επίσκεψη στο κατάστημα το μεσημέρι και είχαμε και εδώ νέες αφίξεις...δύο Μαροκινές, η Φωτεινή αδύνατη ψηλή κοπέλα με ενδιαφέρον exotic πρόσωπο και η Σοφία νταρντάνα με πιασίματα και κωλάρα επίσης από το Μαρόκο που πριν δούλευε σε μασαζερί στη Γλυφάδα...δεν είχα χρόνο για να τις τιμήσω...θα το πράξω από εβδομάδα
υστερα απο αναφορες συναδελφων για ελευση δυο Μαροκινων εκανα τη βολτα μου απο το μαγαζι και φυσικα πηρα τη Σοφια που οπως γραφτηκε προσφερει κουλουρακι.μασαζ καλο και μπριζολα καλοψημενη στα καρβουνα.το κωλαρακι της Σοφιας σουπερ!
υστερα απο αναφορες συναδελφων για ελευση δυο Μαροκινων εκανα τη βολτα μου απο το μαγαζι και φυσικα πηρα τη Σοφια που οπως γραφτηκε προσφερει κουλουρακι.μασαζ καλο και μπριζολα καλοψημενη στα καρβουνα.το κωλαρακι της Σοφιας σουπερ!