Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Καλησπέρα συναγωνιστές. Μόλις η 2η επίσκεψή μου στο κατάστημα και πήρα Λάουρα. Μέτρια τα πάντα...αλλά χειρότερο απόλα ότι ήταν άπλυτη...από τη μέση και πάνω ιδρωτήλα & τσιγαρήλα & κάτω ψαρίλα.. :s&m_3:..ξ3ενέρωμα....φαντάζομαι όμως ότι θα έχουν αναφερθέι και παρπαάνω αυτά...
με ολες να απαιτειται-ε κοινο μπανακι μορτες για να ειστε σιγουροι οτι θα την πηδηξετε καθαρη

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.657
Πόντοι
46.232
με ολες να απαιτειται-ε κοινο μπανακι μορτες για να ειστε σιγουροι οτι θα την πηδηξετε καθαρη
ναι συμφωνω απολυτα αν και εργονομικα σε πολλα ιδρυματα αυτο δεν ειναι εφικτο......

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ποιος ξερει να με ενημερωσει αν η Βερονικα προσφερει το επιπεδο ακα-πιποβιτς της Λιζας?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Καλησπέρα συναγωνιστές. Μόλις η 2η επίσκεψή μου στο κατάστημα και πήρα Λάουρα. Μέτρια τα πάντα...αλλά χειρότερο απόλα ότι ήταν άπλυτη...από τη μέση και πάνω ιδρωτήλα & τσιγαρήλα & κάτω ψαρίλα.. :s&m_3:..ξ3ενέρωμα....φαντάζομαι όμως ότι θα έχουν αναφερθέι και παρπαάνω αυτά...
η λαουρα, το εχουνε πει και αλλοι νομιζω, οτι ειναι βρωμιαρα....

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.505
Πόντοι
34.267
Μυστήριος μετά του ενστίκτου του, εισήλθε εντός του ευαγούς κ οδηγήθηκε παρά της Lady* στο ρόζ εργαστήριον. Ακολούθησε η τακτική παρέλασις των αρμάδων, απόντων των σημαιοφόρων. Εγένετο σοβαρή συζήτησις, με θέμα την οικονομική κρίσην και τις συνέπειες αυτής, εις τον χώρον, της επί αντιτίμου συνουσίας, με αφορμήν την προηγούμενην επίσκεψήν μου εις ίδρυμα Σ29 με οβολόν 60€. Σύμφωνα με τας απόψεις της, η Lady, έθεσε ως λόγον της ισχύος του παραβόλου των 80€, την αθρόα προσέλευσην των τακτικών της πελατών, δίνοντας όμως την προοπτικήν μείωσης, συνεπαγομένης της ενδεχόμενης μείωσης του τζίρου του θεραπευτηρίου. Λίαν ενδιαφέρουσα τοποθέτησις.
Με την πάροδο του χρόνου εμφανίσθησαν και οι σημαιοφόροι του ιδρύματος, Αλεξάνδρα, Έλενα και Λίζα. Εμφάνησις που αιτιολόγησε εις το ακέραιον την απουσία τους, εντός των κοιτώνων, προσφέρουσες τας υπηρεσίας τους εις τους ταλαίπωρους πελάτας.
Την επιλογή της Λίζας απεφάσισε το ένστικτό μου και προχώρησα εις το λουτρόν προκειμένου να ανανεώσω το υποκείμενο κορμί μου στας διατριβάς της κορασίδας.
Σε ερώτηση μου προς την Lady, εάν κατέχει η Λίζα την χειροτριβικήν, μου απάντησε με το απαράμιλλο ύφος της γνωστής αοιδού Lady Angie, ...αγόρι μου η Λίζα δεν κάνει μασάζ..κάνει άλλα ωραία πράματα!!!
Μπαίνοντας το Λιζάκι στον ροζ χώρο και μετά τα τυπικά...της ζήτησα ένα χαλαρωτικό μασάζ που μου πρόσφερε με ιδιαίτερη διάθεση και τεχνική, "λύνοντάς" μου ουσιαστικά το στρες όλης της μέρας. Παραφωνία κυριολεκτικά η λαική υπόκρουση Πετρέλη και λοιπών μπουζουκοβιόληδων...αν έπαιζε echoes θα ήταν το απόλυτο χαλάρωμα. Μετά την πάροδο 20' ένιωσα ένα τρυφερό φιλί στο αριστερό μου αυτί που σηματοδοτούσε την έναρξη της ερωτικής περίπτυξης. Φιλιά στο στόμα αγκαλιά, χάδια και βρεθήκαμε δυό γυμνά κορμιά να διψάνε για απόλαυση. Ότι ακολούθησε ήταν άκρως ερωτικό, χωρίς υπερβολές και προσποιήσεις από τη μεριά της, γεγονός που δικαιολογούσε απόλυτα την προτίμηση των περισσοτέρων πελατών. Το στοματικό της, αν και λίγο γρήγορο σε ρυθμό αρχικά, το προσάρμοσε άμεσα στη διάθεσή μου και μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι όντως τίμια επιλογή. Την περιποιήθηκα κι εγώ και από ότι έδειχνε το απολάμβανε...Αν και δεν ήταν φρεσκοξυρισμένη δεν ένιωσα αποστροφή γιατί η γενική της συμπεριφορά ήταν υποδειγματική.
Με χάδια και παθιάρικα φιλιά φτάσαμε στον καναπέ όπου μπήκα μέσα της με απαλές κινήσεις και μας διαπερνούσε η ρίγη της ηδονής. Σα να ήμουν με τη κοπέλα μου στις αρχές μιας σχέσης. Φυσικά δεν άντεξα πολύ και με μιά κίνηση μου έβγαλε το προφυλακτικό και μετά από δική μου επιθυμία δέχτηκε στο στόμα της τα καυτά πυρά μιας απροσδόκητης και γλυκιάς συνύπαρξης. Θηλυκό σε όλα της, με το ναζάκι και τη τσαχπινιά της, μα πάνω απ'όλα ανθρώπινη και επικοινωνιακή, κάθησε και μιλήσαμε για λίγο, μετά το ντουζάκι μου, καθώς ντυνόμουν και ένιωσα τόσο όμορφα και πραγματικά κατάφερε να μου ζωγραφίσει ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη, που άντεξε μέχρι αργά το βράδυ που κοιμήθηκα. Με ξεπροβόδισε στη πόρτα μ'ένα γλυκό φιλί...
Άριστες εντυπώσεις γιατί αυτό που μοιράστηκα μαζί της δεν ήταν απλά ένα καλό σεξ.

*Την οικοδέσποινα τη "βάφτισα" Lady γιατί μου θύμισε έντονα την Άντζελα Δημητρίου στις δόξες της, τότε που τά'σπαγε με το ΛεΠα. Ομιλία, έκφράσεις, τουπέ και ντύσιμο-συμπεριφορά ίδια η Lady. Τυχαίο? Πάντως πολυ καλή έτσι που μιλήσαμε στην αρχή.
Κι αν σας ζάλισα...σχωρέστε με... :grin:     

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
Ρε παιδια το συνηθιζετε αυτο? Αν και εχω παει πολλες φορες σε μασατζιδικα δεν το εχω ζητησει...

*Την οικοδέσποινα τη "βάφτισα" Lady γιατί μου θύμισε έντονα την Άντζελα Δημητρίου στις δόξες της, τότε που τά'σπαγε με το ΛεΠα. Ομιλία, έκφράσεις, τουπέ και ντύσιμο-συμπεριφορά ίδια η Lady. Τυχαίο? Πάντως πολυ καλή έτσι που μιλήσαμε στην αρχή.
Κι αν σας ζάλισα...σχωρέστε με... :grin:     

ΩΡΑΙΟΣ!!! τετοιες περιγραφες χαιρεσαι να τις διαβαζεις :)

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
την αντιαννα ενα κοντοπουτανο το εχει παρει κανεισ???λεει τπτ???

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.657
Πόντοι
46.232
επισκεψη στο εν λογο ιδρυμα την πεμπτη εκτη φορα για να περασω με την λιζα λιζα παλι απουσα αν και υποψιαζομαι οτι δεν την παρουσιαζουν μηπως δουλεψει και καμια αλλη ,παρελαση με πρωτη για μενα την ξεπετα την μαρια την αλβανεζα με το γνωστο τρικουαζ φορεμα καλα τοσα λεφτα βγαζει δεν μπορει να αγγορασει κατι αλλο ,περασμα 3-4 αδιαφορων και στο τελος η ανναμαρια που μου κεντρισε το ενδιαφερον φορουσε κολλητο λατεξ δερματινη παντελονι που διεγραφε ενα θεσπεσιο κωλαρακι και κολλητο ασπρο μπλουζακι που τονιζε το πλουσιο μπουστο της,περασμα στο δωματιο αυτη αρκετα σφιγμενη και φοβισμενη με ρωτουσε διαφορα απο που ξερω το μαγαζι κ τετεια της ειπα οτι εχω περασει δυο φορες με την μαρια αλλα δεν εγινε τιποτα γιατι και καλα δεν με ηξερε και νομιζε οτι ημουν αστυνομικος(γι αυτο και οι κακες παλιες μου κριτικες για την μαρια) μετα με ρωταγε τι γραφουν γι αυτη στο σαιτ και πως θα μπει να διαβασει της ειπα οτι δεν γραφουν τιποτα για σενα θα ειμαι ο πρωτος που θα γραψω μασαζ μαυρα χαλια μετα απο κανα 10λεπτο της λεω σκουπισεμε να συνεχισουμε και μου λεει περιμενε λιγο κ εφυγε απο το δωματιο μετα απο κανα 3λεπτο γυρισε και απιστευτω μου ζητησε ταυτοτητα και μου ειπε οτι ρωτησε την μαρια και οτι δεν με γνωριζε......συνεχισε να μου τριβει την πλατη κ με τα χιλια ζορια την εγδυσα,τελικα κανει ωραιο γυμνο τσιμπουκι ενω αντεχει δυνατο γαμησι κωλο αν και της ειπα να την πληρωσω δεν μου εδωσε τελειωμα δεν δεχτηκε στο στομα οπωτε καταθεση στις βυζαρες της ωραιο κορμακι οτι πρεπει για γαμησια 19 χρονων ρουμανακι 80ευρω 45 λεπτα δεν τα κλαις τα λεφτα σου φευγωντας μου ειπε οτι την επομενη φορα θα ειναι καλυτερη.....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
μετα απο κανα 3λεπτο γυρισε και απιστευτω μου ζητησε ταυτοτητα
Ομοιοπαθής...
και καλα να δει μονο τη φατσα μου στη μια οψη της ΑΤ, για να βεβαιωθει οτι δεν εχω φωτογραφια στρουμφ  :police:

υ.γ.: βαζε και κανενα κόμμα (,)... καμια τελεία (.) που και που. Ζαλιστηκαμε  :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.657
Πόντοι
46.232
Ομοιοπαθής...
και καλα να δει μονο τη φατσα μου στη μια οψη της ΑΤ, για να βεβαιωθει οτι δεν εχω φωτογραφια στρουμφ  :police:

υ.γ.: βαζε και κανενα κόμμα (,)... καμια τελεία (.) που και που. Ζαλιστηκαμε  :grin:
ναι σορρυ εχεις δικιο ημουν καταιγηστικος...εχω μηνει στην καταιγιδα της πεμπτης...... :grin:

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ομοιοπαθής...

ειστε μπατσοφατσες τι να κανουμε....

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Χθες,περί την 13η ώρα, προερχόμενος από τα δυο σωματοτριβεία Στ47 και Σο59, άπραγος δις, προσάραξα στο Amnezia προσπαθώντας να κάνω ολίγον φορπλέι με αυτήν με τους υπερμαστούς και τους υπογλουτούς, αλλά είδα ότι στο στέρνο είχε μια φλύκταινα και μια καντήλα και έφυγα τρέχοντας.
Εκείνη την ώρα στο χώρο ήσαν περί τα οκτώ θήλεα.

Τελικά πήγα στο Φρ4 σωματοτριβείο, όπου μονομάχησα με τη 19χρονη Άνα-Μαρία που τελικά με νίκησε...
Περί την 15η ώρα, όταν τον είχα όλον μέσα στην Άνα-Μαρία, τα κουδούνια του καταστήματος χτυπάγανε διαρκώς με λύσσα.
Φαίνεται ότι σχόλαγαν διάφοροι δημόσιοι υπάλληλοι και έσπευδαν να γαμήσουν...
Όταν καυλώνει η Δημόσια Διοίκηση γίνεται ασυγκράτητη...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.505
Πόντοι
34.267
...τα κουδούνια του καταστήματος χτυπάγανε διαρκώς με λύσσα.
Φαίνεται ότι σχόλαγαν διάφοροι δημόσιοι υπάλληλοι και έσπευδαν να γαμήσουν...
Όταν καυλώνει η Δημόσια Διοίκηση γίνεται ασυγκράτητη...
[/quote]

Βαρέα κι ανθυγιεινά στο Λιζάκι. Πίπα, κω.... κι εμπλοκή που λένε. Φαντάσου σήμερα με την απεργία!!!!! :new_shocked:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
παιδια καλημερα η λιζα ειναι ακομα εκει?
σημερα που πηγα μια βολτα, δεν παρουσιαστηκε.  μπορει να ελειπε,  μπορει και να δουλευε.  ανοιξε η θεοδωρα.  ειχε 6-7 κοριτσια.    σχεδον ολα ηταν αρκετα καλα και απο ηλικια οτι επρεπε.      φρεσκαδουρα.        αρκετα ψηλα μωρα,( ξανθα, μελαχροινα),  με ωραια σωματα και σουπερ κολλαρακια. 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
σημερα που πηγα μια βολτα, δεν παρουσιαστηκε.   μπορει να ελειπε,  μπορει και να δουλευε.   ανοιξε η θεοδωρα.  ειχε 6-7 κοριτσια.    σχεδον ολα ηταν αρκετα καλα και απο ηλικια οτι επρεπε.      φρεσκαδουρα.         αρκετα ψηλα μωρα,( ξανθα, μελαχροινα),  με ωραια σωματα και σουπερ κολλαρακια.   
οντως εχεις γινει μεγαλη αλλαγη στο ροστερ...βεβαια απο βυζαρουδες ειναι πολυ κατω..... :s&m_1:

StallionXX

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2006
Like
6
Πόντοι
1
Η κυρά εκεί μέσα είναι διαθέσιμη; Επισκέφτηκα το ίδρυμα αλλά ξενέρωσα λίγο με την συμπεριφορά και την έκανα χωρίς να ρωτήσω. Μακράν καλύτερη από όλες η κυρά.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Επισκεψη στο ιδρυμα σαββατο 26/1. Λαδοκορες 7-8 και σιγουρα ανω του μεσου ορου. Συνευρεση με αννα-μαρια 20 ετων εκ ρουμανιας. Ολα καλα και ωραια  :pipa1: και στα 2 μερη αλλα... απο την ωρα που μπηκε στο δωματιο εκανε λες και ειχε τα γεμιστα στον φουρνο και θα της καιγοντοσαν. βρε καλη μου χαλαρωσε εδω δεν ηρθα για να τσιτωθω αλλα για να ηρεμησω..εχεις δικαιο μου λεει, αλλα η σεριφισσσα  :tits2: (καυλοθοδωρα) φωναζει οταν κανουμε πανω απο μιση ωρα ολο το πακετο. καταλαβατε μαγκες? 80 ευρα μιση ωρα !! καντε μια αναγωγη...ετσι μπραβο...το βρηκατε.. :headbang: 160 η ωρα την πηγαν σιωπηρα και αθορυβα..μαλλον θα το μαυρισω (και) αυτο το ιδρυμα..

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη στο ιδρυμα σαββατο 26/1. Λαδοκορες 7-8 και σιγουρα ανω του μεσου ορου. Συνευρεση με αννα-μαρια 20 ετων εκ ρουμανιας. Ολα καλα και ωραια  :pipa1: και στα 2 μερη αλλα... απο την ωρα που μπηκε στο δωματιο εκανε λες και ειχε τα γεμιστα στον φουρνο και θα της καιγοντοσαν. βρε καλη μου χαλαρωσε εδω δεν ηρθα για να τσιτωθω αλλα για να ηρεμησω..εχεις δικαιο μου λεει, αλλα η σεριφισσσα  :tits2: (καυλοθοδωρα) φωναζει οταν κανουμε πανω απο μιση ωρα ολο το πακετο. καταλαβατε μαγκες? 80 ευρα μιση ωρα !! καντε μια αναγωγη...ετσι μπραβο...το βρηκατε.. :headbang: 160 η ωρα την πηγαν σιωπηρα και αθορυβα..μαλλον θα το μαυρισω (και) αυτο το ιδρυμα..
Καλα ρε μαγκες, θα μας τρελανετε τωρα!!! Αυτο το συστημα 20 βαρια 30 λεπτα υπηρχε χρονια στα της φρατζοκαλλιροης ιδρυματα. Μονο αν δυσανασχετουσε εντονα κανενας πελατης κρατουσαν το χρονο που υποσχονταν εξαρχης.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom