Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.263
Πόντοι
46.232
ουτε εγω με την δικη σου...το μαγαζι εκτος οτι ειναι ξεπετομαγαζο,εχει γεμισει απο πονηροαλβανακια,που κοιτανε ωρα και χρημα μονο,και απο υπηρεσιες  :jerking: :jerking: :jerking:...
και εγώ αυτής της άποψης είμαι.....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Επισκέπτης
για να σας ρωτήσω κάτι ρε μάγκες η Βερόνικα και η Αλεξάνδρα και αυτές Αλβανίδες είναι? που το είδατε ότι είναι Αλβανομάγαζο και ξεπέτα? και οι Αλβανίδες του μαγαζιού Άντζελα,Μαρία, Νταιάνα και Μαίρη μια χαρά καλές στη δουλειά τους είναι :pipa1: :fuck1: το μόνο αρνητικό που εγώ βρίσκω στο καταστημα είναι ότι δεν έχει καθιερώσει οικονομικό πρόγραμμα των 60 ευρώ.

Επισκέπτης

και φυσικά δεν νομίζω ούτε η Ντούντου η Κινέζα ούτε η Σάρα το πιπίνι με το κοντό μαλλί από Ρουμανία ούτε η Στέλλα από Βουλγαρία να είναι Αλβανικής καταγωγής! :cool2:

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
για να σας ρωτήσω κάτι ρε μάγκες η Βερόνικα και η Αλεξάνδρα και αυτές Αλβανίδες είναι? που το είδατε ότι είναι Αλβανομάγαζο και ξεπέτα? και οι Αλβανίδες του μαγαζιού Άντζελα,Μαρία, Νταιάνα και Μαίρη μια χαρά καλές στη δουλειά τους είναι :pipa1: :fuck1: το μόνο αρνητικό που εγώ βρίσκω στο καταστημα είναι ότι δεν έχει καθιερώσει οικονομικό πρόγραμμα των 60 ευρώ.
ενταξει...μην φοβασαι,δεν στο κοβουν το μεροκαματο...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom