You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μειώσεις τιμών στον αγοραίο έρωτα : ας μαζευτούμε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bleach
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 289
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγω θα παω να γαμησω σημερα αυριο μεθαυριο, κριμα που δεν μπορεις να πεις το ιδιο.Ε να γαμείτε στα μπουρδελάκια ρε τύποι να πούμε. Αφού υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια τι σας έπιασε η πρεμούρα για τις τιμές.
Α και Μάριε σάλτα και γαμήσου ρε καρμίρη! Ωπ! ξέχασα δεν έχεις δεκάρικο
Επειδη εισαι πουτανα στην ψυχη και στην συμπεριφορα δεν σε κανει αρμοδια για να μιλας για το θεμα.
Ναι, μπράβο τους. Για να δούμε αν θα ακολουθήσουν άλλα.Πιστεύω αν πολλοί την επόμενη φορά που θα πάνε για κατάθεση, πάνε στο GEISHA, τότε και τα άλλα θα αρχίσουν να σκέφτονται τη μείωση.το studio geisha
πηγε το απλο στα 40
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αμανίτα, εσένα πάντως ούτε να με πληρώνανε...Και κόψε τα βρισίδια γιατί θα φας μπαν
αυτο με το μπαν πως το κανεις δικε μου ?
θελω να στειλω κ γω 2-3 χλιμακους.
Εγω θα παω να γαμησω σημερα αυριο μεθαυριο, κριμα που δεν μπορεις να πεις το ιδιο.
Επειδη εισαι πουτανα στην ψυχη και στην συμπεριφορα δεν σε κανει αρμοδια για να μιλας για το θεμα.
αφιέρωσε μου και το σχετικό τραγούδι ρε τύπε να χορέψω την κατάντια μου λέμε
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
αυτο με το μπαν πως το κανεις δικε μου ?
θελω να στειλω κ γω 2-3 χλιμακους.
Καλλιτερα θα ηταν να αποδειχτεις την καταντια σου και να μην την ξεγελας.αφιέρωσε μου και το σχετικό τραγούδι ρε τύπε να χορέψω την κατάντια μου λέμε
Επισκέπτης
Η κοροϊδία ενός στούντιο δεν βρίσκεται στο απλό πρόγραμμα. Εκεί πες για τον α ή β λόγο κάποιος να το προτιμήσει έναντι του μπουρδέλου.το studio geisha
πηγε το απλο στα 40
Λίγο ο χώρος, λίγο η μεγαλύτερη άνεση, λίγο οι πιο ωραίες παρουσίες γενικά, δικαιολογούν πολλούς ευφυής ανθρώπους που τα προτιμούν.
Η κοροϊδία έγκειται στα κλιμακούμενα προγράμματα και δη στο 69 και στο ισπανικό. Καθώς αυτές δεν είναι υπηρεσίες αλλά μέθοδος υποτίμησης νοημοσύνης και αρπαγής χρημάτων. Αυτά πρέπει να εμπεριέχονται στο βασικό πρόγραμμα.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μωρε τωρα σε λιγο που θα βαρανε μυγες θα σου πω εγωΗ κοροϊδία ενός στούντιο δεν βρίσκεται στο απλό πρόγραμμα. Εκεί πες για τον α ή β λόγο κάποιος να το προτιμήσει έναντι του μπουρδέλου.
Λίγο ο χώρος, λίγο η μεγαλύτερη άνεση, λίγο οι πιο ωραίες παρουσίες γενικά, δικαιολογούν πολλούς ευφυής ανθρώπους που τα προτιμούν.
Η κοροϊδία έγκειται στα κλιμακούμενα προγράμματα και δη στο 69 και στο ισπανικό. Καθώς αυτές δεν είναι υπηρεσίες αλλά μέθοδος υποτίμησης νοημοσύνης και αρπαγής χρημάτων. Αυτά πρέπει να εμπεριέχονται στο βασικό πρόγραμμα.
παντως σχετικα με αυτα που λες εχω διαβασει περιστατικα
πχ ο αλλος να εχει παρει απλο πρόγραμμα , να μπαινει στο δωματιο η κοπελα και μετα απο ωρα να της ζηταει 69 επειδη εχει καυλωσει πολυ
ε και του λεει<< δεν πληρωσες>>
Καλλιτερα θα ηταν να αποδειχτεις την καταντια σου και να μην την ξεγελας.
έχεις ένα θεματάκι κατανόησης ?
α εδώ συμφωνώ.
Επισκέπτης
Ε αυτό λέω τόσον καιρό μωρή. Που πας και διαφωνείς κατευθείαν μαζί μου
Αφού γνωρίζεις ότι είμαι τέρας λογικής...
Αυτο η ατακα εχει αντικαταστησει τις βρισιες τι στο διαολο.έχεις ένα θεματάκι κατανόησης ?
Σε ποσους ακομα θα το πεις?
Βαρετη εισαι τελικα.
Επισκέπτης
Ε μα βλέπεις ρε φιλαράκι; Απλά στ' αρπάζουνε.μωρε τωρα σε λιγο που θα βαρανε μυγες θα σου πω εγω
παντως σχετικα με αυτα που λες εχω διαβασει περιστατικα
πχ ο αλλος να εχει παρει απλο πρόγραμμα , να μπαινει στο δωματιο η κοπελα και μετα απο ωρα να της ζηταει 69 επειδη εχει καυλωσει πολυ
ε και του λεει<< δεν πληρωσες>>
Ε αυτό λέω τόσον καιρό μωρή. Που πας και διαφωνείς κατευθείαν μαζί μου
ήθελα να βρω ευκαιρία για κείνη την κόντρα που λέγαμε , αλλά δεν μου δίνεις πάτημα ρε σατανά.
Αυτο η ατακα εχει αντικαταστησει τις βρισιες τι στο διαολο.
Σε ποσους ακομα θα το πεις?
Βαρετη εισαι τελικα.
είμαι βαρετή τύπε. Με άτομα μειωμένης αντίληψης χάνω τον ειρμό μου.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Το 2ΟΙΟ ημουν ο πρωτος που εγραψα οτι τα στουντιο θα ριξουν τις τιμες!!!!Δικαιωθηκα!!!!...Τωρα γραφω κατι αλλο!!!....Δεν υπαρχει λογος να συνεχισουμε να το ζηταμε εμεις οι πελατες!!!!..Η οικονομικη κριση δυστυχως θα προχωρησει κι αλλο!!!Το διαδικτυο και οι διαφημισεις.... θα ειναι αχρηστα για μας τους πελατες....οταν καθημερινα θα αυξανονται γυναικες της διπλανης πορτας που θα βγαινουν για να ψωνιστουν!!!!!...Συντομα τα στουντιο, θα μας παρακαλανε να ξαναγινουμε πελατες!!!!...Ηδη εγω τα εχω σταματησει!!!!...Πηγαινω μονο σταθερα σε τρια στουντιοκοριτσα...και περιμενω με την ησυχια μου....να ριξουν κι αλλο τις τιμες ολα τα στουντιο!!!...Εκτιμω οτι συντομα ολα τα στουντιο θα πανε το απλο στα 30 ευρω και το ολο πακετο στα 50 ευρω!!!....Διωχνουν μυγες λεμε στην κυριολεξια,αυτη την εποχη!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Ναι ποσες και ποσες φορες σου χρεωσαν εχτρα την ισπανικη ε?α εδώ συμφωνώ.
Επισκέπτης
Αφού ξέρεις ότι η μόνη αδυναμία που έχω είναι το Χρυσάκιήθελα να βρω ευκαιρία για κείνη την κόντρα που λέγαμε , αλλά δεν μου δίνεις πάτημα ρε σατανά.
Ναι ποσες και ποσες φορες σου χρεωσαν εχτρα την ισπανικη ε?
όχι εγώ τη χρεώνω έξτρα αλλά ο φίλος ροκαβλάκης μου άνοιξε τα μάτια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
?
- Απαντήσεις
- 389
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις