Νέα

Γκόμενα: Γιατί να την κρατάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fallenAngel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
F

fallenAngel

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
fallenAngel = o ορισμος της πικριας χρονιαρες μερες !!
Μημπως 8ελεις να περασεις απ το σπιτι μου να σε "φωτογραφησω" που λεει και ο Αεκτζης gt21 ??  ;)

Xωρις παρεξηγηση...

Είσαι foul.
Χωρίς παρεξήγηση...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.056
Πόντοι
12.056
Tην παλευει την αγγλικην η κυρια  :dancing: :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τελικά έχω βαρεθεί 2 χρόνια εδώ να διαβάζω τα μπινελίκια απο τους άντρες του σάιτ για τις ελεεινίδες,τις έτσι ,τις αλλιώς και δώστου αλλά....όλοι έχουμε μια γκομενα ή μια γυναίκα που την έχουμε στα πούπουλα,όλοι έχουμε φάει χυλόπιτες, και βγάζουμε τ αποθημένα μας στο ίντερνετ, ή έχουμε να σταυρώσουμε γκόμενα από το 1821 και, φυσικά φταίνε για όλα οι γυναίκες.....ΑΠΟ την άλλη οι γυναίκες του σάιτ έχουν μασήσει από 150 άντρες η καθεμιά,έχουν στείλει για βρούβες άλλους 250 κ.λ.π......τελικά ο πόλεμος των φύλων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και άμα τον λύσουμε εδώ να μου τρυπήσετε την μύτη...πάντως πολύ θάθελα να υπήρχαν μερικοί/ές που να γράψουν στα ίσια αυτά που πραγματικά πιστεύουν....ξέρω ότι πάω κόντρα στο 95% των μελών αλλά γουσταρω να λέω ανοιχτά την άποψη μου.....ΤΩΡΑ μπορείτε άπαντες να μου ριχτείτε αλλά σκασίλα μου...ότι είχα να πω το είπα....για ψαχτείτε λίγο μέσα σας και τα λέμε.....ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΙΤ..χρονιάρες μέρες.... ;)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.056
Πόντοι
12.056
Αστα στα διαλα ρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ούφ....τάπα βρε άλτεκ και ξεθύμανα.... :dancing:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.056
Πόντοι
12.056
Νιααααοουυυυ  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
τις κρατάμε; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!   :argue:
εμπάργκο στις ελλ(ε)ηνίδες έχω κυρήξει εδώ και πολυυυυυυυυυυυύ καιρό και έχω βρει την ησυχία μου! :thumbsup:

OP
OP
F

fallenAngel

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τάλε,
η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση  :rolleyes:

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Λέω ακριβώς αυτό που πιστεύω. Δεν υπάρχει κανένας να με κάνει ντα ντα

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.056
Πόντοι
12.056
Ακομα για το διαταυτα δεν ομιλησε κανενας....
Θα το κανουμε το εμπαργο ΝΑΙ η ΟΥ ???
Για να αρχισω να ψαχνω δικηγορο δηλαδη. :dancing: :dancing:

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αυτές τις μέρες που πήγα στα μαγαζιά έμεινα έκπληκτος με τις μέγαιρες που κυκλοφορούν και τους μαλάκες που δέχονται να τις γαμήσουν ή και να τις γκαστρώσουν (μερικές είχαν και παιδιά-κουμπιά σαν τις ίδιες).

Όλες είχαν ύφος και συμπεριφορά τράβελου που θα γέμιζε αηδία κάθε φυσιολογικό άντρα. Η απελπισία και η κακομοιριά του σύγχρονου νεοέλινα φαίνεται από το πως καταδέχεται να δημιουργήσει σχεσάρα με μία "γυναίκα" που είναι για τα μπάζα από κάθε άποψη.

Εκείνες που μιλούσαν για τους γκόμενούς τους ήταν φανερό ότι τους είχαν στις σφαλιάρες κι εκείνοι υπέμεναν. Λες και άκουγες καμιά στριφνή ψευτοαριστοκράτισα να μιλάει για την υπηρέτριά της. Τι άντρες είναι αυτοί που μπορούν και τους σηκώνεται όταν έχουν περάσει από τόσες προσβολές; Δε θα απορούσα αν κάθονται και να τους γαμήσει ο νιγηριανός "πλατωνικός φίλος" της γκόμενας.

Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί άντρες χωρίς αξιοπρέπεια. Οι πονηρές ελεεινίδες τους κόβουν τα αρχίδια και τα κρατάνε ενέχυρο μέχρι να τους βαρεθούν, ή μέχρι αυτοί να μην αντέξουν άλλο την ξεφτίλα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
το ξέρω fallen...είμαι αρκετά ψαγμένος στο θέμα, και θύτης και θύμα..οπότε διαφέρουν οι απόψεις μου απο πολλούς ....αλλά κάθε άποψη σεβαστή....η αλήθεια είναι δύσκολη....

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ακομα για το διαταυτα δεν ομιλησε κανενας....
Θα το κανουμε το εμπαργο ΝΑΙ η ΟΥ ???
Για να αρχισω να ψαχνω δικηγορο δηλαδη. :dancing: :dancing:

Μαζί σου, αλλά να πάρω πρώτα άδεια από την δικιά μου γιατί το τεφάλ είναι βαρύ και τα μαλλιά έχουν αρχίσει πλέον να αραιώνουν και δεν κόβουν καθόλου την φόρα.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αυτές τις μέρες που πήγα στα μαγαζιά έμεινα έκπληκτος με τις μέγαιρες που κυκλοφορούν και τους μαλάκες που δέχονται να τις γαμήσουν ή και να τις γκαστρώσουν (μερικές είχαν και παιδιά-κουμπιά σαν τις ίδιες).

Όλες είχαν ύφος και συμπεριφορά τράβελου που θα γέμιζε αηδία κάθε φυσιολογικό άντρα. Η απελπισία και η κακομοιριά του σύγχρονου νεοέλινα φαίνεται από το πως καταδέχεται να δημιουργήσει σχεσάρα με μία "γυναίκα" που είναι για τα μπάζα από κάθε άποψη.

Εκείνες που μιλούσαν για τους γκόμενούς τους ήταν φανερό ότι τους είχαν στις σφαλιάρες κι εκείνοι υπέμεναν. Λες και άκουγες καμιά στριφνή ψευτοαριστοκράτισα να μιλάει για την υπηρέτριά της. Τι άντρες είναι αυτοί που μπορούν και τους σηκώνεται όταν έχουν περάσει από τόσες προσβολές; Δε θα απορούσα αν κάθονται και να τους γαμήσει ο νιγηριανός "πλατωνικός φίλος" της γκόμενας.

Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί άντρες χωρίς αξιοπρέπεια. Οι πονηρές ελεεινίδες τους κόβουν τα αρχίδια και τα κρατάνε ενέχυρο μέχρι να τους βαρεθούν, ή μέχρι αυτοί να μην αντέξουν άλλο την ξεφτίλα.

όλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom