Νέα

Γιατί αποφάσισα να γαμήσω βίζιτα στα 22

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Antikomformistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 417
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.850
Πόντοι
3.656
χαχαχα επειδη βαρεθηκα.....στο αφιερωνω ενοψει Παρασκευοβραδου !

οι μουνιτσες ειναι εκει εξω και περιμένουν τα likes σου :rockon:

:wanker:

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.550
Πόντοι
2.256
Τι μας έστειλες ρε τύπε; Το πώς ονομάζει το υπουργείο άμυνας τις σχολές του;
Το θέμα είναι η ουσία και το νοημα της λέξης παραγωγικός.
Παραγωγικός είναι ο αγρότης που σου δίνει να φάς.
Οχι ο καραβανάς που ξίνει τα παπαρια του όλη μέρα και ασβεστώνει την μάντρα για να περάσει επιθεώρηση από τον ταξίαρχο.
Όλοι έχουμε πάει φαντάροι και είδαμε τι σημαίνει στρατός.
Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τον καταργήσουμε, αλλά και παραγωγικό με την ουσιαστική σημασία της λέξεως δεν τον λες.
Ενα μάτσο αργόσχολοι είναι.

Η πλειοψηφια τους, ειδικα κατι τυπου ΕΠΟΠ και απο ΣΜΥ, ειναι κοπροσκυλα και ανικανοι να σκεφτουν στοιχειωδως.Σε οποιαδηποτε ιδιωτικη εταιρεια θα ειχαν παρει ποδι απο το πρωτο μηνα

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.550
Πόντοι
2.256
όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Βλέπω ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε που ήμουν στην ηλικία του στρατιωτικού.

Προς τα κορίτσια:
-Κόψτε τα σίριαλ και τις ταινίες τύπου Notebook, κόψτε τα βιβλία Δημουλίδου , Μαντά και ανοίξτε τα μάτια σας να δείτε σε τι κόσμο ζείτε, γιατί τα χρόνια περνάνε και πολύ σύντομα ούτε γαμιά δε θα βρίσκετε.
- Ο πλούσιος που ονειρεύεστε να σας ερωτευθεί έγινε πλούσιος επειδή δουλεύει και μετακινείται συνεχώς. Στα σίριαλ τους βλέπετε όλη μέρα να μιλάνε με το αμόρε τους από τη γραφειάρα γιατί πολύ απλά βρε ζώα θα ήταν βαρετό να τους δείχνουν να δουλεύουν. Ο άντρας που βγάζει 4-5Κ το μήνα δεν έχει χρόνο για μηνύματα και τηλέφωνα.
- Ο σονσον ,πάμπλουτος, πανέμορφος, πανέξυπνος, με το ακριβό κουστούμι και το διθέσιο, εκτός του ότι σπανίζει έχει και μεγάλη ζήτηση. Και ένας άντρας που έχει μεγάλη ζήτηση θα τις γαμήσει όλες (τις καλές). Δηλαδή δε θα γίνει ποτέ μονογαμικός. Αυτά τα "άμα γνωρίσει εμένα θα με ερωτευτεί και δε θα θέλει άλλη" είναι για τον καφέ με τις κολλητές, ο άντρας γίνεται μονογαμικός όταν δεν έχει ζήτηση.
- Αυτή τη φαντασίωση "μπορεί να είναι αλήτης αλλά εγώ θα τον στρώσω" είναι καλή για κανένα βιβλίο της Λένας Μαντά. Ένας άντρας μετά τα 20 (και πολύ λέω) θα αλλάξει ριζικά χαρακτήρα και συνήθειες μόνο όταν γίνουν κοσμοϊστορικές αλλαγές στη ζωή του (αρρώστεια, ατύχημα, απώλεια, χρεωκοπία). Δεν ξέρω άντρα που άλλαξε τελείως χαρακτήρα για μια γυναίκα ακόμη και ήταν παντρεμένοι 50 χρόνια. Με λίγα λόγια, ο χύστης που παντρεύτηκες στα 30 σου ,θα είναι χύστης μέχρι να πεθάνει.

Προς τα αγόρια:
- Οι τουμπανιασμένες σεξομανείς μουνάρες, που μόλις βλέπουν πούτσα την αρπάζουν και ουρλιάζουν σαν να είχαν να γαμηθούν από την Κατοχή, δεν υπάρχουν πουθενά. Δεν υπάρχει κανόνας ότι μια μητρομανής πρέπει να είναι και όμορφη. Όσο δε για τις λίγες που είναι και συνέχεια καυλωμένες και βλέπονται, να είστε σίγουροι ότι αυτοί που τις γαμάνε τις θέλουν για τον εαυτό τους και δε θα χαρίσουν πρόσβαση σε κανέναν.
- Αυτά τα "οι γυναίκες έχουν κακομάθει με τα Likes", "παλιά ήταν καλύτερα" είναι όλα να 'χαμε να λέγαμε. Όλα εξηγούνται απο το νόμο προσφοράς και ζήτησης. Ένα καλό μουνί έχει ζήτηση, άρα πρέπει να γίνεις ανταγωνιστικός, άρα θα το κερδίσει αυτός που έχει περισσότερα να προσφέρει. Για το πως ήταν παλιά, στα 90s έπαιζει πολύ η γυναίκα "γλάστρα". Δηλαδή υπέρμουνο, χαζή ,δε μιλούσε σχεδόν ποτέ και την κυκλοφορούσες για να κάνεις τους φίλους σου να ζηλέψουν. Ξέρετε πόσα λεφτά χρειαζόταν μια τέτοια γλάστρα; Δεν έχετε ιδέα. Μισθοί και ενοίκια κατατίθοταν στο Κολωνάκι για να μη σου ξεραθεί η γλάστα και είχες και το άγχος μη σε παρατήσει και τι θα κάνεις. Συμπέρασμα: Ή θα γίνεις ανταγωνιστικός για να ρίξεις σοβαρή γκόμενα, ή θα συμβιβαστείς με μία ανθυπομέτρια.
- "μα σήμερα ως και τα μπάζα την έχουν δει, σκέψου οι καλές". Έτσι ήταν πάντα και για τον ίδιο λόγο. Επειδή ο Έλληνας δε βρίσκει, ειδικά όταν είσαι νέος και μες στη καύλα ,γαμάει ότι κινείται. Όταν μεγαλώνεις αν δεν έχεις φράγκα να εντυπωσιάσεις μια καλή ή φοβάσαι ότι σε πήραν τα χρόνια ομοίως κλείνεις τα μάτια και παίρνεις όποια σου δείξει το βρακί της πρώτη. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί άντρες δεν έχουν αξιοπρέπεια να δείξουν στο μπάζο ότι αξίζουν κάτι καλύτερο. Από το "τη λυπάμαι μην πληγωθεί" μέχρι "τώρα την έχω συνηθίσει" όλα αυτά δείχνουν έλλειψη αυτοσεβασμού. Όταν θα σε κερατώσει το μπάζο επειδή σε έχει βαρεθεί ,θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Θυμάμαι φίλο μου που σαν φοιτητής τα είχε με ένα απίστευτο μπάζο, αυτή αποφοίτησε και πήγε σε άλλη πόλη και ο φίλος δε μπορούσε να κοιτάξει άλλη επειδή φοβόταν μην την πληγώσει. Τελικά τον χώρισε αυτή με μήνυμα και ο φίλος κλαιγόταν δύο εβδομάδες. Εμ, τι περίμενες, να σε σεβαστεί αυτή που σε φτύνει και λες κι ευχαριστώ;
- Η λογική "μόνο ο μπάρμαν με τα τατού, μόνο ο φραγκάτος, μόνο ο ιδιοκτήτης του μπαρ γαμάει" είναι για τους losers. Δικαιοσύνη δεν υπάρχει, ναι μπορεί εσύ να την ερωτεύτηκες αλλά αυτή θα έχει μάτια μόνο για το μπάρμαν που πάει κάθε εβδομάδα με άλλη. Αντί να μισείς την κοινωνία κοίτα να αποκτήσεις και εσύ ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, να παίζεις μουσική σε σκηνή, να δουλέψεις νύχτα, να φτιάξεις το σώμα σου, να ντυθείς σαν άνθρωπος, πάρε κανένα μηχανάκι έστω. Με την κλάψα πάντως δε γάμησε κανείς.

κι εγώ μπακούρι είμαι και στα 45 δε νομίζω ότι θα βρω γυναίκα ποτέ, με βλέπω να πεθαίνω εργένης, φρόντισα όμως να μάθω από τα λάθη μου και τουλάχιστον το πάλεψα. Ακόμη και τώρα που δεν υπάρχει μέλλον, το παλεύω έστω και μάταια. Οπότε εσείς που έχετε τα μισά μου χρόνια, αν δε βρίσκετε γκόμενα είναι επειδή είστε κότες και δεν έχετε μάθει να διεκδικείτε ,όχι επειδή σας φταίει η κοινωνία.

Αυτη η αναρτηση θα πρεπει να γινει κατι σαν "ευαγγέλιο' για εμας τους αντρες

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Για να γνωρίσεις σε όλες αυτές τις πόλεις,πρέπει να ζεις εκεί και να γίνεις μέρος της κοινωνίας τους.Δεν θα πας ένα βράδυ και θα βγάλεις γκόμενα.Και ειδικά όταν δεν είσαι και πιτσιρικάς.Μη γράφεις μαλακίες

Κατερίνη και Χαλκιδική όντως έχει πράγμα το καλοκαίρι αλλά κι εκεί θέλει να κάτσεις μέρες,να βρεις κανα άτομο μαζί μην είσαι μόνος σα μαλάκας,να βρεθεί καμία που να ψάχνεται να καμακωθεί από άγνωστο,δύσκολα πράγματα για άτομα της ηλικίας μου

Το μόνο που θα έσωζε κόσμο ήταν το τίντερ,αλλά δυστυχώς ζούμε στη μόνη χώρα που δε δουλεύει :headbang:

ΥΓ Επικά κομμάτια στο Κιλκίς...Κλάμα... :2funny: :2funny:
σαν οδοστρωτηρας περασε απο πανω σας παλι ο Δασκαλος:rockon::rockon::rockon:

agnwstosx

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
35
Πόντοι
0
ΓΝΩΡΙΣΤΕ μια γκομενα,ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ ΤΗΝ,αλλα πατε στην επομενη.ΜΗΝ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ.
Θελουν κι αλλοι να γαμησουν,θελετε κι εσεις ανανεωση.
"..Προχωρείτε στον διάδρομο", που λεγανε παλιά

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.850
Πόντοι
3.656
ΓΝΩΡΙΣΤΕ μια γκομενα,ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ ΤΗΝ,αλλα πατε στην επομενη.ΜΗΝ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ.
Θελουν κι αλλοι να γαμησουν,θελετε κι εσεις ανανεωση.

Άμα δεν έχεις επιλογές,πώς να πας στην επόμενη;

Αν κι αυτή που βρήκες,τη βρήκες με τα χίλια ζόρια,μετά απο απάλευτες ώρες/μέρες/μήνες μοναξιάς-μαλακίας,πού να την αφήσεις και να ξαναγυρίσεις πάλι στα ίδια;

Εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρχει ανανέωση,αλλά σ'αυτή τη χώρα/μ'αυτές τις γυναίκες,δε γίνεται.Ειδικά αν είσαι και 30-40+ που γυναίκες δε γνωρίζεις με τίποτα.

Εγγρ.
15 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
20
Αδερφε δεν ξερω αν το διαβαζεις, ειμαι συνομιληκος σου! Εχω παει με 2 βιζιτες απο το Glamour φωτια και λαυρα σου λεω! Αυτο ηταν για τη προσωπικη μου διασκεδαση! Απο εκει και περα οι καυλες ειναι τοσες πολλες που δεν θα μπορουσα να τις καταπιεζω επειδη πολλες κοπελες(μικρες και ΜΕΓΑΛΕΣ ) εχουν καβαλησει το καλαμι στα φβ και τα ινστα. Λεω ετσι ειστε , αμα εχετε καβαλησει το καλαμι του ινσταγκραμ, θα καβαλησετε και το δικο μου:bigdick::). Δεν τα βαφω μαυρα επειδη, καποιες δεν θα με κανουν followback ή θα με γραψουν. Παιζω μπαλα απο τα σοσιαλ μιντια, αλλα επειδη και εμενα δε μου αρεσει, κοιταω να φλερταρω απο κοντα! Και τα τηλεφωνα/ινστα μου τα τσιαμπαω και τον πουτσο μου καβαλανε οποιες γουσταρουν τελικα. Μολις με 2 κοπελες εχω δεθει συναισθηματικα και εχουμε κανει σχεση. Δεν χρειαζεται να τα παιρνουμε ολα τοσο στα σοβαρα. Εγω ισα ισα, τις πειραζω που κοιτανε ολη την ωρα το τηλ και γελαω.
Πολλοι ειμαστε απογοητευμενοι με τις συνομηλικες, αλλα δεν θα σταματησουμε και το κυνηγι ρε Αδερφε! Αυτα καλες γιορτες και ευχομαι συντομα να αλλαξεις μυαλα, αν δεν εχεις αλλαξει ηδη!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Αδερφε δεν ξερω αν το διαβαζεις, ειμαι συνομιληκος σου! Εχω παει με 2 βιζιτες απο το Glamour φωτια και λαυρα σου λεω! Αυτο ηταν για τη προσωπικη μου διασκεδαση! Απο εκει και περα οι καυλες ειναι τοσες πολλες που δεν θα μπορουσα να τις καταπιεζω επειδη πολλες κοπελες(μικρες και ΜΕΓΑΛΕΣ ) εχουν καβαλησει το καλαμι στα φβ και τα ινστα. Λεω ετσι ειστε , αμα εχετε καβαλησει το καλαμι του ινσταγκραμ, θα καβαλησετε και το δικο μου:bigdick::). Δεν τα βαφω μαυρα επειδη, καποιες δεν θα με κανουν followback ή θα με γραψουν. Παιζω μπαλα απο τα σοσιαλ μιντια, αλλα επειδη και εμενα δε μου αρεσει, κοιταω να φλερταρω απο κοντα! Και τα τηλεφωνα/ινστα μου τα τσιαμπαω και τον πουτσο μου καβαλανε οποιες γουσταρουν τελικα. Μολις με 2 κοπελες εχω δεθει συναισθηματικα και εχουμε κανει σχεση. Δεν χρειαζεται να τα παιρνουμε ολα τοσο στα σοβαρα. Εγω ισα ισα, τις πειραζω που κοιτανε ολη την ωρα το τηλ και γελαω.
Πολλοι ειμαστε απογοητευμενοι με τις συνομηλικες, αλλα δεν θα σταματησουμε και το κυνηγι ρε Αδερφε! Αυτα καλες γιορτες και ευχομαι συντομα να αλλαξεις μυαλα, αν δεν εχεις αλλαξει ηδη!

Τύπε άσχετο.. είσαι όντως ξανθός;;;;; :think:
Διότι για το πουτσαράς είμαι σίγουρος...

Εγγρ.
15 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
20
:O
Ξεκίνα να κάνεις χώρο στα π.μ. τύπε...
Κοριτσια ακουσατε τον εταιρο ΠΑΟΚτζη, ετσι ? Μην διστασετε
Υ.Γ. Μαγκες δεν νομιζω ομως το φορουμ να εχει και πολλες γυναικες εκτος απο τις εργαζομενες του αθληματος. Αντε καλο βραδυ

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.810
Πόντοι
6.236
Κοριτσια ακουσατε τον εταιρο ΠΑΟΚτζη, ετσι ? Μην διστασετε
Υ.Γ. Μαγκες δεν νομιζω ομως το φορουμ να εχει και πολλες γυναικες εκτος απο τις εργαζομενες του αθληματος. Αντε καλο βραδυ
Δεν έχει...για τα αγόρια σου είπε να κάνεις χώρο ο @msakis

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom