Νέα

Γκόμενα: Γιατί να την κρατάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fallenAngel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
F

fallenAngel

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γιατι ολες το ιδιο υποστηριζουν και οταν κανουν σχεση οντως στα ζαλιζουν? :helpplea:

Θες να σου πω γιατί, από προσωπική πείρα;
Επειδή είναι πολύ δύσκολο να λες αυτά τα πράγματα και να τα υλοποιείς. Γιατί η υλοποίηση προϋποθέτει σκληρή αυτοκριτική, να έρθεις αντιμέτωπος με τις χειρότερες ανασφάλειές σου, να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου (γιατί ο άλλος δε σου φταίει σε τίποτα) και αν όντως ενδιαφέρεσαι για τον άλλο να βάλεις κάτω τον εγωισμό σου.
Πόσους ανθρώπους ξέρεις που να το κάνουν αυτό; Εγώ προσωπικά, κανέναν.

OP
OP
F

fallenAngel

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
η πρωτη περιπτωση ομως κοπελα μου αφορα το 95%  :headbang:
οποτε τι μιλαμε τωρα, για τις εξαιρεσεις? :think:
Ε ναι δυστυχώς, και επαγωγικά αν το πάρεις εκεί οδηγούμαστε!
Μακάρι να είχα να σου πω κάτι άλλο.
Αλλά μην ανησυχείς... ;) υπάρχουν πολύ περισσότερες ρωσίδες απ ό,τι ελεεινίδες!  :dancing:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Θες να σου πω γιατί, από προσωπική πείρα;
Επειδή είναι πολύ δύσκολο να λες αυτά τα πράγματα και να τα υλοποιείς. Γιατί η υλοποίηση προϋποθέτει σκληρή αυτοκριτική, να έρθεις αντιμέτωπος με τις χειρότερες ανασφάλειές σου, να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου (γιατί ο άλλος δε σου φταίει σε τίποτα) και αν όντως ενδιαφέρεσαι για τον άλλο να βάλεις κάτω τον εγωισμό σου.
Πόσους ανθρώπους ξέρεις που να το κάνουν αυτό; Εγώ προσωπικά, κανέναν.
κοιτα φαινεσαι εξηγημενη και οτι ξερεις τι ζητας,ομως πραγματικα σου μιλαω εχω γνωρισει 2 τετοιες γυναικες στη ζωη μου και μολις γιναν γκομενες και κατοχυρωσαν την θεση τους αρχισαν τα γνωστα και αυτες,οποτε κατεληξα πως δεν βρισκεις ακρη και στην τελικη ειστε ολες τοσο ομοιες σε ορισμενα θεματα

OP
OP
F

fallenAngel

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα φαινεσαι εξηγημενη και οτι ξερεις τι ζητας,ομως πραγματικα σου μιλαω εχω γνωρισει 2 τετοιες γυναικες στη ζωη μου και μολις γιναν γκομενες και κατοχυρωσαν την θεση τους αρχισαν τα γνωστα και αυτες,οποτε κατεληξα πως δεν βρισκεις ακρη και στην τελικη ειστε ολες τοσο ομοιες σε ορισμενα θεματα

Δυστυχώς έτσι πάει... Μόλις πιάσεις την καλή από δω παν κι άλλοι  >:(
Είναι δύσκολο να κρατηθείς αλλά όχι εντελώς ανέφικτο.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Συνεχίζοντας την αφήγησή μου, πρόσεξα πολλές ελεεινίδες που φύσαγαν τον καπνό στα μούτρα του συνομιλητή τους με ύφος μοιραίας και εντυπωσιακής γυναίκας. Που πας να το παίξεις ρίτα χαίηγουορθ μωρή μπαζοφασόλα; Δε βλέπεις ότι δε σε παίρνει με τα πεσμένα πλαδαρά στήθη σου, το μπυροκοίλι, τους ξεχειλωμένους γλουτούς και την τραβελόφατσα με τα μάτια τρωκτικού και τα σφιγμένα χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε χρόνια δυσκοιλιότητα σε συνδυασμό με ασταθή περίοδο;

Το τραγικό ήταν ότι τα θύματα ήταν σε στάση προσοχής, λες και έδιναν εξετάσεις προκειμένου να καταφέρουν να γλύψουν το ψωλοχυμένο μουνί της τραβελοφασόλας ακόμα κι αν στο μεταξύ τους έμπηγε έναν δονητή στον κώλο. Όταν τόσα κορόιδα δίνουν το ρόλο του εξεταστή στα τσόκαρα τις ελεεινίδες και τους παραχωρούν το δικαίωμα να τους φέρουν στα μέτρα τους, κορόιδα είναι οι πονηρές φασόλες να φερθούν ισορροπημένα; Διότι στην περίπτωση ανισόρροπων γύναιων, σιγά μη περιμένει κανείς ότι θα δεχτούν αμαχητί να υιοθετήσουν άλλα μοντέλα συμπεριφοράς.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το όνειρο της ελεεινίδας για τη ζωή της :dancing: :dancing:

yasmeenbleeth12280501.jpg

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Οκ Τοντ έχεις δίκαιο, αλλά δεν είναι όλες οι ελληνίδες έτσι, το ξαναλέω.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Επίσης χαρακτηριστικό είναι ότι όσες έχουν καταφέρει να κάνουν παιδιά τα τραβάνε μαζί τους για να δείξουν στον κόσμο ότι κατάφεραν να αποκτήσουν ένα μπιμπελό ακόμα όπως επιτάσσει το βιολογικό τους ρολόι. Μετά λέμε για τη νεολαία, τι να περιμένεις από τέτοιες ελεεινίδες μανάδες; Μόνο το κουμ καν τους λείπει. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να δεις και τον ταλαίπωρο κακομοιριασμένο σύζυγο, να τρέχει να τις υπηρετήσει με ύφος αγελάδας πολλές φορές είτε περασμένης ηλικίας είτε ίδιαίτερα μικρής, τελειωμένα ανθρωπάρια που η έγνοια τους είναι πως θα υπηρετήσουν καλύτερα το αρπακτικό που φορτώθηκαν σα μαλάκες.

Και λες, που πάει αυτή η κοινωνία; Στο τέλος οι ελεεινίδες θα βγαίνουν στα καφενεία με το κομπολόι και το τσιγάρο και το νταλικιέρικο ύφος και οι "άντρες" τους θα σκύβουν το κεφάλι και θα τρέχουν να σφουγγαρίσουν.

Το νέο πρότυπο πλέον της ελεεινίδας είναι το πρότυπο britney.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:grin: Δεν αντιλέγω ότι εμπεριέχουν και σημαντικές αλήθειες αυτά που γράφεις αλλά το πας στα άκρα. Μια τυπική αμερικανίδα από το Idaho ή την Minnesota έχει βέβαια περισσότερες προοπτικές να σου βγει καλύτερη σύντροφος από την μέση Ελληνίδα (για λόγους που βαριέμαι να εξηγήσω) αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι υπάρχουν πολλά καλά ντόπια κορίτσια σε κυκλοφορία.

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
To έχω πει και σε προηγούμενο post μου: η γυναικεία πουτανιά ρέει άφθονη στις φλέβες μας και χωρίς να μας διδάξει κανείς ξέρουμε ανά πάσα στιγμή πώς να τη χρησιμοποιήσουμε. Το θέμα είναι αν θέλουμε να έχουμε ένα υποχείριό μας απέναντί μας και να το υποτιμούμε, ή να έχουμε έναν Άντρα, να τον σεβόμαστε και να γουστάρουμε και οι δύο μαζί.
Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για τις ελεεινίδες.

Άρα δηλαδή θέλετε έναν ανώτερο από εσάς
Τότε τι σκατά μιλάτε για ισότητες.?????
Κορίτσια έχετε χάσει τη μπάλα

hiphoper

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Σκατά στις ελε'ι'νήδες
Βουτήχτε τες σε λάκους με ποντικοκούραδα

OP
OP
F

fallenAngel

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Άρα δηλαδή θέλετε έναν ανώτερο από εσάς
Τότε τι σκατά μιλάτε για ισότητες.?????
Κορίτσια έχετε χάσει τη μπάλα

Ταπεινή μου γνώμη είναι πως δεν μπορεί να υπάρξει ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Κακά τα ψέματα.
Άλλο σεβασμός μεταξύ των δύο φύλων και άλλο ισότητα όπως εννοείται σήμερα.
Και ναι πράγματι την έχουν χάσει τη μπάλα σήμερα οι γυναίκες  :uglystupid:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ντιλαδη τι χρωστάω κατι? καναμε σεχ με πληρωσες και οχι ρεστα?

Την προηγουμενη φορα σε πεταξανε απο το παραθυρο γιατι ελεγες λογακια / για πες μας σε παρακαλω για καποιες φιλες σου σε ενα στριπτιτζαδικο στις Τζιτζιφιες !!!!

tsouli_stin_vathis

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Την προηγουμενη φορα σε πεταξανε απο το παραθυρο γιατι ελεγες λογακια / για πες μας σε παρακαλω για καποιες φιλες σου σε ενα στριπτιτζαδικο στις Τζιτζιφιες !!!!
ντε πεταξε τιποτε εγκο πριν κομπιουτερ οχι ελληνικα τωρα ντενης εβαλε προγραμα κομπιουτερ γραφει ελληνικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom