Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η αννα ειναι στο ετερο του πειραια;;;η δωρα παντως θελει να κλεισει τη μουνοτρυπα της για αυτο και απεχει...να δινε και κολουρι

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Επισκεψη στο ιδρυμα σαββατο 26/1. Λαδοκορες 7-8 και σιγουρα ανω του μεσου ορου. Συνευρεση με αννα-μαρια 20 ετων εκ ρουμανιας. Ολα καλα και ωραια  :pipa1: και στα 2 μερη αλλα... απο την ωρα που μπηκε στο δωματιο εκανε λες και ειχε τα γεμιστα στον φουρνο και θα της καιγοντοσαν. βρε καλη μου χαλαρωσε εδω δεν ηρθα για να τσιτωθω αλλα για να ηρεμησω..εχεις δικαιο μου λεει, αλλα η σεριφισσσα  :tits2: (καυλοθοδωρα) φωναζει οταν κανουμε πανω απο μιση ωρα ολο το πακετο. καταλαβατε μαγκες? 80 ευρα μιση ωρα !! καντε μια αναγωγη...ετσι μπραβο...το βρηκατε.. :headbang: 160 η ωρα την πηγαν σιωπηρα και αθορυβα..μαλλον θα το μαυρισω (και) αυτο το ιδρυμα..
πλεον φρατζη και καλλιροης ειναι τα ιδια σκατα σε ωραριο και υπηρεσιες.... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.709
Πόντοι
216
Και τα 2 (Φ4 και Κ48) έχουν φάει Χ από εμενα πάντως βδομάδες τώρα.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Καλα ρε μαγκες, θα μας τρελανετε τωρα!!! Αυτο το συστημα 20 βαρια 30 λεπτα υπηρχε χρονια στα της φρατζοκαλλιροης ιδρυματα. Μονο αν δυσανασχετουσε εντονα κανενας πελατης κρατουσαν το χρονο που υποσχονταν εξαρχης.
Eγω παντως φιλε μου μεχρι πριν απο ενα μηνα οποτε πηγαινα τον κρατουσαν σχετικα καλα τον χρονο (40-45 λεπτα, ισως επειδη της ξιγιομουν απο την αρχη της θοδωρας οτι μαλακιουλες δεν θελω με τον χρονο). Τωρα τελευταια (επαναλαμβανω σε μενα) αλλαξαν.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η σεριφ η αννα που ειναι ακουει κανεις;;;θα κατεβω νικολουλη

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Eγω παντως φιλε μου μεχρι πριν απο ενα μηνα οποτε πηγαινα τον κρατουσαν σχετικα καλα τον χρονο (40-45 λεπτα, ισως επειδη της ξιγιομουν απο την αρχη της θοδωρας οτι μαλακιουλες δεν θελω με τον χρονο). Τωρα τελευταια (επαναλαμβανω σε μενα) αλλαξαν.
Οποτε το ιδιο πραγμα λεμε. Αν τωρα το καναν και επισημα [δεν εχω παει τελευταια], κακο του κεφαλιου τους.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η αννα ρε παιδια που ειναι ;;;; :think: :think: :huh: :huh:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
και ενα αλλο δε μπορω να καταλαβω δωρα που ειναι πορτα γιατι δε περναει μεσα...

XPEP

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
15
Like
231
Πόντοι
5.760
Καλημέρα ποιες κορασίδες προσφέρουν κουλουρακι στο Φ4;
Ποια προτείνεται;

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο ίδρυμα της Φρατζή 4. Παρέλαση από 6-7 κοπέλες, όλες στα ίδια κυβικά σε σχέση με την εμφάνιση, με την εξαίρεση μιας Κινέζας (μη με ρωτάτε ονόματα δεν είμαι καλός στο να τα συγκρατώ). Όταν λέω στα ίδια κυβικά εννοώ όχι κάτι το φοβερά εντυπωσιακό, αλλά ούτε και απορριπτέο. Θα έλεγα, μέτριες προς το καλές. Επιλέγω Λάουρα που δεν είχα ξαναδεί. Η Λάουρα είναι ξανθιά, λεπτή, νέα σε ηλικία, γύρω στο 1.70 με τα τακούνια και με ικανοποιητικό βυζί (έτσι μού φάνηκε πριν γδυθεί, δες παρακάτω).

Μπαίνω στο δωμάτιο μαλάξεων για να γδυθώ ώστε να κάνω ντους και η σερίφισα μού φέρνει πετσέτα μέσα σε σελοφάν. Δεν βλέπω στο σετάκι να υπάρχουν παντόφλες μιας χρήσης και ρωτώ αν υπάρχουν γιατί είχα δει ότι δίπλα στο μασαζοκρέββατο υπήρχαν κάτι παλιές πλαστικές σαγιονάρες που μού φάνηκαν βρώμικες και συχαινόμουν να βάλω τα πόδια μου εκεί μέσα. Η σερίφισα μού απαντάει ότι υπάρχουν και μού φέρνει (αναρωτιέμαι το ξέχασαν αρχικά ή προσπαθούν να κάνουν οικονομία;).

Βγαίνω από το ντους και μετά από λίγο έρχεται η Λάουρα. Φορούσε ένα τοπ που κατέβαινε μέχρι τον αφαλό και μίνι φούστα. Αρχίζουμε φιλάκια κι εγώ βάζω τον πούτσο μου πίσω της πάνω στη φούστα της -ήμουν ήδη καβλωμένος. Με ρωτάει αν θα κάνουμε και μασάζ. Της λεω ναι βέβαια. Καθώς μιλούσαμε διαπίστωσα ότι της έλειπε ένα δόντι από τα πλάγια, not a big deal for me.

Το μασαζ της μέτριο, χωρίς να είναι κακό: ούτε επαγγελματικό μασάζ το έλεγες, ούτε όμως και απλο πασάλιμα με λάδι. Είναι φανερό ότι προσπαθούσε πάντως. Το μασάζ έγινε με όλα τα ρούχα της. Όταν γύρισα άρχισε να γδύνεται και πρέπει να πω ότι τα ρούχα έκρυβαν μια κάποια χαλάρωση στο στομάχι + τα βυζιά εμφανίστηκαν στο πραγματικό τους μέγεθος (γύρω στο 2) ενώ θα τα ήθελα μεγαλύτερα (στην παρέλαση ήταν ΟΚ, είναι φανερό ότι το σουτιέν της έκανε τη δουλειά του αποτελεσματικά). Αφού γδύθηκε, με αγκαλιασε και άρχισε να μού τον παίζει. Ήταν ωραία αίσθηση αυτη, μόνο που από ένα σημείο και μετά βαρέθηκα και ζήτησα να περάσουμε στην πίπα. Η πίπα έγινε με προφυλακτικό και με χρήση χεριών στην αρχή. Της ζήτησα να βγάλει τα χέρια πράγμα που έκανε και η κατάσταση κάπως βελτιώθηκε. Γενικά πάντως μέτρια η επίδοσή της στην πίπα. Προσπάθησα κι εγώ να τη γλύψω αλλά οι ρώγες της δεν καβλωναν. Όταν ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο την πήρα ιεραποστολικά και τη σφυροκόπησα για αρκετή ώρα χωρίς να διαμαρτύρεται αλλά και χωρίς μεγάλη συμμετοχή. Έβγαζε πού και πού ορισμένες κραυγούλες και αυτό ήταν όλο. Τέλειωσα σε αυτή τη στάση μετά από περιπου 15 λεπτά.

Όταν ντύθηκε τη ρώτησα από πού είναι και μού είπε από Αλβανία. Πάντως τα ελληνικά τα μιλάει άψογα και αν δεν μού το έλεγε θα την "έκανα" ελληνίδα.

Συμπερασματικά, μια συνεδρία λίγο πάνω από το μέτριο με μια κοπέλα φιλότιμη και θα έλεγα συμπαθητική. Το κόστος της επίσκεψης στα 80 Ευρώ.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε παιδες που ειναι η πρωην σεριφ αννα;;

Επισκέπτης
Έχω να πάω στο Φ4 πάνω από 6 μήνες,
αλλά φαντάζομαι ότι παραμένει το μοναδικό που έχει νέες κοπέλες,
που θα μπορούσαν να είναι και cg και όχι milf της πλάκας όπως το 99% των μασατζίδικων ...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Έχω να πάω στο Φ4 πάνω από 6 μήνες,
αλλά φαντάζομαι ότι παραμένει το μοναδικό που έχει νέες κοπέλες,
που θα μπορούσαν να είναι και cg και όχι milf της πλάκας όπως το 99% των μασατζίδικων ...
σωστος

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom