Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο στα μασατζίδικα. Με την αποχώρηση, η αίσθηση να είναι καλή.

Ice and Fire

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεφθηκα πριν κανα μηνα το ιδρυμα..
Μου ειχε κανει εντυπωση ενα ξανθο ρωσιδακι ονοματι Εβελινα..Μετρια στο υψος, γλυκο προσωπακι..
Δε την ειχα δοκιμασει τοτε.. μου εχουν μεινει ομως οι βυζαρες της..
Επειδη λεω να το επισκεφθω μες την εβδομαδα, εχει αποψη καποιος συναγωνιστης ?

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Επισκεφθηκα πριν κανα μηνα το ιδρυμα..
Μου ειχε κανει εντυπωση ενα ξανθο ρωσιδακι ονοματι Εβελινα..Μετρια στο υψος, γλυκο προσωπακι..
Δε την ειχα δοκιμασει τοτε.. μου εχουν μεινει ομως οι βυζαρες της..
Επειδη λεω να το επισκεφθω μες την εβδομαδα, εχει αποψη καποιος συναγωνιστης ?
εβελινα,πρωην υπηρεσιες στην σολωμου,στον 6ο....σωμα γεματο,κωλαρα,μεση στενη,βυζαρες με ρωγες τρομερες,σκουρες ιδανικες για γλυψιμο με τις ωρες....προγραμμα....μασαζ μετριο,δεν ειναι το δυνατο της σημειο.Μπριζολα...ωραια φιφα,γλυψιμο στην γυρω περιοχη,και στον αγωνα,ακουραστη...δειχνει να βαριεται αλλα στο σφυροκοπημα δινει ρεστα..μαλλον δεν της αρεσει το gfe,και τεινει να γινει pse....οχι ακομα ομως θελει εκπαιδευση....αυτα,ελπιζω να βοηθησα..... :tits2: :cum: :cum: :tits:

kavropa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Like
6
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους ,

επειδη δεν πηρα απαντηση σε προηγουμενο post μου ,

εγω θα ξαναρωτησω την παρεα......

εχεις κανεις εμπειρια με την ναταλι απο φ4?

ευχαριστω

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα σε ολους ,

ευχαριστω
την ναταλι απο σολωμου λες?....

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους ,

ευχαριστω

Ρίξε μια ματια :coffee: στο thread "Σολωμού 54, 6ος όροφος"!
Πάντως, η συγκεκριμένη αξίζει τον ... κόπο!!! :rockon:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Από τις καλύτερες ρουφήχτρες στο χώρο η Νάταλι.

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
σίγουρα μιλάμε για την ίδια? :think: αν σε φέρει ο δρόμος σου από το συγκεκριμένο ίδρυμα για δες το και επιβεβαίωσε για το αν είναι αυτή...εγώ πάντως παράξενα σπυράκια στα χέρια και την πλάτη δεν πρόσεξα :think:...για το χρήμα δεν διαπίστωσα κάποια πρόσθετη εξάρτηση από τη μέση πουτάνα :grin:

Θα συμφωνησω μαζι σου σε οτι αφορα τα σπυρακια της.Ειχα να την δω απο τοτε που δουλευε στο Πατησιων 131.Εχθες περασα απο εδω και στην παρελαση που την ειδα,σπυρακια τελος.Το σωμα της οντος εχει καθαρισει.Στα υπολοιπα που ανεφερα επετρεψε μου (με οποια πιθανοτητα να κανω και λαθος) να εμμενω στην αποψη μου.

Ice and Fire

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη : Δευτερη φορα - Απογευματινη ωρα - Μέσα Ιουνη 2011
Χωρος : Αξιοπρεπης
Επιλογες : Οι γνωστες. Οι προηγουμενες κριτικες εχουν εξαντλησει το θεμα..
Μέσος ορος : 7,5/10

Μετα την κατατοπιστικη κριτικη του συναγωνιστη «Vyzara» και την ηδη ειλημμενη αποφαση απο την προηγουμενη μου επισκεψη δοκιμασα την αγαπητη Εβελινα..

Προσωπο Γλυκο προς το Ομορφο..Υψος 1.65.. Κορμι Μπαμπατσικο..Καιρο ειχα να δω τοσο τελειες βυζαρες..Κυριολεκτικα τις κατσιασα..Κωλαρα για αγριο χουφτωμα..

Το μασαζ ηταν επιεικως καλουτσικο..Το καλαμακι επαγγελματικο και η μπριζολα πεντανοστιμη..και αγρια..

Βαθ/για Υπηρεσιων: 8/10

Τιμη :  80 για 45 λεπτα.

Συμπερασμα : Θα την ξαναπαρω..αφου δοκιμασω και κανα δυο ακομα απο τις υπαρχουσες επιλογες..

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Επισκεψη : Δευτερη φορα - Απογευματινη ωρα - Μέσα Ιουνη 2011
Χωρος : Αξιοπρεπης
Επιλογες : Οι γνωστες. Οι προηγουμενες κριτικες εχουν εξαντλησει το θεμα..
Μέσος ορος : 7,5/10

Μετα την κατατοπιστικη κριτικη του συναγωνιστη «Vyzara» και την ηδη ειλημμενη αποφαση απο την προηγουμενη μου επισκεψη δοκιμασα την αγαπητη Εβελινα..

Προσωπο Γλυκο προς το Ομορφο..Υψος 1.65.. Κορμι Μπαμπατσικο..Καιρο ειχα να δω τοσο τελειες βυζαρες..Κυριολεκτικα τις κατσιασα..Κωλαρα για αγριο χουφτωμα..

Το μασαζ ηταν επιεικως καλουτσικο..Το καλαμακι επαγγελματικο και η μπριζολα πεντανοστιμη..και αγρια..

Βαθ/για Υπηρεσιων: 8/10

Τιμη :  80 για 45 λεπτα.

Συμπερασμα : Θα την ξαναπαρω..αφου δοκιμασω και κανα δυο ακομα απο τις υπαρχουσες επιλογες..
την επομενη που θα την παρεις ,λογικα θα σε θυμαται,η μπριζολα θα ειναι ακομα ποιο αγρια.... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :cum: :cum: :cum:

Επισκέπτης

vyzara σου έχω καλά νέα ;) μεσημεριανή βόλτα στο ίδρυμα και εμφάνιση Άννας, ενός σοκολατούχου πορνιδίου με  :tits: :tits: :tits: :tits: και πανέμορφο πρόσωπο...την τέσταρα και προσφέρει πολύ καλό μασάζ και μπριζολίτσα! :rockon: :rockon: :rockon:

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
vyzara σου έχω καλά νέα ;) μεσημεριανή βόλτα στο ίδρυμα και εμφάνιση Άννας, ενός σοκολατούχου πορνιδίου με  :tits: :tits: :tits: :tits: και πανέμορφο πρόσωπο...την τέσταρα και προσφέρει πολύ καλό μασάζ και μπριζολίτσα! :rockon: :rockon: :rockon:
για πες νουμερο?....μπριζολιτσα pse η gfe?....... :tits: :tits: :cum: :cum:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΝΤΕΛΙΚΟΥ

Της ψωλής εγερθείσης
κι ευκαιρίας δοθείσης
πάω και πέφτω στα ίσα
για μπριζόλα σταβλίσα !

Παρελάσεως γενομένης
και ψωλής σηκωμένης
λέει η μπίλια Ντιάνα
μιά ψηλή και νταρντάνα !

Του κορμιού απλωθέντος
μετ΄ελαίου αλοιφθέντος
παίρνω την πρωτοβουλία
και παρέχω τα τρία !

Τα μουλιάζει δεόντως
και εμού δε βοώντος
στη μπριζόλα περνάμε
και τη ζέστη ξεχνάμε !

Των λαβών αλλαχθέντων
μετά πίπας παιχθέντων
εκτοξεύω το σπέρμα
στης καπότας το τέρμα !

:grin:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Κουλούρι ποιές παρέχουν τελικά εκεί???

Galatsi007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Απογευματινή τσάρκα στο ίδρυμα. Παρέλαση από 6-7 κοπέλες, δυστυχώς δεν συγκράτησα ονόματα  :headbang:(η ηλικια βλεπετε και το Αλτσχάιμερ....). Κατόπιν συμβουλής-προτροπής της σερίφισσας πέρασα με Άννα-Μαρία, από Ρουμανία, 20 χρ., ύψος 1,70 περ., μαύρα μαλλιά και σώμα κανονικό. Μασάζ δυνατό ΟΚ, χάδια στο κορμί, πνευστά υπέροχα και μπριζόλα καλοψημένη, χρόνος περίπου 40' + ντούζ (και η κοπέλα-πολύ καθαρή) και όλα αυτά στα 80 €.. Θα το ξανατιμήσω το μέρος σίγουρα, πέρασα καλά.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom