Αυτο το TOPIC πρεπει να σβηστει γιατι ειναι ξεφτιλα να υπαρχει
τωωωωωωωωωωωωρα σωθηκες! το εχω επισημανει καμια 120 ποστακια πριν
Αυτο το TOPIC πρεπει να σβηστει γιατι ειναι ξεφτιλα να υπαρχει
αμα πλένεσαι ανα δύο βδομάδες ίσως βγάλεις κύστη.Ρε 'σεις περα απο την πλακα θελω να ξυρισω τον κωλο μου για λογους υγιεινης επειδη εχει τριχες και μου'πε ενας οτι μπορει να κανει καμια κυστη κοκκυγος και μετα θελει ενα μικρο χειρουργειο.Πως θα το κανω; (χωρις τη βοηθεια του gayboy και του καθε gay ετσι;!)
η μουναρα ειμαι εγωΒλεπω σε αυτο το thread εχει γραψει post καποια mounitsa .Αλλη ειναι η mounitsa και αλλη η mounara? Τωρα μας μενει μια mouna και μια mounaki για να ολοκληρωσουμε το σετ!
ειδα τον Gayboy το πρωι στην Αλεξανδρας ετρεχε και εκανε γυμναστικη τραγουδωντας
Εκλανε κιολας... γιατι αραγε?
Θα ήταν άλλος, γιατί όταν η σούφρα είναι θράψαλο, ο ιδιοκτήτης της έχει να ακούσει τον ήχο της κλανιάς του πολλά χρόνια. Απο τέτοιας διαμέτρου χαλαρή βαλβίδα μάλλον ακούει κάτι σαν τον ήχο απο τα κλαπέτα σε μεγάλα οχήματα, όταν εκτονώνει αέρια.
Θα ήταν άλλος, γιατί όταν η σούφρα είναι θράψαλο, ο ιδιοκτήτης της έχει να ακούσει τον ήχο της κλανιάς του πολλά χρόνια. Απο τέτοιας διαμέτρου χαλαρή βαλβίδα μάλλον ακούει κάτι σαν τον ήχο απο τα κλαπέτα σε μεγάλα οχήματα, όταν εκτονώνει αέρια.
Mπορεί να μην ήταν ο gayboy αλλά αυτή εδώ: