Νέα

Μειώσεις τιμών στον αγοραίο έρωτα : ας μαζευτούμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bleach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστευετε οτι η αποχη θα βοηθησει στη μειωση τιμων στον αγοραιο ερωτα?

• ναι

Ψήφοι: 97 74,0%
  • οχι

Ψήφοι: 7 5,3%
  • μαλλον

Ψήφοι: 18 13,7%
  • αποκλειται

Ψήφοι: 7 5,3%
  • δεν ξερω

Ψήφοι: 2 1,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    131

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Εβρισες άλλον πριν...κόφτο

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ε να γαμείτε στα μπουρδελάκια ρε τύποι να πούμε. Αφού υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια τι σας έπιασε η πρεμούρα για τις τιμές.

Α και Μάριε σάλτα και γαμήσου ρε καρμίρη!  :birdman: Ωπ! ξέχασα δεν έχεις δεκάρικο :jerking:
Εγω θα παω να γαμησω σημερα αυριο μεθαυριο, κριμα που δεν μπορεις να πεις το ιδιο.
Επειδη εισαι πουτανα στην ψυχη και στην συμπεριφορα δεν σε κανει αρμοδια για να μιλας για το θεμα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το studio geisha

πηγε το απλο στα 40  :) :) :)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
το studio geisha

Ναι, μπράβο τους. Για να δούμε αν θα ακολουθήσουν άλλα.Πιστεύω αν πολλοί την επόμενη φορά που θα πάνε για κατάθεση, πάνε στο GEISHA, τότε και τα άλλα θα αρχίσουν να σκέφτονται τη μείωση.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγω θα παω να γαμησω σημερα αυριο μεθαυριο, κριμα που δεν μπορεις να πεις το ιδιο.
Επειδη εισαι πουτανα στην ψυχη και στην συμπεριφορα δεν σε κανει αρμοδια για να μιλας για το θεμα.

αφιέρωσε μου και το σχετικό τραγούδι ρε τύπε να χορέψω την κατάντια μου λέμε  :rockon: :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Επισκέπτης
το studio geisha

Η κοροϊδία ενός στούντιο δεν βρίσκεται στο απλό πρόγραμμα. Εκεί πες για τον α ή β λόγο κάποιος να το προτιμήσει έναντι του μπουρδέλου.
Λίγο ο χώρος, λίγο η μεγαλύτερη άνεση, λίγο οι πιο ωραίες παρουσίες γενικά, δικαιολογούν πολλούς ευφυής ανθρώπους που τα προτιμούν.
Η κοροϊδία έγκειται στα κλιμακούμενα προγράμματα και δη στο 69 και στο ισπανικό. Καθώς αυτές δεν είναι υπηρεσίες αλλά μέθοδος υποτίμησης νοημοσύνης και αρπαγής χρημάτων. Αυτά πρέπει να εμπεριέχονται στο βασικό πρόγραμμα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Η κοροϊδία ενός στούντιο δεν βρίσκεται στο απλό πρόγραμμα. Εκεί πες για τον α ή β λόγο κάποιος να το προτιμήσει έναντι του μπουρδέλου.
Λίγο ο χώρος, λίγο η μεγαλύτερη άνεση, λίγο οι πιο ωραίες παρουσίες γενικά, δικαιολογούν πολλούς ευφυής ανθρώπους που τα προτιμούν.
Η κοροϊδία έγκειται στα κλιμακούμενα προγράμματα και δη στο 69 και στο ισπανικό. Καθώς αυτές δεν είναι υπηρεσίες αλλά μέθοδος υποτίμησης νοημοσύνης και αρπαγής χρημάτων. Αυτά πρέπει να εμπεριέχονται στο βασικό πρόγραμμα.
μωρε τωρα σε λιγο που θα βαρανε μυγες θα σου πω εγω  :2funny: :2funny:

παντως σχετικα με αυτα που λες εχω διαβασει περιστατικα

πχ ο αλλος να εχει παρει απλο πρόγραμμα , να μπαινει στο δωματιο η κοπελα και μετα απο ωρα να της ζηταει 69 επειδη εχει καυλωσει πολυ

ε και του λεει<< δεν πληρωσες>>  :2funny: :2funny:  :headbang:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

α εδώ συμφωνώ.

Επισκέπτης
Ε αυτό λέω τόσον καιρό μωρή. Που πας και διαφωνείς κατευθείαν μαζί μου :s&m_3:
Αφού γνωρίζεις ότι είμαι τέρας λογικής...

Επισκέπτης
μωρε τωρα σε λιγο που θα βαρανε μυγες θα σου πω εγω  :2funny: :2funny:

παντως σχετικα με αυτα που λες εχω διαβασει περιστατικα

πχ ο αλλος να εχει παρει απλο πρόγραμμα , να μπαινει στο δωματιο η κοπελα και μετα απο ωρα να της ζηταει 69 επειδη εχει καυλωσει πολυ

ε και του λεει<< δεν πληρωσες>>  :2funny: :2funny:  :headbang:
Ε μα βλέπεις ρε φιλαράκι; Απλά στ' αρπάζουνε.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ε αυτό λέω τόσον καιρό μωρή. Που πας και διαφωνείς κατευθείαν μαζί μου :s&m_3:
Αφού γνωρίζεις ότι είμαι τέρας λογικής...

ήθελα να  βρω ευκαιρία για κείνη την κόντρα που λέγαμε , αλλά δεν μου δίνεις πάτημα ρε σατανά. :2funny:

Αυτο η ατακα εχει αντικαταστησει τις βρισιες τι στο διαολο.  :dunno:
Σε ποσους ακομα θα το πεις?
Βαρετη εισαι τελικα.

είμαι βαρετή τύπε. Με άτομα μειωμένης αντίληψης  χάνω τον ειρμό μου.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το 2ΟΙΟ ημουν ο πρωτος που εγραψα οτι τα στουντιο θα ριξουν τις τιμες!!!!Δικαιωθηκα!!!!...Τωρα γραφω κατι αλλο!!!....Δεν υπαρχει λογος να συνεχισουμε να το ζηταμε εμεις οι πελατες!!!!..Η οικονομικη κριση δυστυχως θα προχωρησει κι αλλο!!!Το διαδικτυο και οι διαφημισεις.... θα ειναι αχρηστα για μας τους πελατες....οταν καθημερινα θα αυξανονται γυναικες της διπλανης πορτας που θα βγαινουν για να ψωνιστουν!!!!!...Συντομα τα στουντιο, θα μας παρακαλανε να ξαναγινουμε πελατες!!!!...Ηδη εγω τα εχω σταματησει!!!!...Πηγαινω μονο σταθερα σε τρια στουντιοκοριτσα...και περιμενω με την ησυχια μου....να ριξουν κι αλλο τις τιμες ολα τα στουντιο!!!...Εκτιμω οτι συντομα ολα τα στουντιο θα πανε το απλο στα 30 ευρω και το ολο πακετο στα 50 ευρω!!!....Διωχνουν μυγες λεμε στην κυριολεξια,αυτη την εποχη!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom