ΑΚΑΚΟ παιδι μηπως ???τι ειναι το ακα φιλε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.062
- Πόντοι
- 5.975
Εγω τα ειχα πει πριν μια εβδομαδα περιπου οτι το ακα πηγαινε συννεφο
====
χμμ.. ακα στοματικο / ή ακα .... μπριζολα ? : ας διευκρινίζουμε ....
====
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.775
- Πόντοι
- 6.555
Απο την συγκεκριμενη ακα στοματικο σιγουρα...απο τις αλλες και ακα σεξ καποιες οπως μου ειχε πει καποια που δουλευει εκει μεσα..οποιος θελει να κανει τον κασκαντερ ας τολμησει...ο καθενας με αναλογα με το μυαλο που κουβαλαει πραττει...Εγω τα ειχα πει πριν μια εβδομαδα περιπου οτι το ακα πηγαινε συννεφο
====
Αυτοι που ζητανε, τετοιες υπηρεσιες, μαλλον εχουν το ρετιρε ακατοικητο !!!Απο την συγκεκριμενη ακα στοματικο σιγουρα...απο τις αλλες και ακα σεξ καποιες οπως μου ειχε πει καποια που δουλευει εκει μεσα..οποιος θελει να κανει τον κασκαντερ ας τολμησει...ο καθενας με αναλογα με το μυαλο που κουβαλαει πραττει...
Αυτοι που το δεχονται, μαλλον ειναι, ας μην το πω !!!
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εκτος αλεξανδρας,
καμια προταση απο τους πιο εμπειρους συναγωνιστες σχετικα με κοπελα του ιδρυματος ?
ευχαριστω
milf Θεοδώρα-σερίφισα
kavropa
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
σε ευχαριστω και παλι....milf Θεοδώρα-σερίφισα
ειμαι αναμεσα στα δυο αυτα ιδρυματα καθοτι ειναι διπλα διπλα.....κ48 - φ4
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα και επέλεξα ένα καινούριο τεμάχιο τη Βανέσα από Ρουμανία 25+ προσέφερε πολύ καλό φραπέ με καλαμάκι και καλοψημένη μπριζόλα, είχε πολύ καλή συμμετοχή και αποτελεί μάλλον εξαίρεση για Ρουμάνα.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.717
- Πόντοι
- 7.715
σωματοτυπος?....απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα και επέλεξα ένα καινούριο τεμάχιο τη Βανέσα από Ρουμανία 25+ προσέφερε πολύ καλό φραπέ με καλαμάκι και καλοψημένη μπριζόλα, είχε πολύ καλή συμμετοχή και αποτελεί μάλλον εξαίρεση για Ρουμάνα.
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
καμμιά περιγραφή για τη Βανέσα φίλε soto?
μετρίου αναστήματος προς ψηλή 1.65-1.70 καστανά μάτια, προστυχόφατσα, καστανό μαλλί, το σώμα καλό με ατέλειες , αλλά αυτό πο έχει σημασία είναι η απόδοσή της!
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ημουν αυτές τις μέρες στην Αθήνα και πέρασα από Φραντζή 4. Πήρα την Αντριάννα (κριτική θα ακολουθήσει αργότερα σήμερα). Μετά το τέλος της παρέλασης (και αφού είχα επιλέξει την Αντριάννα) εμφανίστηκε ένα ψηλό ξέκωλο με κοντά ξανθά μαλλιά που λέγεται Μαριάννα. Από τη στιγμή που είχα ήδη κάνει την επιλογή μου, θεώρησα σωστό να μην αλλάξω, κι' έτσι ρωτώ αν κάποιος έχει πάρει αυτή τη Μαριαννα και αν ναι τι εντυπώσεις έχει.
ΥΓ: Τη λέξη "ξέκωλο" δεν τη χρησιμοποιώ απαξιωτικά -απλά κυριολεκτώ γιατί φορούσε ένα τόοοσο κοντό μίνι που όταν γύρισε να φύγει ο μισός κώλος της ήταν έξω.
ΥΓ: Τη λέξη "ξέκωλο" δεν τη χρησιμοποιώ απαξιωτικά -απλά κυριολεκτώ γιατί φορούσε ένα τόοοσο κοντό μίνι που όταν γύρισε να φύγει ο μισός κώλος της ήταν έξω.
vasilis_2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η λιζα ειναι ακομα εκει?
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
η λιζα ειναι ακομα εκει?
Τις δύο τελευταίες φορές που πήγα εκεί (Μάρτη και τις προάλλες) δεν την είδα στην "παρέλαση"
vasilis_2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεισ που ειναι η λιζα?
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλά βρε ανθρωπε του Θεού, αμέσως πιο πριν σού απάντησα. Τι άλλο να κάνω; Να χρησιμοποιήσω μεγαλα κόκκινα γράμματα για να δεις την απάντησή μου; Να είσαι περισσότερο προσεκτικός άλλη φορά.
vasilis_2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
re kathisterimene eipa an kserei kaneis pou vriskete. to eida oti piges kai den itan
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
γι'αυτήν δεν λένε ότι πήγε στουρνάρη 63;
τεσπα, διάβασε τις τελευταίες σελίδες του σχετικού θρεντ και δες αν γράφεται όντως κάτι τέτοιο.
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
re kathisterimene eipa an kserei kaneis pou vriskete. to eida oti piges kai den itan
Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος, πράγματι η δευτερη ερώτηση σου ήταν διαφορετική από την πρώτη και πράγματι είχε νόημα γιατί εγώ στην απάντησή μου απλά έγραψα ότι δεν ήταν στη Φραντζή (και τίποτα παραπάνω). Επομένως ανακαλώ!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις