Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
πέρασμα με Αντριάννα, κοντοπούτανο πιπίνι με πολύ όμορφο πρόσωπο,σώμα και κωλαράκι απίστευτο .Μετά από κανά δεκάλεπτο  μαζάζ του κώλου ξεκινάει μια αερόπιπα 30 δευτερολέπτων. μετά μπριζόλα όπου με ψεύτικες φωνές και μερικές βιαστικές εναλλαγές ολοκλήρωσα.Ούτε λόγος για γλωσσόφιλα.Η όλη φλαση γύρω στο εικοσάλεπτο.Α, ξέχασα, παροσυιάσθηκε και η Θεοδώρα η σερίφισσα, αλλά δεν πήρα γιατί είδα κοιλούμπα λιμανίσια :S
το εχει ριξει στις μπυρες...ανοιξη βλεπεις και τραβιεται......

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ωρέ Περίνεο, κανά καλό γλυφοκωλιάρικο έχεις πετύχει πουθενά?
Προστατευόμενο και υπό εξαφάνιση κι αυτό το είδος  :headbang:
εδώ με το ζόρι γλείφουν την τσαπού, το κωλοτρυπίδι θα γλείψουν.Άσε μόνο τα gilf το κάνουν αυτό....άμα βρεθεί πιπίνι θα το σπιτώσω μα τον Χαμουραμπί

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
το εχει ριξει στις μπυρες...ανοιξη βλεπεις και τραβιεται......
Να υπάρξει μείωση τιμής για τα μπυρόκοιλα να σου πω εγώ πως στρώνουν...άσε δε που όποια πίνει και καπνίζει έχει και αγενέστατη συμπεριφορά

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Να υπάρξει μείωση τιμής για τα μπυρόκοιλα να σου πω εγώ πως στρώνουν...άσε δε που όποια πίνει και καπνίζει έχει και αγενέστατη συμπεριφορά
απο τα λιγα μαγαζια που η τιμη ειναι ακομα στα 80...εχω ριξει μαυρο εδω και μηνες..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
19.455
Πόντοι
7.135
Καλό.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:..... :rockon: :rockon: :rockon:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εδώ με το ζόρι γλείφουν την τσαπού, το κωλοτρυπίδι θα γλείψουν.Άσε μόνο τα gilf το κάνουν αυτό....άμα βρεθεί πιπίνι θα το σπιτώσω μα τον Χαμουραμπί
    λαθοs.  δεν εχειs τα σωστα κονε .  30-32 σου κανει ? 

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μάλλον έφυγε ή τη σουτάρανε  ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
οποιοs την ψαχνει και ειχε ανοιχτει λιγο  η μεταξυ τουs σχεση ,  συνετο θα ηταν να κανει και καμμια εξετασουλα. 

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.688
Πόντοι
6.555
οποιοs την ψαχνει και ειχε ανοιχτει λιγο  η μεταξυ τουs σχεση ,  συνετο θα ηταν να κανει και καμμια εξετασουλα. 
Σωστος και συμφωνω. Εγω τα ειχα πει πριν μια εβδομαδα περιπου οτι το ακα πηγαινε συννεφο....οχι μονο απο την συγκεκριμενη αλλα και απο αλλες...μαγκες προσοχη σερνονται λοιμωξεις...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom