Επισκέπτης
πιεξούλα; τι είναι αυτό;
πόσο πήγε το 2πλό;
τσάμπα το κάνουν η stam_90 (Σταματούλα) και η px75 (πιεξούλα)... τσούλες είναι δεν είναι πόρνες!
πιεξούλα; τι είναι αυτό;
πόσο πήγε το 2πλό;
Το μαγαζί αυτό παλιά ήταν σούπερ.
Τώρα έχει αφρικανές ;;;;;;;;
Δεν έχει μπάνικα ρωσσίδια ;;;;;;
Η Σοφία είναι άλογο κούρσας.. Επίσης άλλο Αφρικάνες κι άλλο Μαγκρέμπ..Το μαγαζί αυτό παλιά ήταν σούπερ.
Τώρα έχει αφρικανές ;;;;;;;;
Δεν έχει μπάνικα ρωσσίδια ;;;;;;
Η Σοφία είναι άλογο κούρσας.. Επίσης άλλο Αφρικάνες κι άλλο Μαγκρέμπ..
Και προσωπικά στις ωραιότερες γυναίκες που έχω συναντήσει κάποιες ήταν μαγκρεμπιέν...
Και προσωπικά στις ωραιότερες γυναίκες που έχω συναντήσει κάποιες ήταν μαγκρεμπιέν...
ύστερα από χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα η Μαρία με ενημέρωσε ότι και εδώ οι κοπέλες κάνανε εξετάσεις για HIV και ευτυχώς τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά! στο αγωνιστικό μέρος τώρα επέλεξα τη Βερόνικα το γνωστό μοντελάκι από Πολωνία
Τι μούναρος που είναι αυτή η κοπέλα!!!!!!!
Σαν να γαμάς την γραμματέα του διευθυντή μεγάλης πολυεθνικής......
έχεις κάποια συγκεκριμένη στο μυαλό σουΤι μούναρος που είναι αυτή η κοπέλα!!!!!!!
Σαν να γαμάς την γραμματέα του διευθυντή μεγάλης πολυεθνικής......
έχεις κάποια συγκεκριμένη στο μυαλό σου
και ανάθεμα αν ξέρουν το τι είναι ιατρική εξέταση...οι Μαροκινές είναι αραπίνες λάγνες ξεκωλιάρες!
και πάλι μιλάμε για αλα καρτ εξετάσεις.ύστερα από χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα η Μαρία με ενημέρωσε ότι και εδώ οι κοπέλες κάνανε εξετάσεις για HIV και ευτυχώς τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά! στο αγωνιστικό μέρος τώρα επέλεξα τη Βερόνικα το γνωστό μοντελάκι από Πολωνία
και πάλι μιλάμε για αλα καρτ εξετάσεις.
δηλαδή αν έχουνε ηπατίτιδες ή κάτι άλλο... στα αρχίδια μας.
τεσπα
τουλάχιστον θα κα΄νει κανείς τον κόπο να μας πει αν υπάρχει πρόγραμμα 60? πόσο πάει το σουφρί;
γιατί όλο καλά λόγια βλέπω να λέτε αλλά από όσο εγώ το θυμάμαι το μαγαζί (έχω να πάω πάνω από χρόνο για αυτόν το λόγο ακριβώς) είναι ξεπετάδικο - μηδεν μασάζ και κατευθείαν στο ψητό να τελειώνουμε στο 20λεπτο αν γίνεται.
αλλά πολλά αλλάζουνε καμιά φορά...οπότε έλεγα μήπως τα κόστη είναι διαφοροποιημένα
για πέστε λοιπόν οι θαμώνες
πρώτα απ'όλα το τεστ για HIV συνοδεύεται σχεδόν πάντα με τεστ για ηπατίτιδα C και Β... πρόγραμμα των 60 δεν υπάρχει δυστυχώς ακόμα στο συγκεκριμένο κατάστημα...το σουφρί πάει +20 ευρώ...τώρα για το αν το θεωρείς ξεπετάδικο είναι προσωπική σου γνώμη...εγώ το μαγαζί το βρίσκω value for money
συναγωνιστες το Μαρακι και η Αλεξανδρα αποτελουν κατα τη γνωμη μου τοπ επιλογες