Νέα

Έχετε φύγει απο οίκο με χειρότερη ψυχολογία απ' οτι όταν μπήκατε....??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
αι τις νορμάλ γκόμενες?

Είναι σαν να λες μεγάλος ο τζίρος των ναρκωτικών άρα γιατί να μην βγει κάποιος να πιει? Ή οτι τεσπά οτι όλοι πινουμε ναρκωτικά...

Οι normal γκόμενες λοιπόν πλέον  δουλεύουν και θέλουν να είναι ανεξάρτητες. και η ανεξαρτησία τους αυτή είναι που δεν τις ωθεί, όλες, να διαλέξουν γκόμενο βάση εκκαθαριστικού.
Μην σου πώ οτι απο την εμπειρία μου οι γυναίκες κάνουν περισσότερα βήματα ως προς την ανεξαρτητοποίηση τους από οτι οι άντρες.
Π.χ. μένουν πιο νωρίς μόνες τους από οτι οι άντρες. Κάτι το οποίο απαιτεί να βάλεις το χέρι στην τσέπη...
Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν θα δεχθούν ενα κέρασμα απο κάποιον αλλά δεν ειναι αυτός ο λόγος που θα είναι μαζί του.
Προφανώς εκτός εξαιρέσεων...

Αν ηταν ολα νορμαλ θελω να πω οτι δεν θα υπηρχε τοσος μεγαλος τζιρος στην πορνεια ,γιατι πανε οι αντρες εκει??γιατι δεν γινεται το ιδιο με τις γυναικες?? .Ενα απλο παραδειγμα καραμπινατο ,ποιο απο τα δυο φυλλα κανει το πρωτο βημα ?? ο αντρας παντα,ανεξαρτητη ξεανεξαρτητη ,με λεφτα η χωρις περιμενει απο τον αντρα να κανει την κινηση ,αυτο και αλλα πολλα που σιγουρα τα ξερεις ωθουν τον αντρα στον αγοραιο ερωτα .ποσοι αντρες αποφευγουν το πεσιμο με τον φοβο της αποριψης??αυτο ειναι και το θεμα που ξοδευουν χρηματα δεν τα ξοδευουν για να γοητεψουν αλλα να καλυψουν τον φοβο τους φυσικα τις περισσοτερες φορες καταληγει να <<την πατανε>> ειδικα τωρα με την ανεξαρτητοποιηση,απο τον φοβο της χυλοπιτας και της απαξιωσης στο περιβαλον τους το παιζουν κιμπαρηδες <<πλουσιοι>> και γενικως ανετοι.Ξερεις πιο ειναι το μεγαλυτερο ελατωμα σε εναν αντρα συμφωνα με τις γκομενες ??η τσιγκουνια ,ολες αυτο λενε ,γιατι αραγε ??μην κοιτας που το παιζουν ανετες καμια δεν θελει να μην πληρωνει ο αντρας ,ικανοποιηται το εγω της τροφη στην αυταρεσκεια της.Μα ειναι και φυσικο χαλαει τοσα λεφτα στην εμφανιση της , να πατε ξενοδοχειο και να τα πληρωσετε μισα-μισα??(παραδειγμα) δεν γινεται,βαζει το χερι στην τσεπη ΜΟΝΟ για παρτυ της (φυσιολογικο για μενα).
μαζευτε τον....
κατι τέτοιοι τυποι χαλασαν τη πιατσα.
τυπε οι μπουρδελιαριδες δεν φοβούνται τη χιλοπιτα απλα απαξιουν τα διαδικαστικα ώστε να τους κατσει μια γκομενα.δεν γουσταρουν το παιχνιδι και να σπαταλουν χρονο αφου εντος ολιγων λεπτων ικανοποιουν το στοχο τους.δε γουσταρουν λουλουδάκια εκδρομουλες ρεστοραν κλπ.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω δεν εχω  ψυχωλογικα.  μπουρδελακια και κοπελες απο  την  σχολη. 

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
γεια σου ΓΙΩΡΓΗ αρχοντα της πιατσας

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
[quote author=charout notid=152419 link=topic=254439.msg7571408#msg7571408 date=1494603471

Αν ηταν ολα νορμαλ θελω να πω οτι δεν θα υπηρχε τοσος μεγαλος τζιρος στην πορνεια ,γιατι πανε οι αντρες εκει??γιατι δεν γινεται το ιδιο με τις γυναικες?? .Ενα απλο παραδειγμα καραμπινατο ,ποιο απο τα δυο φυλλα κανει το πρωτο βημα ?? ο αντρας παντα,ανεξαρτητη ξεανεξαρτητη ,με λεφτα η χωρις περιμενει απο τον αντρα να κανει την κινηση ,αυτο και αλλα πολλα που σιγουρα τα ξερεις ωθουν τον αντρα στον αγοραιο ερωτα .ποσοι αντρες αποφευγουν το πεσιμο με τον φοβο της αποριψης??αυτο ειναι και το θεμα που ξοδευουν χρηματα δεν τα ξοδευουν για να γοητεψουν αλλα να καλυψουν τον φοβο τους φυσικα τις περισσοτερες φορες καταληγει να <<την πατανε>> ειδικα τωρα με την ανεξαρτητοποιηση,απο τον φοβο της χυλοπιτας και της απαξιωσης στο περιβαλον τους το παιζουν κιμπαρηδες <<πλουσιοι>> και γενικως ανετοι.Ξερεις πιο ειναι το μεγαλυτερο ελατωμα σε εναν αντρα συμφωνα με τις γκομενες ??η τσιγκουνια ,ολες αυτο λενε ,γιατι αραγε ??μην κοιτας που το παιζουν ανετες καμια δεν θελει να μην πληρωνει ο αντρας ,ικανοποιηται το εγω της τροφη στην αυταρεσκεια της.Μα ειναι και φυσικο χαλαει τοσα λεφτα στην εμφανιση της , να πατε ξενοδοχειο και να τα πληρωσετε μισα-μισα??(παραδειγμα) δεν γινεται,βαζει το χερι στην τσεπη ΜΟΝΟ για παρτυ της (φυσιολογικο για μενα).
[/quote]

Πολυ φιλικα εισαι βαθια νυχτωμενος σε οτι αφορα τις γυναικες

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
μαζευτε τον....
κατι τέτοιοι τυποι χαλασαν τη πιατσα.
τυπε οι μπουρδελιαριδες δεν φοβούνται τη χιλοπιτα απλα απαξιουν τα διαδικαστικα ώστε να τους κατσει μια γκομενα.δεν γουσταρουν το παιχνιδι και να σπαταλουν χρονο αφου εντος ολιγων λεπτων ικανοποιουν το στοχο τους.δε γουσταρουν λουλουδάκια εκδρομουλες ρεστοραν κλπ.
Απαντηση στον αλλον ειναι ρε φιλε το ιδιο λεμε,οτι οι μπουρδελιαρηδες απαξιουν την χυλοπιτα,απλα εξηγω γιατι την απαξιουν κατα την γνωμη μου ,απο παραδρομη ενωθηκε η απαντηση μου με τα σχολια του αλλου συμφουριτη +1000 στα γραφομενα σου,εγω να δεις πως δεν γουσταρω λουλουδακια εκδρομουλες κ.τ.λ.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
[quote author=charout notid=152419 link=topic=254439.msg7571408#msg7571408 date=1494603471

Πολυ φιλικα εισαι βαθια νυχτωμενος σε οτι αφορα τις γυναικες
Δωσε λιγο τα φωτα σου να μαθω,γιατι ναι μπορει να ειμαι νυχτωμενος,ξερω γω ??κανω τοσο λαθος??

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Είμαστε σαν τα κατοικίδια που έχουν τα ένστικτα τους ναρκωμένα λόγω ευκολιών. Κάθε ανάγκη είναι στοχευμένη με προϊόντα να την βγάζουμε χαλαρά και ο τροχός της αγοράς γυρίζει. Τα κατοικίδια τα πιό μπάνικα τα κάνουν κέφι για μόστρα ειδικά το καλοκαίρι κάτι ωραίες κυρίες με λουράκι. Τα μέτρια συνήθως τα παρατάνε στο σπίτι της μαμάς. Καμιά φορά τα παρατάνε και στο δρόμο, τότε γίνονται κοπρόσκυλα. Όμως η τυποποιημένη τροφή και οι ανούσιες σχέσεις δημιουργούν αισθήματα αποξένωσης που και που στα κατοικίδια. Αλλά και επιθετικότητας στα εντελώς παρατημένα.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Είμαστε σαν τα κατοικίδια που έχουν τα ένστικτα τους ναρκωμένα λόγω ευκολιών. Κάθε ανάγκη είναι στοχευμένη με προϊόντα να την βγάζουμε χαλαρά και ο τροχός της αγοράς γυρίζει. Τα κατοικίδια τα πιό μπάνικα τα κάνουν κέφι για μόστρα ειδικά το καλοκαίρι κάτι ωραίες κυρίες με λουράκι. Τα μέτρια συνήθως τα παρατάνε στο σπίτι της μαμάς. Καμιά φορά τα παρατάνε και στο δρόμο, τότε γίνονται κοπρόσκυλα. Όμως η τυποποιημένη τροφή και οι ανούσιες σχέσεις δημιουργούν αισθήματα αποξένωσης που και που στα κατοικίδια. Αλλά και επιθετικότητας στα εντελώς παρατημένα.

δεν ισχύει..έχω ρίξει χυλόπιτες σε μουνάρες που ήξερα ότι θα μου έπερνε πολύ καιρό να ξαναέβρισκα τόσο καλό μωρό για τα γούστα μου, απλά γιατί έπρεπε να κάνω το σωστό και να πάω κόντρα στο εύκολο και στον συμβιβασμό, υπάρχουν και τύποι που κάνουν το σωστό ότι και αν κοστίσει, δεν είναι όλοι ίδιοι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
δεν ισχύει..έχω ρίξει χυλόπιτες σε μουνάρες που ήξερα ότι θα μου έπερνε πολύ καιρό να ξαναέβρισκα τόσο καλό μωρό για τα γούστα μου, απλά γιατί έπρεπε να κάνω το σωστό και να πάω κόντρα στο εύκολο και στον συμβιβασμό, υπάρχουν και τύποι που κάνουν το σωστό ότι και αν κοστίσει, δεν είναι όλοι ίδιοι
:coffee:

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6

Εκπαιδευτής σκύλων εισαι φιλε?

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Εκπαιδευτής σκύλων εισαι φιλε?

Μπόγιας :grin:

Πρόσβαση σε γαμήσια με μουνάρες με ένα κλικ για απλώς κάποια φράγκα μας κάνει βαριεστημένους σιγά σιγά εννοούσε το παράδειγμα. Αυτό μπορεί και να γίνει ανεξαρτησία απο σειρήνες για μπλεξίματα με υπεροπτικές γκόμενες για τους υγιώς σκεπτόμενους, αλλά για τους περισσότερους μας γίνεται και εξάρτηση στην καταναλωτική ευκολία. Εξού και κάποιες φυσιολογικές γκρίνιες για την μακροχρόνια αρνητική ψυχολογία του σπορ που βγαίνουν στο νήμα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
σχολιο ντοπα εδω

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που αδαφορούν για φράγκα,φαί και γαμήσι.. σιγά το παράξενο  :coffee:
δλδ κάτι ανώτερο από αυτά στις επιθυμίες σας δεν..τίποτα..tragic  :grin:

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Έφυγα πολλές φορές άπό τόν οίκο ΜΟΥ σέ χειρότερη ψυχολογία άπ'ότι όταν μπήκα, άλλά μετά βγήκε τό διαζύγιο καί όλα μιά χαρά.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
παντα με χειρότερη. Αφου έχεις ξεφορτώσει και ξακαυλώσει, έρχεται στη σκέψη το ποσο μαλάκας είναι αυτος που πάει σε πουτάνες

Ρε τυποι τι κανετε σε ενα σαιτ που ασχολειται με τον πληρωμενο ερωτα οσοι αισθανεστε ετσι;

Προσωπικα, ακομα και μετα τα χειροτερα γαμησια μου με αρχιφολαρες ποτε δεν ειπα πως θα κοψω τις πουτανες. Στην τελικη και φολα να φας πας παρακατω, εχει γεμισει η Αθηνα πουτανες...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ρε τυποι τι κανετε σε ενα σαιτ που ασχολειται με τον πληρωμενο ερωτα οσοι αισθανεστε ετσι;

Προσωπικα, ακομα και μετα τα χειροτερα γαμησια μου με αρχιφολαρες ποτε δεν ειπα πως θα κοψω τις πουτανες. Στην τελικη και φολα να φας πας παρακατω, εχει γεμισει η Αθηνα πουτανες...

βρε βρε

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
πολλα μετρανε  πως θα πας ψυχωλογικα  σε μπουρδερλο  αν εχεις γυναικα η γκομενα και εχεις τσακωθει η οχι    με  την δουλεια  πως να πηγες  αν εισαι  ξεκουραστος  η οχι 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom