Επισκέπτης
Θυμηστε μου ρε ποιες χρονιες ειχε ανακυρυχτει μρ Μαλακας του σαιτ ο Μπολντεμορτ;
Πιθανον την χρονια που εκανες τους κλωνους Dora86 και Anestis38Θυμηστε μου ρε ποιες χρονιες ειχε ανακυρυχτει μρ Μαλακας του σαιτ ο Μπολντεμορτ;
εκεινο που μας σωζει σημερα ειναι οι ΚΡΙΤΙΚΕΣ. Το λέω απο παλια οποτε καλώς ή κακως οσοι έχουν αρκετες και ασχολουνται θα πρέπει τουλαχιστον να έχουν και κάποιο σεβασμο απο τους νεοτερους. Akoma και ασυλια! Διοτι με τις κριτικές τους έχουν σώσει κοσμο ή τον έχουν οδηγησει σε μια καλή περιπτωση.
Και οχι να μπαινουν και να μας βριζουν επειδη δηθεν σπάσαμε μια αποχη ενος σαββατοκυριακου για τι τωρα ... για να κάνουν οι τσατσαδες του 10λεπτου τον χρονο σε 30λεπτο με 20 ευρώ.
Δυστυχως κυκλοφορει αχαριστια στο κοσμο. Η χθεσινη επιθεση του Van Norden ηταν απαράδεκτη.
δεν θεωρω σωστο να μειωθει η τιμη στην φυλγς και στα περιχωρα απο 20 στα 10 ευρω ...σκεφτειτε μετα οτι θα γινει η φαση σαν το μεταξουργειο ....πακια πρεζακια αθλιοι οικοι και τα σχετικα και μετα θα αναγκαζομαστε να πηγαινουμε στα στουντιο...εγψ συμφωνω πως καποια πραγματα πρεπει να βελτιωθουν (χρονος παραμονης στο δωματιο,υπηρεσιες,κοπελες,ανακαινισμενα δωματια κτλπ) αλλα οχι να μειωθει η τιμη για τους λογους που ανεφερα πιο πανω
To να μπερδευεις τον μασαζονομαχο με τον Boldemort αποδεικνυει απλως οτι δεν στεκεις πολυ καλα στα μυαλα σου.
Οχι οτι δεν το ξεραμε δηλαδη.
Παρατηρουμε ολοι οτι τα δικα μας μηνυματα υπερ της αποχης σβηστηκαν απο το θρεντ της Ημερησιας Ενημερωσης και μεταφερθηκαν εδω, συνοδευομενα απο αυστηρη παρατηρηση του μοντ, ενω μηνυματα που ειρωνευονται αυτο που καναμε -και ειχε αποτελεσμα, μενουν αυτουσια.
Οι κριτικες σου ειναι αναξιοπιστες και εξυπηρετουν [size=20pt]μονο[/size] την αυτοπροβολη σου.
Εκμεταλλευεσαι και απομυζας την κοινοτητα οπως απομυζας τους φορους του ελληνα φορολογουμενου.
βρε βλακα εγω γραφω κριτικες και ενημερωσεις απο την εποχη του pathfinder. Επειδη δεν τις υποβαλλω στο συστημα κριτικων αλλα τις γραφω στο φορουμ ειμαι λιγοτερο μπουρδελιαρης απο εσενα, που πριν βαλεις μεσον να σε παρουν στο δημοσιο μας ελεγες να κανουμε μαθηματα χορου και να κοινωνικοποιηθουμε;
Ο τύπος ειναι για ψυχιατρειο. Θα βγει καμια μέρα εξω στο δρομο και θα φωνάζει για τον μπολντη μέχρι να τον μαζέψουν
Πως ξερω εγω οτι η πουτανα για την οποια ο Μασαζονομαχος εγραψε καλη κριτικη, θα ειναι καλη και μαζι με εμενα, τον ανωνυμο μπουρδελιαρη, και δεν του εδειξε προνομιακη μεταχειριση για να τον καλοπιασει, γνωριζοντας την ιδιοτητα του;
Και πως ξερω οτι η πουτανα που εθαψε ο Μασαζονομαχος ηταν οντως κακη και δεν την εθαψε απλα γιατι αρνηθηκε να του προσφερει την ιδιαιτερη μεταχειριση που απαιτησε ζορικα ως κριτικογραφος;
<ειμαι ο Μασαζονομαχος με τις πολλες κριτικες, θα σου φερω πολλη πελατεια αν εισαι καλη μαζι μου>
Μια ενημέρωση μόνο , εχθές είχε παρά πολύ κόσμο , παρά πολύ δουλειά , όλες κοπελες τα έχουνε φτύσει με τα συνεχόμενα δοματια. Δεν ξέρω τι αποχή κάνετε αλλά δουλειά αυξάνεται δεν πέφτει .
πηγαινε καλυτερα να παιξεις με τον κικιλια ..Σαβουρογαμης ο Πικερ τύπε?
Γεια σου κοπελιά ή οποίος μπορεί να είσαι το σίγουρο είναι ότι πρέπει να έχεις πολύ χιούμορ.Μια ενημέρωση μόνο , εχθές είχε παρά πολύ κόσμο , παρά πολύ δουλειά , όλες κοπελες τα έχουνε φτύσει με τα συνεχόμενα δοματια. Δεν ξέρω τι αποχή κάνετε αλλά δουλειά αυξάνεται δεν πέφτει .
+1. Να πω κάτι..όταν πληρώνεις λεφτά (προκαταβολικά χωρίς καμία εγγύηση-μαύρα) τότε ΑΠΑΙΤΕΙΣ επαγγελματισμό. Θυμάμαι μια μαλάκω ήθελε να κάτσει στο δωμάτιο μαξ 5-6 λεπτά με το ζόρι! και γυρνάει και μου λέει 'είχα πριν άλλους 2-3 και είμαι κουρασμένη'. Ε, όταν τσίμπησες τεμπέλικα το 20ρι δεν ήσουν κουρασμένη όμως.. Το ξαναλέω ΔΕΝ γίνεται να πληρώνουμε και να μην λαμβάνουμε άπειρο επαγγελματισμό. Αν δεν αρέσει στις κουτοπόνηρες τσιγγάνες να πάνε να πλύνουν σκάλες και να ξεσκατίζουν γέρους...Μόνο με μια αποχή διαρκείας θα τους πονέσει η τσέπη και θα τους κοπούν τα σπαστικά προς τους πελάτες. Μόνον έτσι θα συνειδητοποιήσουν ότι "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο"!
+1. Να πω κάτι..όταν πληρώνεις λεφτά (προκαταβολικά χωρίς καμία εγγύηση-μαύρα) τότε ΑΠΑΙΤΕΙΣ επαγγελματισμό. Θυμάμαι μια μαλάκω ήθελε να κάτσει στο δωμάτιο μαξ 5-6 λεπτά με το ζόρι! και γυρνάει και μου λέει 'είχα πριν άλλους 2-3 και είμαι κουρασμένη'. Ε, όταν τσίμπησες τεμπέλικα το 20ρι δεν ήσουν κουρασμένη όμως.. Το ξαναλέω ΔΕΝ γίνεται να πληρώνουμε και να μην λαμβάνουμε άπειρο επαγγελματισμό. Αν δεν αρέσει στις κουτοπόνηρες τσιγγάνες να πάνε να πλύνουν σκάλες και να ξεσκατίζουν γέρους...
χμ, μπορείς να μου πεις right off the bat 4-5 ονόματα Ρωσίδας που ΝΑ ΜΗΝ είναι φόλα στα 20 (αλλά να είναι 1000% μη φόλες έτσι??) Γιατί στα 20 μπορώ να σου πω δεκάδες φόλες τσιγγάνες....Τα 20 ευρώ τα δίνουμε στις Ρωσίδες και όχι στις τσιγγάνες!
χμ, μπορείς να μου πεις right off the bat 4-5 ονόματα Ρωσίδας που ΝΑ ΜΗΝ είναι φόλα στα 20 (αλλά να είναι 1000% μη φόλες έτσι??) Γιατί στα 20 μπορώ να σου πω δεκάδες φόλες τσιγγάνες....
άλλο ρώτησα..Προτιμώ να δώσω τα 20 ευρώ σε μια φόλα Ρωσίδα μοντέλα παρά σε μια φόλα τσιγγάνα!