Επισκέπτης
Πάντως το ψευδόνυμο που επέλεξε αυτή τη φορά,είναι αντιπροσωπευτικό του χαρακτήρα της...
Είμαι ένα παθητικό αγοράκι και ψάχνω γαμιάδες να με ξεσκίσουν. Όσοι περισότεροι τόσο καλύτερα. Γιατί όχι κι απόψε... Όποιος έχει καύλες και χώρο για να με γαμήσει απόψε περιμένω.
Τράβα στην Ομόνοια με μια φανέλα της Ισπανίας, θα σε γαμήσουν σίγουρα.
Αγαπητοι μου φιλοι, δυστυχως οφειλω να σας πω οτι το κεφαλαιο gayboy-δυστυχως- ειναι παρελθον για το site. ατοπο, λοιπον να επαναφερουμε πολυ παληα πραγματα, ιδiατερα φιλοι μου , οταν στο site ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, υπαρχει φρεσκο πραγμα που ακουει στο ονομα: speter Παρακαλω πολυ, λοιπον αγαπητοι συναγωνιστες επικεντρωθειτε στα νεα ταλεντα & μην επαναφερουμε ληγμενα!! Αλλωστε ο gayboy, παντρευτηκε με τον heilakia & κουμπαρο τον kolaraki, στην Μυκονο....οξω ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:o Gayboy?????? EΣΥ???? ΕΣΥ αδερφαντε γαμήσου ρε παλιομαλακα
τα νεφρα μου πουστη...Αγαπητοι μου φιλοι, δυστυχως οφειλω να σας πω οτι το κεφαλαιο gayboy-δυστυχως- ειναι παρελθον για το site. ατοπο, λοιπον να επαναφερουμε πολυ παληα πραγματα, ιδiατερα φιλοι μου , οταν στο site ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, υπαρχει φρεσκο πραγμα που ακουει στο ονομα: speter Παρακαλω πολυ, λοιπον αγαπητοι συναγωνιστες επικεντρωθειτε στα νεα ταλεντα & μην επαναφερουμε ληγμενα!! Αλλωστε ο gayboy, παντρευτηκε με τον heilakia & κουμπαρο τον kolaraki, στην Μυκονο....
Βρε βρε like the snows(σαν τα χιόνια)...Αγόρια μου ξαναγύρισα και σας περιμένω για τρέλλες.
ουστ απο εδω βρωμοκολεΠάντα γυρίζω την κατάλληλη στιγμή
+1000Καλα ρε παιδια, αυτοι που τον πηδατε περνατε τον εαυτο σας για straight?
Δικαιωμα του καθενος, αλλα να ξερετε τι κανετε και τι ειστε....
Καλα ρε παιδια, αυτοι που τον πηδατε περνατε τον εαυτο σας για straight?
Δικαιωμα του καθενος, αλλα να ξερετε τι κανετε και τι ειστε....