- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
η θεοδωρα που εχει παει ξερει κανεις ?
για ριξε μια ματιά στο Συγγρού 108
η θεοδωρα που εχει παει ξερει κανεις ?
Ε Λ Ε Ο Σ.....Καταρχην θελω να ζητησω συγνωμη απ τους συναγωνιστες για την επαναληψη που θα κανω στην ενημερωση αλλα θα το αντιγραψω στα μαγαζια που αναφερομαι για να ενημερωθουν ολοι. οποιος το διαβασε το προσπερναει.
λοιπον ξεκινησα την βολτα μου απο πειραια μιας και εκει ειναι οι δουλειες μου. απο καραισκου 88 λοιπον οπου παρελασαν ενα μπαζο και μια αλβανιδα με ξανθια κοντη περουκα.απαραδεκτες. την αλβανιδα την ειχα γαμισει περσι(ειχε βγαλει και την περουκα) προσοχη συναδελφοι μακρια.
συνεχισα με κουντουριωτου 144 οπου την αλλη φορα ειχε μερικες καλες αλλα εφυγα λογο βρωμας.(θα μου πειτε γιατι πηγα τωρα, ε αμα εισαι καυλωμενος σκεφτεται το κατω κεφαλι).δυο καραμπαζα ισως λογω σαββατου(προσπαθω να θυμηθω που ξερω την πουτανα την σεριφ).
παιρνω ταξι και παω συγγρου 45 στο καινουργιο. πραγματι πολυ ωραιος χωρος ισως ο καλυτερος πολυ ενταξει η σεριφ οχι μπαζα αλλα μετρια πραγματα(χιλια συγνωμη αλλα δεν συγρατω ονοματα)
ποδαρατο καλιροης 48 για την μαριαννα η οποια απουσιαζε.μπορω να πω οτι παρελασαν αξιολογες κοπελες 7 τον αριθμο και επελεξα την λιλη μιας και δεν εχω παει με κινεζα και ηθελα να δοκιμασω.μολις μπαινει στο δωματιο μου λεει 'τα λεφτα'.μου την εσπασε τοσο πολυ που σηκωθηκα και εφυγα(ευτυχως δεν ειχα γδυθει).
απο κει στο καλιροης 85 οπου και εκει η κατασταση ηταν δραματικη.
απογοητευμενος περασα τελευταια ελπιδα απο φρατζη 4. ειχα καιρο να παω εκει απο νανσυ με τις φακιδες.παρελασαν 5 κοπελες σχετικα καλες. δυο μου κατσαν στο ματι η σεριφ αλεξανδρα και η παμελα.περασα με παμελα. πιπινι μετριου αναστηματος απο αρμενια 21 ετων με καλο σωμα πετρα οπου την επιανα και πεντακαθαρη.μασαζ μετριο προς καλο.στην αρχη ηθελε να βαλει καποτα αλλα της το εδωσα ετσι στο στομα. οχι στο στομα μου λεει μην φοβασαι της λεω.αφου επεσε το καταλληλο σφυροκοπιμα στην τελεια κολαρα της την εβαλα να κατσει στον καναπε εβγαλα την καποτα και ξανα στο στομα. δυστηχως οταν εχυσα σημαδεψα βυζια αλλα πανω στην καυλα πηρε και στομα-μαλια. η γκομενα τσαντιστηκε λιγο αλλα μετα της περασε. δυστηχως 80 η ταριφα.την επομενη σκεφτομαι την αλεξανδρα, καλο μουνι
αφου σε χαλαει τι το ξαναδιαβαζεις ???Ε Λ Ε Ο Σ.....
ρε φιλε δεν στην λεω....αφου σε χαλαει τι το ξαναδιαβαζεις ???
ρε φιλε δεν στην λεω....
απλα οταν κανεις την αντιγραφη κανε copy μονο οτι αφορα το ξαθε καταστημα , απλα τα πραγματα δεν υπαρχει λογος να κοπαρεις ολο το κειμενο ;)
αν εβαζα το καθε κοματι μονο του δεν θα ειχε νοημα γιατι σε καποια μαγαζια αναφερομαι λιγο και θα επρεπε να γραψω προλογο απ την αρχη για να βγαζεις νοημα και δεν ειχα χρονο.γιατι με κατακρινετε ρε παιδια να ενημερωσω θελω. ειναι τοσο κακο. αφου βλεπετε το ιδιο μην το διαβαζεται , ειναι τοσο δυσκολο ? αντιθετα ειναι καποιοι συναδελφοι που διαβαζουν μερικα μαγαζια να μην τα πουμε και σ'αυτους. μου κανει εντυπωση ρε φιλε που υπαρχουν ατομα εδω που γραφουν μαλακιες-ποιηματακια-βρισιες και δεν ενοχλει και ενοχλει τοσο πολυ η επαναληψη μιας ενημερωσης!!!!!
(δεν εννοω εσενα που μου απαντησες κοσμια)
Τι αν δεις ρε μάστορα; Τα έχεις δει όλα λέμε! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!βάλτο φίλε στο γενικό μασατζίδικα που γαμάς και εμείς θα το δούμε.
Τι αν δεις ρε μάστορα; Τα έχεις δει όλα λέμε! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!
καλα η δεν καταλαβαινεις η κανεις πως δεν καταλαβαινεις.....αν εβαζα το καθε κοματι μονο του δεν θα ειχε νοημα γιατι σε καποια μαγαζια αναφερομαι λιγο και θα επρεπε να γραψω προλογο απ την αρχη για να βγαζεις νοημα και δεν ειχα χρονο.γιατι με κατακρινετε ρε παιδια να ενημερωσω θελω. ειναι τοσο κακο. αφου βλεπετε το ιδιο μην το διαβαζεται , ειναι τοσο δυσκολο ? αντιθετα ειναι καποιοι συναδελφοι που διαβαζουν μερικα μαγαζια να μην τα πουμε και σ'αυτους. μου κανει εντυπωση ρε φιλε που υπαρχουν ατομα εδω που γραφουν μαλακιες-ποιηματακια-βρισιες και δεν ενοχλει και ενοχλει τοσο πολυ η επαναληψη μιας ενημερωσης!!!!!
(δεν εννοω εσενα που μου απαντησες κοσμια)
Πρώτη φορά στο κατάστημα 8 κοπέλες ήταν νομίζω διάλεξα στέλλα γενικά καλά. Αν και έχω γραφτεί καιρό δεν γράφω συχνά αλλά βλέπω κριτικές και forum (εδω να πω πως ο daniel βοηθάει πολύ). Στο μοναδικό που είχα παλιότερα πάει ήταν στην θησέως 81 όπου είχα τρις συνευρέσεις με την Αλεξάνδρα την Σέρβα και μια με την Λίλη την σχιστομάτα (ξέρουμε που είναι αυτές)σαν χώρος κατώτερος από θησέως αλλα ποικιλία στα κορίτσια και κυρίως πιπινια.ελπίζω να βοήθησα. Ααα και η σερίφισα νομίζω αλεξάνδρα μου είπε αρκετά γοητευτική αλλά δεν...
έχω ανεβάσει κριτική μου προτειναν 2 προγράμματα 30 λεπτα 60 ευρω και 80 45 λεπτα. επέλεξα το 2ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ δεν έφτασε εκεί όπως αναφέρω και στην κριτική το μασάζ δεν κράτησε πάνω από 10 λεπτά. Καποια στιγμή νόμιζα ότι ήθελε να με ξεπετάξει αλλά το πήγα εκεί που ήθελα.70 πήγε η συνεδρία; έτσι είδα σε μια κριτική...
εφυγαν βλεπεις και ΟΛΕΣ οι παλιες καραβανες που τραβαγαν ολο το κουπι(και το χαρτι)...τωρα παρακμη....εγω πριν κανενα μηνα που πηγα το μετανοιωσα....θελει αλλαγη ροστερ και αναβαθμιση χωρου....Τι έγινε ρε παιδιά με αυτό το μαγαζί. Από κει που δεν προλαβαίναμε να διαβάζουμε κάθε μέρα για τα κατορθώματα των θεραπευτριών τώρα σιωπή. Μάλλον θα κόπηκε η επιδότηση. Άτιμη κρίση
εφυγαν βλεπεις και ΟΛΕΣ οι παλιες καραβανες που τραβαγαν ολο το κουπι(και το χαρτι)...τωρα παρακμη....εγω πριν κανενα μηνα που πηγα το μετανοιωσα....θελει αλλαγη ροστερ και αναβαθμιση χωρου....