Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μυστήριος μετά του ενστίκτου του, εισήλθε εντός του ευαγούς κ οδηγήθηκε παρά της Lady* στο ρόζ εργαστήριον. Ακολούθησε η τακτική παρέλασις των αρμάδων, απόντων των σημαιοφόρων. Εγένετο σοβαρή συζήτησις, με θέμα την οικονομική κρίσην και τις συνέπειες αυτής, εις τον χώρον, της επί αντιτίμου συνουσίας, με αφορμήν την προηγούμενην επίσκεψήν μου εις ίδρυμα Σ29 με οβολόν 60€. Σύμφωνα με τας απόψεις της, η Lady, έθεσε ως λόγον της ισχύος του παραβόλου των 80€, την αθρόα προσέλευσην των τακτικών της πελατών, δίνοντας όμως την προοπτικήν μείωσης, συνεπαγομένης της ενδεχόμενης μείωσης του τζίρου του θεραπευτηρίου. Λίαν ενδιαφέρουσα τοποθέτησις.
Με την πάροδο του χρόνου εμφανίσθησαν και οι σημαιοφόροι του ιδρύματος, Αλεξάνδρα, Έλενα και Λίζα. Εμφάνησις που αιτιολόγησε εις το ακέραιον την απουσία τους, εντός των κοιτώνων, προσφέρουσες τας υπηρεσίας τους εις τους ταλαίπωρους πελάτας.
Την επιλογή της Λίζας απεφάσισε το ένστικτό μου και προχώρησα εις το λουτρόν προκειμένου να ανανεώσω το υποκείμενο κορμί μου στας διατριβάς της κορασίδας.
Σε ερώτηση μου προς την Lady, εάν κατέχει η Λίζα την χειροτριβικήν, μου απάντησε με το απαράμιλλο ύφος της γνωστής αοιδού Lady Angie, ...αγόρι μου η Λίζα δεν κάνει μασάζ..κάνει άλλα ωραία πράματα!!!
Μπαίνοντας το Λιζάκι στον ροζ χώρο και μετά τα τυπικά...της ζήτησα ένα χαλαρωτικό μασάζ που μου πρόσφερε με ιδιαίτερη διάθεση και τεχνική, "λύνοντάς" μου ουσιαστικά το στρες όλης της μέρας. Παραφωνία κυριολεκτικά η λαική υπόκρουση Πετρέλη και λοιπών μπουζουκοβιόληδων...αν έπαιζε echoes θα ήταν το απόλυτο χαλάρωμα. Μετά την πάροδο 20' ένιωσα ένα τρυφερό φιλί στο αριστερό μου αυτί που σηματοδοτούσε την έναρξη της ερωτικής περίπτυξης. Φιλιά στο στόμα αγκαλιά, χάδια και βρεθήκαμε δυό γυμνά κορμιά να διψάνε για απόλαυση. Ότι ακολούθησε ήταν άκρως ερωτικό, χωρίς υπερβολές και προσποιήσεις από τη μεριά της, γεγονός που δικαιολογούσε απόλυτα την προτίμηση των περισσοτέρων πελατών. Το στοματικό της, αν και λίγο γρήγορο σε ρυθμό αρχικά, το προσάρμοσε άμεσα στη διάθεσή μου και μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι όντως τίμια επιλογή. Την περιποιήθηκα κι εγώ και από ότι έδειχνε το απολάμβανε...Αν και δεν ήταν φρεσκοξυρισμένη δεν ένιωσα αποστροφή γιατί η γενική της συμπεριφορά ήταν υποδειγματική.
Με χάδια και παθιάρικα φιλιά φτάσαμε στον καναπέ όπου μπήκα μέσα της με απαλές κινήσεις και μας διαπερνούσε η ρίγη της ηδονής. Σα να ήμουν με τη κοπέλα μου στις αρχές μιας σχέσης. Φυσικά δεν άντεξα πολύ και με μιά κίνηση μου έβγαλε το προφυλακτικό και μετά από δική μου επιθυμία δέχτηκε στο στόμα της τα καυτά πυρά μιας απροσδόκητης και γλυκιάς συνύπαρξης. Θηλυκό σε όλα της, με το ναζάκι και τη τσαχπινιά της, μα πάνω απ'όλα ανθρώπινη και επικοινωνιακή, κάθησε και μιλήσαμε για λίγο, μετά το ντουζάκι μου, καθώς ντυνόμουν και ένιωσα τόσο όμορφα και πραγματικά κατάφερε να μου ζωγραφίσει ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη, που άντεξε μέχρι αργά το βράδυ που κοιμήθηκα. Με ξεπροβόδισε στη πόρτα μ'ένα γλυκό φιλί...
Άριστες εντυπώσεις γιατί αυτό που μοιράστηκα μαζί της δεν ήταν απλά ένα καλό σεξ.

*Την οικοδέσποινα τη "βάφτισα" Lady γιατί μου θύμισε έντονα την Άντζελα Δημητρίου στις δόξες της, τότε που τά'σπαγε με το ΛεΠα. Ομιλία, έκφράσεις, τουπέ και ντύσιμο-συμπεριφορά ίδια η Lady. Τυχαίο? Πάντως πολυ καλή έτσι που μιλήσαμε στην αρχή.
Κι αν σας ζάλισα...σχωρέστε με... :grin:     
Ωραία Εμπειρίκιος περιγραφή. Keep Walking

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Επίσκεψη πριν λίγες μερες στο μασατζίδικο της Φραντζή 4. Σερίφισα η Ελένη και παρέλαση από 4 κοπέλες μόνο (λόγω γιορτών).

Επέλεξα την Αντριάννα (παρόλο που μετά την επιλογή μου εμφανίστηκε μια κοπέλα ψηλή, λεπτή, με κοντά ξανθά μαλλιά, η Μαριάννα, που θα μπορούσα να είχα επιλέξει αν εμφανιζόταν μαζί με τις άλλες στην παρέλαση. Δεν πειράζει θα την έχω υπόψιν μου σε επόμενη επίσκεψη). Η Αντριάννα είναι πολύ νέα, με πρόσωπο συμπαθητικό. Στο σώμα το καλύτερο σημείο είναι τα στητά ωραία βυζιά της. Είναι λεπτή χωρίς να είναι κοκκαλιάρα (ευτυχώς γιατί δεν μού αρέσουν οι ανορεξικές) αλλά διαγραφόταν λίγο στομάχι μέσα από την πολύ στενή μπλούζα που φοραγε (το να μην είναι η κοπέλα κοκκαλιάρα και να μην έχει καθόλου στομάχι, απαιτεί πολύ γυμναστική και ΟΚ, σε λίγες το βρίσκεις). Θα την έλεγα επίσης λίγο χαμηλοκώλα, αν και όταν γδύθηκε και άρχισα να της βάζω χέρι διαπίστωσα ότι ο κώλος της είναι πέτρα (καλό αυτό). Συνολικά η εμφάνισή της δεν ήταν κακή, αλλά με τόσες ωραίες γυναίκες που κυκλοφορούν ειλικρινά δεν ξέρω αν θα γύριζα να την κοιτάξω στο δρόμο.

Η συνεδρία ξεκίνησε με μασάζ στο οποίο σίγουρα δεν είναι επαγγελματίας, αλλά έκανε φιλότιμες προσπάθειες. Το μασάζ κράτησε γύρω στα 10 λεπτά, και πρέπει να πω ότι ήδη απο τα 5 λεπτά με ρώτησε αν θέλω να συνεχίσουμε το μασαζ ή να "γυρίσω" (εγώ της απάντησα να συνεχίσει, φυσικά). Με το τέλος του μασάζ, με καθάρισε με χαρτί εμποτισμένο στο οινόπνευμα (δική της πρωτοβουλία αυτή).

Στο "κυρίως πιάτο", ξεκίνησε με γλυψίματα στο σώμα μου και χαδάκια που πρέπει να κράτησαν 1-2 λεπτά. Στην απόπειρά μου για φιλί τραβήχτηκε λέγοντάς μου ότι δεν κάνει τέτοια πράγματα. Αφού "έπαιξα" με τα βυζιά της, άρχισε την πίπα με πολύ χέρι. Στην παρατήρησή μου να μην χρησιμοποιεί χέρι, ήταν δεκτική, αλλά σε κάθε περίπτωση η πίπα της ήταν μέτρια. Κατόπιν την πήρα ιεραποστολικά, όπου και τελείωσα μετά από έντονο σφυροκόπημα στο οποίο και δεν δυσανασχέτησε. Από την άλλη μεριά όμως δεν πήρε και κάποια πρωτοβουλία πέρα από το να ανεβάσει τα πόδια της προς τους ώμους μου μετά από κάποια στιγμή.

Η Αντριάννα δήλωσε Ρουμάνα και τα ελληνικά της είναι φτωχά. Για το λόγο αυτό κατά τη διάρκεια της συνεδρίας δεν αντάλλαξαμε και πολλές κουβέντες (η αλήθεια είναι ότι κι' εγώ δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη -αυτός ίσως να ήταν ο λόγος που όταν είδα ότι δεν είχε ευχέρεια στα ελληνικά δεν αποπειράθηκα να της απευθύνω το λόγο στα αγγλικά ή στα γαλλικά).

Το συνολικό κόστος της συνεδρίας ήταν 80 Ευρώ.

Επισκέπτης
Μπορεί κάποιος να μου πεί για θεοδώρα ? ¨Εχω παρκάρει εκεί δίπλα και λέω να περάσω βολτίτσα. Εχω να πάω από εποχής Αννας, Μαρίνας ( το καλίτερο διπλό) και Έλένης... Thanks

θα συμφωνήσω με κάποιον προλαλήσαντα...Θεοδώρα milf από τα λίγα! :rockon: :rockon: :rockon:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σερίφισα ( ολίγον τι ζουμπουρλούδικη) είπε γιοκ. οπότε αφού πέρασαν διάφορα μέτρια, άθλια τρίτης κατηγορίας τεμάχια που θύμιζαν ερείπια καμπαρετζούδες σε επαρχιακό κωλόμπαρο του Εβρου για χαρμανιασμένα φανταράκια. Ευτυχώς ότανείπα να φύγω εμφανίστηκε πολωνεζάκι ονόματι Βερόνικα, με γιαλάκια, ωραίο σωματάκι και γλυκό προσωπάκι, ( που θύμιζε "πρωί μαθήτρια το βράδυ καθηγήτρια) και αφού αποσυρθήκαμε στα ενδότερα καταφέραμε να το σώσουμε σε υποφερτά επίπεδα, γιατί η μεν νεαρά θεραπενίς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες είναι άγουρη και άψητη, εγώ πάλι από ένα σημείο και μετά βαριόμουνα αφόρητα καθότι άλλο να ψήνεις μπριζόλα στα κάρβουνα και άλλο να την ξεπαγώνεις στα μικροκύματα. Δεν την αδικώ όμως. Όσο για την προσωπική μου γνώμη για το κατάστημα... μακριά. Τόσα μπάζα μαζεμένα δεν είδα ούτε στο σεισμό της Φουκουσίμα.. Με το συμπάθειο δηλαδή, γιατί διάβαζα το θρέντ και διάφορα εγκώμια που με προβληματίζουν α) για την αισθητική κάποιων συντρόφων ( στην καλύτερη περίπτωση), β) για το πόσο λιγούρα έχει πέσει ( στην δεύτερη καλύτερη περίπτωση) γ) αν δεν συμβαίνει το α) και β) ότι πρόκειται για κράχτες του μαγαζιού. Όσο για την Θεοδώρα η Ελένη ή όπως αλλιώς λέγόταν η σημερινή σερίφισα υπάρχουν κλάσεις ανώτερα MILF στην αγορά της χειροπεομαλακτικής εργασίας.

ΥΓ: Λίγο ξεχώριζε η Αντριάννα αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη τιμολογείται στα 20 ευρώ στην Φυλής.
ΥΓ: Για τους παλαιότερους είμαι ο Wind 11

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
+1

Αυτή τη βανέσα που αναφέρθηκε παραπάνω την είδες για να μας πεις μια 2η γνώμη?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Όσο για την Θεοδώρα η Ελένη ή όπως αλλιώς λέγόταν η σημερινή σερίφισα υπάρχουν κλάσεις ανώτερα MILF στην αγορά της χειροπεομαλακτικής εργασίας.

ΥΓ: Για τους παλαιότερους είμαι ο Wind 11
δεν τις ξεχωριζεις τις πορτιερισσες , αν και παλιος...

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
δεν τις ξεχωριζεις τις πορτιερισσες , αν και παλιος...

Άλλη η Ελένη, άλλη η Θεοδώρα. Τις προάλλες που πέρασα από εκεί, χρέη σερίφισσας εκτελούσε η Ελένη -τη Θεοδώρα δεν την είδα.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Όχι, δεν ήταν εκεί. Τοι ρόστερ του μαγαζιου δεν ήταν πλήρες λόγω γιορτών.

By the way, και η Ελένη πηδιέται. Αλλά έτσι όπως την είδα (φορούσε κοντό μπλουζάκι και όλο το στομάχι της -που δεν είναι μικρό- ήταν έξω) δεν μπορώ να καταλάβω ποιός την παίρνει

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

φρέσκα νέα από το μέτωπο συναγωνιστές, μάλλον είμαι ο πρώτος που τα γράφω...η σερίφισα Βέτα :tits: έπιασε δουλειά στο συγκεκριμένο ίδρυμα!!! :rockon:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
φρέσκα νέα από το μέτωπο συναγωνιστές, μάλλον είμαι ο πρώτος που τα γράφω...η σερίφισα Βέτα :tits: έπιασε δουλειά στο συγκεκριμένο ίδρυμα!!! :rockon:

Εννοείς έπιασε δουλειά ως σερίφισα, έτσι; Είναι πράγματι breaking news γιατί εγώ πριν λίγες μέρες που είχα πάει, σερίφισα ήταν η Ελένη.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Εννοείς έπιασε δουλειά ως σερίφισα, έτσι; Είναι πράγματι breaking news γιατί εγώ πριν λίγες μέρες που είχα πάει, σερίφισα ήταν η Ελένη.

CNN φίλε μου, όχι παίξε γέλασε :dancing: σήμερα μου είπε ότι είναι η πρώτη της μέρα στο καινούριο πόστο! :rockon:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Ως σερίφισα η Βέτα... άρα η Ελένη δουλεύει στο ρόστερ ή έφυγε???

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
τι ώρες βρίσκεςι αυτην την Ελένη....είναι ξανθιά με μία κρεατολιά στο μάγουλο?

τις ώρες λειτουργίας του κατστήματος τη βρίσκεις...για το δεύτερο ερώτημα αν και δεν έχω προσέξει νομίζω ότι έτσι είναι.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
τις ώρες λειτουργίας του κατστήματος τη βρίσκεις...για το δεύτερο ερώτημα αν και δεν έχω προσέξει νομίζω ότι έτσι είναι.

και βραχνια φωνή πολύ|?  είναι  ελληνίδα?

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
τι ώρες βρίσκεςι αυτην την Ελένη....είναι ξανθιά με μία κρεατολιά στο μάγουλο?

Για την Ελένη, με αφορμη πρόσφατη επίσκεψη μου, όπου εκτελούσε χρέη σερίφισας, έγραψα σε προηγουμενο ποστ μου τα εξής:

"By the way, και η Ελένη πηδιέται. Αλλά έτσι όπως την είδα (φορούσε κοντό μπλουζάκι και όλο το στομάχι της -που δεν είναι μικρό- ήταν έξω) δεν μπορώ να καταλάβω ποιός την παίρνει"

Αλλα αν θελεις, σώνει και καλά, να την πάρεις θα την βρεις στις ώρες λειτουργίας του μασατζίδικου. Τα μαλλιά της είναι ανοιχτού χρώματος (δεν θυμάμαι ακριβή απόχρωση). Την εθνικότητά της δεν τη γνωρίζω.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom