Νέα

Γερμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PPICCASSO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Συναγωνιστές,όπως υποσχέθηκα,σας κάνω review του ταξιδιού μου στην Φρανκφούρτη το περασμένο Σαββατοκύριακο.
1η μέρα εδώ www.fkk-oase.de/startseite-de-1.php]http://www.fkk-oase.de/startseite-de-1.php[/url]
Είναι όπως στίς φωτογραφίες παίδες,μέ το που μπήκα έπαθα πλάκα,κυκλοφοράγανε ολόγυμνα περίπου 60 μανούλια,από τά οποία το 80% βαθμολογούνται μέ πάνω από 8.Αποδυτήρια,πετσετούλα στη μέση και εξερεύνηση τού χώρου,μασάζ,σάουνα,τζακούζι,μπαράκια,2 home cinema μέ τσόντες κλπ.Τό στύλ του μαγαζιού κάτι από παλάτι.Τά γκομενάκια είτε στην πέφτουν επί τόπου η τούς κάνεις εσύ νεύμα,σού τρίβονται,στούς καναπέδες η στο σινεμά,πίπα κωλοτριψίματα και άν θές την πηδάς επί τόπου μπροστά σέ όλους.Γιά αρχή έδωσα μιά δημόσια πίπα σέ μία Βουλγάρα ψιλονταρντάνα,και παρ'ότι δέν γουστάρω τίς νταρντάνες μέ καύλωσε τόσο μέ τά κόλπα της,πύ τίς τάδωσα στό στοματάκι (πίπα ακάποτη-30€).
Μετά κόζαρα ένα πωλονεζάκι πιπινάκι γύρω στα 23 και πήγαμε και ξεσκιστήκαμε σέ πριβέ δωμάτιο (πήδημα 50€ + κάθε έξτρα 50€),πήρα κωλαράκι.
2η μέρα εδώ www.the-palace.de/]http://www.the-palace.de/[/url]
Η χλίδα σέ στύλ οριεντάλ,ίδιο σκηνικό μέ 50 περίπου θεραπενίδες τσίτσιδες,εδώ πέτυχα 1 ρουμανάκι γλύκα καί ρίχνω την ατάκα,"φέρα μιά φίλη σου γία τρίο και λεσβιακό",φωνάζει τή φίλη της την Μόνα κάι πάμε γιά το πριβέ,τρίβονται γλύφονται,τουρλουμπούκι κατάσταση γουστάρανε την φάση μεταξύ τους,μετά μέ πλακώνουν στίς πίπες.Όταν όμως αδέρφια πήρε το εργαλείο στό στόμα η Μόνα νόμιζα ότι μέ ρούφηξε παρκετέζα,γιαυτό και δέν άντεξα και και τής τάδωσα στό στοματάκι (75€ εκάστη γιά πήδημα και λεσβιακό + 50€ τό χύσιμο στό στόμα).
Μετά κυαλάρισα μία μελαχροινή μέ κάτι υπέροχα αχλαδάτα βυζόμπαλα και τελείωσα πανυγυρικά πάνω τους (50€ πήδημα + 50€ χύσιμο στά βυζιά).
Κάι στά δύο clubs η είσοδος κοστίζει 65€ και περιλαμβάνει ελέυθερα ποτά,φαί,και τα facilities.Τό δέ φαί παίδες ειδικά στό Palace,μπουφές ωραιότατος.
Δέν θά πέσω στήν παγίδα να συγκρίνω μέ εδώ καταστάσεις γιατί στόν τομέα αυτό είμαστε Ουζουμπούρου.
Έδωσα σύνολο 565€ και πέρασα συνολικά 8 ώρες και στά δύο μέ φαί,σάουνα,μασάζ και 4 πηδήματα.
Άντε και στο επόμενο....
φιλε με εφτιαξες ,οταν λεω οτι η ελλαδα ειναι η ποιο ακριβη χωρα για σεξ δεν λεει  σχεδον κανενας τιποτα εδω μεσα ... αλλα τι να πει??οταν υπαρχουν  συναγωνιστες που πληρωνουν 300 ευρω για 1 ωριτσα ...στα σιτι τουρ..και 140 για μιση ωριτσα με ψηλοπατσαβουρα απο εφημεριδα..ασε τα στριπτιτζιδικα που για να γαμισεις πρεπει να χαλασεις ετησιο προυπολογισμο σε χορηγιες.ελεος και φανταστειτε οτι στην γερμανια οι μισθοι ειναι διπλασιοι..να διαψευστω εαν εχω αδικο

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μόναχο, 80€ το μισάωρο.
Απίστευτα μωρά...
Αλλά δεν μπήκαμε

new_age_gr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ απόλυτα ότι για σεξ η Ελλάδα είναι έτη φωτός πίσω, όμως κατά την άποψή μου η Γερμανία είναι το νούμερο 1, από τις χώρες που έχω επισκεφθεί τουλάχιστον. Πρώτα λόγω απόλυτων τιμών αλλά και value for money και για δεύτερο λόγο, όπως καταλάβατε οι Γερμανοί είναι ακομπλεξάριστοι σε τέτοια θέματα, όλοι μαζί μέσα στα μαγαζιά, όχι όπως εδώ που μας κρύβουν στο φουαγιέ για να φύγει ο προηγούμενος, λες και θα μας καρφώσει στη σύζυγο, έχουν παιδεία οι άνθρωποι. Τα περισσότερα FKK είναι ανοιχτά και το μεσημέρι γιατί πολλοί πάνε στο διάλειμα από την εργασία τους. Μερικά είναι τόσο καλά που μέχρι και πελάτες μπορείς να πας για φαγητό plus... Κάτι αντίστοιχο με τα FKK δεν έχω βρει σε άλλες χώρες και τα call girls είναι συνήθως αρκετά ακριβά. Τα sex-club στην Πράγα μοιάζουν λίγο αλλά είναι πολύ κατώτερου επιπέδου.

vageliss23

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Λογικά στο "the palace" πας πιο εύκολα μιας και είναι μέσα στην πόλη, σωστά;

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Αχ γιατι να ειμαστε τοσο πισω στιs υπηρεσιεs του αγοραιου ερωτα απο την μια και απο την αλλη
να εχουμε τισ ελληνιδεs που για να μαs κατσουν μαs σπανε τα αρχιδια και ζητανε τα παντα.Νιωθω
σαν να ειμαστε σε μια μεγγενη και να μαs πιεζουν απο παντου τι λετε εσειs συναγωνιστεs????????

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Αχ γιατι να ειμαστε τοσο πισω στιs υπηρεσιεs του αγοραιου ερωτα απο την μια και απο την αλλη
να εχουμε τισ ελληνιδεs που για να μαs κατσουν μαs σπανε τα αρχιδια και ζητανε τα παντα.Νιωθω
σαν να ειμαστε σε μια μεγγενη και να μαs πιεζουν απο παντου τι λετε εσειs συναγωνιστεs????????
Συμφωνώ.Ας υπάρξει δεύτερο κύμα μεταναστών στην γερμανία που οι μισθοί είναι διπλάσιοι και οι τιμές μισές.
Να γίνουμε σεξομετανάστες!!

Επισκέπτης
Πέμπτη 14 ειναι Μοναχο και Παρασκευή 15, Σαββατο 16 Φρανκφούρτη .Θέλει κανεις να τον ξεναγήσωωωω

toni1974

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πέμπτη 14 ειναι Μοναχο και Παρασκευή 15, Σαββατο 16 Φρανκφούρτη .Θέλει κανεις να τον ξεναγήσωωωω
Φιλε θα ειμε εγω...και αλλοι 6!!!κολητοι εκεινη τις μερες....θελεις να βρεθουμε επανω???

epanastatis1969

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε είσαι άπαιχτος!!!Εγώ πρίν μία εβδομάδα ήμουν στο ΑΡΤΕΜΙΣ στο Βερολίνο και ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω!!!!
Σε παρακαλώ θέλω να βρεθούμε από κοντά να τα πούμε .Έχω ήδη δημοσιεύσει το άρθρο μου σαν epanastatis1969 .
6955887966 Παναγιώτης
Μερικες πληροφορηες και για το προτο μου ποστ(ακσιζει να πας γερμανηα για 1 βδομαδα τουλαχιστον για να προλαβεις να δεις αφτα που εχουν,το 1% γιατι για να τα δεις ολλα θελει να μεταναστεφσης εκει !!!)Εμενα με φιλοξενισαν φιλοι που μενουν χρονηα εκει και σε 6 μερες καναμε 3.000 χιλιομετρα ! Κοιμομασταν ελαχιστα και γαμουσαμε πολλυ !περασα τελεια και σκοπεβω να παω ξανα μεσα η μετα το καλοκερι(ειμαι τυχερος γιατι τα φιλαρακια μου ειναι μπουρδελιαριδες και πολλυ περπατημενο ι στη γερμανηα).θα πουμε τορα για το πασσα 11 η 12 οροφοι καβλας 120 γυναικες μεσα στο κτιριο.εισοδος 1 ευρο (πανακριβα)
απο το υσογειο αρχιζουν οι μουνες να καθονται στα μπαρακια και ανεβενοντας εως και τον 7ο οροφο(μακρυα απο τον 7ο ειχει τραβεληα.)Συναντας της γιναικες στους διαδρομους καθετε η καθε μια μπροστα απο το δωματηο της (τιμες 20-35 ευρο)μη παραξενεφτητε αν ακουσετε ελληνικα απο αφτες κσερουν της λεξεις γαμιση κολο πιπα κλπ σε ολλες της διαλεκτους !!!Διαλεγεις περνεις γαμας ετσι απλα !!!Σε καθε οροφο εχει πηγες με νερο να πιεις να ξεδιπσασεις απο τη γλωσα που σου εχει βγει !και μηχανιματα με σοκολατες τσιγαρα και φισικα μπαρ να πιεις το ποτο σου.
Μπορης να ξεχαστης εκει μεσα επισεις μπορεις να πιασεις κουβεντα με τα κοριτσια.
Σε καπιους οροφους εχει και διαφορα {περιεργα}οπως δοματιο με τοιχο με τρυπα βαζεις το εργαληο σου μεσα και σε τσιμπουκονει γκομενα απο την αλλη μερια του τοιχου.επισης δοματιο που εχει μεσα ολοκληρο αφτοκινητο με στρωμα μεσα για τους λατρεις του καρ σεξ.και πολλα αλλα.σε καπια δοματια μπορις να μη γαμησεις να αυνανιστης βαζοντας τη γκομενα να σου στηνετε οπως θελεις.6 οροφοι να γουσταρεις και ο πιο δυσκολος μπουρδελιαρης θα βρει αφτο που φανταζετε.(σε πολλα σημεια υπαρχει ταμπελα στα γερμανηκα που γραφει οτι περνεις τα λεφτα σου πισω αν δεν ικανοποιειθεις απολυτα!!!){{οπως και εδω μωρε  :headbang: :uglystupid:}}6 οροφοι παραδησος του κλασικου μπουρδελιαρη τα δοματηα ειναι ανετα διακοζμιμενα νεανικα με φοτακια κλπ.εχουν μπανιο.ανεβενοντας τωρα στον 7ο ειναι τα τραβεληα για οποιον γουσταρει και εκει εχει μεγαλη ποικηλια γινονται και παρτι  εχει πινακιδες και ξερις ποτε κανουν σοου-παρτουζα παρτυ-κλπ.εχει και μπαρ να πιεις το ποτο σου με 20ποντεςʽ(πσολι)βραζιλιανες γερμανηδες κλπ.(μερηκες ηταν κουκλαρες ομως)αν δε σου πουν οτι ειναι τρανς δε περνεις χαμπαρι.για να ανεβεις τωρα πιο ψηλα στον 8ο κλπ πρεπει να πας στο εισογειο οπου εχει ενα γραφειο και να κουβεντιασεις με την κυρια εκει ευγενικοτατη και ακριβεστατη με ρωτουσε πως θελω να γαμισω τι προγραμα θελω εγω της ελεγα οτι θελω να χυνο μαπες να βαζω μουνοχερα κολοδαχτυλα στη γκομενα οτι θελω και μασαζ κλπ κανονιζεις την τιμη απο 250 και πανω και ανεβενεις στα χαιλικια(8ος και πανω) οπου εισε μεσα σε ενα ζακουζι με σαμπανηες με τη γκομενα η με της γκομενες αγγαληα και βλεπεις απο ψηλα την κολονια μεσα απο τη τζαμαρηα την ωρα που η μια σε τσιμπουκονει και εκσεταζεις της αμυγδαλες της αλλης μεσα απο το μουνακι της !εχει διαφορους χορους και διαφορα προγραματα,εκει γινοντε και πολλα παρτυ παρτουζα και αλλες εβγενικες καταστασεις .(εγω προτινω για καπιον που θελει να χαλασει χρημα) ομως το προτο μαγαζι στο προτο ποστ που εκανα λογο τιμης,πολυτελειας,και εξυπηρετησεις.οχι πως δεν ειναι καβλα και τα χαιλιδικα του πασσα αλλα αν δε μπορεις να χαλασεις πολλα πιγενε βολτα μεχρι τον 6ο και για χαι καταστασεις πιγενε στο αλλο.επεισεις μεσα στο μαγαζι υπαρχουν και κομοτιρια και εστιατορια και μασαζ αλλα αδιαφορισα για αφτα και ετσι δε μπορο να σας τα περιγραψω.τιμες απο 20 εως 35 εως τον 6ο οροφο και ποικιλια τεραστηα(καμηα σχεση με τα ερος τα 2-3 οροφον μπουρδελα που ειναι παντου στη γερμανηα.και απεχουν λιγο απο τα δικα μας(γιαφτο και δεν εχουν πολλυ δουλεια)η γερμανηα εχει τα ερος κοινα μπουρδελα, 3 η 5 πασσα(οπως αφτο που σας περιεγραψα)παρα πολλες απηρες βιλιτσες με 5-10 γυνεκες πανεμορφες μεσα και ωρεα δοματια.τιμες απο 50 εως 60 ευρο αξιζουν !!Τα φκκ σαουνες(μπουρνουζι η γιμνος πισινες μπαρ οργιακια κλπ.εισοδος απο 40 εως και 70 αναλογα το μαγαζι(η πουτανες ειναι εχτρα)τα σουινγκερς κλαμπ(πανε και ζευγαρια  και σολο μουνες σαν τα φκκ κατασταση και λιγο κλαμπ.και πλισιαζεις πχ εναν που τον τσιμπουκονει μια και την ακουμπας την γκομενα του. αν σε γουσταρουν σε αφηνουν να σινεχισεις της τον καρφονεις και αφτος(ο μαλακας) σε βλεπει να του γαμας τη γυναικα !αν δε σε γουσταρουν σου κανουν ενα νευμα και την κανεις για αλους οπεν μαιντ τυπους !εχει επισεις εκατομιρια σπιτακια που τα βρισκεις μεσα απο περοδικα και πας στο χορο της πουτανας σπιτι κανονικα και κανεις τα ακατονομαστα.εχει επισεις πιατσες με τανες εχει επισεις της πολικατικιε ς που καθονται η τανες στα τζαμια σε καθε τζαμι εχει αριθμο βλεπεις πια θελεις ανεβενεις πας στιν πορτα με τον αριθμο που εχεις διαλεκσει.εχει ναιτ κλαμπ που ειναι μπουρδελα πολυτελειας οπως το μπαμπιλον εχει κυλιλε βιλλες μεγαλες σαν αφτην που σας περιεγραπσα στο προτο ποστ εχει διοργανοσεις επισιμες με πορνο και πορνοσταρ στα μεγαλιτερα εκθεσιακα κεντρα της γερμανηας (σα να λεμε στο μεκ οακα ολπ κλπ)εχει απιρα σεξ σοπ με προβολες τενηον και σε μερικα κλαμπ γνοριμιων.εχει εκδρομες στη φυση με γαμιση ! Εχει εχει εχει παιδεια δεν περιγραφετε τι εχει.και αν πας στο αμβουργο ειναι ολοκληρο χωριο με πορνεια κλπ κλπ. Συνεχιζετε......................................................  :dancing: :2funny:{{Να πω και ενα ευχαριστω στον (Tipos)για την βοηθεια του.}}

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Γνωρισει καποιος συναδελφος αλλο FKK στο κεντρο του Dusseldorf  εκτος του

www.fkk-dolcevita.com/]Fkk-Dolcevita[/url] Δεν έχω πάει όμως κι επομένως δεν έχω προσωπική άποψη!
Πληροφορίες όμως μπορείς να βρείς www.internationalsexguide.info/forum/showthread.php?t=1092&page=6&pp=15]εδώ[/url]

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ευχαστω man. Και αυτο, απ΄ οτι διαβασα, ειναι εξω απο το κεντρο του Dusseldorf (ειναι μεταξυ Neuss και Κaarst) λιγο πιο κοντα απο αυτο που γνωριζα. Αν μεινω σε ξενοδοχειο στο Νeuss ειναι πολυ κοντα!
“… δεν έχω προσωπική άποψη…”  και το χειροτερο που υπαρχει να ειναι, δεν θα συγκρινεται με την μιζερια της Ελλαδας!!
Θα δοκιμασω ενα απο τα 2 και θα γραψω εγω σχολια.

Mimis75

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε τι γινεται στον κοσμο αυτο !!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 5241

Επισκέπτης
Το Dolce-Vita τωρα μετακομισε στα προαστεια... Οσο ηταν κεντρο το ειχα επισκεφθει σε μερικα απο τα καλυτερα βραδυα της ζωης μου... Αλλα και η παρεα δεν παιζοταν. Αν κανεις εναν κοπο στο παλιο φορουμ ειχα γραψει αναλυτικα...

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Το Dolce-Vita τωρα μετακομισε στα προαστεια... Οσο ηταν κεντρο το ειχα επισκεφθει σε μερικα απο τα καλυτερα βραδυα της ζωης μου... Αλλα και η παρεα δεν παιζοταν. Αν κανεις εναν κοπο στο παλιο φορουμ ειχα γραψει αναλυτικα...
Αυτο βλεπω, οτι και αυτο ειναι 8-10χλμ απο το κεντρο. Ξερεις κανενα αλλο μεσα στην πολη?
Anyway, αν δεν βρω καποιο αλλο FKK στο κεντρο, θα παω με ταξι σε ενα απο τα παραπανω στο Kaarst. 

Btw,  το μονο αλλο club που βρηκα ως τωρα μεσα στην πολη ειναι αυτο: ww.institut-shaka.de   Αλλα θα πρεπει να εισαι πολυυυυυυ μερακλης για να πατησεις εκει μεσα....  :uglystupid:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 5241

Επισκέπτης
Δεν ειχε τπτ αλλο καλο απ οτι θυμαμαι...
Καποιοι απο την παρεα ειχαν κανει κουβεντα για ενα αλλα πολυ ακριβο. τους ειχε παει ενας ταριφας. Γενικα αν ρωτισεις καποιον ταριφα θα ξερει. Αν και συνηθως παιρνουν προμηθεια. Το μονο αλλο που ειχα προσωπικη εμπειρια ηταν το Partytref Metmann αλλα θα στο προτεινα μονο για την εμπειρια ενος παρτουζαδικου. Οι γκόμενες δεν ελεγαν.

karlito10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
θερμη παρακληση.ειμαι σε προαστιο της στουτγκαρδης με ονομασια bietigheim bissingen.θα ειμαι μεχρι σαββατο εδω.μπορει να με βοηθησει καποιος συναδελφος για fkk club and call girl εδω κοντα?ευχαριστω εκ των προτερων.ειναι προς τα βορεια της στουτγκαρδης το μερος αυτο περιπου 25 λεπτα με ταξι.

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια σημερα φευγω για βερολινο...μεχρι σαββατο πρωι.κατι που πρεπει να ξερω απο προσωπικες σας εμπειρειες? ευπροσδεκτα σχολια και αποψεις γενικοτερα για τη πολη κ το πως μπορει καποιος να περασει καλα.thnx anyway...κ pm δεν εχω προβλημα

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
θα βρεις μπουρδελο πιο ακριβα αποι εδω αλλα καμμια σχεση σε επιπεδο υπηρεσιων!!

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
paidia sorry pou den grafo ellinika alla eimai berlin...xthes irtha k psaxnomai.kanena kaöo ...rdelö poü paizei ? exete na proteinete kati? gia berolino omos.oxi monaxo frankfurt klp.thnx anyway... sorry gia greekenglish

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom