Nikossssssssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2016
- Like
- 89
- Πόντοι
- 1
Πάντως η Ρωξάνη έχει κωλαρα... δεν πρόλαβα δυστυχώς...Βασικά αυτές δεν ξεκίνησαν καν
Πάντως η Ρωξάνη έχει κωλαρα... δεν πρόλαβα δυστυχώς...Βασικά αυτές δεν ξεκίνησαν καν
Κοειπα κι εγω,δεν θα το πει?
δεν θα ειχαν χρονο μαν
Γεια σου petergsp γελακια σε γατάκια όχι σε εμένα .. καλή συνέχειαειπα κι εγω,δεν θα το πει?
δεν θα ειχαν χρονο μαν
την Αλεξια ξεχασες φιλεΚο
Γεια σου petergsp γελακια σε γατάκια όχι σε εμένα .. καλή συνέχεια
Έλα από κοντά για γελακιαΚο
Γεια σου petergsp γελακια σε γατάκια όχι σε εμένα .. καλή συνέχεια
Γελακια ξέρω και εγώ από εδώτην Αλεξια ξεχασες φιλε
...παντως πολυ αποτομα το κρεμασε το στριγκακι της! Στις συνομιλιες φαινοταν εξωστρεφης χαρακτηρας, οποτε θεωρω μια κουβεντα θα την ελεγε εδω!Καμια αλλη κοπελα στα κυβικα της Dyana υπαρχει μιας και απο οτι φαινεται εχει κρεμασει το στριγκακι της;
Μάγκες υπάρχει κανένα νέο για την κορασίδα; Την ημέρα που έγραψα πρώτη φορά μπήκε στο viber όμως δεν διάβασε το μύνημα και έκτοτε εξαφανίστηκε.
Όντως άργησα αλλά απ'ότι φαίνεται άργησα για λίγες μέρες. Ότι είναι, καλά να είναι το κορίτσι.Άργησες λοιπόν.
Άμα θέλει και μπορεί η κοπέλα, ξέρει να ξαναδηλώσει από μόνη της παρουσία εδώ.
Πάμε για άλλα.
για μεχρι τρεις εκτονωσεις εχει εδωμια και περασε ο αυγουστος δεν βλεπω να επιστρεφει.... υπαρχει αλλη εναλακτικη με προγραμμα με απεριοριστες εκτωνωσεις???
....βρε να'ναι καλα η κοπελα (να μν της ετυχε δλδ κατι ασχημο) και ας κουνησει και τραπεζομαντηλοΚούνησε μαντήλι απροειδοποίητα. Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία
εγω ειχα κανει μια "συνεδρια"με τη ντιανα οταν ανηκε στο ροστερ της ομαδας της ΤΕΑ. δεν θυμαμαι αν ηταν μιαμισης ωρας ή δυο ωρων. αυτο που θυμαμαι ειναι οτι εγιναν 3 εκτονωσεις και ηθελε και τἐταρτη και ολες χωρις σεξ .αν ειχαμε ενα τεταρτο ακομη θα προλαβαινε σιγουρα.αφου δεν επαθα εφραγμα παλι καλα.!!! μλαμε για πιστολι.
επαναληπτικη καραμπινα ησουν,στο διορθωσαεγω ειχα κανει μια "συνεδρια"με τη ντιανα οταν ανηκε στο ροστερ της ομαδας της ΤΕΑ. δεν θυμαμαι αν ηταν μιαμισης ωρας ή δυο ωρων. αυτο που θυμαμαι ειναι οτι εγιναν 3 εκτονωσεις και ηθελε και τἐταρτη και ολες χωρις σεξ .αν ειχαμε ενα τεταρτο ακομη θα προλαβαινε σιγουρα.αφου δεν επαθα εφραγμα παλι καλα.!!! μλαμε για πιστολι.
Εγώ είχα κερδίσει δωρεάν πήδημα, σε έναν διαγωνισμό που έκανε. Αλλά αποχώρησε ....Την είχα κλείσει για 2ωρο καλοκαίρι Ιουλη...δεν έστειλα σμσ επιβεβαίωσης κ τελικά δεν έγινε το ραντεβού.. φαινόταν καλό τσιμπουκακι