Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν μια και έχω σήμερα χρόνο και όρεξη και το έφερε η κουβέντα, να σας πω και την ιστορία της Θοδώρας πριν αρχίσει τα μασάζ. Την κορασίδα εκ Βουλγαρίας τη γνώρισα πρώτη φορά πριν αρκετά χρόνια. Είχε αρχίσει να δουλεύει στο κρυφό (ημίκρυφο) υπόγειο που είχε μία κυρία στη Λ. Αλεξάνδρας ανεβαίνοντας αριστερά. Περίπου στο νούμερο 45  46  δεν θυμάμαι ακριβώς. Η εν λόγω κυρία που εκδιδόταν όταν βέβαια ήταν νέα και αυτή, είχε κάποια κοριτσάκια που τα εξέδιδε εκεί. Η θοδώρα (και τότε νομίζω το ίδιο όνομα είχε) ήταν πιό λεπτή και πιπινοειδές είχε ξεκινήσει από κει. Την πρόλαβα συνεσταλμένη αλλά και καταπιεσμένη από την κυρία και την απόλαυσα τρεις τέσερις φορές. Μετά την έδιωξαν οι γείτονες και μεταφέρθηκε στον Ν. Κόσμο χωρίς την Θοδώρα την οποία είδα μετά από χρόνια στα μασατζίδικα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Λοιπόν μια και έχω σήμερα χρόνο και όρεξη και το έφερε η κουβέντα, να σας πω και την ιστορία της Θοδώρας πριν αρχίσει τα μασάζ. Την κορασίδα εκ Βουλγαρίας τη γνώρισα πρώτη φορά πριν αρκετά χρόνια. Είχε αρχίσει να δουλεύει στο κρυφό (ημίκρυφο) υπόγειο που είχε μία κυρία στη Λ. Αλεξάνδρας ανεβαίνοντας αριστερά. Περίπου στο νούμερο 45  46  δεν θυμάμαι ακριβώς. Η εν λόγω κυρία που εκδιδόταν όταν βέβαια ήταν νέα και αυτή, είχε κάποια κοριτσάκια που τα εξέδιδε εκεί. Η θοδώρα (και τότε νομίζω το ίδιο όνομα είχε) ήταν πιό λεπτή και πιπινοειδές είχε ξεκινήσει από κει. Την πρόλαβα συνεσταλμένη αλλά και καταπιεσμένη από την κυρία και την απόλαυσα τρεις τέσερις φορές. Μετά την έδιωξαν οι γείτονες και μεταφέρθηκε στον Ν. Κόσμο χωρίς την Θοδώρα την οποία είδα μετά από χρόνια στα μασατζίδικα.

πολύ σωστός, τότε η Θοδωρα ήταν πετσί και κοκαλο και απο βυζι πλάκα.
Οταν της διωξανε απο αυτό το ημιυπογειο πήγαν για ενα δυο μήνες και νοικιασανε πιο κατω ενα διαμερισμα , πανω στην Λ.Αλεξάνδρας και αυτό λίγο πρίν το ξενοδοχείο Παρκ...
Δεν τους βγήκε ουτε εκέι και στη συνέχεια η Θοδώρα ξεκίνησε τα μασάζ απο ενα μασατζίδικο στο Γαλάτσι που τώρα εχει κλέισει (γωνια Βεικου, πανω απο μια τραπεζα)

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι ακριβώς.  Μια και τα ξέρεις θα θυμάσαι ότι και άλλη έχει ξεκινίσει από εκεί και σήμερα είναι σε μασατζίδικο. Και σέριφ και εργαζόμενη.  Δεν θέλω να πω άλλες λεπτομέρειες γιατί θα στοχοποιηθώ.

kavropa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Like
6
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους τους φιλους....

μηπως καποιος εχει εμπειρια για την ναταλι του ιδρυματος(φ4)?

η καποια αλλη κοπελα να προτεινει?

ευχαριστω πολυ

Επισκέπτης

νέο αίμα...Παμέλα μελαχρινό γκομενάκι από Αρμενία! :rockon: όλα τα λεφτά! :rockon:

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
3896  ποσταρίσματα ο άλλος και γράφει "μελαχρινό γκομενάκι από Αρμενία - όλα τα λεφτά"
Φυσικά δεν μπορώ να σκεφτώ ότι λείπει η εμπειρία. Άρα τι? Ας μας πει ο ίδιος ο daniel72 όταν θα μας αναφέρει και λεπτομέρειες για το Αρμενάκι.
Πως λέμε: Αρμενάκι ειμαι κυρά μου πάρε με......

Επισκέπτης
3896  ποσταρίσματα ο άλλος και γράφει "μελαχρινό γκομενάκι από Αρμενία - όλα τα λεφτά"
Φυσικά δεν μπορώ να σκεφτώ ότι λείπει η εμπειρία. Άρα τι? Ας μας πει ο ίδιος ο daniel72 όταν θα μας αναφέρει και λεπτομέρειες για το Αρμενάκι.
Πως λέμε: Αρμενάκι ειμαι κυρά μου πάρε με......

τι ζόρι τραβάς ρε φίλε?  :think: μελαχρινή γκόμενα 20χρονη με σωματότυπο μοντέλου, καβλόφατσα, μαύρα μάτια-όλα τα λεφτά! όταν γράφει κάποιος με τα ποσταρίσματα μου όλα τα λεφτά κάτι παραπάνω από εσένα θα ξέρει...μασημένη τροφή σου έδωσα τι άλλο θέλεις??? :think:

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τότε θα καθιερώσουμε τις εκφράσεις "όλα τα λεφτά, τα μισά λεφτά, τρεις κι εξήντα, δεν κάνει μία κ.λ.π. Κάτι που αρέσει σε σένα μπορεί να μην αρέσει στον άλλο και αντιστρόφως. Όταν γράφουμε λεπτμέρειες τότε μόνο κατατοπίζουμε τους άλλους και προσφαίρουμε υπηρεσίας. Τέλος ζόρι δεν τραβάω. Ενημέρωση θέλω όπως και εγώ προσφέρω.

Επισκέπτης
Τότε θα καθιερώσουμε τις εκφράσεις "όλα τα λεφτά, τα μισά λεφτά, τρεις κι εξήντα, δεν κάνει μία κ.λ.π. Κάτι που αρέσει σε σένα μπορεί να μην αρέσει στον άλλο και αντιστρόφως. Όταν γράφουμε λεπτμέρειες τότε μόνο κατατοπίζουμε τους άλλους και προσφαίρουμε υπηρεσίας. Τέλος ζόρι δεν τραβάω. Ενημέρωση θέλω όπως και εγώ προσφέρω.

και εσύ με τα 118 ποστ σου έχεις προσφέρει πολλάς υπηρεσίας και στα μέλη του μπουρδέλα και στην ελληνική ορθογραφία! :birdman: :2funny:

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Συνήθως γράφω όταν έχω να πω κάτι. Όσο για το ορθογραφικό λάθος ζητώ δύο φορές συγνώνη. Και γιατί είμαι μορφωμένος πρώτον και για αυτούς που δεν έχουν μόρφωση και κατ΄εσένα δεν πρέπει να γράφουν κριτική δεύτερον.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom