Επισκέπτης
καλή επιλογή και η Βερόνικα
να τη χυνεις πανω στα γυαλια της
καλή επιλογή και η Βερόνικα
Η Ντουντού που δουλεύει τώρα εκεί είναι η ίδια κοπέλα που εργαζόταν πριν στο ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ 48;
Εάν θέλετε ενημερώστε γιατί την ψάχνω και μένω μακριά. Ευχαριστώ
Η Βερόνικα είναι μακράν η πιο όμορφη εκεί μέσα.
πως είναι αυτή η Βερόνικα; είναι νέο φρούτο;
θα με κάνεις να πάω μια βόλτα... αφού πληρωθώ όμως!!!
τη Μαρία που την είχα πάρει παλιότερα είναι πολύ καλό εργαλείο με δουλεμένη σούφρα!
τη Μαρία που την είχα πάρει παλιότερα είναι πολύ καλό εργαλείο με δουλεμένη σούφρα!
παικτουρες περασα με Νταινα Αλβανιδα πιπινι με σωμα μοντελε.αν δεν κανω λαθος το γκομενακι παλιοτερα δουλευε Στουρναρη 29.η κοπελα κανει καλο μασαζ και της αρεσει το μπριζολιασμα και η πεολειχια.
είναι μουνάρα η Νταϊανα...
αν ειναι αυτη που εχω αναφερει ι εγω παλιοτερα λεει με χιλια!!!για πολυ κινκυ καταστασεις!!!αυτή πρέπει να είναι, αλλά δεν κόβω το χέρι μου...πάντως είναι Κινεζάκι με πιασίματα!
αν ειναι αυτη που εχω αναφερει ι εγω παλιοτερα λεει με χιλια!!!για πολυ κινκυ καταστασεις!!!
είναι μουνάρα η Νταϊανα...
θα τη δοκιμασω και αυτη με τη κωλαρα
επίσκεψη σήμερα στο ίδρυμα, στην πόρτα η Μαρία (η Αλβανίδα)στην αρχή δυσκολεύτηκα να την γνωρίσω λόγο του ότι είχε τα ξανθιά της μαλλιά πιασμένα πίσω και λόγο του ότι χωρίς τακούνια είναι μετρίου αναστήματος...την "πρόδωσαν"τα μάτια της...στο πρόγραμμα δεν έχει αλλάξει κάτι , 45 λεπτά στα 80 ευρώ , ρόστερ Ντούντου πολύ άσχημη(στη φάτσα) μελαχρινή νταρντάνα στα όρια του χοντρού ασιάτησα , Άντζελα μελαχρινή άβυζι ξερακιανή(δίνει και
κώλο) , Σάρα μελαχρινή κοντή λεπτή με κοντό μαλλί , Μαίρη(το μόνο αξιόλογο εμφανισιακά για μένα πάντα) ψηλή μελαχρινή με μακριά μαλλιά και ωραίο κώλο ενώ μιά κοπέλα ήταν στο δωμάτιο(δεν ρώτησα ποία ήταν)