Μυστήριος μετά του ενστίκτου του, εισήλθε εντός του ευαγούς κ οδηγήθηκε παρά της Lady* στο ρόζ εργαστήριον. Ακολούθησε η τακτική παρέλασις των αρμάδων, απόντων των σημαιοφόρων. Εγένετο σοβαρή συζήτησις, με θέμα την οικονομική κρίσην και τις συνέπειες αυτής, εις τον χώρον, της επί αντιτίμου συνουσίας, με αφορμήν την προηγούμενην επίσκεψήν μου εις ίδρυμα Σ29 με οβολόν 60€. Σύμφωνα με τας απόψεις της, η Lady, έθεσε ως λόγον της ισχύος του παραβόλου των 80€, την αθρόα προσέλευσην των τακτικών της πελατών, δίνοντας όμως την προοπτικήν μείωσης, συνεπαγομένης της ενδεχόμενης μείωσης του τζίρου του θεραπευτηρίου. Λίαν ενδιαφέρουσα τοποθέτησις.
Με την πάροδο του χρόνου εμφανίσθησαν και οι σημαιοφόροι του ιδρύματος, Αλεξάνδρα, Έλενα και Λίζα. Εμφάνησις που αιτιολόγησε εις το ακέραιον την απουσία τους, εντός των κοιτώνων, προσφέρουσες τας υπηρεσίας τους εις τους ταλαίπωρους πελάτας.
Την επιλογή της Λίζας απεφάσισε το ένστικτό μου και προχώρησα εις το λουτρόν προκειμένου να ανανεώσω το υποκείμενο κορμί μου στας διατριβάς της κορασίδας.
Σε ερώτηση μου προς την Lady, εάν κατέχει η Λίζα την χειροτριβικήν, μου απάντησε με το απαράμιλλο ύφος της γνωστής αοιδού Lady Angie, ...αγόρι μου η Λίζα δεν κάνει μασάζ..κάνει άλλα ωραία πράματα!!!
Μπαίνοντας το Λιζάκι στον ροζ χώρο και μετά τα τυπικά...της ζήτησα ένα χαλαρωτικό μασάζ που μου πρόσφερε με ιδιαίτερη διάθεση και τεχνική, "λύνοντάς" μου ουσιαστικά το στρες όλης της μέρας. Παραφωνία κυριολεκτικά η λαική υπόκρουση Πετρέλη και λοιπών μπουζουκοβιόληδων...αν έπαιζε echoes θα ήταν το απόλυτο χαλάρωμα. Μετά την πάροδο 20' ένιωσα ένα τρυφερό φιλί στο αριστερό μου αυτί που σηματοδοτούσε την έναρξη της ερωτικής περίπτυξης. Φιλιά στο στόμα αγκαλιά, χάδια και βρεθήκαμε δυό γυμνά κορμιά να διψάνε για απόλαυση. Ότι ακολούθησε ήταν άκρως ερωτικό, χωρίς υπερβολές και προσποιήσεις από τη μεριά της, γεγονός που δικαιολογούσε απόλυτα την προτίμηση των περισσοτέρων πελατών. Το στοματικό της, αν και λίγο γρήγορο σε ρυθμό αρχικά, το προσάρμοσε άμεσα στη διάθεσή μου και μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι όντως τίμια επιλογή. Την περιποιήθηκα κι εγώ και από ότι έδειχνε το απολάμβανε...Αν και δεν ήταν φρεσκοξυρισμένη δεν ένιωσα αποστροφή γιατί η γενική της συμπεριφορά ήταν υποδειγματική.
Με χάδια και παθιάρικα φιλιά φτάσαμε στον καναπέ όπου μπήκα μέσα της με απαλές κινήσεις και μας διαπερνούσε η ρίγη της ηδονής. Σα να ήμουν με τη κοπέλα μου στις αρχές μιας σχέσης. Φυσικά δεν άντεξα πολύ και με μιά κίνηση μου έβγαλε το προφυλακτικό και μετά από δική μου επιθυμία δέχτηκε στο στόμα της τα καυτά πυρά μιας απροσδόκητης και γλυκιάς συνύπαρξης. Θηλυκό σε όλα της, με το ναζάκι και τη τσαχπινιά της, μα πάνω απ'όλα ανθρώπινη και επικοινωνιακή, κάθησε και μιλήσαμε για λίγο, μετά το ντουζάκι μου, καθώς ντυνόμουν και ένιωσα τόσο όμορφα και πραγματικά κατάφερε να μου ζωγραφίσει ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη, που άντεξε μέχρι αργά το βράδυ που κοιμήθηκα. Με ξεπροβόδισε στη πόρτα μ'ένα γλυκό φιλί...
Άριστες εντυπώσεις γιατί αυτό που μοιράστηκα μαζί της δεν ήταν απλά ένα καλό σεξ.
*Την οικοδέσποινα τη "βάφτισα" Lady γιατί μου θύμισε έντονα την Άντζελα Δημητρίου στις δόξες της, τότε που τά'σπαγε με το ΛεΠα. Ομιλία, έκφράσεις, τουπέ και ντύσιμο-συμπεριφορά ίδια η Lady. Τυχαίο? Πάντως πολυ καλή έτσι που μιλήσαμε στην αρχή.
Κι αν σας ζάλισα...σχωρέστε με...