Νέα

Μειώσεις τιμών στον αγοραίο έρωτα : ας μαζευτούμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bleach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστευετε οτι η αποχη θα βοηθησει στη μειωση τιμων στον αγοραιο ερωτα?

• ναι

Ψήφοι: 97 74,0%
  • οχι

Ψήφοι: 7 5,3%
  • μαλλον

Ψήφοι: 18 13,7%
  • αποκλειται

Ψήφοι: 7 5,3%
  • δεν ξερω

Ψήφοι: 2 1,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    131

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ στο site είμαι πολλά χρόνια, πριν αλλάξει, και δε με ενδιέφερε ποτέ να μαζέψω αστέρια. Γιαυτό και έχω λίγα μηνύματα.
Σε όποιο thread και να μπεις τα μισά που γράφονται είναι άσχετα και βλακείες. Γιαυτό όταν ψάχνεις να βρεις μια πληροφορία δεν καταλήγεις πουθενά.
Αν τυχόν και παραπονεθείς, το οποίο το έχω κάνει, σου λένε ότι εδώ είναι forum που ο καθένας λέει την γνώμη του όπως θέλει, και αν θες να ενημερωθείς υπάρχουν τα banners ή άλλα threads.
Εν μερει εχουν δίκιο, όμως τις πρόσφατες ενημερώσεις σε οποιαδήποτε θέμα τις βρίσκεις δυστυχώς εκεί που βλέπεις 1200 σελίδες μηνύματα κλπ. και αναγκάζεσαι να ψάχνεις μέσα σε όλες αυτές τις βλακείες.
Επρεπε να υπάρχει thread παιδικής χαράς αλλά δεν ξέρω κατά πόσο οι admin μπορούν να το ελέγξουν αυτό.
Οι "στρατηγοί" με τα πολλά αστέρια συνήθως γράφουν ένα σωρό και άσχετα πράγματα, αλλά υπάρχουν και γκέτο μέσα στο φόρουμ που συνεννοούνται μόνοι τους. Αυτό έχω καταλάβει εγώ.
Τώρα για την αποχή που λέτε εδώ, σαν ιδέα είναι ωραία και χρήσιμη, αλλά θέλει οργάνωση, την οποία δε βλέπω σε πιο καίριους τομείς της ζωής μας, εε μην τη περιμένετε στα γαμήσια.
Ισως πρέπει να στοχοποιηθούν ορισμένα στουντιο που προσφέρουν υψηλές τιμές με κακές υπηρεσίες για αρχή. Αλλά γίνεται μπάχαλο..

amateurlover

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ας κάνει και κάτι χρήσιμο ;)
πιστευω προσωπικα οτι καποια στιγμη οι τιμες θα στρωσουν θελοντας και μη,κ οτι οι εξυπνες επαγγελματιες θα προσαρμοστουν με τα νεα δεδομενα.καποιοι γνωστες του μαρκετινγκ λενε "καλυτερα λιγα απο πολλους,παρα πολλα απο λιγους".

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Εγώ στο site είμαι πολλά χρόνια, πριν αλλάξει, και δε με ενδιέφερε ποτέ να μαζέψω αστέρια. Γιαυτό και έχω λίγα μηνύματα.
Σε όποιο thread και να μπεις τα μισά που γράφονται είναι άσχετα και βλακείες. Γιαυτό όταν ψάχνεις να βρεις μια πληροφορία δεν καταλήγεις πουθενά.
Αν τυχόν και παραπονεθείς, το οποίο το έχω κάνει, σου λένε ότι εδώ είναι forum που ο καθένας λέει την γνώμη του όπως θέλει, και αν θες να ενημερωθείς υπάρχουν τα banners ή άλλα threads.
Εν μερει εχουν δίκιο, όμως τις πρόσφατες ενημερώσεις σε οποιαδήποτε θέμα τις βρίσκεις δυστυχώς εκεί που βλέπεις 1200 σελίδες μηνύματα κλπ. και αναγκάζεσαι να ψάχνεις μέσα σε όλες αυτές τις βλακείες.
Επρεπε να υπάρχει thread παιδικής χαράς αλλά δεν ξέρω κατά πόσο οι admin μπορούν να το ελέγξουν αυτό.
Οι "στρατηγοί" με τα πολλά αστέρια συνήθως γράφουν ένα σωρό και άσχετα πράγματα, αλλά υπάρχουν και γκέτο μέσα στο φόρουμ που συνεννοούνται μόνοι τους. Αυτό έχω καταλάβει εγώ.
Τώρα για την αποχή που λέτε εδώ, σαν ιδέα είναι ωραία και χρήσιμη, αλλά θέλει οργάνωση, την οποία δε βλέπω σε πιο καίριους τομείς της ζωής μας, εε μην τη περιμένετε στα γαμήσια.
Ισως πρέπει να στοχοποιηθούν ορισμένα στουντιο που προσφέρουν υψηλές τιμές με κακές υπηρεσίες για αρχή. Αλλά γίνεται μπάχαλο..
καλα τα λεσ φιλε sarouman,το χω παρατηρησει κ γω πολλα θρεντ εχουν ξεπεσει κ ο καθενας γραφει οτι μ*****του κατεβει...σε ενα θρεντ 500 κ κατι σελιδων,οι μισες σελιδες ισως κ παραπανω ειναι γεματες μπουρδες,λογομαχιες κτλ κ λιγες ειναι οι χρησιμες πληροφοριες...σορυ για το οφ τοπικ...οσον αφορα τις τιμες ναι τωρα με την ανεργια κ την φτωχεια που εχει πεσει,καιρος οι τιμες να μαζευονται κ σε μπουρδελα κ σε στουντιο,γιατι απο την αλλη καλη η αποχη,αλλα αν εισαι μπακουρι (δεν εχεις γκομενα μια συγκεκριμενη περιοδο),δυσκολα να μην πας στα κοκκινα σπιτακια ;)

kauliaris31

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ολλα ακριβα ειναι το ιδιο και τα κοριτσια

kauliaris31

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εγω πιστευω αν πεσουν οι τιμες θα πεσουν ελαχιστα
απλα θα μεγαλασουν οι επιλογες
απο σεπτεμβριο πολλες ελληνιδες θα βγουν στην βιζιτα

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
εγω πιστευω αν πεσουν οι τιμες θα πεσουν ελαχιστα
απλα θα μεγαλασουν οι επιλογες
απο σεπτεμβριο πολλες ελληνιδες θα βγουν στην βιζιτα

Δυστυχως το πιστευω κι εγω αυτο....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αυτες εχουν βγει προ πολλου... :cheesy:
***χασαμε το χαραλαμπο ρε.. >:(

kauliaris31

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλα να κανουν να παψουν να μας τα περνουνε ευκολα
που τηνε εχουν δει ολλες τελευτεος περιεργα

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
εχω ετοιμασει και σχετικη λιστα με ποιες θα ηθελα να πηδηξω μεσα στο τρεχον ετος.....σε στουντιο παντα ετσι; :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγω παντως σε στουντιο ουτε για πλακα δεν ξαναπαω.........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kauliaris31

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εγω εχω παει στην ζωη μου max 10 φορε σε στουντιο
γουσταρω πιο πολυ σπιτι μου cg

grousouzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά... Στα ύψη οι τιμές, αλλά για αποχή, το βλέπω δύσκολο.

Όχι πως θα ήταν και κακή ιδέα βέβαια...

Και για να γελάσουμε και λίγο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom