Λοιπον καταδρομική τσάρκα σημερα υπο βροχή.
Δεν κάνετε την αποχη την επομενη εβδομάδα που δεν θα ειμαι αθηνα ετσι και αλλιώς;;
τυποι μου ειστε μια χαρά εδω πέρα πραγματικα σημερα άκουσα 3-4 σπιτια που λέγανε για 15 λεπτά! Μάλλον διαβασανε τι γινεται στο σαϊτ.
Λοιπον σημερα στην πρωίνη βάρδια ειχαμε τα εξής :
Πιπίνου 65Β Η γνωστη Τζουλια μιλφ με τα φουσκωμένα χειλη πολυ ευγενική αλλα στην εμφάνιση τιποτα το ιδιαιτερο. Η Μελινα θα ειναι σημερα το απογευμα εκει απο οσο μου ειπανε. Η Τζουλια ειναι μια ξανθιά μιλφ που συνηθως παιζει στην 3η βάρδια και εχει καλη συμετοχη στο δωμάτιο αλλα φαινεται οτι τα κοντέρ της έχουνε γράψει χιλιομετρα.
Φυλης 109Β Στο κάτω της Φυλης συναντήσαμε την Καρινα. Η Τσατσα ειπε συγκεκριμενα οτι η κοπελα δεν βιάζεται και κάθεται στο δωμάτιο 15 λεπτά (περασα 2 φορές) γιατι την ειχα υποψηφια , και την 2η φορά αυτο ειπε η τσατσα ειναι εκει ως τις 4 το απογευμα. Απο εμφάνιση ειναι μελαχροινη με μακρυ μαλλι Ρωσιδα λέει κανονικο σώμα κωλάρα και βυζάρες που φαινονται (μεσα απο το σουτιεν πληθωρικες) τωρα αν το βγάλει και ειναι σαν αγγελάδα ουδεμια ευθυνη φέρω.
Φυλής 84Α Πηγαινα για την Σονια αλλα θα ειναι το απογευμα. Βγηκανε 2 γκομενες μια καστανη και μια ξανθιά με ωραια κορμια πιπινια και οι 2. Η μια βγηκε με νευρα απο το δωματιο (η καστανομάλλα με τον κοτσο) δεν ξέρω γιατι αυτη νομιζω την λέγανε Ράνια.
Διδυμου 8 κάτω Η Ελένη. Χαζοχαρουμενη - αγαθοβιολα (φαινεται) σε στυλ μιλφ με λιγο πεσμενο μαζεμένο κωλο και τη φράτζα μεσα στο μάτι. Εντάξει για μια δοκιμη δεν ειναι άσχημη. Η τσατσα ειπε 10-15 λεπτά προγραμμα.
Διδυμου 8 πάνω Η Αλίνα. Μελαχροινο πιπινι με πολυ ωραιο κώλο. Η τσατσα ειπε 10 λεπτά. Ο τονος της φάνηκε αυστηρος. Έφαγε ενα κλανιδι και έφυγα
Πάμε τωρα και στα Αλκιβιάδου :
Αλκιβιάδου 16Α Η Ελένη (αυτην που ειχε πάρει ο dmtrsxxx και του λεγε και ΕΠΕΜΕΝΕ κιολας πως με κάτι παραπανω μπορει να του κάτσει και ακαποτα
μελαχροινη σαν νοικοκυρα με κανονικο σώμα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο ο τσατσος ανακοινωσε προγραμμα δελεαστικο 20 ευρω 20 λεπτά.
Αλκιβιάδου 16Β Βγαινει μια τυπισα .... ουτε ονομα συγκρατησα ουτε τιποτα - τοσο αδιάφορη ηταν- μαλιστα οταν έφευγα ειρωνευτηκε κιολας. Μου λέει τα λεμε σε κανα χρονο. Της απαντησα οτι δεν ειναι υποχρεωτικο να τα πουμε κιολας και έφυγα.
Έψαχνα την Άνκα αλλα εις μάτην .... δεν ρωτησα κιολας πριν μπω στο τελευταιο για να έχω την πορνο ελπιδα οτι μπορει και να την συναντήσω.
Αλκιβιαδου 16 Γ Η τσατσα πολύ καλη - πολυ χαλαρη προγραμμα 15-20 λεπτά αλλα μολις βγηκε η Κλεοπάτρα δεν μ αρεσε και έφυγα προκειται για μια μιλφ με στυλ δεκαετιας του 80 και κοντο μαλλί καστανο.
Τα σπιτάκια αυτα ειναι ωραια πάντως θα την έβρισκα να γαμησω εκει μέσα εχω καταθέσει το 2012 εκει και απο τοτ ποτέ ξανά. Αλλα συντομα θα κανω μια στάση και απο εκει.