Επισκέπτης
vyzaras ημερομηνία εγγραφής 09/02/2011 ποστ 625 γράφει συστηματικά στα μασατζίδικα με συγκεκριμένες αρνητικές κριτικές σε συγκεκριμένα καταστήματα...για πες μας τώρα ποιανού κλώνος είσαι?
το δικο μου το τρωει μια πολυ δικια σου...ειπαμε,μην λες πολλα,δεν ξερεις...λες εεε? για μίλησέ μας τώρα για το δικό σου μεροκάματο ;)
το δικο μου το τρωει μια πολυ δικια σου...ειπαμε,μην λες πολλα,δεν ξερεις...
οχι εσενα...ξερεις ποιον...
που εισαι μωρη ντανιελα
πως θα την βγαζεις τωρα που τα πακια πανε για απελαση?
ειναι αρκετα καλη. Στο μασαζ ειναι για κλαματα αλλα ειναι pse κατασταση και γουσταρει το αγριο μαμησι.Αυτή η Αλεξάνδρα το τούμπανο έχει δοκιμαστεί από κανένα; σπάνια με καυλώνουν γυναίκες πληθωρικές αλλά αυτή το κατάφερε. η τιμή όμως είναι αποτρεπτική
μια συμβουλή φιλικά μιάς και έχουμε γνωριστεί....μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.....κάποια πράγματα δεν τα γνωρίζεις.. ;)vyzaras ημερομηνία εγγραφής 09/02/2011 ποστ 625 γράφει συστηματικά στα μασατζίδικα με συγκεκριμένες αρνητικές κριτικές σε συγκεκριμένα καταστήματα...για πες μας τώρα ποιανού κλώνος είσαι?
μια συμβουλή φιλικά μιάς και έχουμε γνωριστεί....μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.....κάποια πράγματα δεν τα γνωρίζεις.. ;)
όχι ρε πούστη μου δεν με άφησες να σου απαντήσω...το βρήκες μόνος σουγια πες μας δηλαδή εσύ που γνωρίζεις...ποιος είναι αυτός ο βυζαράς ο Πάπας της Ρώμης?
όχι ρε πούστη μου δεν με άφησες να σου απαντήσω...το βρήκες μόνος σου
προs daniel kai vyzara. μην μαλωνετε ρε σειs για μαλακιεs. αφου ειστε καλα παιδακια και παλια μελη και μαγκεs. δεν θελω να μαλωνουν τα φιλαρακια μου μεταξυ τουs.
το 80άρι παραμένει;
παικτες πηρα Αντζελα με την ανοικτη σουφριτσα το κοριτσι δεν τη λες καλλονη αλλα εχει κατι το προστυχο