You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμήστε με...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gayboy27
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 319
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ρε μάγκες είπαμε, μην ασχολείστε, είναι μέλος που μπαίνει με άλλο προφίλ . Και καλό θα ήταν να σταματήσει, μην το πει κανένας στο τέλος και γίνει ρόμπα μέχρι αηδίας ο τύπος..
ΟΚ κοπελιά??
εσυ αγριεψες για τα καλα.....πως παει το εκπαιδευτικο εξαμηνο εκει στα βορεια?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Παιδες εγω λεω να δωσουμε ραντεβου σε ενα φτηνο ξενοδοχειο και σε συγκεκριμενη ωρα και να την ξεσκισουμε αυτην την πουστρα που ανοιξε το θεμα εγω ψηνομαι τρελα να την ξεσκισω αυτην την τρελιαρα αδερφη
μωρη?ξαδελφη του ΕΝΤΕΡΟΥ εισαι και συ?
Stardust_73
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
ορμα bill !!!! κανε του την τρυπα ΜΠΟΥΡΙ της σομπας
και κανει και κρυο..
και κανει και κρυο..
Εγω ειμαι ενα κτηνωδες και αγριο καθαροαιμο αρσενικο που το ονειρο μου ειναι να μπω σε μια στανη με παρθενες κορες και να τις ξεσκισω σα λυκος απλως θελω να ξεσκισω αυτη την πουστρα που κουνιεται
Βλέπω θεωρείς την σεξουαλική πράξη σαν όπλο . Σαν δύναμη
Σαν τρόπο επιβολής στον άλλον ή στην άλλη
Γιατί εγώ νόμιζα ότι η πράξη του έρωτα αλληλοσυμπληρώνει τους ανθρώπους ;
Πρόσεξε όμως , αν μπορείς αυτό να το κάνεις με άτομο ιδίου φύλου τότε μη το κατηγορείς γιατί και ο ενεργητικός ομοφυλόφιλος gay είναι
Χαλάρωσε ρε φίλε, δεν βλέπεις οτι ο άνθρωπος κάνει πλάκα;Βλέπω θεωρείς την σεξουαλική πράξη σαν όπλο . Σαν δύναμη
Πρόσεξε όμως , αν μπορείς αυτό να το κάνεις με άτομο ιδίου φύλου τότε μη το κατηγορείς γιατί και ο ενεργητικός ομοφυλόφιλος gay είναι
Σωστος ο PRESIDENT δεν πιστευω στις αγαπες πολυ, μ 'αρεσει το sex γιατι αυτο ειναι η ουσιαΧαλάρωσε ρε φίλε, δεν βλέπεις οτι ο άνθρωπος κάνει πλάκα;
dreamer24gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
aporia, απο τη μια λες οτι σοκαρεσαι εδω περα και δε μπορεις τις "χυδαιοτητες" μας, απο την αλλη ομως, πετιεσαι σαν τσουνα απο το ενα θεμα στο αλλο.... Τελικα τι παιζει με σενα βρε φιλε;.... Τοσο εισαι, η εισαι απλα ... Αναρωτιεμαι ο ανθρωπος...
Μαλλον ειναι καποιος ρομαντικος που αγαπαει.Γαματε αβερτα αδερφια ολα τ'αλλα ειναι μυθοςaporia, απο τη μια λες οτι σοκαρεσαι εδω περα και δε μπορεις τις "χυδαιοτητες" μας, απο την αλλη ομως, πετιεσαι σαν τσουνα απο το ενα θεμα στο αλλο.... Τελικα τι παιζει με σενα βρε φιλε;.... Τοσο εισαι, η εισαι απλα ... Αναρωτιεμαι ο ανθρωπος...
dreamer24gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μπαααα... Δες και σε αλλα θεματα που εχει ποσταρει και θα καταλαβεις
Αδερφε η ειναι ανοργασμικος η ευνουχος η πουστηςΜπαααα... Δες και σε αλλα θεματα που εχει ποσταρει και θα καταλαβεις
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παιδια μην βριζετε τον aporia επειδη εκφραζει μια διαφορετικη γνωμη....απλα προσπαθηστε να του απαντατε πολιτισμενα και οχι με εmotikons
..τι παιδι εισαι εσυ ρε πουστη μου ????
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
..πω πωωωωωω....... τι δυστυχια ρε πουστη μου......
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
..τι παιδι εισαι εσυ ρε πουστη μου ????
παιδι "φραπεδια"!
Χαίρομαι για κάτι και μόνο
Οτι αν κάποιος διαβάσει όλα τα ποστ που έγραψα θα δει ότι ουδέποτε επιτέθηκα σε κάποιον για να τον δουλέψω να γελάσω να σπάσω πλάκα επειδή διαφωνώ με την Χ άποψή του
Αν επειδή το 2007 ένας νέος άνθρωπος θέλει να πιστεύει στην αγάπη θεωρείτε όλα αυτά που μου σούρνετε , τότε αλήθεια ποιός είναι πιο ευτυχισμένος αυτός που πιστεύει στην αγάπη ή αυτός που δεν πιστεύει ?
Τουλάχιστον όταν πιστεύεις στην αγάπη την ψάχνεις και μπορεί να τη βρεις αν υπάρχει μια πιθανότητα να υπάρχει
Αν όμως δεν πιστεύεις και δεν την ψάχνεις , αυτή τη μια τη μικρή την απειροελάχιστη ακόμα ίσως πιθανότητα την χάνεις
Και εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να παραδώσω τα όπλα τόσο εύκολα
Εμπρός λοιπόν δουλέψτε με αν αυτό σας κάνει να νιώθετε πιο "άντρες" πιο "τυχεροί" πιο "έξυπνοι" ή ότι άλλο
Ακόμα και αυτά τα επίθετα που σας είπα μόλις δεν έχουν ουδεμία σχέση με τις δικές σας ( όχι όλων το ξαναλέω ) κοροιδίες
Να μάθετε κάποιοι να συνυπάρχετε στη κοινωνία και με ανθρώπους που διαφωνείτε
Οτι αν κάποιος διαβάσει όλα τα ποστ που έγραψα θα δει ότι ουδέποτε επιτέθηκα σε κάποιον για να τον δουλέψω να γελάσω να σπάσω πλάκα επειδή διαφωνώ με την Χ άποψή του
Αν επειδή το 2007 ένας νέος άνθρωπος θέλει να πιστεύει στην αγάπη θεωρείτε όλα αυτά που μου σούρνετε , τότε αλήθεια ποιός είναι πιο ευτυχισμένος αυτός που πιστεύει στην αγάπη ή αυτός που δεν πιστεύει ?
Τουλάχιστον όταν πιστεύεις στην αγάπη την ψάχνεις και μπορεί να τη βρεις αν υπάρχει μια πιθανότητα να υπάρχει
Αν όμως δεν πιστεύεις και δεν την ψάχνεις , αυτή τη μια τη μικρή την απειροελάχιστη ακόμα ίσως πιθανότητα την χάνεις
Και εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να παραδώσω τα όπλα τόσο εύκολα
Εμπρός λοιπόν δουλέψτε με αν αυτό σας κάνει να νιώθετε πιο "άντρες" πιο "τυχεροί" πιο "έξυπνοι" ή ότι άλλο
Ακόμα και αυτά τα επίθετα που σας είπα μόλις δεν έχουν ουδεμία σχέση με τις δικές σας ( όχι όλων το ξαναλέω ) κοροιδίες
Να μάθετε κάποιοι να συνυπάρχετε στη κοινωνία και με ανθρώπους που διαφωνείτε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 970
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 192