Νέα

Μειώσεις τιμών στον αγοραίο έρωτα : ας μαζευτούμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bleach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πιστευετε οτι η αποχη θα βοηθησει στη μειωση τιμων στον αγοραιο ερωτα?

• ναι

Ψήφοι: 97 74,0%
  • οχι

Ψήφοι: 7 5,3%
  • μαλλον

Ψήφοι: 18 13,7%
  • αποκλειται

Ψήφοι: 7 5,3%
  • δεν ξερω

Ψήφοι: 2 1,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    131

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Υπάρχουν στούντιο και με 30 ευρώ που είναι καλά.Ας στηρίξουμε αυτά.Ξέρω, πολλοί "πελάτες" και καλά θα γράψετε ότι δεν πρέπει να μειωθούν οι τιμές, για να μην πέσει η ποιότητα και κάτι μπούρδες.Εντάξει, μας πείσατε.Αλλά τόσα πολλά λεφτά, τόσο γρήγορα, και μαύρα, ξεχάστε τα πια.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Υπάρχουν στούντιο και με 30 ευρώ που είναι καλά.Ας στηρίξουμε αυτά.Ξέρω, πολλοί "πελάτες" και καλά θα γράψετε ότι δεν πρέπει να μειωθούν οι τιμές, για να μην πέσει η ποιότητα και κάτι μπούρδες.Εντάξει, μας πείσατε.Αλλά τόσα πολλά λεφτά, τόσο γρήγορα, και μαύρα, ξεχάστε τα πια.

Πάντα μαύρα είναι τύπε. Έχεις δει πολλά να κόβουν απόδειξη. Ακόμα και στα 20Ε να το ρίξουν εδώ, θυσαυρίζουν.

Kokoskatofatsa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Όλα αυτά είναι καλά αλλά...

πρέπει να υπολογιστούν όμως λίγο και τα έξοδα.

Δηλαδή...

από το πενηντάρικο ας πούμε

Πόσα παίρνει η κοπέλα;
Πόσα παίρνει το studio;
Πόσα για ενοίκιο;
Πόσα οι μπ....οι;
Πόσα για διαφήμιση;
Πόσα μένουν;

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

Δηλαδή...

Πόσα παίρνει η κοπέλα;
Πόσα παίρνει το studio;
Πόσα για ενοίκιο;
Πόσα οι μπ....οι;
Πόσα μένουν;
να βαλουν ολοι νερο στο κρασι τους

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Άκουσα και ξέρω ότι στούντιο στη Θεσσαλονίκη από 40Ε το έριξαν στα 30. Από την άλλη τα μπουρδελα της πόλης επιμένουν στο 30άρι αν δεν κάνω λάθος. Πάντως στην Αθήνα είστε πιο τυχεροί. Γαμάτε και νε 15...το κακό ίσως είναι ότι σας τρώνε οι αποστάσεις.
και με 10 αγαπητε μου...τωρα τι γαμαμε με 10 αστο καλυτερα

Kokoskatofatsa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
να βαλουν ολοι νερο στο κρασι τους

Αααα καλά...

Τώρα το πέτυχες. Χε χε εδώ ο Πρόεδρας παραιτήθηκε χθες από την αποζημίωση του και παραλίγο να γίνει πόλεμος μέσα στο κοινοβούλιο. Σκέψου να πείς να μειώσεις το διχίλιαρο από τους "εξουσιά"

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αααα καλά...

Τώρα το πέτυχες. Χε χε εδώ ο Πρόεδρας παραιτήθηκε χθες από την αποζημίωση του και παραλίγο να γίνει πόλεμος μέσα στο κοινοβούλιο. Σκέψου να πείς να μειώσεις το διχίλιαρο από τους "εξουσιά"
αστα να πανε
Μαυρούλες στη Βαρβάκειο τύποι μου;
μπα χειροτερα κ πιο ακριβα

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16

Οι εκπρόσωποι τών στούντιο περνάνε δύσκολες μέρες εδώ μέσα κι εκεί έξω.
Τούς γράφουμε κανονικά στα παπάρια μας και μειώνουμε με τη στάση μας τις τιμές.
Τα 50ρια να τα ξεχάσουνε όσοι κλαψομουνιάζουνε με τις χαμηλές τιμές.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16

Δηλαδή...

Πόσα παίρνει η κοπέλα;
Πόσα παίρνει το studio;
Πόσα για ενοίκιο;
Πόσα οι μπ....οι;
Πόσα για διαφήμιση;
Πόσα μένουν;

Ρε Σκατόφατσα έκανες σήμερα εγγραφή στο bou και μπήκες κατευθείαν στο ψητό; :grin:

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
Το θέμα είναι να γίνει κάτι συντεταγμένα πχ ενα σαβ/κο να διοργανωθεί από εδώ μέσα  εμπάργκο να μην πάει κανένας σε στούντιο , ας περάσει ενα σαβ/κο με 20 πελάτες πχ και να δεις πως αλλάζουν πολίτικη

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Το θέμα είναι να γίνει κάτι συντεταγμένα πχ ενα σαβ/κο να διοργανωθεί από εδώ μέσα  εμπάργκο να μην πάει κανένας σε στούντιο , ας περάσει ενα σαβ/κο με 20 πελάτες πχ και να δεις πως αλλάζουν πολίτικη

Αυτό τύπε νομίζω το είχαμε συζητήσει να το κάνουμε και παλιότερα για να πέσουν οι τιμές αλλά δεν έπιασε. Και τότε ήταν γενική αποχή όχι μόνο για ένα σ/κ. Απλά κάποιοι μουνόδουλοι πήγαιναν.

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
κάποιοι  πάντα θα βρίσκονται να πάνε , αλλα εκει πχ που σε μια εβδομάδα ενα στούντιο εχει 500 άτομα και πέσει στα 50 θα είναι μεγάλη απώλεια 

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
κάποιοι  πάντα θα βρίσκονται να πάνε , αλλα εκει πχ που σε μια εβδομάδα ενα στούντιο εχει 500 άτομα και πέσει στα 50 θα είναι μεγάλη απώλεια 

50χ30 ευρώπουλα (το ελάχιστο)είναι 1.500 σε μια μέρα...δλδ ένας πολύ καλός μισθός σήμερις

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
πρώτον, όλοι οι άνδρες είμαστε "μουνόδουλοι" για αυτό υπάρχει και πορνεία.

δεύτερον, γελάω για τις μειώσεις τιμών όταν εδώ μέσα κάποιοι πληρώνουν κάτι απίστευτα ποσά για δίωρα 400, 600 € και γαμάνε μισή ώρα ρουμάνικες βλαχοφάτσες απ το Πιτέστι και μετά η γκόμενα με την ξινίλα της, την καπνισμένη της αναπνοή ή δεν ξέρω τι άλλο τους κάνει να φεύγουν τρέχοντας πανικόβλητοι.

Τελικά και στον αγοραίο έρωτα λόγω έλλειψης καταναλωτικής συνείδησης οδηγηθήκαμε σε τρελλά ελλείμματα ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών και στην χρεωκοπία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom