Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
καλή η Βερόνικα; όλο θέλω να τη δοκιμάσω αλλά προτιμώ το βαρύ πυροβολικό του μαγαζιού...
80 για 25 λεπτά είναι ΠΑΡΑ πολλά!!!

Κορμί πολύ καλό , φατσα χαρακτηριστική γραματέας, μπροστα στα υπόλοιπα μπάζα, θεα!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εσύ να δείς πως μας έπεισες κύριε Συγγρού 29! :birdman: :birdman: :birdman:
ωχ δηλαδη διαβαζεις και αλλα θρεντ εκτος απο αυτα που ποσταρεις!!!
ευγε αγορινο!!!
να σε πληροφορησω οτι παω σε ολα τα μασατζιδικα του κεντρου και της περιοχης φιξ περαν δεκαετιας...
προτιμησεις δεν εχω... απο θεοδωρα στη Νανσυ και απο Αννα στη Βεττα... απο Ινγκα στη Ζαννα και απο Μελινα στη Νταλια... και στη Γιουλη...
κοινως μικρο και αθωο μου υποχειριο τα εχω παρει ολα... σε ολα...
δεν γραφω μονο για δυο μαγαζακια που τυγχανει να ειναι και αδερφακια...
τωρα αν εισαι καλο παιδι θα σου παρω κουλουρι...
ετσι κι αλλοιως ξερουν αυτοι που διαβαζουν ποιοι ειναι οι προμοτορες εδω μεσα... αχ οχι μην κοκκινιζεις δεν μιλαω για σενα, εσυ μαλλον χαλασμενο τηλεφωνο εισαι...
επισης οποτε πηρα κατι που εσυ προτεινες με ενθουσιασμο... επεσα σε φλομπα...
συνεχισε παντως καλα τα πας τοβγαλες το μεροκαματο και για σημερα...

Επισκέπτης
ωχ δηλαδη διαβαζεις και αλλα θρεντ εκτος απο αυτα που ποσταρεις!!!
ευγε αγορινο!!!
να σε πληροφορησω οτι παω σε ολα τα μασατζιδικα του κεντρου και της περιοχης φιξ περαν δεκαετιας...
προτιμησεις δεν εχω... απο θεοδωρα στη Νανσυ και απο Αννα στη Βεττα... απο Ινγκα στη Ζαννα και απο Μελινα στη Νταλια... και στη Γιουλη...
κοινως μικρο και αθωο μου υποχειριο τα εχω παρει ολα... σε ολα...
δεν γραφω μονο για δυο μαγαζακια που τυγχανει να ειναι και αδερφακια...
τωρα αν εισαι καλο παιδι θα σου παρω κουλουρι...
ετσι κι αλλοιως ξερουν αυτοι που διαβαζουν ποιοι ειναι οι προμοτορες εδω μεσα... αχ οχι μην κοκκινιζεις δεν μιλαω για σενα, εσυ μαλλον χαλασμενο τηλεφωνο εισαι...
επισης οποτε πηρα κατι που εσυ προτεινες με ενθουσιασμο... επεσα σε φλομπα...
συνεχισε παντως καλα τα πας τοβγαλες το μεροκαματο και για σημερα...

αλήθεια για πες μας πως έγινες "τιμημένος" προμοτοράκο? :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Προμότορας σε μαγαζί που έχει κλείσει εδώ και ενάμιση χρόνο??? :think:
νταξει ρε μαστορα εχεις δικιο, Θ81 επρεπε να γραψω, βλεπεις εγω ειμαι παλιος και πηγαινα και στο 31 τοτε που ηταν η Ολγα που πηγε και Φωκιωνος και η Αλεξανδρα με τα ταττου...
ετσι για να μην μας λενε κατι κακομοιρηδες οτι δεν παμε στα μαγαζια τους... εμεις τα ξεραμε τα μαγαζια πριν ανακαλυψει το σαιτ ο καθε τελειωμενος...

Επισκέπτης
νταξει ρε μαστορα εχεις δικιο, Θ81 επρεπε να γραψω, βλεπεις εγω ειμαι παλιος και πηγαινα και στο 31 τοτε που ηταν η Ολγα που πηγε και Φωκιωνος και η Αλεξανδρα με τα ταττου...
ετσι για να μην μας λενε κατι κακομοιρηδες οτι δεν παμε στα μαγαζια τους... εμεις τα ξεραμε τα μαγαζια πριν ανακαλυψει το σαιτ ο καθε τελειωμενος...

πως και εσύ ο πάλιουρας και ξερόλας μπέρδεψες τα μαγαζιά? :2on1: :2on1: :2on1: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

συναγωνιστες τιμησα σημερα το μεσημερι την Αντζελα τη μελαχρινη καβλιαρα απο Αλβανια που δινει και λωκο.το μασαζ της πολυ καλο και η επιδοσεις της στο μασαζοκραβατο σουπερ :rockon: δυστυχως δεν ειδα στο καταστημα την Ρουμανα την Αλεξανδρα με τη κωλαρα και τις μπουταρες.γνωριζει κανεις αν σταματησε;

Επισκέπτης
συναγωνιστες τιμησα σημερα το μεσημερι την Αντζελα τη μελαχρινη καβλιαρα απο Αλβανια που δινει και λωκο.το μασαζ της πολυ καλο και η επιδοσεις της στο μασαζοκραβατο σουπερ :rockon: δυστυχως δεν ειδα στο καταστημα την Ρουμανα την Αλεξανδρα με τη κωλαρα και τις μπουταρες.γνωριζει κανεις αν σταματησε;

δεν σταμάτησε απλά πήρε μεταγραφή στη Θησέως 81! :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
πάντα ενημερωμένος ο ντάνιελ  :thumbsup: :thumbsup:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Πρόσφατη επίσκεψη. Πήρα Λούλου. Μασάζ στα 22 λεπτά στο μέσο όρο. Στο κυρίως πρόγραμμα, χωρίς γλωσσόφιλα (για την ακρίβεια όποτε εκανα να την φιλήσω έβγαζε γλώσσα, τελικά με έπιασαν τα γέλια), πίπα μόνο με κάλυμμα χωρίς πολλά πολλά στην ευρύτερη περιοχή. Στο κυρίως μέρος - αφού ξεκίνησε γιατί τον έβρισκε μεγάλο - με εναλλαγή στάσεων, τελείωσα πιο πολύ γιατί βαρέθηκα μετά από κανά 15λεπτο (κομοδίνο, μπουφές, ντουλάπα?) Με τα ντούς συνολικός χρόνος στα 50 λεπτά. Δεν νομίζω ξανά... Πάντως δεν είδα και κάποια εμφανίσιμη άνω του μέσου όρου. Σερίφισα μία Μαρία που θα δοκιμάσω επόμενη φορά - μια και την συστήνουν συναγωνιστές.. - μήπως αλλάξει κάτι.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πήρε προαγωγή το Μαράκι;

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Οκ αλλά αξίζει τα λεφτά?? μια και λένε ότι είναι καλή... επίσης από λόκο ??? τι??

Επισκέπτης

Βερονικακι μοντελακι για τους fan του gfe.δεν χορταινω να την πηδαω.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
η Μαίρη και η Μαρία είναι το ίδιο πρόσωπο;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom