Επισκέπτης
υπάρχει πρόγραμμα 60 ευρώ αλλά χωρίς σεξ, με χειρονακτική εκτόνωση
παράλειψή μου
Το αρνητικό σχόλιο δεν ήτο δι'εσέ φίλτατε.... ΄Ητο δια την υφή του προγράματος.
Ζητώ συγγνώμη, αν δεν ήμουν αρκούντως κατανοητός.
πήρα τη Μαροκινή Σοφία με την κωλάρα! η κοπέλα κάνει καταπληκτικό μασάζ και δίνει και κουλούρι!
Σοφία από το Μαρόκο, ένα..... (δεν σχολιάζω γιατί είμαι κύριος) και ακόμη τρέχω.
Θαυμαστικά ο ένας... ακόμα τρέχει ο άλλος
Εγω παντως τεινω να πιστεψω το δρομεα
επίσκεψη χθες το μεσημέρι στο ίδρυμα και πήρα τη Μαροκινή Σοφία με την κωλάρα! η κοπέλα κάνει καταπληκτικό μασάζ και δίνει και κουλούρι!
άλλη Σοφία από το Μαρόκο, ( προφανώς συνωνυμία).. ένα..... ( δεν σχολιάζω γιατί είμαι κύριος) και ακόμη τρέχω.
η μια μαροκινή (δεν θυμάμαι όνομα) είναι ΠΑΡΑ πολύ αδύνατη... μου έδωσε την εντύπωση πως είναι κόκκαλα ενωμένα...
η άλλη είναι πιο γεμάτη...
Να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη για όσους μπορεί να πήρα στο λαιμό μου. Πέρασα από εκεί για να βρώ τη Σοφία την Μαροκινή. Δυστυχώς δεν είναι αυτή για την οποία έχω γράψει τα καλύτερα. Υπήρχε Σοφία Μαροκινή στην Γλυφάδα αλλά δεν είναι η ίδια. Αντί της όμορφης γλυκειάς Σοφίας που ήξερα ενεφανίσθη.... άλλη Σοφία από το Μαρόκο, ( προφανώς συνωνυμία).. ένα..... ( δεν σχολιάζω γιατί είμαι κύριος) και ακόμη τρέχω. όπως τρέχω και με τα υπόλοιπα που είδα με εξαίρεση τη Βερόνικα ( για να μην αδικώ).
Ο Δανιήλ σχολίασε την εξωτερική εμφάνιση και μόνο. Χωρίς καμμία άλλη επιμέρους πληροφορία ως προς το πρόγραμμα/συμμετοχή/ποιότητα υπηρεσιών κλπ.
Μάλλον κι' εγώ θα συμπλεύσω με τον .....δρομέα!
ελα τωρα... γιατι το λες αυτο...???
δεν εμπιστευεσαι την αμεροληπτη και αντικειμενικη κριτικη του δανιηλ?
ενταξει κυριε Φραντζη 4 και θησεως 31...
μας επεισες...
ενταξει κυριε Φραντζη 4 και θησεως 31...
μας επεισες...