απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν
αλλα στο μασαζ υστερει
γενικα k το μαγαζι δeν ειναι VFM
πιό μασαζ ρε φιλαράκο ,παραλλαγή stoudio είναι
απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν
αλλα στο μασαζ υστερει
γενικα k το μαγαζι δeν ειναι VFM
καλα, τις χειρονομιες αστες για κανεναν αλλο...γκε γκε?...άποψή σου!
καλα, τις χειρονομιες αστες για κανεναν αλλο...γκε γκε?...
πιό μασαζ ρε φιλαράκο ,παραλλαγή stoudio είναι
που εισαι μωρη ντανιελαεσύ τίνος κλώνος είσαι?
και εγώ αυτής της άποψης είμαι.....ουτε εγω με την δικη σου...το μαγαζι εκτος οτι ειναι ξεπετομαγαζο,εχει γεμισει απο πονηροαλβανακια,που κοιτανε ωρα και χρημα μονο,και απο υπηρεσιες ...
ετσι ειναι ρε συ...μου τα βγαζει ο καθενας ολα ωραια..ασε...και εγώ αυτής της άποψης είμαι.....
καλα μην λες πολλα...μαγκα του πληκτρολογιου...τι θα κάνεις θα μου κλάσεις τ'αρχίδια?
που εισαι μωρη ντανιελα
πως θα την βγαζεις τωρα που τα πακια πανε για απελαση?
καλα μην λες πολλα...μαγκα του πληκτρολογιου...
οχι εσενα...ξερεις ποιον...θα μου κάνεις ντά???
οχι εσενα...ξερεις ποιον...
ουτε εγω με την δικη σου...το μαγαζι εκτος οτι ειναι ξεπετομαγαζο,εχει γεμισει απο πονηροαλβανακια,που κοιτανε ωρα και χρημα μονο,και απο υπηρεσιες ...
και λίγα λες.....το μαγαζι εκτος οτι ειναι ξεπετομαγαζο,εχει γεμισει απο πονηροαλβανακια,που κοιτανε ωρα και χρημα μονο,και απο υπηρεσιες ...
ετσι ειναι kebaap...το σωστο να λεγετε...τα αν καποιοι μπερδευουν την βουρτσα με την πουτσα,τι να πω...και λίγα λες...
ετσι ειναι kebaap...το σωστο να λεγετε...το αν καποιοι μπερδευουν την βουρτσα με την πουτσα,τι να πω...
ενταξει...μην φοβασαι,δεν στο κοβουν το μεροκαματο...για να σας ρωτήσω κάτι ρε μάγκες η Βερόνικα και η Αλεξάνδρα και αυτές Αλβανίδες είναι? που το είδατε ότι είναι Αλβανομάγαζο και ξεπέτα? και οι Αλβανίδες του μαγαζιού Άντζελα,Μαρία, Νταιάνα και Μαίρη μια χαρά καλές στη δουλειά τους είναι το μόνο αρνητικό που εγώ βρίσκω στο καταστημα είναι ότι δεν έχει καθιερώσει οικονομικό πρόγραμμα των 60 ευρώ.
ενταξει...μην φοβασαι,δεν στο κοβουν το μεροκαματο...