πιστευω οτι δεν χρειαζεται ουτε καν να ασχολουμαστε με τις ελλεεινιδες μεσα απο αυτο το σαιτ, καθως και μονο η υπαρξη του φανερωνει την αναγκη μας να ξεφυγουμε απο την ελλεεινιστικη εποχη. συμφωνω με τον φιλο whitney οτι οποιος γνωρισει ξενη γυναικα θα νιωσει σαν τον χωριατη που πηγε στην πολη. μπορει και αυτες να εχουν τα κακα τους αλλα σε γενικες γραμμες στο να κανουν σχεσεις και να ειναι ανετες και normal στην συμπεριφορα τους εχουν ξεφυγει απο τις "δικες"μας. παντως ελπιζω να μην παντρευτω στο τελος ελλεεινιδα..παιδες οσο ανεβαινουμε πιο βορεια τοσο καλυτερες γυναικες βρισκουμε..μην πω για ισλανδια τωρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκόμενα: Γιατί να την κρατάς;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fallenAngel
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 153
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.033
- Πόντοι
- 8.235
παιδες οσο ανεβαινουμε πιο βορεια τοσο καλυτερες γυναικες βρισκουμε..μην πω για ισλανδια τωρα
Εγω DIKY εχω μια θεωρια και θελω να μου πεις αν συμφωνεις : οσο πιο Βορεια πας συναντας ωραιες γυναικες π.χ Τσεχες ( τυχαιο το παραδειγμα ) και οσο πιο Νοτια πας συναντας καυλιαριδες αντρες πχ. Ελληναρες και παμε και πιο νοτια big Nigerian
Επισκέπτης
πιστευω οτι δεν χρειαζεται ουτε καν να ασχολουμαστε με τις ελλεεινιδες μεσα απο αυτο το σαιτ, καθως και μονο η υπαρξη του φανερωνει την αναγκη μας να ξεφυγουμε απο την ελλεεινιστικη εποχη. συμφωνω με τον φιλο whitney οτι οποιος γνωρισει ξενη γυναικα θα νιωσει σαν τον χωριατη που πηγε στην πολη. μπορει και αυτες να εχουν τα κακα τους αλλα σε γενικες γραμμες στο να κανουν σχεσεις και να ειναι ανετες και normal στην συμπεριφορα τους εχουν ξεφυγει απο τις "δικες"μας. παντως ελπιζω να μην παντρευτω στο τελος ελλεεινιδα..παιδες οσο ανεβαινουμε πιο βορεια τοσο καλυτερες γυναικες βρισκουμε..μην πω για ισλανδια τωρα
Σωστα και μονο που ασχολουμαστε μαζι τους τους δινουμε αξια!Απλα μου αρεσει να κανω χαζι τους κακομοιρηδες που κολλανε με τα δηθεν "καλα" κοριτσια της Ελεινιδες και νιωθουν "συναισθημα" μαζι τους.
Μην στενοχωριεσαι Diky!Θα αγορασουμε καμια Ουκρανη (απο τις πιο φτηνες και ευκολες του Ανατ. Μπλοκ αυτη τη στιγμη) στην χειροτερη αμα δεν βρουμε κατι αλλο (που αποκλειεται να μην βρεις αν δεν εισαι κολλημενος με το "παπουτσι απο τον τοπο σου").
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Αυτές τις μέρες που πήγα στα μαγαζιά έμεινα έκπληκτος με τις μέγαιρες που κυκλοφορούν και τους μαλάκες που δέχονται να τις γαμήσουν ή και να τις γκαστρώσουν (μερικές είχαν και παιδιά-κουμπιά σαν τις ίδιες).
Όλες είχαν ύφος και συμπεριφορά τράβελου που θα γέμιζε αηδία κάθε φυσιολογικό άντρα. Η απελπισία και η κακομοιριά του σύγχρονου νεοέλινα φαίνεται από το πως καταδέχεται να δημιουργήσει σχεσάρα με μία "γυναίκα" που είναι για τα μπάζα από κάθε άποψη.
Εκείνες που μιλούσαν για τους γκόμενούς τους ήταν φανερό ότι τους είχαν στις σφαλιάρες κι εκείνοι υπέμεναν. Λες και άκουγες καμιά στριφνή ψευτοαριστοκράτισα να μιλάει για την υπηρέτριά της. Τι άντρες είναι αυτοί που μπορούν και τους σηκώνεται όταν έχουν περάσει από τόσες προσβολές; Δε θα απορούσα αν κάθονται και να τους γαμήσει ο νιγηριανός "πλατωνικός φίλος" της γκόμενας.
Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί άντρες χωρίς αξιοπρέπεια. Οι πονηρές ελεεινίδες τους κόβουν τα αρχίδια και τα κρατάνε ενέχυρο μέχρι να τους βαρεθούν, ή μέχρι αυτοί να μην αντέξουν άλλο την ξεφτίλα.
Πάντα σταθερός στις απόψεις σου, και με τον καλό το λόγο στο πληκτρολόγιο για τις Ελλεεινίδες
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.033
- Πόντοι
- 8.235
Πάντα σταθερός στις απόψεις σου, και με τον καλό το λόγο στο πληκτρολόγιο για τις Ελλεεινίδες
Θελω Lakis33
Επισκέπτης
Ο todok ειναι αρχηγος.Οτι λεει ειναι αληθεια και οσοι το αρνουνται φορανε παρωπιδες η εχουν γινει "κοκκινιστοι"
fallenAngel
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χωρίς παρεξήγηση γιατί η ερώτηση είναι αληθινή και όχι ειρωνική μου απαντάτε για το εάν θεωρείτε και τις αδερφές σας Ελλεινήδες.
Εύστοχη η ερώτηση
Επισκέπτης
Χωρίς παρεξήγηση γιατί η ερώτηση είναι αληθινή και όχι ειρωνική μου απαντάτε για το εάν θεωρείτε και τις αδερφές σας Ελλεινήδες.
Φυσικα και την θεωρω.Στον χαρακτηρα ειναι απο τις πιο μεγαιρες.Τωρα ευτυχως που ειναι Ελεινιδα στον χαρακτηρα κυριως και το σωμα ειναι καλο και δεν ντρεπομαι τουλαχιστον να βγω στον δρομο μαζι της εξω και ας ειναι καργιολα μεγαλη!
Εσυ θα εισαι κανεις απο τους "παπουτσι απο τον τοπο μου και ξερο ψωμι" ε?
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.033
- Πόντοι
- 8.235
Mεσα ολες με μικρες εξαιρεσεις / θα κολωσουμε να το πουμε / εκτος απο τις μαναδες μας που εζησαν σε αλλες εποχες και δεν ειχαν βγει απο τα σπιτια τους και πολυ ....
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Χωρίς παρεξήγηση γιατί η ερώτηση είναι αληθινή και όχι ειρωνική μου απαντάτε για το εάν θεωρείτε και τις αδερφές σας Ελλεεινίδες.
Τώρα, τα γ@@@σες όλα
Να αγιασει το στομα σου μεγάλε !!!Αυτές τις μέρες που πήγα στα μαγαζιά έμεινα έκπληκτος με τις μέγαιρες που κυκλοφορούν και τους μαλάκες που δέχονται να τις γαμήσουν ή και να τις γκαστρώσουν (μερικές είχαν και παιδιά-κουμπιά σαν τις ίδιες).
Όλες είχαν ύφος και συμπεριφορά τράβελου που θα γέμιζε αηδία κάθε φυσιολογικό άντρα. Η απελπισία και η κακομοιριά του σύγχρονου νεοέλινα φαίνεται από το πως καταδέχεται να δημιουργήσει σχεσάρα με μία "γυναίκα" που είναι για τα μπάζα από κάθε άποψη.
Εκείνες που μιλούσαν για τους γκόμενούς τους ήταν φανερό ότι τους είχαν στις σφαλιάρες κι εκείνοι υπέμεναν. Λες και άκουγες καμιά στριφνή ψευτοαριστοκράτισα να μιλάει για την υπηρέτριά της. Τι άντρες είναι αυτοί που μπορούν και τους σηκώνεται όταν έχουν περάσει από τόσες προσβολές; Δε θα απορούσα αν κάθονται και να τους γαμήσει ο νιγηριανός "πλατωνικός φίλος" της γκόμενας.
Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί άντρες χωρίς αξιοπρέπεια. Οι πονηρές ελεεινίδες τους κόβουν τα αρχίδια και τα κρατάνε ενέχυρο μέχρι να τους βαρεθούν, ή μέχρι αυτοί να μην αντέξουν άλλο την ξεφτίλα.
πεσ'τα μπας και ξυπνησουν τα κοροιδα οι ελληνες - για να γαμαμε τις μουναρες που μας αξιζουν και οχι τα μπαζα που ψάχνουν "εργοδοτη-μαλακα-κερατα"!!!
Επισκέπτης
Ε WHITNEY είσαι καιρό στο site ???
ναι αλλα δεν εχει σημασια αυτο.Σημασια εχει τι βιωματα εχω εξω και τι εχουν δει τα ματια μου.Και πιστεψε με ξερω πολυ καλα ποσο Ελεινιδες ειναι οι δικες μας.
fallenAngel
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως ο χαρακτηρισμός ελεεινίδα που είδα εδώ μέσα για πρώτη φορά είναι έξυπνος και αν μη τι άλλο πολύ εύστοχος επίσης..
Επισκέπτης
Να αγιασει το στομα σου μεγάλε !!!
πεσ'τα μπας και ξυπνησουν τα κοροιδα οι ελληνες - για να γαμαμε τις μουναρες που μας αξιζουν και οχι τα μπαζα που ψάχνουν "εργοδοτη-μαλακα-κερατα"!!!
Ο todok ειναι ο guru εδω!Ξερει να λεει την αληθεια και μας ανοιγει τα ματια για το ποσο αθλιες ειναι οι Ελεινιδες!
Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως ο χαρακτηρισμός ελεεινίδα που είδα εδώ μέσα για πρώτη φορά είναι έξυπνος και αν μη τι άλλο πολύ εύστοχος επίσης..
Ο Todok τον επινοησε νομιζω! και ειναι τοσο αψογος χαρακτηρισμος που προσεγγιζει πληρως το αντικειμενο.
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ναι αλλα δεν εχει σημασια αυτο.Σημασια εχει τι βιωματα εχω εξω και τι εχουν δει τα ματια μου.Και πιστεψε με ξερω πολυ καλα ποσο Ελεινιδες ειναι οι δικες μας.
Σίγουρα αλλά ...δεν απάντησες ...
Οντως πολύ εύστοκο
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.033
- Πόντοι
- 8.235
Ο Todok τον επινοησε νομιζω! και ειναι τοσο αψογος χαρακτηρισμος που προσεγγιζει πληρως το αντικειμενο.
Και που να διαβασεις και "Lakis33 Απαντα" / πλουτος γνωσεων και εμπειριων / η αποθεωση της Ελληνιδας ....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 0