καλή η Βερόνικα; όλο θέλω να τη δοκιμάσω αλλά προτιμώ το βαρύ πυροβολικό του μαγαζιού...
80 για 25 λεπτά είναι ΠΑΡΑ πολλά!!!
Κορμί πολύ καλό , φατσα χαρακτηριστική γραματέας, μπροστα στα υπόλοιπα μπάζα, θεα!!
καλή η Βερόνικα; όλο θέλω να τη δοκιμάσω αλλά προτιμώ το βαρύ πυροβολικό του μαγαζιού...
80 για 25 λεπτά είναι ΠΑΡΑ πολλά!!!
Κορμί πολύ καλό , φατσα χαρακτηριστική γραματέας, μπροστα στα υπόλοιπα μπάζα, θεα!!
ωχ δηλαδη διαβαζεις και αλλα θρεντ εκτος απο αυτα που ποσταρεις!!!εσύ να δείς πως μας έπεισες κύριε Συγγρού 29!
ωχ δηλαδη διαβαζεις και αλλα θρεντ εκτος απο αυτα που ποσταρεις!!!
ευγε αγορινο!!!
να σε πληροφορησω οτι παω σε ολα τα μασατζιδικα του κεντρου και της περιοχης φιξ περαν δεκαετιας...
προτιμησεις δεν εχω... απο θεοδωρα στη Νανσυ και απο Αννα στη Βεττα... απο Ινγκα στη Ζαννα και απο Μελινα στη Νταλια... και στη Γιουλη...
κοινως μικρο και αθωο μου υποχειριο τα εχω παρει ολα... σε ολα...
δεν γραφω μονο για δυο μαγαζακια που τυγχανει να ειναι και αδερφακια...
τωρα αν εισαι καλο παιδι θα σου παρω κουλουρι...
ετσι κι αλλοιως ξερουν αυτοι που διαβαζουν ποιοι ειναι οι προμοτορες εδω μεσα... αχ οχι μην κοκκινιζεις δεν μιλαω για σενα, εσυ μαλλον χαλασμενο τηλεφωνο εισαι...
επισης οποτε πηρα κατι που εσυ προτεινες με ενθουσιασμο... επεσα σε φλομπα...
συνεχισε παντως καλα τα πας τοβγαλες το μεροκαματο και για σημερα...
νταξει ρε μαστορα εχεις δικιο, Θ81 επρεπε να γραψω, βλεπεις εγω ειμαι παλιος και πηγαινα και στο 31 τοτε που ηταν η Ολγα που πηγε και Φωκιωνος και η Αλεξανδρα με τα ταττου...Προμότορας σε μαγαζί που έχει κλείσει εδώ και ενάμιση χρόνο???
νταξει ρε μαστορα εχεις δικιο, Θ81 επρεπε να γραψω, βλεπεις εγω ειμαι παλιος και πηγαινα και στο 31 τοτε που ηταν η Ολγα που πηγε και Φωκιωνος και η Αλεξανδρα με τα ταττου...
ετσι για να μην μας λενε κατι κακομοιρηδες οτι δεν παμε στα μαγαζια τους... εμεις τα ξεραμε τα μαγαζια πριν ανακαλυψει το σαιτ ο καθε τελειωμενος...
συναγωνιστες τιμησα σημερα το μεσημερι την Αντζελα τη μελαχρινη καβλιαρα απο Αλβανια που δινει και λωκο.το μασαζ της πολυ καλο και η επιδοσεις της στο μασαζοκραβατο σουπερ δυστυχως δεν ειδα στο καταστημα την Ρουμανα την Αλεξανδρα με τη κωλαρα και τις μπουταρες.γνωριζει κανεις αν σταματησε;
όχι απλά κάποιες μέρες εκτελεί χρέη σερίφισας.......πήρε προαγωγή το Μαράκι;
Οκ αλλά αξίζει τα λεφτά?? μια και λένε ότι είναι καλή... επίσης από λόκο ??? τι??
η μαιρη ειναι η μελαχρινη,ψηλη,με τον σουπερ κολο που ηταν στο θησεως?....το Μαράκι αξίζιε φίλε και δίνει και λόκο ;)
η μαιρη ειναι η μελαχρινη,ψηλη,με τον σουπερ κολο που ηταν στο θησεως?....
όχι η μια είναι μελαχρινή(Μαιρη) και η άλλη ξανθιά(Μαρία)....η Μαίρη και η Μαρία είναι το ίδιο πρόσωπο;