Νέα

Γερμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PPICCASSO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
σωστα... το pasha ειναι πολυ καλυτερο...με 1 ευκαιρια θα παω

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
goldentime.de
απεριγραπτο.......
ΤΟ    fkk club !
ΕΥΤΥΧΙΑ
80 γυναικες εκ των οποιων οι 10 βαθμολογουνται με 10 απο εμφανιση και σερβις.
οι υπολοιπες κατα πολυ ανω του μεσου ορου.
περιβαλον αψογο.
κηπος 10 στρεματα .
νομιζεις οτι συμετεχεις σε ταινια του χολυγουντ

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Ρε οι Γερμανοι στον τριτο παγκοσμιο πολεμο πηγενοφερναν τις πουτανες στα μετωπα για να γαμανε οι φανταροι ασε που αποια χωρα καταλαμβανανε την γεμιζανε μπουρδελα.Ρε οι ανθρωποι σε αυτα ειναι 200χρονια μπροστα.

οντως πολλα χρονια μπροστα αφου τριτος παγκοσμιος πολεμος δεν εχει γινει ακομα.

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Αγαπητοί Συναγωνιστές και συνγαμισάτορες...

Επιστρέψαμε απο Γερμανία .. έκθεση γαμάτη και επίσκεψη στο paradise παράδεισος αλλιώς της Φρανκφούρτης. Πρώτη φορά σε FKK πρώτη φορά και κατά την γνώμη μου όλα τα άλλα είναι τρίχες. Οι άνθρωποι ξέρουν τι φτιάξανε. Μου την έδωσε το γεγονός ότι μέσα ήμασταν 50% Έλληνες και ότι κατά μέσω όρο άφηνε ο καθένας πάνω απο 200 Ευρωπουλάκια .... Άλλος ένας τρόπος απώλειας συναλλάγματος σάν το καζίνο των Σκοπίων. Εδώ βέβαια τα λαμόγια απαγορεύουν τέτοια κλάμπ. Η εκκλησία σου λέει δεν θέλει γιατί είναι τόποι κολάσεως λές και οι ίδιοι δεν είναι κολασμένοι (βλέπε καμώματα Βατοπεδίου). Τέλος πάντων σε όσους διαβάζουν και δεν έχουν πάει FKK να ξέρουν ότι χάνουν. Κοστίζει αλλά αξίζει συνάδελφοι .. και σε όσους ήταν εκεί αυτές τις μέρες με τις υγείες μάγγες να 'μαστε καλά να ξαναπάμε....

Νίκος (ο οποίος και εκεί χτύπησε λοκό  όπως πάντα (ΦΚΡ)).....

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Nα ρωτήσω και γω κάτι που είμαι άσχετος....τι πάει να πει FKK? Επίσης επειδή θα είμαι Μοναχο και Berlin το νοέμβριο ξέρετε κάτι καλο και οικονομικό από FKK γιατί από απλά μπουρδέλο(στο Μοναχο μονο) έχω πάρει πιο ράλλια μια όχι και τόσο καλή γεύση από θέμα ακριβειας και ποιότητας υπηρεσιών....
Ευχαριστώ!!!

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Αγαπητοί Συναγωνιστές και συνγαμισάτορες...

Επιστρέψαμε απο Γερμανία .. έκθεση γαμάτη και επίσκεψη στο paradise παράδεισος αλλιώς της Φρανκφούρτης. Πρώτη φορά σε FKK πρώτη φορά και κατά την γνώμη μου όλα τα άλλα είναι τρίχες. Οι άνθρωποι ξέρουν τι φτιάξανε. Μου την έδωσε το γεγονός ότι μέσα ήμασταν 50% Έλληνες και ότι κατά μέσω όρο άφηνε ο καθένας πάνω απο 200 Ευρωπουλάκια .... Άλλος ένας τρόπος απώλειας συναλλάγματος σάν το καζίνο των Σκοπίων. Εδώ βέβαια τα λαμόγια απαγορεύουν τέτοια κλάμπ. Η εκκλησία σου λέει δεν θέλει γιατί είναι τόποι κολάσεως λές και οι ίδιοι δεν είναι κολασμένοι (βλέπε καμώματα Βατοπεδίου). Τέλος πάντων σε όσους διαβάζουν και δεν έχουν πάει FKK να ξέρουν ότι χάνουν. Κοστίζει αλλά αξίζει συνάδελφοι .. και σε όσους ήταν εκεί αυτές τις μέρες με τις υγείες μάγγες να 'μαστε καλά να ξαναπάμε....

Νίκος (ο οποίος και εκεί χτύπησε λοκό  όπως πάντα (ΦΚΡ)).....

δεν το απαγορευει η εκκλησια φιλε, ποιος τη γαμει την εκκλησια.. Η νομοθεσια το απαγορευει που ειναι προπολεμικη και δεν επιτρεπει στον ιδιο χωρο πανω απο μια εκδιδομενη γυναικα (ναι και τα στουντιακια με πανω πο 1 γυναικες ταυτοχρονα ειναι παρανομο). Πιασε το αυγο και κουρευτο....

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Αγαπητέ Φίλε, FKK σημαίνει κάτι σαν Freizeit Korper και μαλακίες.. Με λίγα λόγια είναι κέντρα γυμνισμού τα οποία όμως είναι μπουρδέλα αλλά όχι όμως μόνο μπουρδέλα. Δηλαδή δεν πάς μόνο για σέξ. Έχει σάουνες, χαμάμ, φαγητό, πισίνες και εάν θές έχει σκέτο μασάς απο επαγγελματία ή ερωτικό απο της γκόμενες και έχει βέβαια και σέξ (ότι γουστάρεις). Μόνο που ισχύει ότι ΄γουστάρεις το πληρώνεις. Έχει τα δωματιάκια και πάρα μα πάρα πολλές γκόμενες. Ότι κάνεις κέφι απο χρώμα και ράτσα και βέβαια για όλα τα γούστα. Για να τα βρείς μπές στο google και ψάξε FKK και το όνομα της πόλης που θές. Έχει παντού στην Γερμανία αλλά λίγα είναι τα καλά. Την άλλη φορά θα ΄πάω OASE. Το οποίο επίσης πρέπει να είναι απίστευτη φάση.
Α΄ ρε βγάλτεμε πρωθυπουργό 'έστω και κατά λάθος μια φορά σε αυτή τη χώρα για μια εβδομάδα και εάν ξαναδεί άλλος πρωθυπουργία ξανά να με χέσει με αυτά που έχω σκοπό να κάνω.....

Φεύγει τζάμπα συνάλλαγμα απο την χωρούλαμας γιατί μας κυβερνάνε κοιμισμένοι....και αδερφές....

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
769
Πόντοι
6.755
Αγαπητέ Φίλε, FKK σημαίνει κάτι σαν Freizeit Korper και μαλακίες.. Με λίγα λόγια είναι κέντρα γυμνισμού τα οποία όμως είναι μπουρδέλα αλλά όχι όμως μόνο μπουρδέλα. Δηλαδή δεν πάς μόνο για σέξ. Έχει σάουνες, χαμάμ, φαγητό, πισίνες και εάν θές έχει σκέτο μασάς απο επαγγελματία ή ερωτικό απο της γκόμενες και έχει βέβαια και σέξ (ότι γουστάρεις). Μόνο που ισχύει ότι ΄γουστάρεις το πληρώνεις. Έχει τα δωματιάκια και πάρα μα πάρα πολλές γκόμενες. Ότι κάνεις κέφι απο χρώμα και ράτσα και βέβαια για όλα τα γούστα. Για να τα βρείς μπές στο google και ψάξε FKK και το όνομα της πόλης που θές. Έχει παντού στην Γερμανία αλλά λίγα είναι τα καλά. Την άλλη φορά θα ΄πάω OASE. Το οποίο επίσης πρέπει να είναι απίστευτη φάση.
Α΄ ρε βγάλτεμε πρωθυπουργό 'έστω και κατά λάθος μια φορά σε αυτή τη χώρα για μια εβδομάδα και εάν ξαναδεί άλλος πρωθυπουργία ξανά να με χέσει με αυτά που έχω σκοπό να κάνω.....

Φεύγει τζάμπα συνάλλαγμα απο την χωρούλαμας γιατί μας κυβερνάνε κοιμισμένοι....και αδερφές....
συχγαρητηρια αδερφε εδω στην ελλαδα αυτα ουτε σε 100 χρονια δεν θα ερθουν οι γερμανια ειναι μες στις τοπ 3 χωρες που εχουν προχωρησει τοσο πολυ σε αυτα τα θεματα RESPECT

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
FKK σημαίνει Freikörperkultur. Δηλαδή κάτι σαν ελευθεριάζουσα σωματική κουλτούρα.

Γνωστοί "κακεντρεχείς" του forum θα σπεύσουν να το παρερμηνεύσουν ως ακόμα άλλον έναν τρόπο να πεις μπουρδέλο. ¨Οχι όμως.
Για του λόγου το αληθές να σας θυμίσω πως είχαν πετύχει τον Νταράλα της Γηραιάς Αλβιόνης (aka Sting) να εξέρχεται από έναν τέτοιον οίκο ().
Δεν μπορεί να είναι τόσο κακό και να το επισκέπτεται ο δημιουργός του άσματος Roxanne και ο Σωτήρ των Δασών του Αμαζονίου.

Θα το έλεγα μάλλον ως μία πιο αγοραία συνέχεια του Ναζιστικού πειράματος (εμπνεύσεως Heinrich Himmler) εν ονόματι Lebensborn (πηγή της ζωής)μεταξύ 1935-1945. Στις πολυάριθμες εγκαταστάσεις Lebensborn, εθνικά "καθαρές" Γερμανίδες είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν αντιστοίχως "καθαρούς" 'Αριους και να προχωρήσουν στην αναπαραγωγή της Υπερφυλής (με πολλά oh ja,ja,ja όπως αρμόζει σε κάθε γερμανική τσόντα που σέβεται τον εαυτό της). Τα τέκνα του κρατικού έρωτα (?) ανατρέφονταν υπό την αιγίδα των SS προκειμένου να ανταπεξέρθει η Γερμανία στην λειψανδρία του Β Παγκοσμίου.Κοινώς "γαμάτε γιατί χανόμαστε" θεωρία & πράξη.

Σε μία κίνηση που θα έβρισκε σύμφωνο και τον φίλο μου stabbit, ο Himmler στράφηκε αργότερα και σε αλλοδαπές (κυρίως Πολωνέζες στυλ Ewa Sonnet) των οποίων τον καρπό με γερμανό SS ή πολίτη της χώρας υπό κατοχή απήγαγε, μετέφερε σε κέντρα Lebensborn κι αργότερα σε άτεκνες Γερμανικές οικογένειες.Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του περιοδικού OPEN αναφέρουν πως αυτά τα τέκνα όταν μεγάλωσαν δημιούργησαν τα FKK για να εκτονώσουν το ψυχολογικό απωθημένο της αρπαγής τους και του διακομισμού τους μέσω κρατικών bourdelon.de! Ελπίζω να βοήθησα...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
FKK σημαίνει Freikörperkultur. Δηλαδή κάτι σαν ελευθεριάζουσα σωματική κουλτούρα.

Γνωστοί "κακεντρεχείς" του forum θα σπεύσουν να το παρερμηνεύσουν ως ακόμα άλλον έναν τρόπο να πεις μπουρδέλο. ¨Οχι όμως.
Για του λόγου το αληθές να σας θυμίσω πως είχαν πετύχει τον Νταράλα της Γηραιάς Αλβιόνης (aka Sting) να εξέρχεται από έναν τέτοιον οίκο ().
Δεν μπορεί να είναι τόσο κακό και να το επισκέπτεται ο δημιουργός του άσματος Roxanne και ο Σωτήρ των Δασών του Αμαζονίου.

Θα το έλεγα μάλλον ως μία πιο αγοραία συνέχεια του Ναζιστικού πειράματος (εμπνεύσεως Heinrich Himmler) εν ονόματι Lebensborn (πηγή της ζωής)μεταξύ 1935-1945. Στις πολυάριθμες εγκαταστάσεις Lebensborn, εθνικά "καθαρές" Γερμανίδες είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν αντιστοίχως "καθαρούς" 'Αριους και να προχωρήσουν στην αναπαραγωγή της Υπερφυλής (με πολλά oh ja,ja,ja όπως αρμόζει σε κάθε γερμανική τσόντα που σέβεται τον εαυτό της). Τα τέκνα του κρατικού έρωτα (?) ανατρέφονταν υπό την αιγίδα των SS προκειμένου να ανταπεξέρθει η Γερμανία στην λειψανδρία του Β Παγκοσμίου.Κοινώς "γαμάτε γιατί χανόμαστε" θεωρία & πράξη.

Σε μία κίνηση που θα έβρισκε σύμφωνο και τον φίλο μου stabbit, ο Himmler στράφηκε αργότερα και σε αλλοδαπές (κυρίως Πολωνέζες στυλ Ewa Sonnet) των οποίων τον καρπό με γερμανό SS ή πολίτη της χώρας υπό κατοχή απήγαγε, μετέφερε σε κέντρα Lebensborn κι αργότερα σε άτεκνες Γερμανικές οικογένειες.Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του περιοδικού OPEN αναφέρουν πως αυτά τα τέκνα όταν μεγάλωσαν δημιούργησαν τα FKK για να εκτονώσουν το ψυχολογικό απωθημένο της αρπαγής τους και του διακομισμού τους μέσω κρατικών bourdelon.de! Ελπίζω να βοήθησα...

Σωστός!!!!

Με δύο παρατηρήσεις:
1) Το Relax τεχνικά δεν είναι FKK αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια
και
2) Κυριώτερον:
Ρε Σαίξπηρ αυτή την Αριάννα πολύ θα ήθελα να την ξεκωλιάσω ακόμη και τώρα. Το έχω εξηγήσει και σε κάποιο άλλο thread αυτό.
Μήπως έχεις καμιά ιδέα που θα μπορούσε να βοηθήσει;

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Σωστός!!!!

Με δύο παρατηρήσεις:
1) Το Relax τεχνικά δεν είναι FKK αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια

Εξαρτάται από ποια είσοδο θα μπεις :dancing: :dancing: :dancing:
Πάντως έτσι το είχα ακούσει στις ειδήσεις του RTL2, που αγόρασε πρόσφατα τον ALPHA και έπαιζε τσοντούλες & το Tutti-Frutti show μεταμεσονύχτια κε Κοντομηνά...

και
2) Κυριώτερον:
Ρε Σαίξπηρ αυτή την Αριάννα πολύ θα ήθελα να την ξεκωλιάσω ακόμη και τώρα. Το έχω εξηγήσει και σε κάποιο άλλο thread αυτό.
Μήπως έχεις καμιά ιδέα που θα μπορούσε να βοηθήσει;

Ελπίζω να εννοείς την Arianna από το γραφείο Μισέλ κι όχι την Arianna Huffington (born Arianna Stassinopoulos)...
Ίσως βοηθήσει ένα σοννέτο μου

Αλλά-  τι- να -πεις
για το μουνί της αλληνής
Αριάννα - Αριάννα
καν της πούτσας μου τα πλάνα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ελπίζω να εννοείς την Arianna από το γραφείο Μισέλ κι όχι την Arianna Huffington (born Arianna Stassinopoulos)...
Ίσως βοηθήσει ένα σοννέτο μου

Αλλά-  τι- να -πεις
για το μουνί της αλληνής
Αριάννα - Αριάννα
καν της πούτσας μου τα πλάνα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εννοώ την δεύτερη. Αφού λέμε είμαι άρρωστος.
Άσε που η Αριάννα του Μισελ δεν δίνει κουλούρι.

Πάντως το σονέττο θα το πάρω, κύριε Βάρδε.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
parakalw opoios sunagwnisths mporei as me voithisei gia amvourgo. thelw kati oxi polu akrivo.

sry gia ta greeklish alla den mporw na grapsw aliws.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
kaneis sunadelfos na me voithhsei uparxei.?  gia hamburg.

goaltzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
7
Πόντοι
0
Παιδια μολις γυρισα απο το παραδεισο.Και αναρωτιεμαι ποσο πισω ειμασται οταν παμε στα κ..μπαρα και μας τα περνει χοντρα
η ταδε στριπτιζου για να της ακουμπισουμε  λιγο το ποδι πινοντας το νερο της (σπεσιαλ) σε 3 λεπτα.Μαγκες πηγα στο ΟΑSΕ  της Φρανκφουρτης και τα ειδα ολα.Με 65 ευρω εισοδο τρως πινεις, χαλαρωνεις με χαμαμ και πισινες και εχεις διπλα σου 100 γυναικες απο τις οποιες 0ι 35 ειναι επιπεδου μοντελου.
Οποια θελεις τη παιρνεις για μιση ωρα με 50 ευρω.Εμεινα εκει για 8 ωρες και ενιωσα λες και ημουνα σε μεγαλο παρτυ.Καμια γκομενα δεν μου εγινε φορτικη απεναντιας ολες με πλησιαζαν με χιουμορ και με ορεξη για κουβεντα.Και με τις 5 που πηγα ενιωσα λες και ημουνα με τη γκομενα μου.Ουτε βιασυνη, ουτε βαρεμαρες απο αυτη.
Το περιεργο στην ολη φαση ειναι οτι και οι γκομενες πληρωνουν για να μπουνε και το μαγαζι δεν εχει σχεση με τα λεφτα που περνει η γκομενα.Ειναι ολα για τη παρτυ της.Και εδω ρωταω  Που ειναι το παρανομο? Αν κανεις ενα χωρο που αντρες και γυναικες πινωντας το ποτο τους προχωρανε και σε κατι παραπανω ειναι παρανομο? Η αν σου ζητησει μια γκομενα να τη πληρωσεις για να τη  γ... ειναι παρανομο. Εγω παντως οσες φορες εχω παει με μια γκομενα σε μπαρ εγω  εχω πληρωσει το λογαριασμο αλλα ελαχιστες φορες εχω προχωρησει πιο πολυ.
Ας τη ψαξει ενας επιχειρηματιας με τους δικηγορους του. Το σιγουρο ειναι οτι θα μαζεψει ολο το χαρτι.Ως τοτε θα σπαταλαμε τα ευρω μας στο εξωτερικο

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά πάω Βερολίνο σε 3 μέρες έχετε να προτείνετε κάτι?

Εκτός από το artemis  που έχω διαβάσει αρκετά..

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
φιλε η κολονια δεν ειναι οτι καλυτερο γι αυτο που ψαχνεις.Μεγααααληη απατη.οπως επισης για το pasha που επισκεφτηκα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο μερικα σπιτια 30 ας πουμε της φυλης μαζεμενα σε ενα κτιριο με οροφους ταξινομημενα ανα οροφος και γουστο π.χ στον τελευταιο οροφο ειχε μονο τραβελ μποις.50 ευρο το τεταρτακι μαζι με εισοδο γυρω στα δεκα αν θυμαμαι καλα σε οραια δωματιακια με μετριες και κατω του μετριου γκομενες.συμφωνω με την απορια του συναγωνιστη πως γινεται οι γερμανοι να διαλεγουν τα πιο μπαζα που υπαρχουν,αν και κυριως εκει θα συναντησεις τουρκους πελατες.αν εισαι στη πολη ριξε ενα ματι αλλα κρατα τα λεφτα σου και πηγαινε σε καποια αλλη πολη η χωρα να πιασουν τοπο

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος...κολακευεις την οδο φυλης παρα πολυ! ο καθενας εχει τη γνωμη του αλλα εσυ ξεφευγεις λιγακι...

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ειλικρινα δεν εχω καμια αρνητικη προδιαθεση ουτε προτεινα στο παιδι να παει φυλης ,αντιθετα του ειπα να παει σε καποια αλλη χωρα που θα βρει λιγοτερο προβλεπομενες καταστασεις και οικονομικοτερες π.χ για εμενα σλοβακια.επισης να πω οτι δεν εχω δοκιμασει αλλες περιοχες γερμανιας απλα το συμπερασμα που εβγαλα απο την εκει φαση ειναι οτι δεν παιζει πολυ αγοραιος ερωτας (δεν ειναι τυχαιο οσους γερμανους ρωτησα το 90% δεν εδινε απαντησεις που ειναι τα μπουρδελα τους και το 10% μου ελεγαν για το πασα το οποιο περιεγραψα.στο οποιο πασα σπανια συναντουσες γερμανο πελατη.σε αλλες χωρες ειναι πολυ χυμα τα πραγματα,θυμαμαι στη σλοβακια ερχοτανε ντοπιοι και μας παζαρευανε τις φιλες τους για,οι ντοπιες που συναντουσες στις disco ανετα μπορουσες μςε καποιες να κανονισεις φαση ξενοδοχειο κτλ.εγραψα λοιπον οτι τα ιδια τα βρισκεις στην φυλης και στην αθηνα γενικοτερα και φυσικα πολυ πιο οικονομικα. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom