Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Για την Ελένη, με αφορμη πρόσφατη επίσκεψη μου, όπου εκτελούσε χρέη σερίφισας, έγραψα σε προηγουμενο ποστ μου τα εξής:

"By the way, και η Ελένη πηδιέται. Αλλά έτσι όπως την είδα (φορούσε κοντό μπλουζάκι και όλο το στομάχι της -που δεν είναι μικρό- ήταν έξω) δεν μπορώ να καταλάβω ποιός την παίρνει"

Αλλα αν θελεις, σώνει και καλά, να την πάρεις θα την βρεις στις ώρες λειτουργίας του μασατζίδικου. Τα μαλλιά της είναι ανοιχτού χρώματος (δεν θυμάμαι ακριβή απόχρωση). Την εθνικότητά της δεν τη γνωρίζω.

οκ την μπερδεψα με μια αλλη εμαθα ποια ειναι

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

Καλό μήνα σε όλους τους συναγωνιστές! πάω να πιάσω τον Μάη στην "αγκαλιά" της θείας Βέτας! :tits: :rockon:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
ντοιννννγκκκκ!!!!!....μη μου πεις οτι δουλευει?.......

όχι φίλε μου δεν δουλεύει ως λαδοκόρη, δουλεύει ως σερίφισα :grin: μόνο και μόνο όμως για τη θέα :tits: αξίζει να την επισκεφθείς! :rockon:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
το θέμα είναι να έχει φέρει και τίποτα καλό το κατάστημα. Όχι φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.157
Πόντοι
46.232
το θέμα είναι να έχει φέρει και τίποτα καλό το κατάστημα. Όχι φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο.
πιστευω αν τελικα ειναι αληθεια οτι η βεττα γυρισε στην περιοχη αλλα αυτη τη φορα σε ομορο ελαιοτριβειο θα το στρωσει το μαγαζι γιατι τα λεγομενα της ειναι εγγυηση.....

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
πιστευω αν τελικα ειναι αληθεια οτι η βεττα γυρισε στην περιοχη αλλα αυτη τη φορα σε ομορο ελαιοτριβειο θα το στρωσει το μαγαζι γιατι τα λεγομενα της ειναι εγγυηση.....

με αμφισβητείς? :think: διάβασε χθεσινό μου ποστ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.048
Πόντοι
6.515
αραγε θα φερει και την Βικυ στο καταστημα ? Μας εχει λήψει

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
αραγε θα φερει και την Βικυ στο καταστημα ? Μας εχει λήψει
    :think:  οσο καιρο εμφανιζεται η βικυ στα διαφορα μαγαζια, ελαχιστοτατοι γραφουν.    μολιs εξαφανιζεται την ζητουν  και την ψαχνουν ενα σωρο ατομα με ελαχιστοτατη προσφορα εδω μεσα και πρωτοεμφανιζομενοι.  και ζητουν μαλιστα  και με πμ. το τηλεφωνο τηs.   

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
όχι φίλε μου δεν δουλεύει ως λαδοκόρη, δουλεύει ως σερίφισα :grin: μόνο και μόνο όμως για τη θέα :tits: αξίζει να την επισκεφθείς! :rockon:

...Εγώ νηστεία...μέχρι που η οικονομική κρίση να αναγκάσει τη θεία Βέτα να βγει στο κλαρί...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
δεν πιστεύω να αργήσει  πολύ :grin:
  δεν αφηνειs την βετα και να γραψειs για καμμια που πηδηξεs?  :2funny:  αφου το ξερειs οτι δεν προκειται να γινει κατι τετοιο.  δεν εχει αναγκη να μπαινει στα δωματια.    πιο πολλα οικονομαει ετσι, σαν υπευθυνη και μανατζερ συγχρονωs.    μην το κανειs και εσυ σαν μερικουs που  γραφουν και μονο γραφουν, για να γραφουν κατι.      αλλα λογια να αγαπιομαστε.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
  δεν αφηνειs την βετα και να γραψειs για καμμια που πηδηξεs?  :2funny:   αφου το ξερειs οτι δεν προκειται να γινει κατι τετοιο.   δεν εχει αναγκη να μπαινει στα δωματια.     πιο πολλα οικονομαει ετσι, σαν υπευθυνη και μανατζερ συγχρονωs.    μην το κανειs και εσυ σαν μερικουs που  γραφουν και μονο γραφουν, για να γραφουν κατι.      αλλα λογια να αγαπιομαστε.

στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι απλή σερίφισα, άλλη κάνει κουμάντο εκεί ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.157
Πόντοι
46.232

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
...και γιατι να την επισκεφθω?...να βγω εξω μετα και να πιανω στο δρομο οτι βυζουμπες βρω?....ασε με και καλοκαιριαζει,και με βλεπω με χειροπεδες!!!!!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
  δεν αφηνειs την βετα και να γραψειs για καμμια που πηδηξεs?  :2funny:   αφου το ξερειs οτι δεν προκειται να γινει κατι τετοιο.   δεν εχει αναγκη να μπαινει στα δωματια.     πιο πολλα οικονομαει ετσι, σαν υπευθυνη και μανατζερ συγχρονωs.    μην το κανειs και εσυ σαν μερικουs που  γραφουν και μονο γραφουν, για να γραφουν κατι.      αλλα λογια να αγαπιομαστε.
ναι μπαμπα....μην μας μαλωνεις...δεν θα ξαναγραψουμε ασχετα πραγματα..... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:.... :grin: :grin: :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom