Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
.............η βεττα γυρισε ..........................θα το στρωσει το μαγαζι γιατι τα λεγομενα της ειναι εγγυηση.....

απολυτα σωστα !!!!!!!!!!!!!! ετσι ειναι η κ.Βετα  :tits2: , γιαυτο πολυ απο εδω μεσα τιν ακολουθουμε σε οποιο μαγαζι δουλευει ...............

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Παντως το Κολονακι, δεν το αντεξε !!!
Ειναι η ΚΥΡΙΑ, της διπλανης πορτας !!!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.048
Πόντοι
6.515
     :think:  οσο καιρο εμφανιζεται η βικυ στα διαφορα μαγαζια, ελαχιστοτατοι γραφουν.     μολιs εξαφανιζεται την ζητουν  και την ψαχνουν ενα σωρο ατομα με ελαχιστοτατη προσφορα εδω μεσα και πρωτοεμφανιζομενοι.   και ζητουν μαλιστα  και με πμ. το τηλεφωνο τηs.     

Δεν ξέρω ποιός σου έχει αναθέσει να κρίνεις την "προσφορά" των συμμετεχόντων στο site.
Νόμιζα ότι η άποψη του καθενός είναι σεβαστή είτε έχει γράψει 1 φορά είτε 1000 αρκεί να μην προσβάλει τους άλλους.
Εξάλλου σε άλλα θέματα του site κατάντησαν να αλληλογραφούν 3 - 4 μεταξύ τους, έτσι ώστε ούτε  μεροκάματο δεν βγάζουν οι προμότορες.

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Παντως το Κολονακι, δεν το αντεξε !!!
Ειναι η ΚΥΡΙΑ, της διπλανης πορτας !!!

μαλλον το Κολωνακι δεν αντεξε τιν κ.Βετα  :headbang: :headbang: :headbang:

η γυναικα ειναι πολυ ανωτερη απο τις δηθεν ''κυριες της πλατειας''

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
στο μαγαζί αυτό πριν 2-3 χρόνια υπήρχε μια ψηλή,κορμάρα με γυαλάκια,καστανόξανθη(προς το ξανθό πιο πολύ),εκπληκτικό σώμα,άριστο σέρβις....πραγματική μουνάρα,ίσως από τις καλύτερες που έχω δει σε μασάζ

μιλούσε άριστα ελληνικά,αλλά ήταν ξένη(αλβανίδα)....αλλά το έκρυβε καλά,φαινόταν και μιλούσε 100% σαν ελληνίδα

μετά ήρθε πάνω σε μας για τα τελευταία 2-3 χρόνια,και τώρα έμαθα ξανακατέβηκε κάτω Αθήνα

την έχει δει κανείς,ειτε Φρατζή είτε αλλού(φαν παρκ)?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.159
Πόντοι
46.232
επισκεψη σημερα στις 17.οο στο εν λογο μαγαζι μονο κ μονο λογο κυριας βετας.....υποδοχη χαιρετουρες κ παρελαση το ροστερ ειναι ακομα το ιδιο,κανω να φυγω κ με ρωταει γιατι δεν σου αρεσει καμια,της απανταω
μονο η μαρια κατι λεει αλλα δυο φορες που ειχα περασει οταν πρωτοηρθε πληρωσα 2 80αρια μονο για μασαζ....η βετα μου ειπε τωρα εχει αλλαξει με πητε απο το χερι κ με πηγε στο δωματιο,μετα απο λιγο ηρθε η μαρια τρομερα αμηχανη, μασαζ μετριο οπως και τις αλλες φορες  :pipa1: αρκετα καλη χωρις προφυλακτικο ,περασμα καποτας και γαμησι πανω στο μασαζοκρεβατο δυνατο αντεχει μετα της λεω θελω τοω κωλο σου , μου λεει 20 ευρω εξτρα της λεω το ξερω και αρχισαμε στην αρχη κ καλαπονουσε μετα την ξεσκισα στην κυριολεξια ,τελειωμα σχεδον στο στομα αφου οταν αρχισαν να φευγουν τα πρωτα σκαγια πηγε να πνιγει...την ειδα πολυ σφιγμενη μεσα στο δωματιο μαλλον επειδη τις δυο φορες δεν ειχε γινει τιποτα κ ειδε οτι ξερω την βετα,φευγοντας η βετα με ρωτησε ολα καλα της ειπα ναι αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο αλλα τωρα που ηρθες εδω θα ξαναερθω....κ τωρα η βομβα για εσας φιλοι μου μου ειπε οτι ειναο προσωρινα εκει και θα μετακομισει προσεχως σε νεο μαγαζι συγγρου 108...καλο βραδυ

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ξέρω ποιός σου έχει αναθέσει να κρίνεις την "προσφορά" των συμμετεχόντων στο site.
Νόμιζα ότι η άποψη του καθενός είναι σεβαστή είτε έχει γράψει 1 φορά είτε 1000 αρκεί να μην προσβάλει τους άλλους.

εγω εχω μια διαφορετικη προσεγγιση.       αφου καταλαβεs  πολυ καλα , τι ηθελα να πω τωρα.       γιατι θελειs   με την απαντηση σου  αυτη,  να διαστρεβλωνειs  τα πραγματα?     και βεβαια ειναι σεβαστη και υπολογισιμη  η γνωμη του καθενοs , εφοσον κινειται σε λογικα και κοσμια πλαισια.       ασχετα με τον αριθμο των ποστ που εχει.      εξ αλλου     μια παρατηρηση εκανα.     αν εγω δλδ.  δεν προσφερω κατι εδω μεσα,    οσο μπορω βεβαια,     και εμφανιζομαι αραια και σπανια   , και  συνεχεια  ψαχνω  και ρωταω για καποια συγκεκριμενη,   την οποια καθε τοσο χανω και ουδεποτε εχω γραψει κατι για αυτην, καποια κριτικη  τελοσπαντων  kai θελω να την ξαναβρω γιατι περναω καλα μαζι τηs , γιατι ειναι καλη στο δωματιο  κλπ.( για να μαθαινουμε και εμειs οι υπολοιποι ποιεs ειναι καλεs και αξιζουν)           θα εχω την απαιτηση μονο να παιρνω χωριs να δινω ποτε  ?    

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
στο εν λογο μαγαζι μονο κ μονο λογο κυριας βετας.....φευγοντας η βετα με ρωτησε ολα καλα της ειπα ναι αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο αλλα τωρα που ηρθες εδω θα ξαναερθω....

τοσα χρονια στο κουρμπετη η κ.Βετα , ξερει οσο καμια αλλη τι ακριβως θελουμε στο  :knockinb: , ...................οποτε , οποιες κοπελες ακουν τις συμβουλες της πανε μπροστα , μας ικανοποιουν ,  τις περνουμε πολλες φορες , και βγαζουν καλο μεροκαματακι .................... οσες το παιζουν ''δεν μπορω αυτο'' , ''μη μη '' παιρνουν  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Επισκέπτης
τοσα χρονια στο κουρμπετη η κ.Βετα , ξερει οσο καμια αλλη τι ακριβως θελουμε στο  :knockinb: , ...................οποτε , οποιες κοπελες ακουν τις συμβουλες της πανε μπροστα , μας ικανοποιουν ,  τις περνουμε πολλες φορες , και βγαζουν καλο μεροκαματακι .................... οσες το παιζουν ''δεν μπορω αυτο'' , ''μη μη '' παιρνουν   :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
αν ήξερε τι ακριβώς θέλαμε θα μας πρόσφερε τα :tits: :cum: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.159
Πόντοι
46.232
τοσα χρονια στο κουρμπετη η κ.Βετα , ξερει οσο καμια αλλη τι ακριβως θελουμε στο  :knockinb: , ...................οποτε , οποιες κοπελες ακουν τις συμβουλες της πανε μπροστα , μας ικανοποιουν ,  τις περνουμε πολλες φορες , και βγαζουν καλο μεροκαματακι .................... οσες το παιζουν ''δεν μπορω αυτο'' , ''μη μη '' παιρνουν   :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
ετσι ετσι..... :grin: :cheesy:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά...να μου πείτε πού στον κόρακα βρίσκεται η κυρία αυτή τώρα (Παρασκευή απόγευμα θα περάσω)
να τη δω επιτέλους την κερά Βετα
όχι τίποτα άλλο αλλά ψιχανεμίζομαι πως ίσως και να την έχω δει πουθενα και να τη θεωρώ καραμπάζο
οπότε να είμαι σίγουρος πριν εκφέρω γνώμη

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
όχι τίποτα άλλο αλλά ψιχανεμίζομαι πως ίσως και να την έχω δει πουθενα

εαν ''γυρνας'' στο χωρο του μασαζ χρονια , σιγουρα θα τιν εχεις πετυχει καπου  :humpleg: , ή σε κρυφο , ή στα φανερα μαγαζια , εχει περασει απο πολλα μαγαζια ..........

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.159
Πόντοι
46.232
καλά...να μου πείτε πού στον κόρακα βρίσκεται η κυρία αυτή τώρα (Παρασκευή απόγευμα θα περάσω)
όχι τίποτα άλλο αλλά ψιχανεμίζομαι πως ίσως και να την έχω δει πουθενα και να τη θεωρώ καραμπάζο
οπότε να είμαι σίγουρος πριν εκφέρω γνώμη
κοιτα φιλε εγω εχω ξαναγραψει την γνωμη μου για την βετα,κ δεν αλλαζει,μονο αν σου αρεσου τα μιλφ κ παλι εκτος απο τον μυθο με το στηθος της δεν λεει πολλα ,αλλα ειναι ντομπρα κ ξηγημενη.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εαν ''γυρνας'' στο χωρο του μασαζ χρονια , σιγουρα θα τιν εχεις πετυχει καπου  :humpleg: , ή σε κρυφο , ή στα φανερα μαγαζια , εχει περασει απο πολλα μαγαζια ..........
μπορεί να είναι αυτή που μου λέει..."εσένα πού σε έχω ξαναδεί;"
χαχααχαχα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
...Ρε σεις το θέμα με τη Βέτα είναι ΑΝ και ΠΟΤΕ θα κάτσει...
  :tits::cum:

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

ετσι ετσι !!!!!!!!!! και βουνο ψηλα !!!!!  και κοντα σε θαλλασα !!!!!!!!  και ενα φεγγαρι κοντα σε ποταμι !!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom