Ωρέ Περίνεο, κανά καλό γλυφοκωλιάρικο έχεις πετύχει πουθενά?πέρασμα με Αντριάννα.....
Προστατευόμενο και υπό εξαφάνιση κι αυτό το είδος
Ωρέ Περίνεο, κανά καλό γλυφοκωλιάρικο έχεις πετύχει πουθενά?πέρασμα με Αντριάννα.....
η δωρα περναει;;
το εχει ριξει στις μπυρες...ανοιξη βλεπεις και τραβιεται......πέρασμα με Αντριάννα, κοντοπούτανο πιπίνι με πολύ όμορφο πρόσωπο,σώμα και κωλαράκι απίστευτο .Μετά από κανά δεκάλεπτο μαζάζ του κώλου ξεκινάει μια αερόπιπα 30 δευτερολέπτων. μετά μπριζόλα όπου με ψεύτικες φωνές και μερικές βιαστικές εναλλαγές ολοκλήρωσα.Ούτε λόγος για γλωσσόφιλα.Η όλη φλαση γύρω στο εικοσάλεπτο.Α, ξέχασα, παροσυιάσθηκε και η Θεοδώρα η σερίφισσα, αλλά δεν πήρα γιατί είδα κοιλούμπα λιμανίσια :S
εδώ με το ζόρι γλείφουν την τσαπού, το κωλοτρυπίδι θα γλείψουν.Άσε μόνο τα gilf το κάνουν αυτό....άμα βρεθεί πιπίνι θα το σπιτώσω μα τον ΧαμουραμπίΩρέ Περίνεο, κανά καλό γλυφοκωλιάρικο έχεις πετύχει πουθενά?
Προστατευόμενο και υπό εξαφάνιση κι αυτό το είδος
Να υπάρξει μείωση τιμής για τα μπυρόκοιλα να σου πω εγώ πως στρώνουν...άσε δε που όποια πίνει και καπνίζει έχει και αγενέστατη συμπεριφοράτο εχει ριξει στις μπυρες...ανοιξη βλεπεις και τραβιεται......
απο τα λιγα μαγαζια που η τιμη ειναι ακομα στα 80...εχω ριξει μαυρο εδω και μηνες.....Να υπάρξει μείωση τιμής για τα μπυρόκοιλα να σου πω εγώ πως στρώνουν...άσε δε που όποια πίνει και καπνίζει έχει και αγενέστατη συμπεριφορά
Δυστυχώς...Άσε μόνο τα gilf το κάνουν αυτό....
Δημοπρασια στον ΟΔΔΥ, ποτε εχουμε ???Δυστυχώς...
κι αυτά αποσύρονται σιγα σιγα για τις μαντρες του ΟΔΔΥ
λαθοs. δεν εχειs τα σωστα κονε . 30-32 σου κανει ?εδώ με το ζόρι γλείφουν την τσαπού, το κωλοτρυπίδι θα γλείψουν.Άσε μόνο τα gilf το κάνουν αυτό....άμα βρεθεί πιπίνι θα το σπιτώσω μα τον Χαμουραμπί
Ήτο συμβασιούχα ή την πήρε το τελευταίο κύμα μετατάξεων?Μάλλον έφυγε ή τη σουτάρανε ;)
αυτο εγινε....Ήτο συμβασιούχα ή την πήρε το τελευταίο κύμα μετατάξεων?
ξερουμε προσ τα που πιγε?
Σωστος και συμφωνω. Εγω τα ειχα πει πριν μια εβδομαδα περιπου οτι το ακα πηγαινε συννεφο....οχι μονο απο την συγκεκριμενη αλλα και απο αλλες...μαγκες προσοχη σερνονται λοιμωξεις...οποιοs την ψαχνει και ειχε ανοιχτει λιγο η μεταξυ τουs σχεση , συνετο θα ηταν να κανει και καμμια εξετασουλα.
τι ειναι το ακα φιλε