Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης

επίσκεψη χθες το μεσημέρι στο ίδρυμα και πήρα τη Μαροκινή Σοφία με την κωλάρα! η κοπέλα κάνει καταπληκτικό μασάζ και δίνει και κουλούρι! :fuck1:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
εκτός από κουλούρι; στο υπόλοιπο πρόγραμμα τι λέει;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Το αρνητικό σχόλιο δεν ήτο δι'εσέ φίλτατε.... ΄Ητο δια την υφή του προγράματος. :)

Ζητώ συγγνώμη, αν δεν ήμουν αρκούντως κατανοητός.

εξαρτάται από ποιά κοπέλα σε ...τονώνει!!!

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη για όσους μπορεί να πήρα στο λαιμό μου. Πέρασα από εκεί για να βρώ τη Σοφία την Μαροκινή. Δυστυχώς δεν είναι αυτή για την οποία έχω γράψει τα καλύτερα. Υπήρχε Σοφία Μαροκινή στην Γλυφάδα αλλά δεν είναι η ίδια. Αντί της όμορφης γλυκειάς Σοφίας που ήξερα ενεφανίσθη.... άλλη Σοφία από το Μαρόκο, ( προφανώς συνωνυμία).. ένα..... ( δεν σχολιάζω γιατί είμαι κύριος) και ακόμη τρέχω. όπως τρέχω και με τα υπόλοιπα που είδα με εξαίρεση τη Βερόνικα ( για να μην αδικώ). 

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
πήρα τη Μαροκινή Σοφία με την κωλάρα! η κοπέλα κάνει καταπληκτικό μασάζ και δίνει και κουλούρι! :fuck1:

Σοφία από το Μαρόκο, ένα..... (δεν σχολιάζω γιατί είμαι κύριος) και ακόμη τρέχω.

Θαυμαστικά ο ένας... ακόμα τρέχει ο άλλος  :grin: :grin: :grin:

Εγω παντως τεινω να πιστεψω το δρομεα :badair: :badair: :cool2:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
η μια μαροκινή (δεν θυμάμαι όνομα) είναι ΠΑΡΑ πολύ αδύνατη... μου έδωσε την εντύπωση πως είναι κόκκαλα ενωμένα...
η άλλη είναι πιο γεμάτη...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Θαυμαστικά ο ένας... ακόμα τρέχει ο άλλος  :grin: :grin: :grin:
Εγω παντως τεινω να πιστεψω το δρομεα :badair: :badair: :cool2:

ελα τωρα... γιατι το λες αυτο...???
δεν εμπιστευεσαι την αμεροληπτη και αντικειμενικη κριτικη του δανιηλ?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
επίσκεψη χθες το μεσημέρι στο ίδρυμα και πήρα τη Μαροκινή Σοφία με την κωλάρα! η κοπέλα κάνει καταπληκτικό μασάζ και δίνει και κουλούρι! :fuck1:

άλλη Σοφία από το Μαρόκο, ( προφανώς συνωνυμία).. ένα..... ( δεν σχολιάζω γιατί είμαι κύριος) και ακόμη τρέχω.

Ο Δανιήλ σχολίασε την εξωτερική εμφάνιση και μόνο. Χωρίς καμμία άλλη επιμέρους πληροφορία ως προς το πρόγραμμα/συμμετοχή/ποιότητα υπηρεσιών κλπ.

Μάλλον κι' εγώ θα συμπλεύσω με τον .....δρομέα! :cheesy:

Επισκέπτης
η μια μαροκινή (δεν θυμάμαι όνομα) είναι ΠΑΡΑ πολύ αδύνατη... μου έδωσε την εντύπωση πως είναι κόκκαλα ενωμένα...
η άλλη είναι πιο γεμάτη...

η πολύ αδύνατη είναι η Φωτεινή, αυτή με τα πιασίματα και τη κωλάρα είναι η Σοφία ;)

Επισκέπτης
Να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη για όσους μπορεί να πήρα στο λαιμό μου. Πέρασα από εκεί για να βρώ τη Σοφία την Μαροκινή. Δυστυχώς δεν είναι αυτή για την οποία έχω γράψει τα καλύτερα. Υπήρχε Σοφία Μαροκινή στην Γλυφάδα αλλά δεν είναι η ίδια. Αντί της όμορφης γλυκειάς Σοφίας που ήξερα ενεφανίσθη.... άλλη Σοφία από το Μαρόκο, ( προφανώς συνωνυμία).. ένα..... ( δεν σχολιάζω γιατί είμαι κύριος) και ακόμη τρέχω. όπως τρέχω και με τα υπόλοιπα που είδα με εξαίρεση τη Βερόνικα ( για να μην αδικώ).  

Ο Δανιήλ σχολίασε την εξωτερική εμφάνιση και μόνο. Χωρίς καμμία άλλη επιμέρους πληροφορία ως προς το πρόγραμμα/συμμετοχή/ποιότητα υπηρεσιών κλπ.

Μάλλον κι' εγώ θα συμπλεύσω με τον .....δρομέα! :cheesy:

@ peonius...μήπως μπερδεύεις τη Σοφία με τη Φωτεινή? :think: σε κάθε περίπτωση η Σοφία που πήρα στη Φραντζή μου είπε ότι εργαζόταν σε μασατζίδικο στη Γλυφάδα...εγώ στη Γλυφάδα δεν έχω πάει ποτέ οπότε δεν μπορώ να κρίνω αν η Σοφία της Γλυφάδας είναι η ίδια με τη Σοφία της Φραντζή...τώρα όσον αφορά το πρόγραμμα έγραψα ότι κάνει καταπληκτικό μασάζ και δίνει και κουλούρι...να προσθέσω λοιπόν για τον φίλο τον agiana ότι η συμμετοχή της Σοφίας και η εν γένει απόδοσή της ήταν πολύ καλή!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ενταξει κυριε Φραντζη 4 και θησεως 31...
μας επεισες...

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
Επισκεψη στο  σημερινό ίδρυμα σήμερα, παρούσες μια Κινεζοταυλανδη Λουλου , μισ ξερακιανή με πόδια που σχαματιζαν αψίδα και κατι κυταρίδες που περπάταγαν.
Επέλεξα Βερόνικα με το προστυχο γυαλάκι.
Μασαζ αρκετό καλό, και  :fuck1: σουπερ.
Μονο λίγο ξεπέτα και σαν να βιαζόταν τιμή 80 ευρωπουλα για περιπου 20-25 λεπτά.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
καλή η Βερόνικα; όλο θέλω να τη δοκιμάσω αλλά προτιμώ το βαρύ πυροβολικό του μαγαζιού...
80 για 25 λεπτά είναι ΠΑΡΑ πολλά!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom