Νέα

Γκόμενα: Γιατί να την κρατάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fallenAngel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
τελικά έχω βαρεθεί 2 χρόνια εδώ να διαβάζω τα μπινελίκια απο τους άντρες του σάιτ για τις ελεεινίδες,τις έτσι ,τις αλλιώς και δώστου αλλά....όλοι έχουμε μια γκομενα ή μια γυναίκα που την έχουμε στα πούπουλα,όλοι έχουμε φάει χυλόπιτες, και βγάζουμε τ αποθημένα μας στο ίντερνετ, ή έχουμε να σταυρώσουμε γκόμενα από το 1821 και, φυσικά φταίνε για όλα οι γυναίκες.....ΑΠΟ την άλλη οι γυναίκες του σάιτ έχουν μασήσει από 150 άντρες η καθεμιά,έχουν στείλει για βρούβες άλλους 250 κ.λ.π......τελικά ο πόλεμος των φύλων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και άμα τον λύσουμε εδώ να μου τρυπήσετε την μύτη...πάντως πολύ θάθελα να υπήρχαν μερικοί/ές που να γράψουν στα ίσια αυτά που πραγματικά πιστεύουν....ξέρω ότι πάω κόντρα στο 95% των μελών αλλά γουσταρω να λέω ανοιχτά την άποψη μου.....ΤΩΡΑ μπορείτε άπαντες να μου ριχτείτε αλλά σκασίλα μου...ότι είχα να πω το είπα....για ψαχτείτε λίγο μέσα σας και τα λέμε.....ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΙΤ..χρονιάρες μέρες.... ;)

τα ειπες ολα ταλε.συμφωνω σε ολα...

OP
OP
F

fallenAngel

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτές τις μέρες που πήγα στα μαγαζιά έμεινα έκπληκτος με τις μέγαιρες που κυκλοφορούν και τους μαλάκες που δέχονται να τις γαμήσουν ή και να τις γκαστρώσουν (μερικές είχαν και παιδιά-κουμπιά σαν τις ίδιες).

Όλες είχαν ύφος και συμπεριφορά τράβελου που θα γέμιζε αηδία κάθε φυσιολογικό άντρα. Η απελπισία και η κακομοιριά του σύγχρονου νεοέλινα φαίνεται από το πως καταδέχεται να δημιουργήσει σχεσάρα με μία "γυναίκα" που είναι για τα μπάζα από κάθε άποψη.

Εκείνες που μιλούσαν για τους γκόμενούς τους ήταν φανερό ότι τους είχαν στις σφαλιάρες κι εκείνοι υπέμεναν. Λες και άκουγες καμιά στριφνή ψευτοαριστοκράτισα να μιλάει για την υπηρέτριά της. Τι άντρες είναι αυτοί που μπορούν και τους σηκώνεται όταν έχουν περάσει από τόσες προσβολές; Δε θα απορούσα αν κάθονται και να τους γαμήσει ο νιγηριανός "πλατωνικός φίλος" της γκόμενας.

Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί άντρες χωρίς αξιοπρέπεια. Οι πονηρές ελεεινίδες τους κόβουν τα αρχίδια και τα κρατάνε ενέχυρο μέχρι να τους βαρεθούν, ή μέχρι αυτοί να μην αντέξουν άλλο την ξεφτίλα.

Πες τα ρε άνθρωπε!!!
Κάτι τέτοια έχω δει κι εγώ και πραγματικά αναρωτιέμαι μήπως όντως έχω πέσει από άλλο πλανήτη και δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Αυτές τις μέρες που πήγα στα μαγαζιά έμεινα έκπληκτος με τις μέγαιρες που κυκλοφορούν και τους μαλάκες που δέχονται να τις γαμήσουν ή και να τις γκαστρώσουν (μερικές είχαν και παιδιά-κουμπιά σαν τις ίδιες).

Όλες είχαν ύφος και συμπεριφορά τράβελου που θα γέμιζε αηδία κάθε φυσιολογικό άντρα. Η απελπισία και η κακομοιριά του σύγχρονου νεοέλινα φαίνεται από το πως καταδέχεται να δημιουργήσει σχεσάρα με μία "γυναίκα" που είναι για τα μπάζα από κάθε άποψη.

Εκείνες που μιλούσαν για τους γκόμενούς τους ήταν φανερό ότι τους είχαν στις σφαλιάρες κι εκείνοι υπέμεναν. Λες και άκουγες καμιά στριφνή ψευτοαριστοκράτισα να μιλάει για την υπηρέτριά της. Τι άντρες είναι αυτοί που μπορούν και τους σηκώνεται όταν έχουν περάσει από τόσες προσβολές; Δε θα απορούσα αν κάθονται και να τους γαμήσει ο νιγηριανός "πλατωνικός φίλος" της γκόμενας.

Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί άντρες χωρίς αξιοπρέπεια. Οι πονηρές ελεεινίδες τους κόβουν τα αρχίδια και τα κρατάνε ενέχυρο μέχρι να τους βαρεθούν, ή μέχρι αυτοί να μην αντέξουν άλλο την ξεφτίλα.

μεγαλοπρεπες αρθρο που ενσαρκωνει τις σημερινες σχεσεις και μας κανει να αφυπνιστουμε απο τον μουνοδουλειστικο ληθαργομαλακιστοχαμουρισμο.

OP
OP
F

fallenAngel

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
το ξέρω fallen...είμαι αρκετά ψαγμένος στο θέμα, και θύτης και θύμα..οπότε διαφέρουν οι απόψεις μου απο πολλούς ....αλλά κάθε άποψη σεβαστή....η αλήθεια είναι δύσκολη....

Πολύ δύσκολη...
Και πονάει.. :rolleyes:

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
όοοοοοολε

έγραψε πάλι ο αρχιπονεμένος. Καμιά γκόμενα έβγαλες αχχαχαχαχα;
Γιατί δε πας ρε ευαγγελιστή σε κανα μαγαζί που πάνε αλλότρια κορίτσια;

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδες αυτες τις μερες την εκανε εξοχη ενας γνωστος μου και πηγε σε χωριο στην κεντρικη Ελλαδα...(δε 8α αναφερω που)
Παει στον χασαπακλα τον εποχης να παρει κρεας - του το βγαζει να το δει - και κανει το
λα8ος ο γνωστος μου να του πει "Μισο λεπτο να το δει και η γυναικα μου..."
Τι το 8ελε ???Μονο στο κεφαλι δεν του το πεταξε ο χομο σαπιενς (για να μην πω ερεκτους , που δεν εχει αρχισει ακομα να σκεφτεται  :grin: :grin:)
Φυσικα δεν το πηρε , και λακισε αρον αρον (δεν ειναι πλακα)
Λοιπον εν κατακλ. εδω στην Α8ηνα γιναμε φλουφληδες (υπαρχουν κι εξαιρεσεις)
στην επαρχια "το κρατανε αλη8ινο... :grin:"

Επισκέπτης
Εγω ποτε μου δεν εχω παει ως τωρα με Ελεεινιδα και ουτε προκειται και αυτοι που τις κρατανε και τις κακομαθαινουν ειναι οι κλασσικοι μαλακες νεοελληνες μουνοδουλοι.
Γιατι να τρωγω σκατα οταν εχουμε τοσες αλλοδαπες και κυριως Ρωσιδες :rockon: εδω στο Ελλαντα.Πραγματικα λυπαμαι ορισμενους γνωστους μου που εχουν μια μετρια γκομενα και μερικες φορες μπαζολα χοντροκολλα και τους σερνει απο την μυτη και αυτοι καμαρωνουν επειδη εχουν γκομενα και καλυπτονται συναισθηματικα.Τετιοι μαλακες βεβαια να πω οτι ουτε που θελουν να ακουσουν για ιεροδουλες.Παρολλο τις  φιλοτιμες προσπαθειες μου να τους ανοιξω τα ματια αυτοι εκει.Να κολλανε στις Ελεινιδες και να βαφτιζουν πουτανες ολες τις αλλες ομορφες και σεξουαλικα απελευθερωμενες γυναικες.Εχω γνωστο που ειχε φτασει σε σημειο να μου λεει να βρω μπαζο γιατι τα μπαζα κανουν λεει τα καλυτερα γαμησια που δεν τα κανουν οι μουναρες  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:ΕΛΕΟΣ!

Επισκέπτης

Πεστα ρε Todok.Αρκετοι εχουν χασει την αξιοπρεπεια τους με τις Ελεινιδες.Πες του πως να ανακτησουν η αποκτησουν μια αξιοπρεπεια!

Επισκέπτης
http://www.cosmopolitan.gr/cosmo/cosmomisc.showthread?fthid=544595"]Εδώ[/url] βλέπουμε το μεγαλείο και τον ερωτισμό της ελεεινίδιου γκόμενας. Αυστηρά για μαζοχιστές.

Δεν ανοιγει το λινκ.
Παντως οι Ελεινιδες εκτος απο την αθλια εμφανιση τους (οι περισσοτερες) εχουν καβαλησει και το καλαμι τελιως.Η βαρεμενες στο μυαλο θα ειναι και θα λενε ηλιθιοτητες η μεγαιρες η και τα δυο μαζι!

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ρε παιδιά εγώ απλά δεν ασχολούμαι, με αυτα τα... προφίλ

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μερικές φορές χρειάζονται μωρέ να παιρνάς τις ώρες της μοναξιάς...Άλλα άλλες φορές (τις περισσότερες δηλάδη) γίνονται τόσο πρηξαρχίδες που σπάνε κόκκαλα με την αναισθησία τους....

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Tην κρατάς ώστε να έχεις δικαιολογία να γαμάς ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

Επισκέπτης
Tην κρατάς ώστε να έχεις δικαιολογία να γαμάς ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

Οσοι τις κρατανε ειναι λογω μαζοχισμου η λανθασμενης αντιληψης περι σωστων γυναικων.Βασικα οι Ελεεινιδες δεν θα επρεπε καν να λεγονται γυναικες γιατι δεν προσφερουν οτι πρεπει να προσφερει μια γυναικα.Καλο κρεβατι και σωστη συμπεριφορα προς τον αντρα.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
1) αστείο ήταν .

2) πολύ σχετικό και κατ΄εμέ μέγα λάθος αυτό που λές .

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Δε βαριέσαι μωρέ με τα ζωντανά, όσες, αυτές το πληρώνουν στο τέλος. Όσο για τους κοκκινιστούς...

Επισκέπτης
1) αστείο ήταν .

2) πολύ σχετικό και κατ΄εμέ μέγα λάθος αυτό που λές .

Πηγαινε μια βολτα Στοκχολμη,Μοσχα ,Πραγα και γενικα σε μια ξενη χωρα της Ευρωπης και μετα ελα να τα πουμε.Αλλα εισαι και εσυ θυμα των ελληνικων αντιληψεων που μας πλασαρουν απο μικροι.Οταν ακουω την φραση "παπουτσι απο τον τοπο σου" μου ρχετε να αρχισω να σπαω κεφαλια γιατι προκειται περι προπαγανδας και παλαιων αντιληψεων που  οδηγουν στην καταδικη με της Ελεινιδες.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Επεσες στην περίπτωση... Χρόνια πολλά !!!

Επισκέπτης
Επεσες στην περίπτωση... Χρόνια πολλά !!!

Σε καμια περιπτωση δεν εχω πεσει και ουτε προκειτε να την πατησω ποτε με Ελεινιδα γιατι ξερω καλα ποσο ελεινες ειναι!Πηγαινε γνωρισε και γαμα  γυναικες απο αλλες χωρες και μετα ελα να τα πουμε.
Χρονια σου πολλα και ελπιζω με τον νεο χρονο να απελευθερωθεις απο τα δεσμα των Ελεινιδων και να δεις το ολο θεμα πιο ανοικτα.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Οκ φίλε μου φεύγω για Βενιζελος ή μάλλον για JFK :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories