Μήπως όμως είναι λίγο μαλακία να ποστάρεις το mail έτσι φόρα-παρτίδα? Υπάρχουν και τα PM...εχω το μεηλ που μου απαντησε..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μειώσεις τιμών στον αγοραίο έρωτα : ας μαζευτούμε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bleach
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 289
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
επιτηδες το κανει....Μήπως όμως είναι λίγο μαλακία να ποστάρεις το mail έτσι φόρα-παρτίδα?
εγω αμα κατεβω αθηνα παντως θα στειλω να πηδηξω....
λεφτα υπαρχουν οπως ελεγε και ο γιωργος....ενταξει αδακος; ;)
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
δεν σε πιασά φιλε ...δεν ψάχνω tptμια απορια ρε φιλαρακι εδω μεσα τι ψαχνεις?
επιτηδες το κανει....
εγω αμα κατεβω αθηνα παντως θα στειλω να πηδηξω....
λεφτα υπαρχουν οπως ελεγε και ο γιωργος....ενταξει αδακος; ;)
ναι ..ναι επιτηδες το κανω ...το βρηκες..
την προμοταρω....να βγαλω κανα μεροκαματο..
με 300...που ζηταει....
οποιος της τα δωσει...χρηζει ...υποστηριξης...
εγω...της ειπα απλα πως δεν δινω γι αυτην ουτε 100....και ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ ειτε το πιστευετε
ειτε οχι.
αφού οι ελληνίδες είναι πατσαβούρες gt να δώσεις 300 "ευρακια" ...σε CT τα ευχαριστιέσαι καλύτερα (μερικές φορες)
εγω νεε, δεν ειπα οτι οι ελληνιδες cg ειναι πατσαβουρες...
ειπα τρελλη την συγκεκριμενη για τα 300 και 500 με βαση τις φωτος και τις υπηρεσιες..
λεω οτι κανει 100 και θα δουμε..(με βαση οτι εχω παει με ελληνιδες με 100-120 και ηταν πολυ ενταξει)
με 300 παιρνεις απο ct τη MORGAN και λες το δεσποτη παναγιωτη...
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
παιδια εγω πηγα ενα θεικο ταμειο στο στοιχημα και λεω να παω να ριξω μια πανηγυρικη ψωλια σε στουντιακι με παζαρι στα 40 παντα
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εγω τυπε μου εφαγα ενα τρελο κουβα και για 1 βδομαδα μονο θα την παιζω για να ρεφαρωπαιδια εγω πηγα ενα θεικο ταμειο στο στοιχημα και λεω να παω να ριξω μια πανηγυρικη ψωλια σε στουντιακι με παζαρι στα 40 παντα
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Είδες μαλάκας λαός που είμαστε;Για να πέσουν οι τιμές στον αγοραίο έρωτα σας κόβει να διαμαρτυρηθείτε.Για τις τιμές στα τρόφιμα πρώτα και στα καύσιμα έπειτα δεν διαμαρτύρεται κανείς.Καλά να πάθουμε με το Γιωργάκη στην εξουσία.
Κατ' αρχην ενα μεγαλο μπραβο σε οποιον διαδασε ολο αυτο το σεντονι
Εγω διαφωνω στη μειωση των τιμων αλλα ειμαι υπερμαχος της αναβαθμησης των υπηρεσιων
Πουτανίτσα είσαι συ, και εχεις βολευτεί με τις σημερινές τιμές?
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Wow!!!Τώρα το είδα!!Αφού λοιπόν υπάρχουν και οι 2 ενότητες και παράλληλα με τον αγοραίο έρωτα υπάρχει και η πιο λογική ανησυχία για τα είση διατροφής και άλλα προιόντα τότε το παίρνω πίσω ότι είπα.
Για τον αγοραίο έρωτα μου φαίνεται ότι οι γκόμενες την έχουν βρει καλά.Ούτε κρίση τις αγγίζει ούτε τίποτα.Όποιος έχει μάθει να "τρώει" κατα κει θα τα σκάσει τα λεφτά.Όπως και εμ τα τσιγάρα.Όσο και να αυξηθούν αυτοί που τα χουν μαθει δεν τα αποχωρίζονται.
Πάντως μου τη σπάει στην ιδέα ότι οι πιο πολλοι δουλεύουν 8ωρα,10ωρα,12ωρα και υπόκεινται σε κάθε λογής πιέσεις,"καψώνια",τσακωμούς,ίντριγκες και μοχθούν για αν βγάλουν 1 μισθό των 1000 ευρώ και οι πόρνες όσα βγάζει κανείς σε 1 μέρα τα βγάζουν σε λιγότερο από ώρα.
Τεσπα όπως ξαναείπα είναι δικαίωμα του καθενός να πάει και δεν κατακρίνω κανένα.Εξάλλου όλοι μας έχουμε αδυναμίες και προτιμήσεις και αυτά που αρέσουν σε μερικούς από μας δεν αρέσουν σε άλλους.
Επισκέπτης
Aργά ή γρήγορα όλες οι "τίμιες και καλές νοικοκυρές" πού χρωστάνε τό δάνειο τού σπιτιού θά βγούν στή βίζιτα.Τότε οι τιμές τών "επαγγελματιών" θά καταρρεύσουν.
Μέχρι τότε χρειάζεται έρευνα αγοράς και καταναλωτική συνείδηση.Ο περιορισμός τής ζήτησης οδηγεί σε πτώση τιμής, ώστε να διατεθεί τό εμπόρευμα.
Περικοπή δαπανών καί στόν αγοραίο έρωτα.
Μπορείς να βρείς μία γειτόνισα με οικονομικές δυσκολίες καί να σού κάνει τά πάντα με ελάχιστο κόστος.Συμφέρει.
Μέχρι τότε χρειάζεται έρευνα αγοράς και καταναλωτική συνείδηση.Ο περιορισμός τής ζήτησης οδηγεί σε πτώση τιμής, ώστε να διατεθεί τό εμπόρευμα.
Μπορείς να βρείς μία γειτόνισα με οικονομικές δυσκολίες καί να σού κάνει τά πάντα με ελάχιστο κόστος.Συμφέρει.
Aργά ή γρήγορα όλες οι "τίμιες και καλές νοικοκυρές" πού χρωστάνε τό δάνειο τού σπιτιού θά βγούν στή βίζιτα.Τότε οι τιμές τών "επαγγελματιών" θά καταρρεύσουν.
Kαι γιατί γειτόνισα;;;;;;;;;; καμία κουμπάρα - ξαδέλφη άσχημα σου πέφτει δλδης
curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
σωστος ο παικτης...Aργά ή γρήγορα όλες οι "τίμιες και καλές νοικοκυρές" πού χρωστάνε τό δάνειο τού σπιτιού θά βγούν στή βίζιτα.Τότε οι τιμές τών "επαγγελματιών" θά καταρρεύσουν.
Αχαχααααα Εδώ είναι το μέλλον.Aργά ή γρήγορα όλες οι "τίμιες και καλές νοικοκυρές" πού χρωστάνε τό δάνειο τού σπιτιού θά βγούν στή βίζιτα.Τότε οι τιμές τών "επαγγελματιών" θά καταρρεύσουν.
Της έχω κόψει "σύνταξη " 300 περίπου τον μήνα, δωράκια για τις σπιτικιές ανάγκες αυτης και της μαμάς της και νομίζει ότι βρήκε τον τελοιο γαμπρό.
Όποτε θέλω γαμάω όποτε θέλω μπουρδελοξενογαμάω και τρέμει να μου πεί που και πώς , μην χάσει την αιμοδοσία....
Α! Μου καθαρίζει και το φτωχικό μου και μου σιδερώνει και τα ρουχαλάκια μου πρίν η μετά το πήδημα και με η χωρίς πήδημα άμα είμαι κουρασμένος και βαριέμαι.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
300 μαμά και κόρη ή μόνο κόρη-ξεκαθάρισε ρε τύπε για να βγάλουμε και το vfm
giorgospapa