Επισκέπτης
Πούστη χρεοκοπημένε πέσει για ύπνο πρέπει να'σαι ξεκούραστος αύριο έχεις να κάνεις πολλές για να μείνεις άλλη μία μέρα έξω.απο την κωλοτρυπιδα
Πούστη χρεοκοπημένε πέσει για ύπνο πρέπει να'σαι ξεκούραστος αύριο έχεις να κάνεις πολλές για να μείνεις άλλη μία μέρα έξω.απο την κωλοτρυπιδα
Πούστη χρεοκοπημένε πέσει για ύπνο πρέπει να'σαι ξεκούραστος αύριο έχεις να κάνεις πολλές για να μείνεις άλλη μία μέρα έξω.
αχλαμπούχλα, αλήθεια ρε σου αρέσουν τα ξυνά που λέει κι ο καζάκος πορτιέρης της Γλυφάδας;
θα πεθάνει ρε η γριά πριν σε καμαρώσει νύφη...
Μα γιατιιιιιιιιΚρατήστε και λίγο τα προσχήματα. Καρφώνεστε.
αχλαμπούχλα, αλήθεια ρε σου αρέσουν τα ξυνά που λέει κι ο κ[size=30pt]α[/size]ζάκος πορτιέρης της Γλυφάδας;
θα πεθάνει ρε η γριά πριν σε καμαρώσει νύφη...
Ρε Μητσο σε τα μας;Για εκει σκεφτομαι.... γουσταρω το ξυνομουρικο υφακι της
Απο την αλλη θελω και μια π0αραδειγματικη τιμωρια αυτων που μας εφεραν εδω και αυτο μονο μια χρυση αυγη μπορει να το κανει
Ένας μια φορά με έκανε να χάσω την αμαξοστοιχία. Περπατούσε το ζώον με το κοντάρι παράλληλα στο έδαφος μπροστά από τις πόρτες και έκλεινε το δρόμο.
Που πας ρε ΑΧΑΧΟΥΧΑ γαμω το κέρατο σου του είπα! Έχω υιοθετήσει το χαρακτηρισμό στην καθημερινότητα μου για βλαμμένους και ανάπηρους.
Τριγυρνάνε όλη μέρα στα πεζοδρόμια και τα ΜΜΕ και παρεμποδίζουν τον κόσμο με τις παλούκες τους. Άι στο διάολο πια!
Συγνωμη αλλα με barcode δεν εξαργηρωνεται το καθε σκρατς;Εγω ειδα σε πρακτορειο που εξαργηρωσε ενας,Καποιος η καποιοι πρακτορες τα εξαργυρωματα του σκρατς αντι να τα καταστρεφουν οταν τα περνουν απο το μηχανημα με το λογισμικο τα ξανα εξαργυρωνουν σε λαχειοπωλες με αποτελεσμα να πλητεται η αξιοπιστια της Ελληνικα λαχεια Α.Ε. και κατα συνεπεια και ο ΟΠΑΠ
Ετυχε λαχειοπωλης να εξαργυρωσει 70 ευρω σε σκρατς με λαχεια και να μην του εξαργυρωνουν τα σκρατς με αποτελεσμα να χασει εβδομαδιατικο ενο εχει ακουστει και για αλλους το ιδιο
Υπαρχει η δικλειδα ασφαλειας που λεει μην εξαργυρωνετε σκρατς που εχουν ξυσμενο τον κωδικο ασφαλειας
Θα μπορουσαν ομως απο την κατασκευη τους να εχουν σε αλλο σημειο τον κωδικο ασφαλειας ξεχωριστα απο το παιχνιδι και με ενδειξη προειδοποιησης προς ολους οπως τα παλια ξυστα
Τιθεται θεμα αξιοπιστιας και για το λαικο λαχειο ετσι οπως ειναι χυμα ο κωδικος ασφαλειας .......
Τι γινεται αν κανεις εξαργυρωσει κανα ληγοντα (20 ευρω) η διπλο ληγοντα (40 ευρω) ?
Η εταιρια συμφωνα με πληροφοριες πρακτορου χονδρικης δεν δινει στοιχεια για το που εξαργυρωθηκε το καθε ξυστο ωστε να προστατεψει τους λαχειοπωλες απο επιτηδιους
Ειναι επιτακτικη η αναγκη αμεσης διαθεσης φορητης μηχανης στους λαχειοπωλες για προστασια της αξιοπιστιας και του μεροκαματου αυτων
Πολυ αρπακολλατζιδικα το στησατε το ολο εγχειρημα κυριοι του ΟΠΑΠ !!!!!!!
Παιδια κοινοποιηστε το παντου μπας φιλοτιμηθει καποιος υπευθυνος να κανει κατι
Ειναι πολυ σοβαρο αυτο
Παιδια κοινοποιηστε το παντου μπας φιλοτιμηθει καποιος υπευθυνος να κανει κατι
Ειναι πολυ σοβαρο αυτο
τρεχουμε αμεσως. τραβα κρατα την αναπνοη σου στη λεκανη
έλα μην κάνεις τον σκλήρο,μέχρι και λαχείο ληγμένο θα αγόραζες.τρεχουμε αμεσως. τραβα κρατα την αναπνοη σου στη λεκανη
τρεχουμε αμεσως. τραβα κρατα την αναπνοη σου στη λεκανη
Δοκιμαστε εσεις πρωτα να μου πειτε εντυπωσεις
Το λες κι ετσι .... ειναι το γνωστο τετραγωνακιΣυγνωμη αλλα με barcode δεν εξαργηρωνεται το καθε σκρατς;Εγω ειδα σε πρακτορειο που εξαργηρωσε ενας,
το χτυπησε σε καποιο μηχανημα.