You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Θα σας περιγράψω μια ιστορία που έζησα στο Καληρρόης πριν 3 περίπου χρόνια για να γελάσετε. Είναι 9,30 πρωί και πάω και είναι η Γιούλη στην πόρτα. Είχε 5-6 κοπέλες. Μια ήταν 40 χρονών και μου λέει η Γιούλη ότι θα είμαι ο πρώτος της πελάτης γιατί πρώτη φορά πήγε να δουλέψει σε μασατζίδικο. Αυτό με εξιτάρησε και την πέρνω μαζί με μια άλλη. 140 ευρώ και οι δύο. Ξαπλώνω ανάσκελα και βάζω το νιμου της πρωτάρας στο πρόσωπο και αρχίζω το γλύψιμο και την άλλη κάτω στην πίπα. Δεν έχουν περάσει 6-7 λεπτά και διαπιστώνω ότι η πρωτάρα έχει καυλώσει και αρχίζει να το τρίβει και μόνη της στη γλώσσα μο. Αυτό με φτιάχνει και πάω για να τελειώσω με την πίπα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να αφήσω την άλλη στη μέση ή να συνεχίσω. Μέχρι να αποφασίσω τα έδωσα στην άλλη κανονικά. Λέω λοιπόν λίγο μασαζάκι και για δεύτερο γύρο. Δεν γίνεται λέει η παλιοσειρά. Ρε καλή μου, ρε χρυσή μου, τίποτα. Δεν αφήνει η κ. Γιούλη. Πρέπει εξτρά. Σπάστικα και έφυγα στο τέταρτο. πεταμένα 100 ευρώ τουλάχιστον.
Θα σας περιγράψω μια ιστορία που έζησα στο Καληρρόης πριν 3 περίπου χρόνια για να γελάσετε.
πεθαναμε στα γελια :S *P
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
πεθαναμε στα γελια :S *P
εγώ ακόμα κρατάω την κοιλιά μου απο τα γέλια!!!
ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα...
ηθελες και διπλο μπαγασακο... το διπλο ειναι αβλεπη πεταμενα λεφτα... ασε που κουραζεσαι κι ολας...
ηθελες και διπλο μπαγασακο... το διπλο ειναι αβλεπη πεταμενα λεφτα... ασε που κουραζεσαι κι ολας...
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
ασε που κουραζεσαι κι ολας...
ευχαριστη κουραση ομωσ.. ;) ;) ;)
Έχω την εντύπωση ότι ένα νεανικό μου πάθημα μάλλον χαμόγελο μπορεί να προκαλέσει παρά ειρωνεία. Θα σας έχω πάντως υπόψη μου να τσεκάρω το χιούμορ σας στο μέλλον.
Στη διαθεση σου !!!!
Μην είσαι παρεξηγιάρης ρε!!! Κανουμε και λιγο χαβαλε με καλή διάθεση...
Κρά και , ρίχνουμε στους αγαπούληδες, προμότορες, φρηφακηδες, μαλακοκαβληδες, εξυπνακηδες, εκπροσώπους τύπου, κλπ κλπ
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
α ναι? ποια? και απο σερβις? ικεα?έχει 1-2 πολύ καλά....εμφανησιακά
έχει 1-2 πολύ καλά....εμφανησιακά
Αν τα εν λόγω τεμάχια προσφέρουν μόνο βιτρίνα (και υπηρεσίες κάτω του μετρίου), πηγαίνω και τσάμπα για window shopping στην Ερμού......
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
εχει κατι καλα κομματια στην Ερμου...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
εχει κατι καλα κομματια στην Ερμου...
μόνο καλά????????τον βγάζεις και τον παίζεις με τις οκάδες!!!!!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.165
- Πόντοι
- 46.232
ρε με αντιγράφεις? δεν σου ξαναλέω τίποταμόνο καλά????????τον βγάζεις και τον παίζεις με τις οκάδες!!!!!!
ρε με αντιγράφεις? δεν σου ξαναλέω τίποτα
ετσι ειναι. υπαρχουν γνωσεις θεωρητικες ;) και γνωσεις πρακτικες.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.165
- Πόντοι
- 46.232
έτσι, όπως υπάρχουν και άτομα που δεν πατάνε ποτέ στα ιδρύματα αλλά ξέρουν και γράφουν τα πάντα....................................υπάρχουν και αυτοί που πάνε στα ιδρύματα αλλά δεν γράφουν τίποτα............
έτσι, όπως υπάρχουν και άτομα που δεν πατάνε ποτέ στα ιδρύματα αλλά ξέρουν και γράφουν τα πάντα....................................υπάρχουν και αυτοί που πάνε στα ιδρύματα αλλά δεν γράφουν τίποτα............
τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται. και εγω αυτο εννοουσα. εχεις σταμπαρει κανεναν θεωρητικο ?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.165
- Πόντοι
- 46.232
σε τρώει ο κώλος σου , εεε?????
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Δικιο εχει ο χορχε, το διπλο το περνουμε στη δευτερη ωρα...στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις