Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
Η Ντουντού που δουλεύει τώρα εκεί είναι η ίδια κοπέλα που εργαζόταν πριν στο ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ 48;
Εάν θέλετε ενημερώστε γιατί την ψάχνω και μένω μακριά. Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Η Ντουντού που δουλεύει τώρα εκεί είναι η ίδια κοπέλα που εργαζόταν πριν στο ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ 48;
Εάν θέλετε ενημερώστε γιατί την ψάχνω και μένω μακριά. Ευχαριστώ

αυτή πρέπει να είναι,  αλλά δεν κόβω το χέρι μου...πάντως είναι Κινεζάκι με πιασίματα! :rockon:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Η Βερόνικα είναι μακράν η πιο όμορφη εκεί μέσα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πως είναι αυτή η Βερόνικα; είναι νέο φρούτο;

Επισκέπτης
πως είναι αυτή η Βερόνικα; είναι νέο φρούτο;

όχι παλιά είναι, απλά εργάζεται κατά περιόδους :pipa1: :fuck1:...σταματάει και ξαναρχίζει :pipa1: :fuck1: :2funny:

πέρα από την πλάκα είναι σούπερ γκομενάκι με σώμα μοντελέ και αθώο προσωπάκι από Πολωνία μεριά ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
θα με κάνεις να πάω μια βόλτα... αφού πληρωθώ όμως!!!

Επισκέπτης
παικτουρες περασα με Νταινα Αλβανιδα πιπινι με σωμα μοντελε.αν δεν κανω λαθος το γκομενακι παλιοτερα δουλευε Στουρναρη 29.η κοπελα κανει καλο μασαζ και της αρεσει το μπριζολιασμα και η πεολειχια.

φίλε μάλλον την μπέρδεψες η Νταιάνα δεν έχει σώμα μοντελέ...για νταρντανοειδή την κάνεις με τεράστια κωλάρα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
είναι μουνάρα η Νταϊανα...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
αυτή πρέπει να είναι,  αλλά δεν κόβω το χέρι μου...πάντως είναι Κινεζάκι με πιασίματα! :rockon:
αν ειναι αυτη που εχω αναφερει ι εγω παλιοτερα λεει με χιλια!!!για πολυ κινκυ καταστασεις!!! :s&m_1: :s&m_1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα στο ίδρυμα,  στην πόρτα η Μαρία (η Αλβανίδα)στην αρχή δυσκολεύτηκα να την γνωρίσω λόγο του ότι είχε τα ξανθιά της μαλλιά πιασμένα πίσω και λόγο του ότι χωρίς τακούνια είναι μετρίου αναστήματος...την "πρόδωσαν"τα μάτια της...στο πρόγραμμα δεν έχει αλλάξει κάτι , 45 λεπτά στα 80 ευρώ , ρόστερ Ντούντου πολύ άσχημη(στη φάτσα) μελαχρινή νταρντάνα στα όρια του χοντρού ασιάτησα , Άντζελα μελαχρινή άβυζι ξερακιανή(δίνει και
κώλο) , Σάρα μελαχρινή κοντή λεπτή με κοντό μαλλί , Μαίρη(το μόνο αξιόλογο  εμφανισιακά για μένα πάντα) ψηλή μελαχρινή με μακριά μαλλιά και ωραίο κώλο ενώ μιά κοπέλα ήταν στο δωμάτιο(δεν ρώτησα ποία ήταν)  

Επισκέπτης
επίσκεψη σήμερα στο ίδρυμα,  στην πόρτα η Μαρία (η Αλβανίδα)στην αρχή δυσκολεύτηκα να την γνωρίσω λόγο του ότι είχε τα ξανθιά της μαλλιά πιασμένα πίσω και λόγο του ότι χωρίς τακούνια είναι μετρίου αναστήματος...την "πρόδωσαν"τα μάτια της...στο πρόγραμμα δεν έχει αλλάξει κάτι , 45 λεπτά στα 80 ευρώ , ρόστερ Ντούντου πολύ άσχημη(στη φάτσα) μελαχρινή νταρντάνα στα όρια του χοντρού ασιάτησα , Άντζελα μελαχρινή άβυζι ξερακιανή(δίνει και
κώλο) , Σάρα μελαχρινή κοντή λεπτή με κοντό μαλλί , Μαίρη(το μόνο αξιόλογο  εμφανισιακά για μένα πάντα) ψηλή μελαχρινή με μακριά μαλλιά και ωραίο κώλο ενώ μιά κοπέλα ήταν στο δωμάτιο(δεν ρώτησα ποία ήταν)  

η Μαίρη που περιγράφεις είναι η γνωστή Άντζελα με το μοντελέ σώμα από Θησέως 81, μάλλον πήρε πρόσφατα μετεγγραφή :grin: όπως κατάλαβες έκανα και εγώ τσάρκα στην περιοχή χθες το απόγευμα...εγώ επέλεξα τελικά τη Ρουμάνα Σάρα με το κοντό μαλλί και τη σούπερ καβλέ προστυχόφατσα! η κοπέλα είναι πολύ καλή επαγγελματίας και τα δίνει όλα στο δωμάτιο :pipa1: :fuck1:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom