Νέα

Μειώσεις τιμών στον αγοραίο έρωτα : ας μαζευτούμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bleach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστευετε οτι η αποχη θα βοηθησει στη μειωση τιμων στον αγοραιο ερωτα?

• ναι

Ψήφοι: 97 74,0%
  • οχι

Ψήφοι: 7 5,3%
  • μαλλον

Ψήφοι: 18 13,7%
  • αποκλειται

Ψήφοι: 7 5,3%
  • δεν ξερω

Ψήφοι: 2 1,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    131

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Στη σελίδα του Λελας Καραγιάννη 35 γιατί λέει 50 Ευρώ το απλό?  :-
Η σελιδα εχει πληροφοριες απο το παλιο ιδιοκτησιακο καθεστως του Λελας.
Εχει ακομα στις εργαζομενες την Σονια, την Εβιτα (Αφριδιτη),την Αλικη, την Ευα κλπ κλπ
Αν φυσικα εννοεις αυτη την σελιδα

Επισκέπτης
Τιποτα δεν ειναι παγιωμενο.
Απλα αυτο που λεω ειναι πως καθε studio εχει το δικαιωμα να καθοριζει την τιμολογιακη του πολιτικη.
Και ειναι υπευθυνο για τα αποτελεσματα.

Αμα ειχε κερδος, σκασιλα του το τι λεμε εμεις εδω για μειωση των τιμων.
Αμα βαραει μυγες τοτε ειναι αξιο της μοιρας του.

Αυτοι εχουν το μαχαιρι, αυτοι και το καρπουζι.
Η επιλογη ειναι δικη τους.

ΥΓ: δεν θα κοιμηθουμε σημερα μου φαινεται.......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Το στούντιο είναι η πλέον απατηλή εκδοχή τού μπουρδέλλου.Από κάθε άποψη.
Πολύ σύντομα θα πάψουν να υπάρχουν ως κατηγορία.Οι απελπισμένες νοικοκυρές,μανάδες καί σύζυγοι θα φροντίσουν γι αυτό.
Λέγεται ότι στόν καπιταλισμό "η αγορά αυτορυθμίζεται".Παπάρια μέντολες.Αν υπάρχει όμως ένα και μοναδικό πράγμα πού ισχύει η αυτορύθμιση καί μάλιστα τάχιστα είναι τό πληρωμένο γαμήσι.

Επισκέπτης
Πολύ σύντομα θα πάψουν να υπάρχουν ως κατηγορία.Οι απελπισμένες νοικοκυρές,μανάδες καί σύζυγοι θα φροντίσουν γι αυτό.
Λέγεται ότι στόν καπιταλισμό "η αγορά αυτορυθμίζεται".Παπάρια μέντολες.Αν υπάρχει όμως ένα και μοναδικό πράγμα πού ισχύει η αυτορύθμιση καί μάλιστα τάχιστα είναι τό πληρωμένο γαμήσι.

Μακάρι να ήταν όπως τα λες.
Τα λέμε καιρό όμως αυτά
και δεν έχει σκάσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΧΩΡΙΟΥ AMATEUR.
Πότε πια ;;;;;;

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
λοιπον επειδη ολο κ περισσοτερα θρεντ ανοιγουν για μειωση τιμων σε στουντιο κ βιζιτες οπως καταλαβαινουμε η λυση ειναι μια.ΑΠΟΧΗ δεν γινεται να δινουμε 2 μεροκαματα για ενα πουτσο ουτε μισο μισθο για μια βιζιτα,ειμαστε οι καλυτεροι πελατες εμεις πεξτε λιγο το πουλακι σας κ θα δειτε πως το 50ρικο θα γινει 30 κ το 150 80 αντιστοιχα.ειμαστε πολλοι εδω μεσα ,ειναι επιτελους η ωρα να καταλαβουν την πραγματικοτητα που ζουμε κ προσγηοθουνεν ελεος πια(αιτιολογηστε την αρνητικη σας ψηφο)

ok09341

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2011
Like
1
Πόντοι
0
το ποσοστο κερδους τους ειναι πολυ μεγαλο  οποτε μια χαρα μπορουν να πεσουν οι τιμες μαγκες!με βαση το ΑΕΠ κατα κεφαλην αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα η τιμη για την βυζιτα επρεπε να ειναι 50 ευρω και καποια εξτρα 10 ευρω. :zfuck:σαν πολυ δεν μας καβαλησαν  :rockon:δηλ ελεος! :s&m_2:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
φιλε μου δεν ειναι ετσι γιατι αυτος ο λεφτας που εχει κ δινει χαλαει την πιατσα κ μας περνει κμας η μπαλα

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
οι εναλακτικες που λες δεν ειναι ιδιας ποιοτητας,και σου ξαναλεω αυτος που γουσταρει κ δινει πολλα ας παρει ct

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
φιλε μου δεν ειναι ετσι γιατι αυτος ο λεφτας που εχει κ δινει χαλαει την πιατσα κ μας περνει κμας η μπαλα
Να του πεις να φτωχυνει για να μην χαλαει η πιατσα  :P

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Απο βιζιτες δεν ξερω πολλα αλλα εχω μια μαυρουλα πολυ καλη, σωματαρα και καλουτσικη φατσα που με 25 ευρω καθομαστε σπιτι μου τουλαχιστον 3-4 ωρες
Καλη περιπτωση φαινεται αλλα οχι στο σπιτι σου, εκτος κι αν μιλας για γκαρσονιερα που εχεις γιαυτο το σκοπο.

Και φυσικα διπλη καποτα και αστην να κανει οτι θελει......

gkroverakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εγω προτεινω να πηγαινετε(ουμε)μονο μεταξουργειο κ σε κοπελες με απλα προγραμματα του 10 ευρου(απο αποψη υγειηνης ..)θα ζοριστει κ η φυλης και θα το κατεβασει(ηδη σε παρακαλανε...να μπεις..)

αντε γιατι πολλα φαγανε τοσα χρονια...κ αυτες π αξιζαν πραγματικα ηταν ελαχιστες..!!  ΑΠΟΧΗ λοιπον.. :s&m_3:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Όντως, υπάρχουν σποραδικές κινήσεις μείωσης των τιμών.

Όμως το τυράκι που μας βάζουν είναι να προσφέρουν περισσότερες υπηρεσίες με τα ίδια χρήματα. Νομίζω ότι θα τσιμπήσουν πολλοί. Η καθολική μείωση τιμών είναι θέμα χρόνου, αλλά νομίζω ότι θ'αργήσει ακόμη να συμβεί.

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Όντως, υπάρχουν σποραδικές κινήσεις μείωσης των τιμών.

Όμως το τυράκι που μας βάζουν είναι να προσφέρουν περισσότερες υπηρεσίες με τα ίδια χρήματα. Νομίζω ότι θα τσιμπήσουν πολλοί. Η καθολική μείωση τιμών είναι θέμα χρόνου, αλλά νομίζω ότι θ'αργήσει ακόμη να συμβεί.
βασικα και αναλογικα το 20 πρεπει να γινει 15 και το 15 10.να δω ποτε θα το εννοησουν.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
...Λοιπόν...με βάση την οικονομική κατάσταση της χώρας, οι τιμές θα έπρεπε να είχαν διαμορφωθεί ως εξής:

1. Μπουρδέλα: 10-15 ευρώ
2. Στούντιο: 20-30 ευρώ
3. Μασαζ (φουλ): 30-40 ευρώ
4. Πιάτσες: 20-25 ευρώ
5. CG: 50-60 ευρώ

..επειδή όμως σ αυτή την ΠΟΥΣΤΟΧΩΡΑ ΔΕΝ λειτουργεί η ελεύθερη αγορά, αλλά κι επειδή ο Έλληνας είναι ΛΙΓΟΥΡΗΣ, οι τιμές είναι απαράδεκτα ψηλές...καλά μας κάνουν και μας εκμεταλλεύονται..

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
...Λοιπόν...με βάση την οικονομική κατάσταση της χώρας, οι τιμές θα έπρεπε να είχαν διαμορφωθεί ως εξής:

..επειδή όμως σ αυτή την ΠΟΥΣΤΟΧΩΡΑ ΔΕΝ λειτουργεί η ελεύθερη αγορά, αλλά κι επειδή ο Έλληνας είναι ΛΙΓΟΥΡΗΣ, οι τιμές είναι απαράδεκτα ψηλές...καλά μας κάνουν και μας εκμεταλλεύονται..
τι να πω...απλα αψογος :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Έχεις δίκιο, αλλά στο χέρι μας (ή στο πουλί μας) είναι να γίνουμε περισσότερο εγκρατείς και να έχουμε άποψη στη διαμόρφωση των τιμών.

Προχθές ρώτησα ένα cg για τιμή υπηρεσιών. Μου είπε μασάζ και full πρόγραμμα με gfe 120/ώρα. Της απάντησα ότι η τιμή είναι overpriced και αν θέλει να με ενημερώσει σε περίπτωση αναπροσαρμογής.

Απλά και εύκολα, περνάς το μήνυμα. Όποια το αποκωδικοποιήσει, θα βγεί κερδισμένη! ;)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Οι τιμές ειναι ήδη κάπως έτσι

Δλδης, υπάρχουν μπουρδέλα με 10-15 ευρά και στούδιο με 30ευρά (πχ,Λκαραγιάννη με πολύ καλό σέρβις) και μασαζ (φουλ στην κυρα Γιάννα από 30ευρά)

Πιστεύω όμως οτι οι διόρθωσει τιμών θα γινει πολύ σύντομα
Μπουρδέλα 10ευρώ - Στούδιο 30ευρω

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο, αλλά στο χέρι μας (ή στο πουλί μας) είναι να γίνουμε περισσότερο εγκρατείς και να έχουμε άποψη στη διαμόρφωση των τιμών.

Προχθές ρώτησα ένα cg για τιμή υπηρεσιών. Μου είπε μασάζ και full πρόγραμμα με gfe 120/ώρα. Της απάντησα ότι η τιμή είναι overpriced και αν θέλει να με ενημερώσει σε περίπτωση αναπροσαρμογής.

Απλά και εύκολα, περνάς το μήνυμα. Όποια το αποκωδικοποιήσει, θα βγεί κερδισμένη! ;)
φανταζομαι να το καταλαβουν καποια στιγμη ,που δε το βλεπω αμεσα.
και εγω κανω πλεον εξονυχιστικη ερευνα στα ρετιρε των υπηρεσιων και πολλα παζαρια (που εχω μειωσει κατα πολυ την ζητηση τους) διαφορετικα και αναγκαστικα καταφευγω σε στανταρακια σε μιση περιπου συχνοτητα απο οτι πριν δυο χρονια.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
φανταζομαι να το καταλαβουν καποια στιγμη ,που δε το βλεπω αμεσα.

Φίλε μου, σ'εμάς έγκειται να το καταλάβουν όσο πιό σύντομα γίνεται. Η δύναμη είναι στο καυλί μας, αρκεί να δουλεύει στοιχειωδώς και το επάνω κεφάλι!

Όταν η άλλη που έχει τιμολογήσει το μουνί της με τιμές 2008, δει ότι 8 στους 10 "κλωτσάνε', θα βάλει νερό στο κρασί της.

Αλλά η λιγουρίαση έχει μπεί στο DNA μας και δεν μας επιτρέπει να καθορίσουμε τους κανόνες της (ελεύθερης) αγοράς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom