Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
για να δούμε τι λέει η Αλέξια...θα πραγματοποιήσω επίσκεψη σήμερα! :rockon:

πραγματοποίησα επίσκεψη προ μιας ώρας και ήταν παρούσες η Αλέξια, η Άντζελα,η Βερόνικα και κανα δύο άλλες που δεν συγκράτησα τα ονόματα...η Αλέξια όντως νταρντανα με βύζους και κωλάρα, η Αντζελα αδύνατη μελαχρινή με ωραίο σωματάκι και προστυχόφατσα, η Βερόνικα δεν θέλει συστάσεις, οι άλλες δύο καλές αλλά δεν μου καναν κλικ...τελικά επέλεξα την Αλέξια την οποία :fuck1: άγρια και είναι ο τύπος της γυναίκας που χορταίνεις πιασίματα! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

παικτουρες περασα με Νταινα Αλβανιδα πιπινι με σωμα μοντελε.αν δεν κανω λαθος το γκομενακι παλιοτερα δουλευε Στουρναρη 29.η κοπελα κανει καλο μασαζ και της αρεσει το μπριζολιασμα και η πεολειχια.

Επισκέπτης
παικτουρες περασα με Νταινα Αλβανιδα πιπινι με σωμα μοντελε.αν δεν κανω λαθος το γκομενακι παλιοτερα δουλευε Στουρναρη 29.η κοπελα κανει καλο μασαζ και της αρεσει το μπριζολιασμα και η πεολειχια.

αυτή είναι :sunglasses:

Επισκέπτης

Κυριακη ειχα καβλες και περασα απο Φραντζη.κατοπιν προτροπης συναγωνιστη πηρα προγραμματακι με Βερονικα.το κοριτσι ειναι μοντελακι και εμεινα ευχαριστημενος απο τις παρεχομενες υπηρεσιες.

Επισκέπτης
Κυριακη ειχα καβλες και περασα απο Φραντζη.κατοπιν προτροπης συναγωνιστη πηρα προγραμματακι με Βερονικα.το κοριτσι ειναι μοντελακι και εμεινα ευχαριστημενος απο τις παρεχομενες υπηρεσιες.

καλή επιλογή και η Βερόνικα :fuck1:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.789
Πόντοι
19.795
Χθες το μεσημερι κατα τις 12.30 επισκευθηκα και εγω το ιδρυμα.
Η επι της υποδοχης κυρια (Ελινα) ευγενεστατη μου παρουσιασε τα κοριτσια,τα οποια απο
την θεση του καναπε που καθομουν και επιρεασμενος απο την προ 15μερου παρουσια μου
στην ΝΑ ασια μου φανηκανε ευτραφη και πανυψηλα. Επελεξα  Κινεζα ονοματι Ντουντου
και αυτη ευτραφης μα οχι τοσο ψηλη.(Των υπολοιπων κορασιδων δεν θυμαμαι τα ονοματα).
Οπως και να το κανουμε αν εξαιρεσεις τις προτημησεις στους σωματοτυπους, οι Κινεζες
το κατεχουν το αθλημα. Δεν συνηθιζω να περιγραφω λεπτομερειες ,εκτος εξαιρεσεων,
να πω μονο οτι εμεινα ευχαριστημενος  :pipa1: :knockinb: παρολο που διανυω περιοδο προσαρμογης απο το ταξιδι
μου, και ισως να ξαναεπισκευθω στο μελλον την κορασσιδα. 

Επισκέπτης
Χθες το μεσημερι κατα τις 12.30 επισκευθηκα και εγω το ιδρυμα.
Η επι της υποδοχης κυρια (Ελινα) ευγενεστατη μου παρουσιασε τα κοριτσια,τα οποια απο
την θεση του καναπε που καθομουν και επιρεασμενος απο την προ 15μερου παρουσια μου
στην ΝΑ ασια μου φανηκανε ευτραφη και πανυψηλα. Επελεξα  Κινεζα ονοματι Ντουντου
και αυτη ευτραφης μα οχι τοσο ψηλη.(Των υπολοιπων κορασιδων δεν θυμαμαι τα ονοματα).
Οπως και να το κανουμε αν εξαιρεσεις τις προτημησεις στους σωματοτυπους, οι Κινεζες
το κατεχουν το αθλημα. Δεν συνηθιζω να περιγραφω λεπτομερειες ,εκτος εξαιρεσεων,
να πω μονο οτι εμεινα ευχαριστημενος  :pipa1: :knockinb: παρολο που διανυω περιοδο προσαρμογης απο το ταξιδι
μου
, και ισως να ξαναεπισκευθω στο μελλον την κορασσιδα.   

γιατί ρε φίλε πόσες μέρες θέλεις να προσαρμοστείς για να γαμήσεις? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.789
Πόντοι
19.795
Σε μασσατζιδικο; Μετα απο 15 μερες Κινα και 12 μερες Ταυλανδη;

Επισκέπτης

τιμησα Αντζελα Αλβανιδα που προσφερει και λωκο :fuck1: πολυ καλη στο δωματιο :rockon:

η Ελινα δεν ειναι πια σεριφισα και την αντικατεστησε η Μαρια που εργαζοταν παλιοτερα στο καταστημα.η Μαρια μπαινει και στο δωματιο και προσφερει και αυτη λωκο :rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.789
Πόντοι
19.795
Με κωλο μαζι η το χρεωνει εξτρα;

Επισκέπτης
τιμησα Αντζελα Αλβανιδα που προσφερει και λωκο :fuck1: πολυ καλη στο δωματιο :rockon:

η Ελινα δεν ειναι πια σεριφισα και την αντικατεστησε η Μαρια που εργαζοταν παλιοτερα στο καταστημα.η Μαρια μπαινει και στο δωματιο και προσφερει και αυτη λωκο :rockon:

τη Μαρία που την είχα πάρει παλιότερα είναι πολύ καλό εργαλείο με δουλεμένη σούφρα! :rockon: :rockon: :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τη Μαρία που την είχα πάρει παλιότερα είναι πολύ καλό εργαλείο με δουλεμένη σούφρα! :rockon: :rockon: :rockon:

ναι ρε σύ αλλά μπαζο απο εμφάνιση...τελικά μόνο η γιούλη και η ποσειδώνος 67 έχουν μουνιά αξιογάμητα στα 70-80 έουρα αλλά τώρα μόνο φυλής!!!!

Επισκέπτης
ναι ρε σύ αλλά μπαζο απο εμφάνιση...τελικά μόνο η γιούλη και η ποσειδώνος 67 έχουν μουνιά αξιογάμητα στα 70-80 έουρα αλλά τώρα μόνο φυλής!!!!

καθόλου μπάζο αν λέμε την ίδια...έχει πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση και ωραίο σώμα...Φυλής??? εκεί η κατάσταση είναι ξεπέτα από μόνη της!!!

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ελα,ελα...ολο προτασεις κανεις στους αλλους,και δεν τους αφηνεις ησυχους.....σεμναααααα!!!! :s&m_3: :s&m_3:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom