στην τσεχια και την λετονια...
αυτα τα γραφω με πολυ γκαυλα γιατι μολις γυρισα απο στουντιο και μετα στριπ που υπεροχη ρωσιδουλα με εξυπηρετησε αυταρκως σε πριβε χορο, κατι που οι ελλεεινιδες αν κανανε αυτη την δουλεια και πηγαινες στο πριβε μαζι τους ,στην καλυτερη θα σου αρχιζανε την πριβε γκρινια και θα πληρωνες κιολας! :grin:

Επισκέπτης
Πολυ σωστα Diky δεν εχω να πω και πολλα πλεον στο ζητημα με καλυβεις τελεια :rockon:
Να παραθεσω και μια δικη μου εμπειρια οπου ειχα μεθυσει σε ενα μπαρ και ειχα παει σε 2 Αμερικανιδες και τις χουφτωνα χυμα στο μαγαζι μεσα.Αυτες αφου μου την ειπαν με ομορφο τροπο για την συμπεριφορα μου (και μου εξηγησαν οτι αρκει απλα να πω ενα "hi" αμα γουσταρω μια γκομενα) πιασαμε κουβεντα και παικτηκε φαση με μια απο αυτες.Αμα ηταν Ελεινιδες θα στριγκλιζαν και πολυ πιθανον θα μου εριχαν και καμια σφαλιαρα και θα φευγανε μουτρωμενες.
Οσο για το στριπ που ειπες και εκει οι Ελεινιδες ειναι απαραδεκτες.Ψιλομυτες και ψυχρες και σου δειχνουν ποσο αγκαρια ειναι το στριπ που κανουν.

hiphoper

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Ελλεινίδες ελλεινίδες
Είστε σάπιες μουνοτρυπίδες

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και οι πιο επικινδυνες απόλες ειναι οι κουλτουρο ελεεινιδες :birdman:

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
2. Απλά ζήτησα τη γνώμη σας γιατί με ενδιαφέρει πώς σκέφτεται ο άντρας αλλιώς δεν μπορείς να τον ευχαριστήσεις.

Μα καλα ακομα να καταλαβεις ρε κοπελα μου??  :uglystupid: :uglystupid:
Ειναι πολυ απλα τα πραματα και πιστευω οτι εκφραζω ολο τον Ελληνικο ανδρικο πληθυσμο..
Ο Ελληνας ανδρας θελει τη γυναικα κυρια με κεφαλαιο Κ οταν ειναι πλαι του,δηλαδη σοβαρη και μετρημενη χωρις να προκαλει βεβαια  και στο κρεβατι του την θελει σαν την προσωπικη του πουτανα που θα ξεσκιζεται μονο με αυτον και θα κανει οτι θα εκανε και μια επαγγελματιας, η τουλαχιστον ναχει τη θεληση να τα κανει.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :boobies:

Αν ξερεις να το πραξεις αυτο , τοτε εχεις πολλες πιθανοτητες να κρατησεις πιστο εναν ανδρα διπλα σου.

Απλουστατο δεν ειναι ????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom