Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
η Μαίρη που περιγράφεις είναι η γνωστή Άντζελα με το μοντελέ σώμα από Θησέως 81, μάλλον πήρε πρόσφατα μετεγγραφή :grin: όπως κατάλαβες έκανα και εγώ τσάρκα στην περιοχή χθες το απόγευμα...εγώ επέλεξα τελικά τη Ρουμάνα Σάρα με το κοντό μαλλί και τη σούπερ καβλέ προστυχόφατσα! η κοπέλα είναι πολύ καλή επαγγελματίας και τα δίνει όλα στο δωμάτιο :pipa1: :fuck1:
...οντως πηρε μετεγγραφη...απο 60 στα 80 πλεον για να σπρωξεις τον ιδιο κολο... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
επίσκεψη σήμερα στο ίδρυμα,  στην πόρτα η Μαρία (η Αλβανίδα)στην αρχή δυσκολεύτηκα να την γνωρίσω λόγο του ότι είχε τα ξανθιά της μαλλιά πιασμένα πίσω και λόγο του ότι χωρίς τακούνια είναι μετρίου αναστήματος...την "πρόδωσαν"τα μάτια της...στο πρόγραμμα δεν έχει αλλάξει κάτι , 45 λεπτά στα 80 ευρώ , ρόστερ Ντούντου πολύ άσχημη(στη φάτσα) μελαχρινή νταρντάνα στα όρια του χοντρού ασιάτησα , Άντζελα μελαχρινή άβυζι ξερακιανή(δίνει και
κώλο)
, Σάρα μελαχρινή κοντή λεπτή με κοντό μαλλί , Μαίρη(το μόνο αξιόλογο  εμφανισιακά για μένα πάντα) ψηλή μελαχρινή με μακριά μαλλιά και ωραίο κώλο ενώ μιά κοπέλα ήταν στο δωμάτιο(δεν ρώτησα ποία ήταν)  

φιλαρακο της Αντζελας η σουφριτσα ειναι ολα τα λεφτα και ας ειναι αδυνατη οπως λες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
ναι καί; ανεβάστε και καμιά κριτική να ξέρουμε....όλοι μόνο να κάνουν σχόλια ξέρουν....πάντως εμφανισιακά(γιατί δεν την έχω πάρει)είναι επιεικώς απαράδεκτη..... 

Επισκέπτης
ναι καί; ανεβάστε και καμιά κριτική να ξέρουμε....όλοι μόνο να κάνουν σχόλια ξέρουν....πάντως εμφανισιακά(γιατί δεν την έχω πάρει)είναι επιεικώς απαράδεκτη.....   

ρε φιλαρακο εχω εγω νομιζεις το χρονο σου να γραφω μυθιστορηματα στο σιτε;;;; :uglystupid: ή μηπως ειμαι υποχρεωμενος να ανεβαζω κριτικη καθε φορα που πηδαω οπως κανεις εσυ;;;; :uglystupid: εγραψα οτι δινει κωλο και πως γουσταρισα  το γαμησι μαζι της.τι αλλο να κανω;;; να το παιξω Σωτηρακοπουλος των μπουρδελων οπως κανεις εσυ;;;; :jerking:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
γιατί κάνεις επίθεση σου θίξαμε την γκόμενα????
εγώ σου είπα να κάνεις μια κριτική για να ξέρουμε δεν χρειάζονται λεπτομέρειες....
το ότι δίνει κώλο έτσι κι αλλιώς το γράφω και εγω.... όυτε σε προσέβαλα όυτε έγραψα ότι λές μαλακίες, πρός τι η έκρηξη σου...να σαι πάντα καλά καλό βράδυ....

Επισκέπτης

έκανα ένα πέρασμα από το ίδρυμα νωρίτερα και διαπίστωσα ότι επέστρεψε η Στέλλα Βουλγάρικο πιπίνι με πονηρή φατσούλα και αφράτο κωλαράκι που είχε ξαναεργαστεί προ εξαμήνου στο κατάστημα...τότε το είχα τιμήσει και είχα αποκομίσει τις καλύτερες των εντυπώσεων! :dancing:

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
έκανα ένα πέρασμα από το ίδρυμα νωρίτερα και διαπίστωσα ότι επέστρεψε η Στέλλα Βουλγάρικο πιπίνι με πονηρή φατσούλα και αφράτο κωλαράκι που είχε ξαναεργαστεί προ εξαμήνου στο κατάστημα...τότε το είχα τιμήσει και είχα αποκομίσει τις καλύτερες των εντυπώσεων! :dancing:

απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν
αλλα στο μασαζ υστερει
γενικα k το μαγαζι δeν ειναι VFM

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
φιλαρακο της Αντζελας η σουφριτσα ειναι ολα τα λεφτα και ας ειναι αδυνατη οπως λες.

Ετσι και πρεπει , να τη δουλευει τελικες τη σουφρα.  Περασε πλεον το "ρονταρισμα" οταν ηταν στη Θησεως 81 . Εκει το παιζε μυξοπαρθενα,
μη το ενα και δεν κανω το αλλο...

παντως η αληθεια ειναι οτι ειναι κορμαρα , για τους λατρεις του ειδους

Επισκέπτης
Ετσι και πρεπει , να τη δουλευει τελικες τη σουφρα.  Περασε πλεον το "ρονταρισμα" οταν ηταν στη Θησεως 81 . Εκει το παιζε μυξοπαρθενα,
μη το ενα και δεν κανω το αλλο...

παντως η αληθεια ειναι οτι ειναι κορμαρα , για τους λατρεις του ειδους

μπερδεύεις τις Άντζελες φίλε...η Άντζελα από Θησέως 81 στη Φραντζή 4 τη λένε Μαίρη και δεν δίνει κουλούρι...η Άντζελα της Φραντζή 4 είναι άλλη και προσφέρει κουλούρι :sunglasses:

Επισκέπτης

πηρα τη Μαιρουλα πρωην Αντζελα Θησεως 81 διδυμο με την Αλεξανδρα.τα κοριτσια ειχαν κεφια και περασα τελεια.η Μαιρη θελει λιγο στρωσιμο ακομα στο διδυμο αλλα γενικα ειναι πολυ καλη και πανεμορφη.η Αλεξανδρα μες τη καβλα γουσταρει πουτσα και το δειχνει.

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
δεν συμφωνώ με την άποψή σου.
ουτε εγω με την δικη σου...το μαγαζι εκτος οτι ειναι ξεπετομαγαζο,εχει γεμισει απο πονηροαλβανακια,που κοιτανε ωρα και χρημα μονο,και απο υπηρεσιες  :jerking: :jerking: :jerking:...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom