Θα σου απαντήσω γενικά.Προσωπικά αν ήμουν ερωτευμένος με κάποια ιερόδουλη και είχα πειστεί ότι η κοπέλα ήθελε να αλλάξει και πίστεψε με πως πάρα πολλές το θέλουν, δεν θα χα κανένα πρόβλημα, και η οικογένεια μου, σου, του οποιουδήποτε οφείλεί να σεβαστεί την επιλογή μου, αν είμαι φυσικά ενήλικος, γιατί μια οικογένεια τα παιδιά που φέρνει στον κόσμο δεν της ανήκουν, δεν είναι ''παιδιά'' της και οφείλει να τα στηρίζει. Η κοινωνία είναι από μόνη της ένα μεγάλο μπουρδέλο, αν νοιαστώ το τι θα πει η μάζα, πρέπει να μαι πολύ ηλίθιος. Τις πουτάνες στο σώμα δεν τις φοβάμαι και ας έχει πάει με 1000 άντρες, είναι πιο αληθινές σε χαρακτήρα, τις πουτάνες στην ψυχή φοβάμαι και όσο και κλισέ αν ακούγεται είναι αλήθεια. Κάτι τελευταίο, εκατοντάδες πόρνες την δεκαετία 30 Βούρλα και μετά Τρουμπα μέχρι το 60 και παντρεύτηκαν αποκαταστάθηκαν και σήμερα τα παιδιά τους είναι μεγάλοι άνθρωποι, φτασμένοι, γιατροί, δικηγόροι πολύς κόσμος. Γιατί βρέθηκαν κάποιοι πραγματικοί μάγκες και τις αγάπησαν και τις είδαν σαν και αυτό που είναι πραγματικά όχι σαν ένα κομμάτι κρέας, αλλά σαν ανθρώπους με καρδιά και με ψυχή.