Επισκέπτης
δυσκολα τα βρησκει αυτα τα δυο στο χωρο του αγοραιου ερωτα , οποτε για αυτο τιν εμπιστευομαστε
και εγώ θέλω να την εμπιστευτώ
δυσκολα τα βρησκει αυτα τα δυο στο χωρο του αγοραιου ερωτα , οποτε για αυτο τιν εμπιστευομαστε
ναι αλλά τελικά δεν μου λέτε πού θα είναι την Παρασκευή το απόγευμα για να τη δω και να σας πω τη γνώμη μουκοιτα φιλε εγω εχω ξαναγραψει την γνωμη μου για την βετα,κ δεν αλλαζει,μονο αν σου αρεσου τα μιλφ κ παλι εκτος απο τον μυθο με το στηθος της δεν λεει πολλα ,αλλα ειναι ντομπρα κ ξηγημενη.....
ναι αλλά τελικά δεν μου λέτε πού θα είναι την Παρασκευή το απόγευμα για να τη δω και να σας πω τη γνώμη μου
ναι αλλά τελικά δεν μου λέτε πού θα είναι την Παρασκευή το απόγευμα για να τη δω και να σας πω τη γνώμη μου
Μαλλον δεν του αρεσε....τελικα , τιν ειδες ? ....... για πες τιν γνωμη σου ?
Μαλλον δεν του αρεσε....
θα δειξει αν αληθευει. θα μαθουμε. μαλλον τουs την επεσαν. παντωs το σιγουρο ειναι οτι την επεσαν στο συγγρου 29. λεπτομερειεs για το 29 στο αντιστοιχο.
θα δειξει αν αληθευει. θα μαθουμε. μαλλον τουs την επεσαν. παντωs το σιγουρο ειναι οτι την επεσαν στο συγγρου 29. λεπτομερειεs για το 29 στο αντιστοιχο.
παει η βετα....θα της χαζευουν τα βυζια οι ....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
στο αψε σβησε , και τουs πιανουν και ανοιγουν. καποια προστιματακια , 2-3 μερεs κλειστα to πολυ, την πληρωνουν και λιγο πιο χοντρα καποιεs ( γιατι υπαρχουν παλιεs τουs υποθεσειs kai εkκρεμοτητεs ) και μετα παλι ξανα προs την δοξα τραβα. α ρε ελλαδα με τουs νομουs σου. χρειαζομαστε οχι μια αναθεωρηση του συνταγματοs αλλα παρα πολλεs.Το κατάστημα λειτουργει κανονικά.
Το κατάστημα λειτουργει κανονικά.
η νεαρα με το σουπερ μινι δεν εχει ονοματακι..... ;)σημερα που περασα μια βολτα ηταν ανοιχτα , τιμηθηκε νεαρα κοντουλα , με σουπερ μινι φορεματακι , ωραια πραγματα .............τωρα ομως παλι πισω στο γραφειο
η νεαρα με το σουπερ μινι δεν εχει ονοματακι..... ;)
τσακ μπαμ δηλαδη ,ψεκαστε σκουπειστε τελειωσατε......ετσι που ημουν ''σκαστως'' απο τιν δουλεια , μολις μπηκα μεσα στο μαγαζι , και με ειδε η κ.Βετα , τις ειπα στειλε μια και γρηγορα και μπηκα στο δωματιο , οποτε οπως καταμβαινεις δεν ειμασταν για πολλες γνωριμιες ......