Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Προφανως δεν κανανε την διορθωση στην σελιδα τους!!!!Στη σελίδα του Λελας Καραγιάννη 35 γιατί λέει 50 Ευρώ το απλό? :-
Προφανως δεν κανανε την διορθωση στην σελιδα τους!!!!Στη σελίδα του Λελας Καραγιάννη 35 γιατί λέει 50 Ευρώ το απλό? :-
Η σελιδα εχει πληροφοριες απο το παλιο ιδιοκτησιακο καθεστως του Λελας.Στη σελίδα του Λελας Καραγιάννη 35 γιατί λέει 50 Ευρώ το απλό? :-
Τιποτα δεν ειναι παγιωμενο.
Απλα αυτο που λεω ειναι πως καθε studio εχει το δικαιωμα να καθοριζει την τιμολογιακη του πολιτικη.
Και ειναι υπευθυνο για τα αποτελεσματα.
Αμα ειχε κερδος, σκασιλα του το τι λεμε εμεις εδω για μειωση των τιμων.
Αμα βαραει μυγες τοτε ειναι αξιο της μοιρας του.
Αυτοι εχουν το μαχαιρι, αυτοι και το καρπουζι.
Η επιλογη ειναι δικη τους.
ΥΓ: δεν θα κοιμηθουμε σημερα μου φαινεται.......
Πολύ σύντομα θα πάψουν να υπάρχουν ως κατηγορία.Οι απελπισμένες νοικοκυρές,μανάδες καί σύζυγοι θα φροντίσουν γι αυτό.
Λέγεται ότι στόν καπιταλισμό "η αγορά αυτορυθμίζεται".Παπάρια μέντολες.Αν υπάρχει όμως ένα και μοναδικό πράγμα πού ισχύει η αυτορύθμιση καί μάλιστα τάχιστα είναι τό πληρωμένο γαμήσι.
Να του πεις να φτωχυνει για να μην χαλαει η πιατσαφιλε μου δεν ειναι ετσι γιατι αυτος ο λεφτας που εχει κ δινει χαλαει την πιατσα κ μας περνει κμας η μπαλα
Καλη περιπτωση φαινεται αλλα οχι στο σπιτι σου, εκτος κι αν μιλας για γκαρσονιερα που εχεις γιαυτο το σκοπο.Απο βιζιτες δεν ξερω πολλα αλλα εχω μια μαυρουλα πολυ καλη, σωματαρα και καλουτσικη φατσα που με 25 ευρω καθομαστε σπιτι μου τουλαχιστον 3-4 ωρες
ΑΠΟΧΗ λοιπον..
βασικα και αναλογικα το 20 πρεπει να γινει 15 και το 15 10.να δω ποτε θα το εννοησουν.Όντως, υπάρχουν σποραδικές κινήσεις μείωσης των τιμών.
Όμως το τυράκι που μας βάζουν είναι να προσφέρουν περισσότερες υπηρεσίες με τα ίδια χρήματα. Νομίζω ότι θα τσιμπήσουν πολλοί. Η καθολική μείωση τιμών είναι θέμα χρόνου, αλλά νομίζω ότι θ'αργήσει ακόμη να συμβεί.
τι να πω...απλα αψογος...Λοιπόν...με βάση την οικονομική κατάσταση της χώρας, οι τιμές θα έπρεπε να είχαν διαμορφωθεί ως εξής:
1. Μπουρδέλα: 10-15 ευρώ
2. Στούντιο: 20-30 ευρώ
3. Μασαζ (φουλ): 30-40 ευρώ
4. Πιάτσες: 20-25 ευρώ
5. CG: 50-60 ευρώ
..επειδή όμως σ αυτή την ΠΟΥΣΤΟΧΩΡΑ ΔΕΝ λειτουργεί η ελεύθερη αγορά, αλλά κι επειδή ο Έλληνας είναι ΛΙΓΟΥΡΗΣ, οι τιμές είναι απαράδεκτα ψηλές...καλά μας κάνουν και μας εκμεταλλεύονται..
..επειδή όμως σ αυτή την ΠΟΥΣΤΟΧΩΡΑ ΔΕΝ λειτουργεί η ελεύθερη αγορά, αλλά κι επειδή ο Έλληνας είναι ΛΙΓΟΥΡΗΣ, οι τιμές είναι απαράδεκτα ψηλές...καλά μας κάνουν και μας εκμεταλλεύονται..
...Λοιπόν...με βάση την οικονομική κατάσταση της χώρας, οι τιμές θα έπρεπε να είχαν διαμορφωθεί ως εξής:
1. Μπουρδέλα: 10-15 ευρώ
2. Στούντιο: 20-30 ευρώ
3. Μασαζ (φουλ): 30-40 ευρώ
4. Πιάτσες: 20-25 ευρώ
5. CG: 50-60 ευρώ
φανταζομαι να το καταλαβουν καποια στιγμη ,που δε το βλεπω αμεσα.Έχεις δίκιο, αλλά στο χέρι μας (ή στο πουλί μας) είναι να γίνουμε περισσότερο εγκρατείς και να έχουμε άποψη στη διαμόρφωση των τιμών.
Προχθές ρώτησα ένα cg για τιμή υπηρεσιών. Μου είπε μασάζ και full πρόγραμμα με gfe 120/ώρα. Της απάντησα ότι η τιμή είναι overpriced και αν θέλει να με ενημερώσει σε περίπτωση αναπροσαρμογής.
Απλά και εύκολα, περνάς το μήνυμα. Όποια το αποκωδικοποιήσει, θα βγεί κερδισμένη! ;)
φανταζομαι να το καταλαβουν καποια στιγμη ,που δε το βλεπω αμεσα.