Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Εγω τα ειχα πει πριν μια εβδομαδα περιπου οτι το ακα πηγαινε συννεφο
===
=
χμμ.. ακα στοματικο / ή ακα  .... μπριζολα ?   :think: : ας  διευκρινίζουμε .... :)

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.775
Πόντοι
6.555
Εγω τα ειχα πει πριν μια εβδομαδα περιπου οτι το ακα πηγαινε συννεφο
===
=
χμμ.. ακα στοματικο / ή ακα  .... μπριζολα ?  :think: : ας  διευκρινίζουμε .... :)
Απο την συγκεκριμενη ακα στοματικο σιγουρα...απο τις αλλες και ακα σεξ καποιες οπως μου ειχε πει καποια που δουλευει εκει μεσα..οποιος θελει να κανει τον κασκαντερ ας τολμησει...ο καθενας με αναλογα με το μυαλο που κουβαλαει πραττει...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Απο την συγκεκριμενη ακα στοματικο σιγουρα...απο τις αλλες και ακα σεξ καποιες οπως μου ειχε πει καποια που δουλευει εκει μεσα..οποιος θελει να κανει τον κασκαντερ ας τολμησει...ο καθενας με αναλογα με το μυαλο που κουβαλαει πραττει...
Αυτοι που ζητανε, τετοιες υπηρεσιες, μαλλον εχουν το ρετιρε ακατοικητο !!!
Αυτοι που το δεχονται, μαλλον ειναι, ας μην το πω !!!

kavropa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Like
6
Πόντοι
1
εκτος αλεξανδρας,
καμια προταση απο τους πιο εμπειρους συναγωνιστες σχετικα με κοπελα του ιδρυματος ?

ευχαριστω

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα και επέλεξα ένα καινούριο τεμάχιο τη Βανέσα από Ρουμανία 25+ προσέφερε πολύ καλό φραπέ με καλαμάκι και καλοψημένη μπριζόλα, είχε πολύ καλή συμμετοχή και αποτελεί μάλλον εξαίρεση για Ρουμάνα.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.717
Πόντοι
7.715
απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα και επέλεξα ένα καινούριο τεμάχιο τη Βανέσα από Ρουμανία 25+ προσέφερε πολύ καλό φραπέ με καλαμάκι και καλοψημένη μπριζόλα, είχε πολύ καλή συμμετοχή και αποτελεί μάλλον εξαίρεση για Ρουμάνα.
σωματοτυπος?....

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
καμμιά περιγραφή για τη Βανέσα φίλε soto?

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
καμμιά περιγραφή για τη Βανέσα φίλε soto?

μετρίου αναστήματος προς ψηλή 1.65-1.70 καστανά μάτια, προστυχόφατσα, καστανό μαλλί, το σώμα καλό με ατέλειες , αλλά αυτό πο έχει σημασία είναι η απόδοσή της! :pipa1: :fuck1:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ημουν αυτές τις μέρες στην Αθήνα και πέρασα από Φραντζή 4. Πήρα την Αντριάννα (κριτική θα ακολουθήσει αργότερα σήμερα). Μετά το τέλος της παρέλασης (και αφού είχα επιλέξει την Αντριάννα) εμφανίστηκε ένα ψηλό ξέκωλο με κοντά ξανθά μαλλιά που λέγεται Μαριάννα. Από τη στιγμή που είχα ήδη κάνει την επιλογή μου, θεώρησα σωστό να μην αλλάξω, κι' έτσι ρωτώ αν κάποιος έχει πάρει αυτή τη Μαριαννα και αν ναι τι εντυπώσεις έχει.

ΥΓ: Τη λέξη "ξέκωλο" δεν τη χρησιμοποιώ απαξιωτικά -απλά κυριολεκτώ γιατί φορούσε ένα τόοοσο κοντό μίνι που όταν γύρισε να φύγει ο μισός κώλος της ήταν έξω.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ξερει κανεισ που ειναι η λιζα?

Καλά βρε ανθρωπε του Θεού, αμέσως πιο πριν σού απάντησα. Τι άλλο να κάνω; Να χρησιμοποιήσω μεγαλα κόκκινα γράμματα για να δεις την απάντησή μου; Να είσαι περισσότερο προσεκτικός άλλη φορά.

vasilis_2008

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
re kathisterimene eipa an kserei kaneis pou vriskete. to eida oti piges kai den itan

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ξερει κανεισ που ειναι η λιζα?

γι'αυτήν δεν λένε ότι πήγε στουρνάρη 63; :think:

τεσπα, διάβασε τις τελευταίες σελίδες του σχετικού θρεντ και δες αν γράφεται όντως κάτι τέτοιο.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
re kathisterimene eipa an kserei kaneis pou vriskete. to eida oti piges kai den itan

Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος, πράγματι η δευτερη ερώτηση σου ήταν διαφορετική από την πρώτη και πράγματι είχε νόημα γιατί εγώ στην απάντησή μου απλά έγραψα ότι δεν ήταν στη Φραντζή (και τίποτα παραπάνω). Επομένως ανακαλώ!

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μπορεί κάποιος να μου πεί για θεοδώρα ? ¨Εχω παρκάρει εκεί δίπλα και λέω να περάσω βολτίτσα. Εχω να πάω από εποχής Αννας, Μαρίνας ( το καλίτερο διπλό) και Έλένης... Thanks

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom