Επισκέπτης
ποιά είναι η Μαρία ρε σεις;;; για μένα εκεί κορυφή είναι η Νταϊανα
και η Νταιάνα καλή ειναι και ειδικα η κωλαρα της.η Μαρία είναι αυτή που ανοιγε την πόρτα πριν επιστρέψει η Ελινα.
η Νταϊάνα είναι και σε υπηρεσίες καλή... σταματάω για να μη θεωρηθεί διαφήμιση...
όχι... πήγα χτες οπότε αν την περιγράψεις πιθανόν να την καταλάβω
μου άρεσε και μια ψηλή με γυαλιά...
γενικά έχει καλό ρόστερ το μαγαζί
Τελικά λόκο ποιές δίνουν?
Μαρία, Άντζελα..κάποια άλλη?
ρε συ Daniel έκανα καταδρομική στην Φραντζή και δεν είδα την Μόνικα, το μίλφ που δούλευε παλιά στην Σολωμού...είσαι σίγουρος; μήπως είναι άλλη;
H Mονικα ειναι πολυ αδυνατη με μελαχρινο πολυ κοντο μαλλι και εκφυλη φατσα? Μηπως ειναι αυτη που περασε 2 φεγγαρια απο Σολομου 54?
όχι φίλε αυτή που λες δουλεύει πλέον Φραντζή 4
η Μαίρη που περιγράφεις είναι η γνωστή Άντζελα με το μοντελέ σώμα από Θησέως 81, μάλλον πήρε πρόσφατα μετεγγραφή όπως κατάλαβες έκανα και εγώ τσάρκα στην περιοχή χθες το απόγευμα...εγώ επέλεξα τελικά τη Ρουμάνα Σάρα με το κοντό μαλλί και τη σούπερ καβλέ προστυχόφατσα! η κοπέλα είναι πολύ καλή επαγγελματίας και τα δίνει όλα στο δωμάτιο
επίσκεψη στο κατάστημα το μεσημέρι και είχαμε και εδώ νέες αφίξεις...δύο Μαροκινές, η Φωτεινή αδύνατη ψηλή κοπέλα με ενδιαφέρον exotic πρόσωπο και η Σοφία νταρντάνα με πιασίματα και κωλάρα επίσης από το Μαρόκο που πριν δούλευε σε μασαζερί στη Γλυφάδα...δεν είχα χρόνο για να τις τιμήσω...θα το πράξω από εβδομάδα
Τελικά λόκο ποιές δίνουν?
Μαρία, Άντζελα..κάποια άλλη?