sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ποια ειναι η γνωμη σας για μαρια λαουρα αλλα και για την σεριφισσα την θεοδωρα!!!!!!
σερίφισα Θεοδώρα όλα τα λεφτά!!!
ποια ειναι η γνωμη σας για μαρια λαουρα αλλα και για την σεριφισσα την θεοδωρα!!!!!!
Λοιπόν μια και έχω σήμερα χρόνο και όρεξη και το έφερε η κουβέντα, να σας πω και την ιστορία της Θοδώρας πριν αρχίσει τα μασάζ. Την κορασίδα εκ Βουλγαρίας τη γνώρισα πρώτη φορά πριν αρκετά χρόνια. Είχε αρχίσει να δουλεύει στο κρυφό (ημίκρυφο) υπόγειο που είχε μία κυρία στη Λ. Αλεξάνδρας ανεβαίνοντας αριστερά. Περίπου στο νούμερο 45 46 δεν θυμάμαι ακριβώς. Η εν λόγω κυρία που εκδιδόταν όταν βέβαια ήταν νέα και αυτή, είχε κάποια κοριτσάκια που τα εξέδιδε εκεί. Η θοδώρα (και τότε νομίζω το ίδιο όνομα είχε) ήταν πιό λεπτή και πιπινοειδές είχε ξεκινήσει από κει. Την πρόλαβα συνεσταλμένη αλλά και καταπιεσμένη από την κυρία και την απόλαυσα τρεις τέσερις φορές. Μετά την έδιωξαν οι γείτονες και μεταφέρθηκε στον Ν. Κόσμο χωρίς την Θοδώρα την οποία είδα μετά από χρόνια στα μασατζίδικα.
δηλαδή περνάει και η Θεοδώρα στο δωμάτιο; Και αν ξέρετε αν ειναι καλή! Πάντως φαίνεται αστέρι!!!σερίφισα Θεοδώρα όλα τα λεφτά!!!
έχει και ένα μπυρόκοιλο ρε παιδί μου....δηλαδή περνάει και η Θεοδώρα στο δωμάτιο; Και αν ξέρετε αν ειναι καλή! Πάντως φαίνεται αστέρι!!!
δηλαδή περνάει και η Θεοδώρα στο δωμάτιο; Και αν ξέρετε αν ειναι καλή! Πάντως φαίνεται αστέρι!!!
έχει και ένα μπυρόκοιλο ρε παιδί μου....
έχει και ένα μπυρόκοιλο ρε παιδί μου....
panta na pernete tin eeteri kologries
θυμισε μου...?????????? Tι εννοεις ??????? για βοηθα λιγο . . .
νέο αίμα...Παμέλα μελαχρινό γκομενάκι από Αρμενία! όλα τα λεφτά!
3896 ποσταρίσματα ο άλλος και γράφει "μελαχρινό γκομενάκι από Αρμενία - όλα τα λεφτά"
Φυσικά δεν μπορώ να σκεφτώ ότι λείπει η εμπειρία. Άρα τι? Ας μας πει ο ίδιος ο daniel72 όταν θα μας αναφέρει και λεπτομέρειες για το Αρμενάκι.
Πως λέμε: Αρμενάκι ειμαι κυρά μου πάρε με......
Τότε θα καθιερώσουμε τις εκφράσεις "όλα τα λεφτά, τα μισά λεφτά, τρεις κι εξήντα, δεν κάνει μία κ.λ.π. Κάτι που αρέσει σε σένα μπορεί να μην αρέσει στον άλλο και αντιστρόφως. Όταν γράφουμε λεπτμέρειες τότε μόνο κατατοπίζουμε τους άλλους και προσφαίρουμε υπηρεσίας. Τέλος ζόρι δεν τραβάω. Ενημέρωση θέλω όπως και εγώ προσφέρω.
νέο αίμα...Παμέλα μελαχρινό γκομενάκι από Αρμενία! όλα τα λεφτά!