Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παντως, αν ειναι μια που περασε μερικα φεγγαρια απο Θησεως 81 και μετα ηταν Πατησιων 131, ειναι να φευγεις μακρυα!!!(κατα την γνωμη μου παντα).Οντως ειναι ομορφη κοπελα, εχει ομως αλλα θεματα...

Επισκέπτης
Παντως, αν ειναι μια που περασε μερικα φεγγαρια απο Θησεως 81 και μετα ηταν Πατησιων 131, ειναι να φευγεις μακρυα!!!(κατα την γνωμη μου παντα).Οντως ειναι ομορφη κοπελα, εχει ομως αλλα θεματα...

...όπως για παράδειγμα?

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
...όπως για παράδειγμα?

Λοιπον εχουμε και λεμε:
Απιστευτη εξαρτηση απο το χρημα,ακομη και για πουτανα.
Δεκτικη σε καθε ειδους κασκαντεριλικια προκειμενου να παρει περισσοτερα.
Κατι παραξενα σπυρακια στα χερια και στην πλατη, που οσο καιρο την ξερω αυτα επιμενουν να ειναι εκει.
Δεν ξερω αν συνδυαζονται ολα αυτα και τι συμπερασμα βγαινει,ομως εγω το να ψωνισω απο την συγκεκριμενη το θεωρω ρισκο.
Κριμα, γιατι το κοριτσι απο κορμι ειναι φωτια!

Επισκέπτης
Λοιπον εχουμε και λεμε:
Απιστευτη εξαρτηση απο το χρημα,ακομη και για πουτανα.
Δεκτικη σε καθε ειδους κασκαντεριλικια προκειμενου να παρει περισσοτερα.
Κατι παραξενα σπυρακια στα χερια και στην πλατη, που οσο καιρο την ξερω αυτα επιμενουν να ειναι εκει.
Δεν ξερω αν συνδυαζονται ολα αυτα και τι συμπερασμα βγαινει,ομως εγω το να ψωνισω απο την συγκεκριμενη το θεωρω ρισκο.
Κριμα, γιατι το κοριτσι απο κορμι ειναι φωτια!

σίγουρα μιλάμε για την ίδια? :think: αν σε φέρει ο δρόμος σου από το συγκεκριμένο ίδρυμα για δες το και επιβεβαίωσε για το αν είναι αυτή...εγώ πάντως παράξενα σπυράκια στα χέρια και την πλάτη δεν πρόσεξα :think:...για το χρήμα δεν διαπίστωσα κάποια πρόσθετη εξάρτηση από τη μέση πουτάνα :grin:

chis

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς μέχρι τι ώρα δουλεύει το θεραπευτήριο?  :)

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
τα ευρω ανοιγουν ''πορτες'' , ειναι γνωστο αυτο πλεον στιν πιατσα του αγοραιου ερωτα . . .
Μονο μην ανοιξουν οι "μπαλκονοπορτες" αντι για τις πορτες και ζηταν στο τελος κανα μισθο για να πιασουμε αστραγαλο

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
λοκο 20 ευρα το πολυ αντε τριαντα αν εχετε κανενα τερας οπως εγω... :2funny: :2funny: :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ

Η πίσω τρύπα
έχει ταρίφα
γουστάρει μπλέ
να πεί το ναι !

Με πενηντάρι
θα γίνει οχτάρι
θα τραγουδήσει
και θα μιλήσει !

Γειά σου, τι κανεις τέτοια,......! Εμένα μιά φορά μου χε πεί το "σε γνωρίζω απο την όψη" με 30 !  :grin:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Ειπαμε.....βαρια μεχρι 30 για τα τερατα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• sdfgh.jpg
    sdfgh.jpg
    24,1 KB · Εμφανίσεις: 24

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Σημερινή επίσκεψη στο ίδρυμα. Πόρτα η Θεοδώρα, σε πολύ καλή διάθεση, και πολύ σέξυ.
Τα μπάζα φύγανε. Παρέλαση 4 τεμαχίων, δυστυχώς δεν θυμάμαι ονόματα.
Επέλεξα Μαρινέλα από Μολδαβία, 21 χρ. μου είπε, γύρω στο 1,65 και 45 κιλά  :o .
Μασάζ μέτριο προς καλό, και στα πόδια. Τσιμπούκι και περιποίηση γύρω περιοχής, από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει σε
μασατζίδικο.  :rockon:
Μέτρια συμμετοχή στη μπριζόλα.

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
Επισκεψη σημερα απογευματινη ωρα, νωρις.Στην πορτα η συμπαθητικη κυρια. Παρέλαση 6 η 7 κοπέλες. Ονοματα δεν συγκράτησα αφου ήθελα να βρω την Μαρια με την οποια ειχα παει πριν 2 μήνες περίπου και μου αρεσε. Το μονο όνομα που συγκράτησα ήταν μιας Δεσποινας που μου αρεσε εμφανισιακα και ειδα και Ναταλι που ηταν Σολωμου στον 6ο.
Επίσης εμφανισιακα μου αρεσε και μια άλλη πολυ μελαμψη, όνομα δεν θυμαμαι. Περασα με Μαρια. Η κοπέλα για τα γουστα μου αυτην την περίοδο ειναι οκ. Τι εννοω: Εχει ομορφο σωμα ουτε κοκαλιαρα , ουτε γεματη, φυσικο βυζι που δεν το λες μικρο, μεσαιο μαλλον, υψος γυρω στο 1.72. Ειναι προσαρμοστικη, βγαζει φυσικοτητα στην επαφη, φιλαει, (μασαζ οκ). Δεν δειχνει τασεις προς PSE βέβαια δεν την πήγα προς κατι τετοιο για να ξερω στα σιγουρα (γενικως δειχνει οτι θελει να σε ακολουθησει). Μια σταση μονο αφου δεν αντεξα και πολυ ωρα, καθοτι απροπονητος στο μασαζοσπορ τελευταια, η αίσθηση μου ομως ηταν καλη. Αυτα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom