Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης

συναγωνιστες το Μαρακι και η Αλεξανδρα αποτελουν κατα τη γνωμη μου τοπ επιλογες :rockon:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
το Μαράκι είναι σούπερ...

Επισκέπτης

ύστερα από χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα η Μαρία με ενημέρωσε ότι και εδώ οι κοπέλες κάνανε εξετάσεις για HIV και ευτυχώς τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά! στο αγωνιστικό μέρος τώρα επέλεξα τη Βερόνικα το γνωστό μοντελάκι :pipa1: :fuck1: από Πολωνία :grin:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
ύστερα από χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα η Μαρία με ενημέρωσε ότι και εδώ οι κοπέλες κάνανε εξετάσεις για HIV και ευτυχώς τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά! στο αγωνιστικό μέρος τώρα επέλεξα τη Βερόνικα το γνωστό μοντελάκι :pipa1: :fuck1: από Πολωνία :grin:

Τι μούναρος που είναι αυτή η κοπέλα!!!!!!!
Σαν να γαμάς την γραμματέα του διευθυντή μεγάλης πολυεθνικής......

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και πάλι μιλάμε για αλα καρτ εξετάσεις.
δηλαδή αν έχουνε ηπατίτιδες ή κάτι άλλο... στα αρχίδια μας.

τεσπα
τουλάχιστον θα κα΄νει κανείς τον κόπο να μας πει αν υπάρχει πρόγραμμα 60? πόσο πάει το σουφρί;
γιατί όλο καλά λόγια βλέπω να λέτε αλλά από όσο εγώ το θυμάμαι το μαγαζί (έχω να πάω πάνω από χρόνο για αυτόν το λόγο ακριβώς) είναι ξεπετάδικο - μηδεν μασάζ και κατευθείαν στο ψητό να τελειώνουμε στο 20λεπτο αν γίνεται.

αλλά πολλά αλλάζουνε καμιά φορά...οπότε έλεγα μήπως τα κόστη είναι διαφοροποιημένα

για πέστε λοιπόν οι θαμώνες

Επισκέπτης
και πάλι μιλάμε για αλα καρτ εξετάσεις.
δηλαδή αν έχουνε ηπατίτιδες ή κάτι άλλο... στα αρχίδια μας.

τεσπα
τουλάχιστον θα κα΄νει κανείς τον κόπο να μας πει αν υπάρχει πρόγραμμα 60? πόσο πάει το σουφρί;
γιατί όλο καλά λόγια βλέπω να λέτε αλλά από όσο εγώ το θυμάμαι το μαγαζί (έχω να πάω πάνω από χρόνο για αυτόν το λόγο ακριβώς) είναι ξεπετάδικο - μηδεν μασάζ και κατευθείαν στο ψητό να τελειώνουμε στο 20λεπτο αν γίνεται.

αλλά πολλά αλλάζουνε καμιά φορά...οπότε έλεγα μήπως τα κόστη είναι διαφοροποιημένα

για πέστε λοιπόν οι θαμώνες

πρώτα απ'όλα το τεστ για HIV συνοδεύεται σχεδόν πάντα με τεστ για ηπατίτιδα C και Β... πρόγραμμα των 60 δεν υπάρχει δυστυχώς ακόμα στο συγκεκριμένο κατάστημα...το σουφρί πάει +20 ευρώ...τώρα για το αν το θεωρείς ξεπετάδικο είναι προσωπική σου γνώμη...εγώ το μαγαζί το βρίσκω value for money :sunglasses:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πρώτα απ'όλα το τεστ για HIV συνοδεύεται σχεδόν πάντα με τεστ για ηπατίτιδα C και Β... πρόγραμμα των 60 δεν υπάρχει δυστυχώς ακόμα στο συγκεκριμένο κατάστημα...το σουφρί πάει +20 ευρώ...τώρα για το αν το θεωρείς ξεπετάδικο είναι προσωπική σου γνώμη...εγώ το μαγαζί το βρίσκω value for money :sunglasses:
:2on1: :2on1:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ανοικτά σήμερα ?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
υπάρχει πρόγραμμα 60 ευρώ αλλά χωρίς σεξ, με χειρονακτική εκτόνωση

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom